• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
از قسمت Option--->Drawing Rendering size رو بيارش پايينتر(فكر كنم دو درجه كاقي باشه)
كلا اين متال گير 2 رو خيلي بد پورت كردن واسه pc در كل فقط با Geforce 4 سازگاري كامل داره
منم اگه اشتباه نکنم یکی دوتا فایل اصلاحی ریختم حل شد ... اگه این راهی که BENBANDU ی عزیز گفت جواب نداد ... به من بگو یه چک بکنم ...

راستی BENBANDU ی عزیز ، این نسخه ای که داداشم بازی کرد ، وسط یکی از مراحلش گیر می کنه و بدشانسی اینه که مشکل از DVD هستش ... پیش اون مغازه دار رفتم گفت همه DVD هایی که دارم همین مشکل رو دارن و یکی دوتای دیگه رو چک کردم هم حق با اون بود ... تو نسخه ای PC اش رو داری یا می دونی چطور میشه با این cab هاش ور رفت ...

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
من يه نسخه CD دارم، يه نسخه DVD گرافيكم هم Radeon هست.
وقتي نسخهCD رو نصب ميكنم خود بازي هيچ مشكلي تا آخر نداره ولي گرافيك 16 بيتي هست.(اون پچ هم نصب ميكنم ولي چون واسه اون كرك پيدا نكردم همون exe قبلي رو كپي ميكنم جاش)
DVD رو كه نصب ميكنم وسط كار يه ارور ميده كه بايد Ignore كنم يعني يه فايل كپي نميشه ولي گرافيك كاملا درسته وهيچ مشكلي نداره البته بازي با DVD اجرا ميشه. و به خاطر همون فايل يه جاي بازي كه فكر كنم قسمت Warhouse Shell 1 بود از بازي ميپريد بيرون. واسه همين من از فولدر bin يه بك اپ ميگيرم و دوباره نسخه CD رو نصب ميكنم كه با bin DVD و بقيه فايلها از CD تمام مشكلات برطرف ميشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آها ... فکر کنم همین باشه ... یعنی توی اینستال DVD ، یه ignore دارم و توی همون مرحله هم می پره بیرون ( همون که داره بین بخش های مختلف shell جابجا میشه .. مثلا بین D یا یه همچین چیزی ) ...

ببینم ، جایی رو می شناسی که این CD رو بتونم بگیرم ... یا جسارتا اگه تهران هستی می تونم از خودت بگیرم ؟
hanghead.gif

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
آها ... فکر کنم همین باشه ... یعنی توی اینستال DVD ، یه ignore دارم و توی همون مرحله هم می پره بیرون ( همون که داره بین بخش های مختلف shell جابجا میشه .. مثلا بین D یا یه همچین چیزی ) ...

ببینم ، جایی رو می شناسی که این CD رو بتونم بگیرم ... یا جسارتا اگه تهران هستی می تونم از خودت بگیرم ؟
hanghead.gif
دوست عزيز اون فايل ها رو بده

با اون روش حل نشد

سپاسگذارم

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2

hanghead.gif
خواهش ميكنم چه جسارتي، ولي متاسفانه من تهران نيستم واسه همين اون فايل كزايي رو كه ارور ميده رو آپلود كردم Rapidshare . تقريبا حجمش دو برابر اون فايل خرابه هست. امتحان كنيد اميدوارم درست باشه:
http://rapidshare.com/files/20565348/cache.rar.html

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دوست عزيز اون فايل ها رو بده

با اون روش حل نشد

سپاسگذارم
اینجا رو چک کن و اون فایل " Metal Gear Solid 2 v2.0 [ENGLISH] No-DVD/GeForce Fixed EXE " رو دانلود کن ( 4.5 مگ ) ... باید حل بشه .. من که همین ها رو گرفتم ...
خواهش ميكنم چه جسارتي، ولي متاسفانه من تهران نيستم واسه همين اون فايل كزايي رو كه ارور ميده رو آپلود كردم Rapidshare . تقريبا حجمش دو برابر اون فايل خرابه هست. امتحان كنيد اميدوارم درست باشه:
http://rapidshare.com/files/20565348/cache.rar.html
واقعا مرسی ... ایشالا حل باشه ..

