• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در سرچ فيلم و سينما

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ، من دنبال فیلم کازینو ، با بازی رابرت دنیرو و شارن استون هستم ،
اگر لینک دانلود آن را از Torrent یا هر جای دیگر بدهید ، ممنون میشوم .

ebrahim18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام : بالاخره موفق شدم فیلم را ببینم .ممنون . اما باز برای دانلود از مگا آپلود یک مشکل دارم . بعضی وقتها پیغام میدهد شما باید اکانت داشته باشید چه کنم . راستی شما دانلود از طریق مگاآپلود را پیشنهاد می کنید یا تورنت .

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
http://www.mininova.org/tor/145162
سلام اين ادرس تورنت فيلم دارم دنبال لينك مستقيم مي گردم اگر تا ان موقع دانلود نكرده بوديد براتان مي گذارم در ضمن ببخشيد كه اين قدر طول كشيد اخيرا وقت كمتري براي اينترنت دارم ولي اگر به سرچ ديگه اي نياز داشتيد بالاخر در مدت يك هفته جوابي پيدا مي كنم
بالاخره موفق شدم فیلم را ببینم
:thumbsup:
باز برای دانلود از مگا آپلود یک مشکل دارم . بعضی وقتها پیغام میدهد شما باید اکانت داشته باشید چه کنم . راستی شما دانلود از طریق مگاآپلود را پیشنهاد می کنید یا تورنت .
راستش من تا حالا با همچين مشكلي بر خورد نكردم هر وقت كه از مگا دانلود مي كنم بعد از تمام شدن شمارش معكوس روي قسمت دانلود كليك مي كنم و save target as را مي زنم
در باره اينكه كدام را ترجيح مي دم بايد بگم بستگي داره چه چيزي بخوام دانلود كنم هر كدام فاكتورهاي خوبي دارند به نظرم كار با هر 2 خبه ( الته از emule هم مي توانيد استفاده كنيد) به طور كلي تورنت منابع لي بيشتري براي دانلود داره و البته بهخاطر حالت بانك و منبع مرب راحت تر ي ايد دنلد كنيد و مگا هم فايل هاي خوب و با كيفيي اره ولي معمولا پيدا كردنشان سخت تره

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی ممنون ، جناب ین ین عزیز .
مثل اینکه مینی نوا ، گل سرسبد فایلهای تورنت هست ، یادمه تو اون یکی ها نگاه کرده بودم و چیزی نیافته بودم .

ایشالا باز هم مزاحم میشم .

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
من لینک دانلود تورنت ، برای این فیلمو میخوام .
فیلمی که کریستین بیل در دوران نوجوانیش بازیگر آن بوده است :
Empire of the Sun محصول 1987
آدرس IMDB :

http://imdb.com/title/tt0092965

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب mynobar خوش امديد

اين ادرسي كه من پيدا كردم http://www.mininova.org/tor/26334 (البته موقع گشتن ديدم كه نوشته شده Empire of the sun 1 &2 ولي فكر كنم اين درست باشه) لطفا شما هم دقت كنيد تا اگر درست نبود تورنت ديگه اي بگذارم.
الان سيدرها زياد هستند احتمالا با سرعت خوبي مي توانيد دانلود كنيد.

كمك در سرچ از همه دوستان

سال قبل سينما 4 فيلمي نشان داد در مورد يك پيرزن و نوه اش كه نوه ي شهري اش به علت مشكلات مادرش بايد چند وقتي با مادربزرگش در روستا زندگي مي كرد و نمي توانست زندگي روستايي را تحمل كنه (تمام مدت فيلم پيرزن يك كلمه هم حرف نداشت) ايا دوستان هيچ اطلاعاتي اسم فيلم اسم ايراني يا انگليسي يا چيني يا كارگردان بازيگر سال ساخت هر چيزي كه يادشان هست يا نه ؟ فيلم بسيار زيبايي بود كه هيچ اطلاعاتي ازش ندارم حتي اسم فارسي
و فيلم ديگه اي كه از سينما 4 با اسم فارسي "ترس و لرز" پخش شد محصول ژاپن در مورد دختري دو رگه ژاپني كه براي كار به سيستم اداري ژاپن وارد ميشه و فيلم در مورد كشمكش هاي ان براي درك سيستم سخت اداري ژاپن و گذراندن دوران استخدامش . ايا كسي اطلاعات بيشتري از اين فيلم داره؟
از همه ممنون

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
متشکرم .

