• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلوپ هواداران بروسيا دورتموند

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
marco-reus-2014-wallpaper-800x600.jpg

ستاره جوان بوروسیا دورتموند به هواداران این اطمینان داد که به پیراهن زرد پوشان وفادار خواهد ماند.

سال گذشته ماریو گوتزه با 37.5 میلیون یورو راهی آلیناز آرنا شد و در روز های اخیر هم شایعه انتقال روبرت لواندوفسکی به غول های مونیخی جامه واقعیت به خود پوشید تا هواداران بوروسیا دورتموند استرس غارت ستارگانشان را توسط تیم های متمول اروپایی همیشه همراه داشته باشند.

اما مارکو رویس، ستاره جوان بوروسیا دورتموند که در ابتدای فصل گذشته از بوروسیا مونشن گلادباخ به زادگاه خویش بازگشت نمی خواهد راه هم تیمی های خود را برود.

به گزارش وب سایت یکصد و یک گل، رویس در اینباره گفت:" برای گوتزه و لوی آرزوی موفقیت دارم ولی بایرن هرگز دستش به من نخواهد رسید، پول همه چیز نیست."

رویس و گوتزه دوستی بسیار صمیمی با یکدیگر دارند و رویس پیش تر گفته بود که پس از انتشار اخبار مربوط به امضای قرارداد گوتزه با بایرن مونیخ گریسته است.
tarafdari.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
به قول عادل:
چقدر خوبه این رویس

به قول یکی از دوستام که هروقت تو فیفا باهاش گل میزنه:
میخامت عشقو.............

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بروسیا دورتموند روماین آلساندرینی وینگر رن را زیر نظر گرفته است.

img-romain-alessandrini-rennes-1356709382_620_400_crop_articles-165239.jpg

به نقل از soccernews و بنا به ادعای نشریه L’Equipeدورتموند برای تقویت خود و ماندن در کورس رقابت با بایرن چشم به جذب این بازیکن دارد. در بازی هفته گذشته رن مقابل نیس که با تساوی بدون گل همراه بود نفراتی از باشگاه دورتموند برای دیدن بازی آلساندرینی در ورزشگاه حضور داشتند.
آلساندرینی 24 ساله پس از درخشش در برست و لوریان به رن پیوست و این باشگاه تاکنون دو بار پیشنهادهای باشگاه های دیگر را برای جذب این بازیکن رد کرده است.
tarafdari.com

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شوخي جنجالي ايبراهيموويچ با يورگن کلوپ

شوخي مهاجم سوئدي پاري‌سن‌ژرمن با سرمربي تيم فوتبال بورسيادورتموند به حاشيه‌‌اي مهم و جنجالي از مراسم فيفا تبديل شد.

زلاتان‌ ايبراهيموويچ در حاشيه مراسم انتخاب بهترين‌هاي جهان که شب گذشته در شهر زوريخ انجام شد، به شوخي به يورگن کلوپ، مربي بورسيادورتموند گفت:‌چه زماني مرا براي تيم‌تان مي‌خريد؟

به گزارش فارس، در پاسخ به اين سئوال کلوپ نيز با خنده جواب داد: هر وقت که کل تيمم را فروختم.

ايبراهيموويچ که جايزه بهترين گلزن سال را کسب کرد، به شوخي با مربي نوگراي زردپوشان دورتموندي ادامه و اظهار داشت: اما من مي‌خواهم اينجوري به دورتموند نيايم. فقط يادتان باشد که اين حرف‌ها به گوش رئيس سن‌ژرمن نرسد.

در پي رد بدل شدن اين شوخي‌‌ها، يک شبکه تلويزيوني ايتاليايي اعلام کرد فصل بعد ايبراهيموويچ به تيم آلماني ملحق مي‌شود.

هواداران دورتموندي هم از اين موضوع استقبال کردند و در شبکه هاي اجتماعي عنوان کردند بهتر است کلوپ به جاي لواندوفسکي که به بايرن مي‌رود، ايبرا را جذب کند.
Varzesh3

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
رد تمام شایعات مبنی بر خروج رویس از زبان خودش
روزی نیست که شایعه جدیدی از طرف رسانه های انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی در مورد جذب مارکو رویس از طرف باشگاهای بزرگ اروپا نباشد. اما واقعیت این است که این بازیکن ۲۴ ساله بدون توجه به شایعات هنوز هم بازیکن بروسیا دورتموند است.

reus1392.jpg

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ruhrnachrichten.de، این بازیکن ملی پوش دورتموند در نشست مطبوعاتی که در محل اردوی زمستانی طلایی پوشان برگزار شد، به صحبت پرداخت.