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
راستي آدرس فايل رو يادم رفت بگم كجا كپي كنين( اگه يادتون نيست)
installation folder"\cdrom.img\stage\w22a\cache.dar"

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستي آدرس فايل رو يادم رفت بگم كجا كپي كنين( اگه يادتون نيست)
installation folder"\cdrom.img\stage\w22a\cache.dar"
مرسی ... خوب کردی گفتی ... البته الان که روی دستگاه جا ندارم چک کنم .. ولی ایشالا حله ... اگه نبود هم می دونم بیام سراغ کی !! ...
thumbsup.gif

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
خلاصه هر مشكلي راجع به mgs2 داشتي من هستم ديگه ;)
اگه نكته اي Hint اي راهنمايي از بازي هم خواستين بالاخره من بيشتر از 10-12 بار بازي رو تموم كردم. :D

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
اینجا رو چک کن و اون فایل " Metal Gear Solid 2 v2.0 [ENGLISH] No-DVD/GeForce Fixed EXE " رو دانلود کن ( 4.5 مگ ) ... باید حل بشه .. من که همین ها رو گرفتم ...

دوست عزيز دانلود اين كجاست اگه مي شه توضيح بده

سپاسگذارم بدرود

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
منم اگه اشتباه نکنم یکی دوتا فایل اصلاحی ریختم حل شد ... اگه این راهی که BENBANDU ی عزیز گفت جواب نداد ... به من بگو یه چک بکنم ...

راستی BENBANDU ی عزیز ، این نسخه ای که داداشم بازی کرد ، وسط یکی از مراحلش گیر می کنه و بدشانسی اینه که مشکل از DVD هستش ... پیش اون مغازه دار رفتم گفت همه DVD هایی که دارم همین مشکل رو دارن و یکی دوتای دیگه رو چک کردم هم حق با اون بود ... تو نسخه ای PC اش رو داری یا می دونی چطور میشه با این cab هاش ور رفت ...
واقعا چه رويي دارن با اينكه ميدونن اين بازي همچين مشكلي داره در كمال پررويي ميفروشنش بعدشم كه ميري ميگي اينطوريه ميگن همه نسخه ها همين ايراد رو داره. اين پدرسوخته هاي دزد رو بايد جمعشون كرد ريخت تو دريا.

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
لطفا بد بختو اذیت نکنید می تونه راحت بره تو این لینک و پچ مخصوص کارت گرافیک های
NVIDIA
رو دانلود کنه اگه کار نکرد من اسممو عوض می کنم چون خودم هم همین مشکل رو داشتم
برو این جا>>

BENBANDU

Registered User
لایک‌ها
2
لطفا بد بختو اذیت نکنید می تونه راحت بره تو این لینک و پچ مخصوص کارت گرافیک های
NVIDIA
رو دانلود کنه اگه کار نکرد من اسممو عوض می کنم چون خودم هم همین مشکل رو داشتم
برو این جا>>
بابا تو ديگه خيلي باحالي!!!!خيلي
لينكي رو كه Seymour عزيز داده بود رو برداشتي امروز صبح تو يه فوروم ديگه گذاشتي بعد ميگي بياين دانلود كنيد حله!!! o_O
اصلا ميدوني اين كرك هست نه patch !!! پچ ورژن 2.0 رو اول باد دانلود كني نصب كني بعد اين كركها هر كدوم به دردتون ميخوره كپي كنيد.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من این بازی Call of Juarez رو دانلود کردم. توش فایل کرک بازی هم هست ولی موقع نصب هم یه سریال نامبر میخواد ولی هیچ سریالی توش نیست. کسی میدونه چجوری میشه سریالش رو پیدا کرد؟

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان.اول از همه تشكر ميكنم به خاطر تاپيك باحالي كه را انداختين.

من تو مرحله سوم بازي brothers in arms road to hill30 گير كردم اصلا نميدونم چيكار بايد بكنم.يه جاي هست كه سمت چپم يه مزرعه هست و يه مترسك هم وسطش هست يه سر بازم جلوم وايساده. اگه يه حالي بديم ممنون ميشم.دم همتون گرم:D :rolleyes:

hojat

Registered User
لایک‌ها
0
اقا با چه برنامهاي قسمتهايو كه در fifa world cup ذخيره كردم ببينم ايا نرمافزاري

هست؟

bami14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو بازي God father وقتي كه ميگه you enter to a mob war نميدونم بايد چيكار كنم

مرسي

paymanmansouri

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من این بازی Call of Juarez رو دانلود کردم. توش فایل کرک بازی هم هست ولی موقع نصب هم یه سریال نامبر میخواد ولی هیچ سریالی توش نیست. کسی میدونه چجوری میشه سریالش رو پیدا کرد؟

Call of Juarez
----------------------------------------
Serial=COJ-RKYRT-9FACF-YE9AA-E9XCF-ECF9Y

بالا