• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یه نامپد بخر :دی
پوشه اصلی همون پوشه ای که فایل اجرایی بازی توشه

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
چند هست این نامپد؟
درضمن وقتی اینارو میریزم موقع لود tbogt که توش گیر کردم میگه یه چیزی برا دانلود هست که باید دان کنم فقطم میشه اینت کنم اینترم میزنم میاد از بازی بیرون سیوشو نمیشه گیر اورد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چند هست این نامپد؟
درضمن وقتی اینارو میریزم موقع لود tbogt که توش گیر کردم میگه یه چیزی برا دانلود هست که باید دان کنم فقطم میشه اینت کنم اینترم میزنم میاد از بازی بیرون سیوشو نمیشه گیر اورد؟
اینجا زده 11 تومن http://www.yarancenter.com/product/num-look-lop-top
خخخخخ سوادو داشته باش: num look lop top :D
منم با TLAD مشکل داشتم از اول رفتم درست شد،سیو نمی خواد،با این ترینر می تونی کل مراحل بازی رو توی نیم ساعت بری (اگه Cut Scene هاش رو رد کنی)

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
پس فعلا باید برم نام پد بگیرم
الان من ترینرو دان کردم وقتی مرم تو پوشه tbogt دو تا فایل common وpc هست تو اولی که میریزم اون ارورو میده ویندوزمم ایکس پیه
بدبختی اینه کشتیرو میترکونم میشن سه تا قایق بعد سه تا قایقو نمیتونم بزنم میشن چند نفر منم از روندن هلیکوپتر بیزارم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
پس فعلا باید برم نام پد بگیرم
الان من ترینرو دان کردم وقتی مرم تو پوشه tbogt دو تا فایل common وpc هست تو اولی که میریزم اون ارورو میده ویندوزمم ایکس پیه
بدبختی اینه کشتیرو میترکونم میشن سه تا قایق بعد سه تا قایقو نمیتونم بزنم میشن چند نفر منم از روندن هلیکوپتر بیزارم
خوب لازم نیست که توی پوشه tbogt یا tlad بریزی،گفتم توی پوشه ای که EFLC.exe هست بریزی کافیه :)
اون مرحله رو هم خودم یادمه چندین و چند دفعه رفتم تا رد کردم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
EFLC کلا 2 تا ورژن داره که این ترینر تمام ورژن ها ها رو ساپورت می کنه،حتی توی 7 ورژن GTA IV هم می تونی ازش استفاده کنی :)

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
داداش رفتم همهی فایلارو همونجا که گفتی ریختم ولی بازم موقع اجرا میگه a downloadable content need.autiload is not working gta:liberty cty
هیچ کاریشم نمیشه کرد اینترم میزنم مینویشه eflc doesnt work

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
اره داشتم بازی میکردم بعد از بازی اومدم بیرون ترینرو ریختم خواستم دوباره برم با این مشکل مواجه شدم الانم ترینرو پاک کردم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
الان که پاک کردی بازم اجرا نمیشه؟ فکر کنم باید Xliveless رو نصب کنی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بزار یه امتحانی بکنم راستی یه چیزی موقع نصب بازی رو سیستمم نصب شده به نام ایکس فایر همونه؟اگه نه از کجا دان کنم؟
نه XFire نیست یه چیز دیگه اس الان لینکش رو بهت میدم،اول New Game بزن امتحان کن

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
نمیشه اصن نیو گیم نمیاره الان میرم بازیو از اول نصب میکنم بعدم دوباره ترینرو میریزم میگم مشکل از ویندوز نیست چون ویندوزم ایکس پی هست

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه اون نیست،باید اول نمایش فایل های مخفی و سیستمی رو فعال کنی،بعد بری توی Users/X/AppData/Local/Rockstar Games و پاکش کنی

بالا