• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

miladsaw

Registered User
لایک‌ها
220
یه توصیه دارم که کلا از پی اس بکشی بیرون چون خیلی آشغاله...
بعد هم از این اتفاق ها خیلی میوفته حتی تو کنسول
شما موقعی که بازی تموم میشه احتمالا اون داره سیو میکنه و مینویسه تو کنسول که
do not turn of your console
و بعدش هم میگه که احتمال پریدن سیوت هست
درباره ی مستر لیگ هم اطلاعی ندارم ولی کلا اونوبازی نکن،بیا فیفا

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
یه توصیه دارم که کلا از پی اس بکشی بیرون چون خیلی آشغاله...
بعد هم از این اتفاق ها خیلی میوفته حتی تو کنسول
شما موقعی که بازی تموم میشه احتمالا اون داره سیو میکنه و مینویسه تو کنسول که
do not turn of your console
و بعدش هم میگه که احتمال پریدن سیوت هست
درباره ی مستر لیگ هم اطلاعی ندارم ولی کلا اونوبازی نکن،بیا فیفا

فیفا اصلاااااااااااااااااااااااااااااا

unix64bit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی بلده چطور باید تو Crysis 3 پروفایل بسازم ؟ چون هیچ اسمی رو قبول نمیکنه ... کرک هم کردم بازی مشکلی نداره ... همه فایل های مورد نیاز هم نصب کردم

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گرامی:
در بازی شانک 1 در اون قسمت که میخوای دو نفره اش کنی هر کار که میکنم مراحل بازی نمیان که انتخابشون کنم.اگه کسی این بازی داشته لطفا بگه برای چی مراحل بازگذاری نمی شوند؟:wacko:

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان توی بازی shank توی مرحله 5 ام با غول کشتی گیره موندم هرچه می کشمش نمی میره فکر می کنید مشکل از کرک بازیه؟
با سلام.نگفتی شانک که نسخه چنده پایین راهنمای نسخه یکه.
هر مرحله ای که گیر کردی stop بازی رو بزن و با دو کلید ctrl+esc بازی رو کوچک کن و به نوار وظیفه بفرست بعدش این فایل رو از اینجا دانلود کن و اجرا کن بعد که رفتی توی بازی اعداد 1و2و3 را نوبتی فشار بده.

کارهایی که انجام میشه:
1-خون بی نهایت
2-مهمات بی نهایت
3-دشمنان(حتی غول ها)هم با یک ضربه میمیرند.

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
سلام کسی بلده چطور باید تو Crysis 3 پروفایل بسازم ؟ چون هیچ اسمی رو قبول نمیکنه ... کرک هم کردم بازی مشکلی نداره ... همه فایل های مورد نیاز هم نصب کردم

سلام.نیاز به پروفایل نداره که.یه کرک معتبر هم از داخل سایتا بگیر بریز احتمال میدم از کرکت باشه
سلام به همه دوستان گرامی:
در بازی شانک 1 در اون قسمت که میخوای دو نفره اش کنی هر کار که میکنم مراحل بازی نمیان که انتخابشون کنم.اگه کسی این بازی داشته لطفا بگه برای چی مراحل بازگذاری نمی شوند؟:wacko:

بازی کردم 2 نفرشو ولی یادم نیست تنظیماتشو.اگه بتونی عکس بزاری از تمام تنظیمات 2 نقرش بهتره.جویستیک دسترو باید چپو راست کنی برای انتخاب یار فکر کنم

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.نیاز به پروفایل نداره که.یه کرک معتبر هم از داخل سایتا بگیر بریز احتمال میدم از کرکت باشه

بازی کردم 2 نفرشو ولی یادم نیست تنظیماتشو.اگه بتونی عکس بزاری از تمام تنظیمات 2 نقرش بهتره.جویستیک دسترو باید چپو راست کنی برای انتخاب یار فکر کنم

بازم سلام
دسته رو چپ و راست میکنم تمام کارها رو میکنم و استارت رو که میزنم هیچ مرحله ای برای انتخاب نمیاد.

