• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
احتمالا رو ویندوز xp بازی میکنی...رو ویندوز7 بازی کن مشکلت حل میشه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

simorg147

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پچی رو که گفته بودی دانلود کردم امااین اخطار رو میده

[FONT=&quot]---------------------------[/FONT]
Crysis 2 Patch
Crysis 2 could not be located on your system. Re-install Crysis 2 and then run this patch again[FONT=&quot].[/FONT]
OK[FONT=&quot] [/FONT]
حالا چکار کنم

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چرا پست من که هدفش منزوی کردن اسپم بود پاک شد؟ :)

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
ویندزم 7 هستش که این ارور رو میده

دوست عزيز يك بار بازي رو uninstall كن و بعد كلا يه دستي رو رجيستريت بكش، بازي رو دوباره نصب كن و ايندفعه اين برنامه رو باهاش نصب نكن، البته اگر بود:EA Download Manager
ببين درست مي شه!

Last edited by a moderator:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
چرا پست من که هدفش منزوی کردن اسپم بود پاک شد؟ :)
چون پست های اضافی و تکراری کاربر simorg147 پاک شده بود دیگه پست شما هم به تنهایی معنی نداشت. برای همین با وجود مثبت بودن پست اونم پاک شد.ممنون بابت اخطار دادن

ادیت : + پست های نامربوط به این تاپیک هم پاک شد.اگر سوالی داشتید از پی ام استفاده کنید.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
چون پست های اضافی و تکراری کاربر simorg147 پاک شده بود دیگه پست شما هم به تنهایی معنی نداشت. برای همین با وجود مثبت بودن پست اونم پاک شد.ممنون بابت اخطار دادن

ادیت : + پست های نامربوط به این تاپیک هم پاک شد.اگر سوالی داشتید از پی ام استفاده کنید.

ممنون از شما برای روشن کردن ماجرا. :)

ali8823

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی از دوستان بابت راهنمایی!!!!!!!!!!!!!کسی anno2070بازی نکرده؟

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان من وقتی بازی anno رو نصب میکنم و کرک رو نصب میکنم بازی user passمیخواد RELOADEDو PASS:1رو میزنم ولی وارد نمیشه کمک کنید

دوست عزيز از كدوم كرك استفاده مي كني؟

من تا اينجا مي تونم راهنماييت كنم، اگر هنوزم مشكل داشتي يكم صبر كني بچه ها احتمالا كمكت مي كنن... راستي ويندوزت سون!

كرك اسكيدراو
http://rapidshare.com/files/3772129442/87.rar

پچ 1.2 بازي
Patch: Anno 2070 Patch 1.02 | MegaGames

روش كرك كردن كه فكر كنم براي وين سونه!

اول برو داخل منوي استارت بعد سرچ كن : %appdata%

اولين گزينه رو "Roaming" انتخاب كن... من چيزي از ويدئو نديدم و مراحل رو نرفتم ولي متن اينه شايد كمكت كرد: "Chose 1st possibility "Roaming

داخل پوشه يوبي سافت و بعد انو برو و فولدرهاي اكانتز و ريلودد و فايل profile.xml رو همراه پوشه كرك اينجا كپي كن "مسيري كه گفتم"

بازي رو شروع كن و اينا رو براي يوزر پس وارد كن كه البته فكر كنم اينكارارو كردي!:

RELOADED نام كاربري:
پس: 1

ويدئو توضيحات بالا:

Anno 2070. How to download, install, crack and play - YouTube

اگه جواب داد يا نداد آمار بده!

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
مرحله اخر بازی پریس و یوری که ما در نخش پریس هستیم
و یوری در این مرحله کشته میشه وقتی میله تو شکم یوری رفته تو سریع برو بالای سقف و پپر روی هلیکپتر خلبان و کمکش رو بزن بعد ماکارو یوری رو می کشه بعد باید fرو بزنی تا تا ماکارو رو بزنی

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
یه سر به بخش تصاویر بازی بزنید من چنتا عکس گذاشتم اون عکسی که در شکم یوری میله است رو نگاه کن گفته شده سریع به پشت بام برو

ali8823

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداشی ببخشیدا دیر جواب دادم تو امتحانا وقت نمیشه واسه بازی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام خدمت همه دوستان...
یه مشکلی با بازی assassins creed revelation دارم اونم با کرک کردنش هست.
اولا اینکه بعد از نصب بازی و قبل از کرک کردن بازی با اجرای اون پیغام failed to stat the ubisoft game launcher برام میاد

http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=101915&stc=1&d=1327351605

بعد از پوشه کرک که محتویاتش این هست:

http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=101913&stc=1&d=1327351422

فایل های ACRMP.exe - ACRPR.exe - ACRSP.exe - AssassinsCreedRevelations.exe رو بهمراه skidrow.dll و ubiorbitapi_r2_loader.dll در فولدر C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed Revelations کپی میکنم و فایل ubiorbitapi_r2.dll رو هم در فولدر Ubisoft\Ubisoft Game Launcher کپی میکنم و فولدر orbit از پوشه کرک رو هم در همون Ubisoft\Assassin's Creed Revelations قرار میدم بعد از اجرای بازی پیغام زیر برام میاد.

http://forum.persiantools.com/attachment.php?attachmentid=101914&stc=1&d=1327351466

حالت های مختفلی رو امتحان کردم هر چی که بگین مثلا همه فایل های پوشه کرک رو در فولدر Ubisoft\Assassin's Creed Revelations ریختم یا مثلا فولدر orbit رو در Ubisoft Game Launcher ریختم ولی هیچ کدومش جواب نداد یا پیغام not responding از game launcher میگرفت یا همون پیغام بالا رو میداد.از هر سایت ایرانی و خارجی هم کرک های مختلفی دانلود کردم.بیش از 8-9 بار هم بازی رو نصب و حذف کردم ولی فایده نداشت که نداشت.
ضمنا وقتی بازی رو نصب میکنم اصلا روی دسکتاپ آیکون اجرای بازی نمیاد و باید برم به همون فولدر نصب شده بازی...
خواهشا اگه کسی میتونه کمکم کنه...دیوونه شدم دیگه.
تشکر.

فایل های ضمیمه

• crack.jpg
    crack.jpg
    26.3 KB · نمایش ها: 32
  • error.jpg
    error.jpg
    13.6 KB · نمایش ها: 32
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    14.8 KB · نمایش ها: 31

Sony_B

Registered User
لایک‌ها
44
رو ايكس پي امتحان كردي؟! اونوقت بازي رو از رو سي دي نصب كردي...شايد مشكل از فايلاي نصبه!

بالا