رویس در جواب شایعات اخیر مبنی بر جدایی از باشگاه گفت: «اینگونه که صحبت می شود، بعضی از این خبرها واقعا سرگرم کننده و خنده دار می باشند. اما من خود را با این گفته ها مشغول نمی کنم. من می دانم که کدام واقعیت دارد و کدام واقعیت ندارد».

مارکو در جواب سوالی که میشاییل سورک آرزو دارد که رویس دوران فوتبالش را در باشگاه دورتموند به اتمام برساند گفت: «از شنیدن این خبر واقعا خوشحال هستم. اما در این مورد فعلا هیچ فکری نکردم. در حال حاضر این تصور را دارم که بعد از تمرینات فشرده در این روزها، بعد از این مصاحبه به بستر روی بیاورم و استراحت کنم».

رویس در ادامه از نتایج نیم فصل اول به اظهارنظر پرداخت و بیان داشت: « در ابتدا وقتی که همه سالم و حاضر بودند میشد دید که ما یک تیم خوب داشتیم. در ابتدا تقریبا در تمام بازی ها پیروز شدیم. زمانی که ستون های اصلی شکسته شد، ما را از رسیدن به هدفمان منحرف ساخت. بسیار دشوار بود که این همه مصدوم را جانشین کرد. با این حال در لیگ قهرمانان و جام حذفی به مرحله بعدی راه پیدا کردیم. فقط در بوندس لیگا در چند بازی چندین امتیاز را از دست دادیم».

دارکوب وستفالن در پایان از وضعیت فعلی تیم ابراز خرسندی کرد و گفت: «دو هفته تعطیلات بسیار خوشایند بود، چون توانستیم یک مقدار دور از فوتبال استراحت کنیم. اکنون خوشحال هستیم که بزودی بوندس لیگا شروع می شود و تقریبا همه بازیکنان دوباره حضور دارند».

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
359983.jpg

رابطه خوب یورگن کلوپ و زلاتان ابراهیموویچ، با تعریف دوباره سرمربی دورتموند از مهاجم سوئدی ادامه پیدا کرد.
ستاره پاری سن ژرمن در مراسم توپ طلا به شوخی از کلوپ خواسته بود تا او را به دورتموند ببرد و حتی گفته بود که حاضر است به طور رایگان برای این باشگاه بازی کند.

اما کلوپ می داند که در واقعیت، چنین انتقالی غیرممکن است:" من بازی او را خیلی دوست دارم، به ویژه عاشق حرکات تکنیکی اش هستم. او بازیکنی استثنایی است. با این وجود، ما هیچ شانسی برای به خدمت گرفتن بازیکنی در این سطح نداریم."
goal.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
360218_heroa.jpg

گزارش روز: جالب ترین اظهارنظرهای یورگن کلوپ

سرمربی دورتموند بارها نشان داده که یکی از حاضر جواب ترین های دنیای فوتبال است
در دنیای فوتبال افراد کمی مانند یورگن کلوپ و زلاتان ابراهیموویچ هستند که بتوانند به سوال های خبرنگاران پاسخ های جالب و جنجالی بدهند. وقتی آنها هفته گذشته در حاشیه مراسم توپ طلا با هم دیدار کردند، چندان تعجب برانگیز نبود که از گفتگوی آنها، چند اظهارنظر به یاد ماندنی به جا خواهد ماند.

بعد از یک خوش و بش اساسی، ستاره سوئدی از سرمربی دورتموند خواست تا او را به تیمش ببرد و در مقابل کلوپ پاسخ داد:" باید همه تیمم را بفروشم تا تو را بخرم."

این اولین بار نبود که کلوپی چنین پاسخ های حاضرجوابانه ای می داد؛ در اینجا چند اظهارنظر به یاد ماندنی او را با هم مرور می کنیم:

نبوغ عجیب و غریب
349297_heroa.jpg

"بله، درست است. من کاشت مو داشتم. فکر می کنم که نتیجه اش خیلی باحال شده؛ اینطور نیست؟"

اظهار نظر صریح کلوپ در مقابل رسانه ها بعد از اینکه بین فصول 12-2011 و 13-2012 یک ترمیم موی جزئی داشت

" وقتی اولین مصاحبه ام را انجام دادم، خیلی ناراحت شدم. بعد از مصاحبه دوم، بعد از 10 دقیقه حالم خوب شد.بعد از 30 دقیقه، احساس می کردم بازی را برده ایم."

سرمربی دورتموند بعد از یکی از شکست های تیمش، روحیه بالایش را نشان داد

" ما برای او صبر می کنیم؛ مثل یک همسر خوب که شوهرش در زندان است!"