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
بازم سلام
دسته رو چپ و راست میکنم تمام کارها رو میکنم و استارت رو که میزنم هیچ مرحله ای برای انتخاب نمیاد.

گفتم که دوست عزیز.یادم نمیاد،چندتا اسکرین شات بزارید شاید بتونم کمکتون کنم.خودم دو نفرشو با دوستم تموم کردم

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گفتم که دوست عزیز.یادم نمیاد،چندتا اسکرین شات بزارید شاید بتونم کمکتون کنم.خودم دو نفرشو با دوستم تموم کردم

سلام این عکس از محل انتخاب بازیکن:http://upload7.ir/images/56073885683703105160.png

این هم از جایی که باید مرحله انتخاب کنی:http://upload.tehran98.com/upme/uploads/b47148c600e017e51.jpg

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اینم دو تا اسکرین شات که اولی جایی است که باید مرحله انتخاب کنی و مرحله نمیاد که میتونی از اینجا ببینیش و دومی هم جای چپ و راسته که میتونی از اینجا ببینیش و سومی هم مال تنظیمات دسته است که میتونی از اینجا ببینیش.

MORTAL229

Registered User
لایک‌ها
160
اینم دو تا اسکرین شات که اولی جایی است که باید مرحله انتخاب کنی و مرحله نمیاد که میتونی از اینجا ببینیش و دومی هم جای چپ و راسته که میتونی از اینجا ببینیش و سومی هم مال تنظیمات دسته است که میتونی از اینجا ببینیش.

اقا همه چیش درسته به غیره همون انتخاب مراحلش.من حدوده یک سال پیش تمومش کردم دونفرشو.شما یه کاری کن یک کرک معتبر بریز براش اگه جواب نداد احتمال

میدم مشکل از بازیت باشه.برو بازیو عوض کن یکی دیگه بگیر

چون موقع رایت اینا درست رایت نمیشه.ولی کاش بازیت اینجا بود برات با یقین حرف میزدم

rangy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بازیspider man web of shadows رو دانلود کردم ولی بعد از نصب کردن وقتی بازی رو اجرا کردم ارور spider man web of shadows was stoped working میده و دو گزینه میده یکی cheking on line و یکی دیگه close the program
و ویندوزم 7 هستش

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من بازیspider man web of shadows رو دانلود کردم ولی بعد از نصب کردن وقتی بازی رو اجرا کردم ارور spider man web of shadows was stoped working میده و دو گزینه میده یکی cheking on line و یکی دیگه close the program
و ویندوزم 7 هستش

سه گزینه در این مواقع وجود دارد:

1-سیستمت پایینه.
2-مشکل از ویندوزت هست که خیلی وقت است روی کامپیوترت نصب است.
3-کامپیوترت ویروسی شده است.

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان crysis3 روي ويندوز xp نصب ميشه؟
يا راهي براي نصب روي ايکس پي هست

در اصل که نوشته شده راجب این ویندوز هاست Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8
حالا دیگه نمیدونم روی xp هم جواب میده یا نه.

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
و ویندوزم 7 هستش

کرک بازی رو باید عوض کنید

Omid Zaraki

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من بازی Mirrors Edge رو قبلا رو ویندوز xp بازی میکردم اما الان میخوام رو 7 اجرا کنم اررور stop working میده

compability رو هم گذاشتم رو xp اما درست نشد

راه حلی نداره ؟

ezadishahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان گرامی

وقتی میخواهم بازی Mark of the Ninja: Special Edition رو اجرا کنم ارور زیر رو میبینم مشکل چیه؟

Steam must be running to play this game (SteamAPI_Init() failed).

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
سلام دوستان
کرش راه رفتنی که سه لب هستش،لب دومش من هر کاری کردم نتونستم الماس های زرد و آبیو پیدا کنم
چی کار باید بکنم؟

بالا