ده چي چي شد؟؟به نقل از moozmar :اگه بشه ، فردا میذارم !
کیفیتش هم برای صفحه موبایل خوبه !
:blink: :blink: :blink:به نقل از adameh_bahal :من روحم کلفته
ولی به نظر شما با فحش خوار مادر بهتره يا بدون اون ؟
شرمنده بابت تاخیر !به نقل از Shahedr :ده چي چي شد؟؟
به نقل از moozmar :
اقا جان ببين اگه دقت كرده باشي وصحفه اول اين تاپيك بخصوص پست اول رو ديده باشي ميبيني كه من دقيقا دنبال چه نوع كليپي ميگردمبه نقل از adameh_bahal :من 2 تا خواهش دارم :
لطفاً
چيزايی که ميزارين يه نمه لطيف تر باشه و اينقدر توش فهش خار مادر نباشه،البته اگه ايرادی نداره؟؟؟
بعد اينکه اگه ميشه جذاب تر باشن ،مثل پرايد
ممنون از دوستانی که تا حالا برای اينجا زحمت کشيدن
:blush:
دستت درد نكنهبه نقل از moozmar :
اينای که من ديدم تقريباً اصلاً خنده دار نيستنبه نقل از komeil666 :اقا جان ببين اگه دقت كرده باشي وصحفه اول اين تاپيك بخصوص پست اول رو ديده باشي ميبيني كه من دقيقا دنبال چه نوع كليپي ميگردم
اين كليپهايي كه تو اين تاپيك هست فقط به خاطر طنز و خنديدن عرضه ميشه و فرق نميكنه محتوياتش چيه ولي همينكه باعث نشاندن خنده بر روي لبان ما ميشه كافيه
حالا شما اگه كليپي داري كه توش فحش ودري بري نداره ولي خنده داره بذار تا ما استفاده كنيم
میگن رودهنه !به نقل از ehsan :این باید جالب باشه... کدوم دانشگاهه؟ ایرانه؟ اگه آره لینک بده
واسه احسان که فرستادم ، از اون بگیرید : دیبه نقل از amir :موزمار جان، اگه می شه واسه منم بفرست!
نه ! من که نديدم !به نقل از moozmar :کسی اون کلیپی که دانشجو ، شلوار استاد رو میکشه پایین دیده ( وسط کلاس ) ؟؟
اگه نه ! بگین تا بذارم !
یه چیز دیگس !به نقل از Danial-Dabiri :همون 3 نفره؟ دو نفر میان شلوار اون یکی رو میکشن پایین؟ یا چیز دیگست؟
جتما بگذار !به نقل از moozmar :یه چیز دیگس !
تا فردا میذارم !
من فکر ميکنم اين يارو قبلا مرده بوده !به نقل از moozmar :