• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

merikh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام ؛ یه سوال در مورد بازی اساسین کرید بلاک فلگ دارم ؛ من بازی رو و کرک و خلاصه کلهم نرم افزارهای ساپورت همراه بازی رو نصب کردم ولی در حین اجرای بازی تصویر بازی خیلی کند هست !! مشکل از کجاس ؟؟ گرافیک ام 1 gt هست و رم هم 2 گیگ .... مشکل کند بودن تصویر برای چیه ؟؟ ممنون ...:angrybirds7:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام ؛ یه سوال در مورد بازی اساسین کرید بلاک فلگ دارم ؛ من بازی رو و کرک و خلاصه کلهم نرم افزارهای ساپورت همراه بازی رو نصب کردم ولی در حین اجرای بازی تصویر بازی خیلی کند هست !! مشکل از کجاس ؟؟ گرافیک ام 1 gt هست و رم هم 2 گیگ .... مشکل کند بودن تصویر برای چیه ؟؟ ممنون ...:angrybirds7:
بلک فلگ برای اجرای بالای 30 فریم، به سیستم سنگینی نیاز نداره. پردازندت اگر از سری های قدیمی هست در حد 5 سال، نباید کمتر از 4 هسته ای باشه. و اینکه رم و گرافیکی که نوشتی خیلی به حداقل سیستم نزدیکه، باید هم رزولوشن رو پایین بیاری و هم بقیه ی گزینه ها رو روی کمترین مقدار قرار بدی مخصوصا god rays و anti aliasing.
و اینکه سعی کن از آخرین درایور انویدیا استفاده کنی.

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
مشکل کند بودن بازی ها بیشتر به خاطر کارت گرافیک است ، به نظر میرسه کارت گرافیک شما ضعیفه برای این بازی. به هر حال آخرین نسخه کارت گرافیکت رو دان کن بنصب. بعد رزولوشن رو بیاد پایین تر. آخر سر هم یک کارت گرافیک خفن بخر خودتو راحت کن!

talood

Registered User
لایک‌ها
78
رم شما خیلی ضعیف هست باید رم تون ارتقا دهید حداقل برای این بازی 4 نیاز هست ولی اگر خواستید ارتقا دهید بهتر از متخصص های بخش سخت افزار سوال کنید موفق باشید..

shahin935

Registered User
لایک‌ها
41
مشخصات دقیق سیستمتو بگو تا بچه ها بیشتر بتونن کمک کنن

merikh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
CPU:intel 5300 dual-core 2.60 ghz
ram : 2g apacer
graphics : geforce 9400 gt 1 gig
این مشخصات کامل سیستم بنده .... ویندوز هم سون 32 بیت هست .......
:angrybirds13:

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
سیستمت خوبه برای این بازی ، گرافیکت هم 1 گیگ 128 بیته که برای این بازی کفایت میکنه. حالا اینکه چرا کنده میتونه از ویندوز شما هم باشه. با فرض بر اینکه تمام نرم افزارای جانبی رو هم نصب کردی میتونه از ویندوزت باشه. خود ویندوز 7 خیلی از رم میکشه. ویندوز 8 نسخه 64 بیت نصب کن. امیدوارم مشکلت حل بشه. اگه بچه های کنسول اینجا بودن الان میگفنتد فقط کنسول :) .
اما JUST PC

merikh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
:angrybirds4: ممنون ..... خب برای ویندوز 64 بیت که فکر کنم حداقل 4 گیگ رم لازمه !!!

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
:angrybirds4: ممنون ..... خب برای ویندوز 64 بیت که فکر کنم حداقل 4 گیگ رم لازمه !!!
نه کی همچین حرفی زده ؟ ربطی نداره با همون رم 2 هم میشه ویندوز 64 بیت نصب کرد. من الان رم سیستم خونه ام 2 هست ویندوز 7 64 بیت نصب کردم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
این لینک حداقل سیستم مورد نیاز بازی رو نوشته: http://assassinscreed.ubi.com/en-no/news/news_detail.aspx?c=tcm:75-119821&ct=tcm:6-231-32
گرافیکت با اینکه از مینینوم هم ضعیفتر هست ولی وقتی بازی رو بالا میاره، روی رزولوشن پایین هر چند شاید برای خیلی ها غیر قابل تحمل باشه ولی میتونه روون اجرا کنه.
به نظر من همونطور که تو پست اولم نوشتم اگر پردازندت از سری های قدیمی هست که سوکت 775 هم از این قاعده مستثنی نیست، باید 4 هسته ای باشه، که متاسفانه مدل شما یه 2 هسته ای هست.

