یه بار از این لینک دانلود کن و تست کن :
كاري نداره كه بايد چند تا از ترينر ها رو دانلود كني تا ببيني كدومشون كار ميكنهمتاسفانه چیز زیادی سر در نیاوردم...
یکی از فایلهاش رو دان کردم با حجم 1.5 مگا اما کد تقلب نبود و در مورد ذخیره سازی بود..
با سلام خدمت دوستان و اعضاي انجمن.سوالي داشتم در مورد بازي دروازه جهنم:لندنHellgate:london .من اين بازي را در ويندوز اکس پي نصب کردم و بازي هم بخوبي اجرا ميشود و تنها مشکلي که وجود دارد که اين است که بدن کاراکترهاي بازي حالت نامرئي و شفاف دارد و مانند روح ميماند و فقط تسليحات در دست آنها حالت معمولي و جسم مانند دارد.آيا اين موضوع ايراد است يا مال خود بازي است؟.دوستان اگر ميتوانند کمکي در مورد رفع اين مشکل کنند ممنون ميشوم.![]()
یه بار از این لینک دانلود کن و تست کن :
مرسي رئيس . دارم دانلود ميكنم:happy:
سلام...
وال... من این بازی رو داشتم و تا جایی که یادمه شفاف نبودش کاراکترم.
فکر می کنم ایراد از نسخه ی شما باشه...
البته بازم مطمئن نیستم به طور دقیق، چون این بازی رو خیلی زیاد باهاش جلو نرفتم، در حد چند مرحله...
از سايت زير بگيرسلا م کسی ترینری چیزی برای کرایسی داره ؟ نسخه اولش نه وارهد ؟
نبود کسی؟!!!!!!!!!!با سلام..دوستان خوب من حتما بازی ریددیک رو بازی کردن..من چند وقت پیش که تازه اومده بود بازار خریدم و بازی کردم و تمومش کردم..حالا با سیستم جدیدم خواستم بازی کنم نصب نش..یعنی نصب شد ها..وقتی می خام اجرا کم میگه openGl1.3 or higher می خواهد..مشکل از چی میتونه باشه؟کارت گرافیکمnvidia8500 هستش..ممنون میشم از راهنماییتون استفاده کنم![]()
متاسفانه هر چی میگیرم فرقی نداره.
من فقط دنبال 2 کلمه فرمان هستم... کسی بلده؟
نسوز بودن و داشتن همه اسلحه ها.
از اینجافایل The Chronicles of Riddick NVIDIA OPENGL FIX رو دریافت کنید.نبود کسی؟!!!!!!!!!!
سلام
من در مرحله Shock and Awe قسمتی که هدف Rescure the downed Cobra pilote هست
و هلکوپتر هم تیمی ها سقوط کرده و 1:25 ثانیه وقت داری که به محل سقوط برسی و نجاتش بدی
من بدجوری گیر کردم
با اینکه گیمر تازه کاری هستم ولی تا الان 15 بار بازی رو از نوع سختی regular بازی کردم ولی موفق نشدم و وقت کم میارم
و حتی از نوع خیلی اسان هم بازی رو کردم بازم موفق نشدم چون تعداد دشمن ها زیادن و نمیشه سریع رفت جلو
کسی هم بهم کمک نمی کنه تا من نرم جلو
می خواستم کمکم کنید که ترفندی چیزی داره راهی که باید انجچام داد
یه بار سینه خیر می رم یه بار پشت قایم میشم
ولی بی فایده است
اگه 30 ثنیه بشه زمان رو زیاد کردم همه چیز حله
مــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــی
ظاهرا مشکل مربوط به directx میشه.توی cd یا dvd بازی یک فولدر directx هست.directx رو مجددا توسط فایل موجود در اون فولدر نصب کنید احتمالا مشکلتون رو حل میکنه.با سلام..دوستان من چند وقت پیش هم این مشکلم رو مطرح کردم..وقتی بازی سایلنت هیل رو نصب میکنم خیلی طول میکشه..و حین بازی هیچ صدایی ندارم..فقط اول بازی که میارنش تو اتاق بعدش هم هیچ چیزی از رو در و دیوار ور نمی داره..مثلا نشه..یا اون کد در رو...چیکارش میشه کرد؟؟؟