مصدومیت متس هوملس بسیاری از دورتموندی ها را ناراحت کرد اما کلوپ با این اتفاق هم شوخی کرد

" من به خاطر اولین کارت قرمزی که به عنوان مربی گرفتم، تا اندازه ای احساس غرور می کنم. من به سمت داور چهار رفتم و گفتم: اینجا مجاز هستید چند خطا انجام بدهیم؟ این پانزدهمی بود؛ یک اشتباه دیگر جا دارید!"

کلوپ حتی زمانی که از داوری خشمگین است، اینطور شوخ طبعی اش را نشان می دهد

" من یک اس ام اس برای او فرستادم و پرسیدم: شالکه؟؟؟؟ او آدم خوبی بود- البته تا امروز صبح. چرا کوین؟ او در میلان بازی می کرد."

واکنش کلوپ بعد از اینکه متوجه شد کوین پرینس بواتنگ از میلان به شالکه رفته است

مبارز پرشور

277279_heroa.jpg

" وقتی دورتموند آخرین بار اینجا پیروز شد، بسیاری از بازیکنان فعلی ما هنوز شیرخوار بودند"

خوشحالی کلوپ از شکست دادن بایرن مونیخ برای اولین بار در دوران مربیگری اش در وست فالن

" در حال حاضر، آنها مثل چینی ها در دنیای تجارت هستند. آنها کارهای بقیه را کپی می کنند؛ تنها برای پول بیشتر."

بعد از شکست مقابل بایرن در جام حذفی، کلوپ تاکتیک حریف باواریایی را زیر سوال برد

" گوتزه رفت چون گواردیولا را ترجیح می داد. اگر کسی مقصر باشد، آن من هستم. من نمی توانم قدم را کوتاهتر کنم و اسپانیایی حرف بزنم."

صحبت های کلوپ بعد از اعلام جدایی گوتزه از دورتموند در پایان دیدار مقابل مالاگا در لیگ قهرمانان

" تنها چیزی که می توانم بگویم این است که فوق العاده بود. لندن شهر المپیک است. هوا خوب بود؛ همه چیز خوب بود؛ به جز نتیجه که گند بود!"

واکنش کلوپ به شکست تیمش مقابل بایرن مونیخ در فینال لیگ قهرمانان اروپا
Goal.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

دورتموند ۲ -۲ آگزبورگ؛ بازیکن آینده دورتموند قاتل امروز آن ها!
دو تیم بروسیا دورتموند و آگزبورگ در چارچوب رقابت های بوندسلیگا به مصاف یکدیگر رفتند که بازی این دو تیم با نتیجه ۲-۲ به پایان رسید.
در دور برگشت بوندس لیگا و در روز دوم آن، بوروسی دورتموند در زمین خود مقابل تیم آگسزبورگ متوقف شد.

در دقیقه ۵، اسون بندر با ضربه ی سر روی پاس گل مارکو رویس،دروازه آگزبورگ را باز کرد. بعد از این گل یک تعویض اجباری برای دورتموند صورت گرفت و اوبامیانگ جایگزین بلاژیکوفسکی شد و این اتفاق نشان داد که سریال بدشانسی های دورتموند هنوز ادامه دارد.

در دقیقه ۵۶ آگزبورگی ها گل تساوی را به ثمر رساندند و برای این امر باید از بندر تشکر کنند که دروازه خودی را به اشتباه باز کرد اما ده دقیقه بعد نوری شاهین از روی یک ضربه ایستگاهی برای بار دوم دورتموند را از حریف پیش انداخت. دونگ وون جی که با بروسیا دورتموند قرارداد بسته و در پایان فصل به این تیم خواهد پیوست، در دقیقه ۷۰ به زمین آمد و دو دقیقه بعد روی پاس گل هان، دروازه تیم آینده اش را باز کرد. این نتیجه تا پایان بازی برجا ماند تا دورتموند برای ششمین بازی متوالی طعم پیروزی را نچشد.