احتمالا با سرعت خوبي مي توانيد دانلود كنيد.
نه ، هنوز نمیتونم فعلا دانلود کنم
26.gif
ولی به زودی میخوام یک خط ADSL بخرم .

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
اميدوارم زودتر ADSLدار بشيد البته تا ان موقع شايد اين فايل از بين بره اگر ان موقع ديگه سيدر نداشت بگيد تا براتان يكي ديگه بذارم

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ebrahim18 :
اما باز برای دانلود از مگا آپلود یک مشکل دارم . بعضی وقتها پیغام میدهد شما باید اکانت داشته باشید چه کنم . راستی شما دانلود از طریق مگاآپلود را پیشنهاد می کنید یا تورنت .

برای مگا آپلود میتونید از این لینک استفاده کنید

Megaupload Premium Link Maker

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
کسی water margin رو ميتونه گير بياره ؟ جنگجويان کوهستان خودمونه ؟! :)

sky-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان در این سایت Water Margin هست اما در قسمت سریالهای چینی(احتمالا جنگجویان نیست)
http://jem.d-addicts.com
راستی کسی لینک تورنت از سریال گنجینه معبد نداره(من که نتونستم پیدا کنم)

RoniJeng

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون اسکای عزيز - حالا چرا ميگی اون نيست ؟؟؟ پس اون کجاست ؟؟ :)

sky-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
RoniJeng عزیز برای اینکه این سریال رو ژاپن ساخته ولی تو این سایت در قسمت سریالهای چینی قرار داده شده
البته شاید همون باشه (من که نتونستم دانلود کنم ):(

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
معمولا Azureus پوست کلفته، با reset شدن فايل ها رو از دست نميده، فقط موقع شروع دوباره يه ارور ميده که درست شات داون نشده و لاگشو چک کني (دست کم مال منکه اينجوريه!) ولي من يکبار يه چنين بلايي سرم اومده و اونم وقتي بود که عوضي به جاي دکمه ي stop دکمه ي remove رو زدم و تورنت از تو ليست حذف شد. البته فايل هاش هنوز موجود بود و من گفتم خب عيب نداره دوباره بازش مي کنم و تو همون path قبلي ميذارمش که ديدم دهه، دوباره از اول شروع کرد و همه ي اونايي رو هم که دانلود کرده بود صفر کرد، فقط آخرين فايلي رو (مثلا قسمت پنجم از يک سريال 10 قسمتي!) که در حال دانلودش بود و من ريموش کرده بودم رو از ادامه اش دوباره شروع کرد، ولي همه ي اونچه که دانلود کرده بودم پريد! البته من اينده نگري کرده بودم و ازش يه کپي تو يک درايو ديگه گرفته بودم وگرنه بدبخت مي شدم. تو هم اگه اين تورنتت سريال باشه و قسمت قسمت، خيلي مهم نيست، ميتوني از ادامه اش بذاري دانلود شه، ولي اگه در کل 3 و خورده اي گيگ بوده ... اگه شانس بياري ادامه شو مي گيره وگرنه صفرش ميکنه و از اول شروع مي کنه (شايد با يه دستکاري درست شه ولي من بلد نيستم، فقط تجربه ام اين بود که گفتم).

