• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
متاسفانه چیز زیادی سر در نیاوردم...:(

یکی از فایلهاش رو دان کردم با حجم 1.5 مگا اما کد تقلب نبود و در مورد ذخیره سازی بود..

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
متاسفانه چیز زیادی سر در نیاوردم...:(

یکی از فایلهاش رو دان کردم با حجم 1.5 مگا اما کد تقلب نبود و در مورد ذخیره سازی بود..
كاري نداره كه بايد چند تا از ترينر ها رو دانلود كني تا ببيني كدومشون كار ميكنه

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
با سلام خدمت دوستان و اعضاي انجمن.سوالي داشتم در مورد بازي دروازه جهنم:لندنHellgate:london .من اين بازي را در ويندوز اکس پي نصب کردم و بازي هم بخوبي اجرا ميشود و تنها مشکلي که وجود دارد که اين است که بدن کاراکترهاي بازي حالت نامرئي و شفاف دارد و مانند روح ميماند و فقط تسليحات در دست آنها حالت معمولي و جسم مانند دارد.آيا اين موضوع ايراد است يا مال خود بازي است؟.دوستان اگر ميتوانند کمکي در مورد رفع اين مشکل کنند ممنون ميشوم.:rolleyes:

سلام...

وال... من این بازی رو داشتم و تا جایی که یادمه شفاف نبودش کاراکترم.
فکر می کنم ایراد از نسخه ی شما باشه...

البته بازم مطمئن نیستم به طور دقیق، چون این بازی رو خیلی زیاد باهاش جلو نرفتم، در حد چند مرحله...

ninja-amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام...

وال... من این بازی رو داشتم و تا جایی که یادمه شفاف نبودش کاراکترم.
فکر می کنم ایراد از نسخه ی شما باشه...

البته بازم مطمئن نیستم به طور دقیق، چون این بازی رو خیلی زیاد باهاش جلو نرفتم، در حد چند مرحله...

با سلام دوباره ممنون که جوابم را داديد.ميخواستم ببينم که اگر پچ جديترشو دانلود کرده و بريزم ممکن است اين اشکال رفع شود يا خير چون واقعا اشکال عجيبي است.خيلي ممنونم

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
متاسفانه هر چی میگیرم فرقی نداره.

من فقط دنبال 2 کلمه فرمان هستم... کسی بلده؟

نسوز بودن و داشتن همه اسلحه ها.

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..دوستان خوب من حتما بازی ریددیک رو بازی کردن..من چند وقت پیش که تازه اومده بود بازار خریدم و بازی کردم و تمومش کردم..حالا با سیستم جدیدم خواستم بازی کنم نصب نش..یعنی نصب شد ها..وقتی می خام اجرا کم میگه openGl1.3 or higher می خواهد..مشکل از چی میتونه باشه؟کارت گرافیکمnvidia8500 هستش..ممنون میشم از راهنماییتون استفاده کنم :)

Role

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من در مرحله Shock and Awe قسمتی که هدف Rescure the downed Cobra pilote هست

و هلکوپتر هم تیمی ها سقوط کرده و 1:25 ثانیه وقت داری که به محل سقوط برسی و نجاتش بدی

من بدجوری گیر کردم

با اینکه گیمر تازه کاری هستم ولی تا الان 15 بار بازی رو از نوع سختی regular بازی کردم ولی موفق نشدم و وقت کم میارم

و حتی از نوع خیلی اسان هم بازی رو کردم بازم موفق نشدم چون تعداد دشمن ها زیادن و نمیشه سریع رفت جلو

کسی هم بهم کمک نمی کنه تا من نرم جلو

می خواستم کمکم کنید که ترفندی چیزی داره راهی که باید انجچام داد

یه بار سینه خیر می رم یه بار پشت قایم میشم

ولی بی فایده است

اگه 30 ثنیه بشه زمان رو زیاد کردم همه چیز حله

مــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــی

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلا م کسی ترینری چیزی برای کرایسی داره ؟ نسخه اولش نه وارهد ؟

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..دوستان خوب من حتما بازی ریددیک رو بازی کردن..من چند وقت پیش که تازه اومده بود بازار خریدم و بازی کردم و تمومش کردم..حالا با سیستم جدیدم خواستم بازی کنم نصب نش..یعنی نصب شد ها..وقتی می خام اجرا کم میگه openGl1.3 or higher می خواهد..مشکل از چی میتونه باشه؟کارت گرافیکمnvidia8500 هستش..ممنون میشم از راهنماییتون استفاده کنم :)
نبود کسی؟!!!!!!!!!!

ninja-amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان خسته نباشيد.