ترکیب دورتموند: وایدنفلر-سوکراتیس-بندر-گروسکرویتز-اشملزر-شاهین-کل-مخیتاریان(شیبر)-رویس-بلاژیکوفسکی(اوبامیانگ)-لواندوفسکی

ترکیب آگزبورگ: هیتز-ورها-براکر-کلاوان-اوسترزولک-بایر-هان-آلتینتوپ(میلیک(هونگ))-فوگت-وارنر-بوبادیلا(جی)
منبع:tarafdari.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
آمار بازی
76087781949955651205.jpg

حیف که نبردیم میتونستیم اختلاف رو با توجه به شکست گلادباخ و لورکوزن کم کنیم

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بلاژیکوفسکی هم متاسفانه همون اوایل بازی مصدوم شد
t-dortmund-en-centrejpg_1cycvqqn7wayf16qkga8ep6j6p.jpg%3Ft%3D-887542221%26h%3D430%26w%3D990%26cropTo%3Dtop

و به لشکر مصدومان فراوان {هوملس - سوبوتیچ - پیسچک - گوندوگان } دورتموند اضافه شد
یعنی تف به شانس :mad:

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
گفته می شود کلوپ خواهان جذب لوئیس هولتبی ستاره ناراضی این روزهای تاتنهام تا پایان هفته جاری است.

000000000000000000000000000Lwis.jpg

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به نقل از ftbpro.com، پس از آسیب دیدگی کوبا بلاژیکوفسکی دورتموندی ها در پی جذب بازیکن جانشینی برای این ستاره لهستانی هستند.

جدیدترین نام مطرح شده لوئیس هولتبی هافبک 23 ساله و اسبق شالکه و فعلی تاتنهام است که در صورت تایید نهایی کلوپ راهی وستفالن خواهد شد.

باشگاه تاتنهام حاضر است با دریافت 6 تا 7 ملیون یورو اجازه جدایی به این ستاره ناراضی خود بدهد، رقمی که دورتموندی ها در صورت خواستِ کلوپو حاضر به پرداخت آن خواهند بود.

این در حالی است که باشگاههایی نظیر شالکه و والنسیا خواهان انتقال قرضی هولتبی به تیمهای خود هستند، اتفاقی که تاتنهام چندان مایل به شکل گیری آن نیست.

به هر حال باید دید؛ لوئیس هولتبی که قابلیت بازی در سه پست مختلف را دارد، بازیکن جانشین کوبا خواهد بود یا اینکه این انتقال طی روزهای آتی منتفی خواهد شد.
BVB09.ir

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

دو تیم آینتراخت برانشوایگ و بروسیا دورتموند در چارچوب رقابت های بوندسلیگا در ورزشگاه آینتراخت به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه 2-1 به سود دورتموند به پایان رسید.
ترکیب دو تیم

آینترخت برانشوایگ: داوری- کسل- بیکاکیچ- دوگان- رایشل- نیلسن- بلند- ال ابدلایی- دیورکاف- هوکشیدت- آدمی

بروسیا دورتموند: وایدنفلر- گروسکرویتز- هوملز- اشملزر- سوکراتیس- بندر- شاهین- مخیتاریان- اوبامیانگ- رویس- لواندوفسکی

شرح بازی

از نکات مهم این بازی بازگشت متس هوملس، مدافع ملی پوش دورتموند، بود. او حدودا پس از یک ماه توانست در ترکیب دورتموند قرار گیرد. در 20 دقیقه ابتدایی بازی، صحنه خاصی روی دروازه دو تیم ایجاد نشد و بازی پایاپای پیش رفت و حتی می توان گفت که برانشوایگ بازی بهتری نسبت به دورتموند انجام داد و پس از آن دورتموند کم کم بازی را در دست گرفت و اولین موقعیت خطرناک دورتموند در دقیقه 27 شکل گرفت که شاهین از روی یک ضربه ایستگاهی، ضربه ی زیبایی را به سمت دروازه برانشوایگ شلیک کرد که این ضربه با واکنش عالی داوری دفع شد.

اولین گل بازی در دقیقه 31 به ثمر رسید. حرکتی که توسط سوکراتیس آغاز شد با پاسکاری خوب رویس و لوی همراه شد و لواندوفسکی با ضربه ی چیپ زیبا توپ را از بالای سر داوری عبور داد تا اوبامیانگ با ضربه ی سر، در دهانه ی دروازه، دورتموند را پیش بیاندازد. در دقیقه 40، بار دیگر روی یک حرکت تیمی دروازه برانشوایگ باز شد که داور روی یک تصمیم بحث برانگیز، گل مشکی پوشان وستفالن را مردود اعلام کرد و نیمه نخست، با همان نتیجه 1-0 به پایان رسید.

دورتموند نیمه دوم را هجومی آغاز کرد و در همان ابتدای کار مخیتاریان رویس را در موقعیت تک به تک قرار داد اما داوری ضربه او را با چاشنی شانس راهی کرنر کرد. در دقیقه 53، برانشوایگ روی یک ضربه ی کرنر، کار را به تساوی کشاند. کسل روی سانتر هوکشیدت، با ضربه ای خوب دروازه وایدنفلر را باز کرد. در دقیقه 65، اوبامیانگ روی پاس گل رویس، دومین گل خودش و تیمش را در این بازی به ثمر رساند تا دورتموند 2-1 پیش بیافتد.

