به نقل از moozmar :کسی اون کلیپی که دانشجو ، شلوار استاد رو میکشه پایین دیده ( وسط کلاس ) ؟؟
اگه نه ! بگین تا بذارم !
احسان اینجا چیکار میکنه؟به نقل از ehsan :این باید جالب باشه... کدوم دانشگاهه؟ ایرانه؟ اگه آره لینک بده
برا منم بفرستبه نقل از moozmar :کسی اون کلیپی که دانشجو ، شلوار استاد رو میکشه پایین دیده ( وسط کلاس ) ؟؟
اگه نه ! بگین تا بذارم !
به نظر من هم یه خورده غیر واقعی بود !به نقل از Shahedr :من فکر ميکنم اين يارو قبلا مرده بوده !
آخه نه دست و پايي زد نه تقلايي کرد !
بعدم من انتظار داشتم خون خيلي زيادي بپاشه ! بعدشم معمولا يه دستي پايي چيزي ميزنن !
:blink: :blink: :blink:
به نقل از Shahedr :من فکر ميکنم اين يارو قبلا مرده بوده !
آخه نه دست و پايي زد نه تقلايي کرد !
بعدم من انتظار داشتم خون خيلي زيادي بپاشه ! بعدشم معمولا يه دستي پايي چيزي ميزنن !
:blink: :blink: :blink:
به نقل از moozmar :اینم از کلیپ استاد !
لطفا نظرات خود را پیرامون این کلیپ بیان نمایید !!!
http://www.megaupload.com/?d=52FJ7IWM
برا منم جالبه که با اين جور شاگردا چيکار ميکنن؟به نقل از noisymind :من که هیچ نظری ندارم!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ولی مشکوک میزنه هااااااا!!!! یعنی شلوارش هیچ دکمه ای , کمربندی چیزی نداشت؟ که همینجور مثل چیز اومد پایین!!!!!:lol: :lol: :lol: با پسره چه کار کردن راستی؟
شاید استاد ورزش بوده!!!به نقل از xPlod :جالب بود، ولی بدجوری Fake میزد. اونی که پای تخته اس بعیده استاد باشه، اگرم باشه من تا حالا ندیدم استاد با شلوار گرمکن بیاد سر کلاس.
البته دانشگاه بودنش حتمیه !به نقل از SherlockHolmes :بیشتر به مبصر میخوره تا معلم!!
اصولا به نظر میرسه دبیرستان باشه تا دانشگاه!!
اين تاپيك خيلي وقت توپبه نقل از afshiun_dks :ايول ....
خيلي تاپيك توپيه....