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
مشکل از کجاست ؟! مشکل ارور دادن بازی pes 2015
من دوبار نصب کردم اما این ارور داد! کسی میدونه مشکل چیه ؟
40b1si2ygiw6c0f8t8b2.png

emzxkeq2a8q2up25xo43.png

amin_fasayi

Registered User
لایک‌ها
383
مشکل از کجاست ؟! مشکل ارور دادن بازی pes 2015
من دوبار نصب کردم اما این ارور داد! کسی میدونه مشکل چیه ؟
40b1si2ygiw6c0f8t8b2.png

emzxkeq2a8q2up25xo43.png
من احتمال میدم برای دایرکت ایکس باشه. نرم افزارهای جانبی رو نصب کن.

amid_ps

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان .
من بازی brink رو نصب کردم . یه آپدیت 13 مگابایتی هم نصب کردم . کرک skidraw رو هم کپی کردم .
ولی موقع اجرا ارور میده . مشکل از چی میتونه باشه ؟
فایل کرک رو کپی کردی یا محتویات داخل پوشه کرک رو کپی کردی؟

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
با اجازه اساتید
شما ابدا با این سیستم نمیتونید 10فریم هم با تنظیمات متوسط روی1280*720 از این بازی بگیرید.
با آپدیت و کرک و این صحبت ها هم کارتون راه نمیافته.
9400gt اصلا واسه بازی نیست
پردازنده تون هم بسیار ضعیفه.رم هم کمه.
بهترین پیشنهادم اینه که با یه نرم افزار گیم بوستر.سیستم رو کاملا بوست کنید.و رزولوشن و تنظیمات گرافیکی را روی پایین ترین حد بزارید.احتمالا با این شرایط بتونید 30فریم بگیرید.
موفق باشید

merikh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
سلام , ممنون ار همه دوستانی که کمک کردن , بنده با این گرافیک بازی رو انجام دادم و با ررولوشن پایین تقریبا بهتر شد , ولی مشکل الان اینه که باری سیو نمیشه !!! یعنی تاوقتی که داخل باری هستم سیو وجود داره ولی بعد ار بستن باری پاک میشه !! کرک باری رو هم ار روی سی دی ها کپی کردم !!! چرا ؟؟؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

آقا کسی اینجا Far Cry 4 بازی کرده ؟

داخل بازی q رو که می زنی یه سری امکانات دارید مثل اسلحه و غیره و بعضی از اونها قفل هستش و من نمی تونم بازشون کنم :|
داخل یک قسمتی از نفشه بازی بقل اسکیل ها یه چیزی داره نوشته باید پوست مثلا سه تا حیوون رو بکنی :D تا یکیش باز بشه من می رم سراغ حیوانات و با هر ابزاری شکارشون می کنم ولی این قبول نمی کنه می تونید راهنمایی کنید :D

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان

آقا کسی اینجا Far Cry 4 بازی کرده ؟

داخل بازی q رو که می زنی یه سری امکانات دارید مثل اسلحه و غیره و بعضی از اونها قفل هستش و من نمی تونم بازشون کنم :|
داخل یک قسمتی از نفشه بازی بقل اسکیل ها یه چیزی داره نوشته باید پوست مثلا سه تا حیوون رو بکنی :D تا یکیش باز بشه من می رم سراغ حیوانات و با هر ابزاری شکارشون می کنم ولی این قبول نمی کنه می تونید راهنمایی کنید :D
با اجازه مجدد از اساتید
توی تب crafting میتونید skin (پوست) های مورد نیاز رو مشاهده کنید و با به دست آوردن اون ها آیتم مورد نظر در تب کرافت فعال میشه و با کلیک روی اون کرافت میشن(مثلا جای بیشتر برای اصلحه ها).
**از اصلحه هایی که پوست رو خراب میکنن نمیشه پوست سالم به دست آورد.(با چاقو یا arrow دو تا پوست سالم میتونید به دست بیارید)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
با اجازه مجدد از اساتید
توی تب crafting میتونید skin (پوست) های مورد نیاز رو مشاهده کنید و با به دست آوردن اون ها آیتم مورد نظر در تب کرافت فعال میشه و با کلیک روی اون کرافت میشن(مثلا جای بیشتر برای اصلحه ها).
**از اصلحه هایی که پوست رو خراب میکنن نمیشه پوست سالم به دست آورد.(با چاقو یا arrow دو تا پوست سالم میتونید به دست بیارید)

آقا دستت درد نکنه درست شد من نمی دونستم پوست باید سالم بمونه :D
با انواع اسلحه ها امتحان کرده بودم حتی با تیروکمان معمولی ولی نگو باید اون تیروکمان بهتره رو بردارم :D

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
سلام برو بکس تو بازیه Shadow Of Morded میخوام غول دومی رو اسکیلش رو بدس بیام ولی دقیق نمیدونم Head The Graug With A Sharged Shot یعنی چه کسی میتونه کمک کنه؟

فایل های ضمیمه

• 12.jpg
    12.jpg
    323.5 KB · نمایش ها: 5

Kingarthor

Registered User
لایک‌ها
558
سلام برو بکس تو بازیه Shadow Of Morded میخوام غول دومی رو اسکیلش رو بدس بیام ولی دقیق نمیدونم Head The Graug With A Sharged Shot یعنی چه کسی میتونه کمک کنه؟
خوب مشکل حل شد :))))
با موس کلیک راست میزدید + کلیک چپ نگه میداشتید که تیک قدرت 100% داشته باشه :)

بالا