حملات دورتموند ادامه داشت و مارکو رویس روی یک ضربه ی ایستگاهی دروازه داوری را با خطر مواجه کرد که او با کمک تیر دروازه توپ را راهی کرنر کرد و بار دیگر در دقیقه 75 رویس و لواندوفسکی حرکت زیبایی انجام دادند که مزاحمت مدافع برانشوایگ برای لواندوفسکی مانع باز شدن دروازه خالی تیم میزبان شد و دو دقیقه بعد نیز لواندوفسکی، رویس را در موقعیتی خوب صاحب توپ کرد که بار دیگر داوری ناجی تیمش شد.

در دقیقه 88 مخیتاریان یک موقعیت تک به تک را از دست داد اما یکی از صحنه های بسیار خطرناک بازی در دقیقه 90 روی داد و طی آن، ضربه ی سر بیکاکیچ با بدشانسی به تیر دروازه برخورد کرد تا بازی با همان نتیجه ی 2-1 به سود دورتموند تمام شود و زنبورها پس از 6هفته طعم پیروزی در بوندسلیگا را بچشند.
منبع:tarafdari.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دو سه تا خبر کوتاه بدم
اول اینکه مصدومیت بلاژیکوفسکی ظاهرا شدیده و تا آخره فصل نمیتونه بازی کنه:mad:
بعدم اینکه هوملس هم مثه اینکه دوباره در یه بازی تدارکاتی مصدوم شده اونم 2 هفته نیست:(
در آخرم اینکه رانوکیا مدافع اینتر هم نیومد کلا مدافعی نگرفت دورتموند تو ژانویه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بازی برمن - دورتموند از هفته بیستم از ساعت 18 به وقت تهران آغاز میشه
ترکیب برمن:
ولف-کاردیرولا-لوکیمیا-پرودی-گبرسلاسی-اوبرانیاک-یانزوبچ-الیا-هانت-برگفرد-دی سانتو
ترکیب دورتموند:
وایندنفلر-اشملزر-فردریش-سوکراتیس-پیژچک-بندر-رویس-شاهین-میختاریان-اوبامیانگ-لواندوفسکی
ذخیره ها:
لانگراک-سار-کئل-هوفمن-یوشیچ-گروس کروتز-دوکش

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
نکته جالب اینه که یوشیچ خرید زمستانی دورتموند برای اولین بار در لیست 18 نفره دورتموند قرار گرفته

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
کلوپ هم ظاهرا سخت دنبال 3 امتیازه
هرچی عنصر هجومی بوده تو ترکیب قرار داده

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
خلاصه نیمه اول:
HT.png

نیمه اول بازی با نتیجه 2برصفر به سود دورتموند به پایان رسید

41
Goal.png

روی حرکت زیبای میکی و شوت فوق العاده او از پشت محوطه جریمه گل دوم دورتموند به ثمر رسید

Info.png

نکته جالب تشویق های واقعا زیبای هواداران دورتموند در ورزشگاه است

Info.png

توپ و میدان در اختیار دورتموند هست و بیشتر بازی را اداره میکنن

35
Info.png

روی یه سانتر زیبا از رویس و پاس اوبامیانگ درون محوطه جریمه به میکی این بازیکن دروازه خالی را باز نکرد و موقعیت عالی را از دست داد

Info.png

روی یه سانتر از جناح راست دورتموند ضربه سر دی سانتو را وایدنفلر عالی گرفت

26
Goal.png

روی یه توپ گیری خوب از اشملزر و پاس او به لواندوفسکی این بازیکن با ضربه عالی دروازه وردربرمن را باز کرد

YC.png

فردریش هم به دلیل بازی خشن و خطاش کارت زرد گرفت

Info.png

دورتموند جسته و گریخته حمله میکنه ولی دفاع چند لایه برمن مانع از خلق موقعیت خطرناک میشه

Info.png

بازی بیشتر در میانه میدان و با اشتباهات مکرر بازیکنان 2 تیم در پاس دادن دنبال میشه

12
YC.png

دی سانتو به خاطر تکل خشن روی پای پیژچک اولین کارت زرد بازی را از داور دریافت کرد

10
Info.png

اولین موقعیت برمن توسط الیا از دست رفت

5
Info.png

اولین موقعیت بازی روی پاس زیبای اشملزر درون محوطه جریمه برای رویس و ضربه مارکو با بدشانسی به مدافع برمن برخورد کرد و راهی کرنر شد

بالا