Dariux
کاربر تازه وارد
من با daemon تاحالا کار نکردم.
image من alcohol 120% هست.
image من alcohol 120% هست.
به نقل از 7.1 Speaker :درسته. توي ايميج ميتوني بري. ولي ممکنه يکي از فايلهاي سي دي اورجينال توي ايميج نباشه و يا ايميج رو از روي يک سي ديه رايتي گرفته باشن.
به نقل از Dj--Aligator :تو پوشه ي antiblah اين فايل (antiblah_EN_on) رو اجرا كن .. بعد بازي رو اجرا كن.
به نقل از irgamer :من SP2 از JB TEAM داشتم نسخه نهایی بود.
موفق باشید
به نقل از clever :من می خوام کانتر استریک رو به صورت آنلاین با adsl بازی کنم . حالا سوالم اینه از کدوم ورژن کانتر استریک استفاده کنم ؟![]()
به نقل از Bushkulat :با سلام
اقا ما همین اول بازی پدر خوانده با مشکل روبرو شدیم
بعد از انکه شکل یه نفرو درست میکنیم بعدش فیلمو نشون میده که 3 تا جوان دارند اونو میزنن
وقتی او ن توپوله میاد یارو میزاره بیخ دیوار من هر چه قدر اون یکی رو میزنم هیچ چیش نمیشه
تورو به خدا کمک کنید تا ما این قسمت اول رو رد کنیم
سلام،به نقل از Bushkulat :با سلام
اقا ما همین اول بازی پدر خوانده با مشکل روبرو شدیم
بعد از انکه شکل یه نفرو درست میکنیم بعدش فیلمو نشون میده که 3 تا جوان دارند اونو میزنن
وقتی او ن توپوله میاد یارو میزاره بیخ دیوار من هر چه قدر اون یکی رو میزنم هیچ چیش نمیشه
تورو به خدا کمک کنید تا ما این قسمت اول رو رد کنیم
کسی جواب منو ندادبه نقل از farshad_1983 :من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیام رو میده
Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site.
کارت گرافیکم128 , ATI 9200 هست
خب تو متن انگلیسی ، جوابت هست : ورژن درایور کارت گرافیکیت ، با بازی مطابقت نداره و باید ورژن جدید رو دانلود کنی !به نقل از farshad_1983 :کسی جواب منو نداد![]()