سوال داشتم که من درايور جديد با نسخه 182.08 براي کارت گرافيکم که Nvidia است دانلود کرده ام که فايل آن بصورت اجرائي بوده و بايد براي نصب به آن مسير نصب داده شود.

ميخواستم بدانم که من بايد دقيقا چه مسيري را به آن جهت نصب بدهم و آيا بايد درايور فعلي کارتم را خودم يونيستال کنم يا کاري با آن نداشته باشم و فقط درايور جديد را نصب کنم.ممنون ميشوم که دوستان به بنده کمک کنند.ويندوزم هم اکس پي است.

با تشکر فراوان:)

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
متاسفانه هر چی میگیرم فرقی نداره.

من فقط دنبال 2 کلمه فرمان هستم... کسی بلده؟

نسوز بودن و داشتن همه اسلحه ها.

اول کلید ~ رو در حین بازی بزنید بعد تایپ کنید sam_iEnableCheats=2 بعد بازی رو متوقف کنید و F1 رو بزنید
حالا می تونید کدهای تقلب رو وارد کنید
کد شکست ناپذیری این هست
God Mode Option
برای تمام سلاحها کدی وجود نداره

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام

من در مرحله Shock and Awe قسمتی که هدف Rescure the downed Cobra pilote هست

و هلکوپتر هم تیمی ها سقوط کرده و 1:25 ثانیه وقت داری که به محل سقوط برسی و نجاتش بدی

من بدجوری گیر کردم

با اینکه گیمر تازه کاری هستم ولی تا الان 15 بار بازی رو از نوع سختی regular بازی کردم ولی موفق نشدم و وقت کم میارم

و حتی از نوع خیلی اسان هم بازی رو کردم بازم موفق نشدم چون تعداد دشمن ها زیادن و نمیشه سریع رفت جلو

کسی هم بهم کمک نمی کنه تا من نرم جلو

می خواستم کمکم کنید که ترفندی چیزی داره راهی که باید انجچام داد

یه بار سینه خیر می رم یه بار پشت قایم میشم

ولی بی فایده است

اگه 30 ثنیه بشه زمان رو زیاد کردم همه چیز حله

مــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــی

اول کلید ~ رو بزنید و تایپ کنید seta thereisacow "1337" بعد enter رو بزنید بعد تایپ کنید spdevmap bog_a و enter رو بزنید
بعد خارج بشید و level رو دوباره load کنید.حالا کدهای تقلب قابل استفاده هستند
کلید ~ رو بزنید و یکی از کدهای مورد نظرتون رو وارد کنید.
کدهاو تاثیرشون رو می تونید اینجا ببینید.
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/code/939217.html

sina_judgment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام..دوستان من چند وقت پیش هم این مشکلم رو مطرح کردم..وقتی بازی سایلنت هیل رو نصب میکنم خیلی طول میکشه..و حین بازی هیچ صدایی ندارم..فقط اول بازی که میارنش تو اتاق بعدش هم هیچ چیزی از رو در و دیوار ور نمی داره..مثلا نشه..یا اون کد در رو...چیکارش میشه کرد؟؟؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با سلام..دوستان من چند وقت پیش هم این مشکلم رو مطرح کردم..وقتی بازی سایلنت هیل رو نصب میکنم خیلی طول میکشه..و حین بازی هیچ صدایی ندارم..فقط اول بازی که میارنش تو اتاق بعدش هم هیچ چیزی از رو در و دیوار ور نمی داره..مثلا نشه..یا اون کد در رو...چیکارش میشه کرد؟؟؟
ظاهرا مشکل مربوط به directx میشه.توی cd یا dvd بازی یک فولدر directx هست.directx رو مجددا توسط فایل موجود در اون فولدر نصب کنید احتمالا مشکلتون رو حل میکنه.

بالا