واي واي استاد كي اين سوال را پرسيده بوديد؟ چرا هيچ كس جواب نداده؟!! خيلي بد شد كه
اميدوارم بعد از اين همه مدت اصلا ديگه نيازي نداشته باشيد كه توضيحي داده بشه ولي محض احتياط
اول اينكه بايد تورنت نوعي سسيستم P2P كه سيستم كارش روي تكه تكه كردن فايل و تقسيمش بين دانلود كنند هاست اين طوري از انجايي كه هر كسي مجبور در حين دانلود يه حداقل اپلودي هم داشته باشه بهتر از خيلي نرم افزارهاي P2P ديگه اي كه هست(البته براي فايل هاي جديد خيلي خوب جواب ميده ولي فايل هاي قديمي را معمولا كمتر ميشه پيدا كرد مگر فايلهاي قديمي خيلي معروف منظور فقط فيلم و ... نيست كلا براي همه چيز تا حالا بهترين نرم افزار اشتراكي كه براي فايل هاي قديمي ديدم ميول بوده كه اگر دوست داشتيد در مورد ان هم صحبت ميكنيم يه خوبي ديگه ميول اينه كه بنا بر تجربه فايل هاي ميول با كيفيت تر هستن )
من از اين نرم افزار ها استفاه كردم
1.
Bit torrent اين نرم افزار امكانات خيلي كمي از نظر مديريت فايل ها داره مثلا سرعت دانلود را نمي تواين دمحود كنيد و از نرم افزارهاي كمكي ديگه اي مثل net limiter بايد استفاده كنيد و اطلاعات خيلي مختصري از فايل بهتان ميده ولي سرعت دانلودش خوبه
2.
Azeruse اين يكي اماكلنات خيلي خوبي ارائه مي كنه و سرعت بالايي داره در اصل بين اينكه سرعت دانلود اين نرم افزار بيشتر يا مورد بعدي كه توضيح مي دم بحث ولي در هر حال برنامه خوبي
3.
utorrent (يا ميكرو تورنت) كه شخصا از همين استفاده مي كنم و خيلي هم از امكانات و سرعتش راضي هستم دوست عزيزي كه اين نرم افزار را معرفي كردن مي گفتند اين نرم افزار مدل فاسي را هم داره (التبه تا ان زمان كه گرفتمش هنوز براي اين نسخه جديدش فارسي نشده بود) اين براي كساني كه تازه مي خوان كار كنند بايد خوب باشه تا كم كم با اصل اصطلاحات اشنا شن يا اصلا كلا براي كسايي كه دوست دارن از نرم افزارهاي فارسي استفاده كنن
4. bit commen خودم شخصا از اين استفاده نكردم نمي دانم چه طور باشه
البته استفاده از هر كدام اين نرم افزارها بستگي به خودتان دارن چون به هر حال اسما همه مرتبط ب هم هستن و فرقي نمي كنه كه فايلي كه شما مي خوايد را با چه نرم افزاري اپلو د مي كنن يعني ميكرو تورنت و ازيروس هم به هم اطلاعات مي دن و مي گيرن (رسما نمي دانم اين طور هست يا نه چون گاهي بعضي از نرم افزارها براي يه فايل مشترك سيدر هاي بيشتري اعلام مي كنن و سرعت بالاتري)
ر مورد Seeder بايد بگم اين اصطلاح در مودر تعداد افرادي به كار مي ره كه در حال اپلود كردن فايل هستن و هر چي تعداد بيشتر باشه بهتره البته چون در اين سيستم همه با هم اپلود مي كننن حتي بدون سيدر (البته نه به طور دائمي ) مي توانيد يه مقدار دانلود داشته باشيد گاهي حتي سرعتتان خيلي هم خوبه ولي در اخر بايد سيدري وجود داشته باشه چون سيدر ها فايل را به طور كامل دارن
هر سايتي هم كه بريد تعداد سيدر ها را مي نويسه تا تصميم بگيريد كه مثلا اگر از ان فايل دو سري داره كدام را انتخاب كنيد
در مورد سايت هاي دانلود بايد بگم كه اخيرا دارم تمام سايت هاي تورنتي كه تا حالا رفتم را دسته بندي مي كنم ولي درواقع نميشه گفت كه سايت خاصي شامل تمام اطلاعات و فايل هاس ت گاهي تورنت ها در سايت هايي پيدا مي شن كه اصلا بانك تورنت نيستن و فقط براي يه چيز خاص تورنت را ساختن ولي دقيقا همان چيزي هستن كه دنبالشان هستيم