http://www.mininova.org/tor/145162mynobar
:thumbsup:بالاخره موفق شدم فیلم را ببینم
راستش من تا حالا با همچين مشكلي بر خورد نكردم هر وقت كه از مگا دانلود مي كنم بعد از تمام شدن شمارش معكوس روي قسمت دانلود كليك مي كنم و save target as را مي زنمباز برای دانلود از مگا آپلود یک مشکل دارم . بعضی وقتها پیغام میدهد شما باید اکانت داشته باشید چه کنم . راستی شما دانلود از طریق مگاآپلود را پیشنهاد می کنید یا تورنت .
نه ، هنوز نمیتونم فعلا دانلود کنماحتمالا با سرعت خوبي مي توانيد دانلود كنيد.
به نقل از ebrahim18 :اما باز برای دانلود از مگا آپلود یک مشکل دارم . بعضی وقتها پیغام میدهد شما باید اکانت داشته باشید چه کنم . راستی شما دانلود از طریق مگاآپلود را پیشنهاد می کنید یا تورنت .
شنگو جان یه چند وقتی نبودید!به نقل از Yen Yen :سلام خدمت استاد خيلي عزيز جناب amirhrv
درمورد سريال به سوي جنوب فكر مي كنم اينجا كمكي بكنه البته مدت هاي پيش توسط استاد مفقود جناب يوئه درست شده و اطلاعات كمي قديمي به سوي جنوب البته مدت ها دنبال تورنت هاي سريال بودم و تعداد زيادي از قسمت ها را هم جدا از هم پيدا كردم ولي بعدا وقتي تعدادي را با كيفيت ميول ديدم واقعا ميول را ترجيح دادم چون علاوه بر اينكه همه قسمت ها را داشت در عين حال كيفيت به مراتب بهتر از تورنت بود ولي به خاطر همين موضوع دانلود خيلي خيلي كند پيش رفت.
به نقل از Yen Yen :سلام خدمت استاد خيلي عزيز جناب amirhrv
درمورد سريال به سوي جنوب فكر مي كنم اينجا كمكي بكنه البته مدت هاي پيش توسط استاد مفقود جناب يوئه درست شده و اطلاعات كمي قديمي به سوي جنوب البته مدت ها دنبال تورنت هاي سريال بودم و تعداد زيادي از قسمت ها را هم جدا از هم پيدا كردم ولي بعدا وقتي تعدادي را با كيفيت ميول ديدم واقعا ميول را ترجيح دادم چون علاوه بر اينكه همه قسمت ها را داشت در عين حال كيفيت به مراتب بهتر از تورنت بود ولي به خاطر همين موضوع دانلود خيلي خيلي كند پيش رفت.
شنگو جان یه چند وقتی نبودید!
در ضمن اگه زحمتی نیست یه سر به این تایپیک بزنید کارتون داریم!
ارادتمند شنگو واماده هر نوع جان نثاری برادر شیان!