ولي واقعا خيلي زور داره آدم نصف فايل رو دانلود کنه و بعد هيچي به هيچي >_<

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

جناب Kaveh_d اين آدرس http://www.divxsubtitles.net/page_searchedsubtitles.php محل دانلود زير نويس انگليسي فيلم La tigre e la neve البته بايد اول عضو سابت باشيد تا دانلود كنيد (متاسفانه يوز و پس خودم مشكل پيدا كرده وگرنه براتان اپ مي كردم) اميدوارم كيفيت خوبي داشته باشه(اين سايت يكي از بهترين و كامل ترين سايت هاي زير نويس )

اول مي خواستم در قسمت اخرين فيلي كه.... بنويسم ولي فكر كردم زياد هم به انجا ربطي نداره بهترين جا هم همين قسمت كمك در سرچ(از قضا خودم بازش كردم!!!!)
اميدوارم به دردتان بخوره

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت شما اساتید
این بخش چرا خوابید ؟؟؟
یعنی هیچ کسی سوال نداره!!!! :blink:

از شما دوستان کسی هست که سریال " به سوی جنوب " که چندی قبل شبکه 3 نشون می داد را دانلود کرده باشه ؟؟؟
یا اسم و آدرسی ازش داشته باشه ؟؟
ممنون و پیروز بشاید ..

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام خدمت استاد خيلي عزيز جناب amirhrv

درمورد سريال به سوي جنوب فكر مي كنم اينجا كمكي بكنه البته مدت هاي پيش توسط استاد مفقود جناب يوئه درست شده و اطلاعات كمي قديمي به سوي جنوب البته مدت ها دنبال تورنت هاي سريال بودم و تعداد زيادي از قسمت ها را هم جدا از هم پيدا كردم ولي بعدا وقتي تعدادي را با كيفيت ميول ديدم واقعا ميول را ترجيح دادم چون علاوه بر اينكه همه قسمت ها را داشت در عين حال كيفيت به مراتب بهتر از تورنت بود ولي به خاطر همين موضوع دانلود خيلي خيلي كند پيش رفت.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Yen Yen :

درمورد سريال به سوي جنوب فكر مي كنم اينجا كمكي بكنه البته مدت هاي پيش توسط استاد مفقود جناب يوئه درست شده و اطلاعات كمي قديمي به سوي جنوب البته مدت ها دنبال تورنت هاي سريال بودم و تعداد زيادي از قسمت ها را هم جدا از هم پيدا كردم ولي بعدا وقتي تعدادي را با كيفيت ميول ديدم واقعا ميول را ترجيح دادم چون علاوه بر اينكه همه قسمت ها را داشت در عين حال كيفيت به مراتب بهتر از تورنت بود ولي به خاطر همين موضوع دانلود خيلي خيلي كند پيش رفت.
شنگو جان یه چند وقتی نبودید! ;)
در ضمن اگه زحمتی نیست یه سر به این تایپیک بزنید کارتون داریم!

ارادتمند شنگو واماده هر نوع جان نثاری برادر شیان!

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به نقل از Yen Yen :

با سلام خدمت شما استاد محترم
بسیار ممنون از کمکتون
همان طور که گفتم به امید خدا منم در حال تهیه ی ADSL هستم
فکر کنم بتونم در دانلود کمک کنم این طوری سرعت کارمون هم بیشتر می شه
بازم از لطفتان سپاسگذارم
موفق و پیروز باشید..

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام جناب استاد باعث افتخار اگر كمكي كرده باشم

شنگو جان یه چند وقتی نبودید!
در ضمن اگه زحمتی نیست یه سر به این تایپیک بزنید کارتون داریم!

ارادتمند شنگو واماده هر نوع جان نثاری برادر شیان!

برادر شيان عزيز تا برم سر بزنم خواهر پرشياناي بزرگ لطف كردن همان طور كه اسامي را قبلا پيدا كرده بودند خود سريال را هم پيدا كردند ببخشيد كه زودتر جواب ندادم در ضمن كاربر فعال شدنتان مبارك به اميد مدير شدنتان! (با اين همه زحمتي كه براي اتچمنت كشيديد واقعا همه را مديون خودتان كرديد ممنونم)

بالا