• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ممنون دوست من

این فایل رو دانلود کردم و در بخش مربوطه ریختم ولی فقط نوع پیغام خطاش عوض شد:(

be3aa9d3b8e60af4128e8a659c4eb7c0.jpg

فکر کنم مشکل از دیسکت بازی باشه:eek:

نه عزيز.
DirectX9 رو كامل نصب كنيد.هموني كه داخلي دي وي ديش هست.
و درايور هاي ديگرو هم نصب كنيد حتما درست ميشه.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
نه عزيز.
DirectX9 رو كامل نصب كنيد.هموني كه داخلي دي وي ديش هست.
و درايور هاي ديگرو هم نصب كنيد حتما درست ميشه.

سلام دوست من

ممنون از راهنماییتون درست شد:happy:
مشکل من این بود که فقط یکی از درایور ها رو نصب می کردم الان که چندتاشون رو نصب کردم درست شد:blush:

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..من nfs underground 2 رو به صورت پرتابل دارم. گاهي وقتا يه دفعه وسط بازي و معمولا وقت رفتن به داخل مسابقه ها و لودينگ بازي هنگ ميكنه و مياد بيرون و اين پيغام خطا ظاهر ميشه:speed2.exe has encountered a problem and needs to close....البته nfs mostwanted هم گاهي اين مشكلو داره.البته اون پرتابل نيست.لطفا اگه ميتونيددر اين مورد د راهنمايي كنيد.
يه سوال ديگه ي من اينه كه سيوهاي بازيهاي پرتابل جاي خاصي ذخيره ميشن تا بشه اونارو منتقل كرد؟

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام..من nfs underground 2 رو به صورت پرتابل دارم. گاهي وقتا يه دفعه وسط بازي و معمولا وقت رفتن به داخل مسابقه ها و لودينگ بازي هنگ ميكنه و مياد بيرون و اين پيغام خطا ظاهر ميشه:speed2.exe has encountered a problem and needs to close....البته nfs mostwanted هم گاهي اين مشكلو داره.البته اون پرتابل نيست.لطفا اگه ميتونيددر اين مورد د راهنمايي كنيد.
يه سوال ديگه ي من اينه كه سيوهاي بازيهاي پرتابل جاي خاصي ذخيره ميشن تا بشه اونارو منتقل كرد؟
فکر میکنم مشکل مربوط بشه به dual core بودن cpu تون.
برای حلش هر وقت بازی رو اجرا کردید ctrl+alt+del رو بزنید و رویSPEED2.EXE رایت کلیک کنید وSet Affinity رو بزنید.بعد مطمئن بشید که یکی از cpu ها چک خورده.بعد برگردید به بازی.اینکار رو هر وقت که می خوان بازی رو اجرا کنید باید انجام بدین.

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم مشکل مربوط بشه به dual core بودن cpu تون.
برای حلش هر وقت بازی رو اجرا کردید ctrl+alt+del رو بزنید و رویSPEED2.EXE رایت کلیک کنید وSet Affinity رو بزنید.بعد مطمئن بشید که یکی از cpu ها چک خورده.بعد برگردید به بازی.اینکار رو هر وقت که می خوان بازی رو اجرا کنید باید انجام بدین.

سلام.اين كارو انجام دادم ولي سرعت بازي به شدت پايين مياد.جوري كه ديگه نميشه بازي كرد.راه ديگه اي هم براي حل اين مشكل هست.ممنون از راهنماييتون.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام.اين كارو انجام دادم ولي سرعت بازي به شدت پايين مياد.جوري كه ديگه نميشه بازي كرد.راه ديگه اي هم براي حل اين مشكل هست.ممنون از راهنماييتون.
در واقع با این کار یکی از cpu ها از دور خارج میه و طبیعی هست که بازی کند بشه.متاسفانه راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
شايد باورتون نشه . ولي من تازه نورهود رو شروع كردم . آقا تو يكي از مرحله هاش گير كردم . همون مرحله اي كه بايد الماسهارو بچرخوني بعد يه نوري توش بتابوني . ( البته قبلش چراغو خاموش مي كني . ) بايد الماسارو چه جوري جور كنم تا درست شه ؟ :wacko:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سلام

من pes 2010 رو میخوام نصب کنم موقع نصب از من کد رجیستری میخواد ولی تو هیچ کدوم از پوشه های دیسک نیست کدش تو اینترنت هم هنوز شانسی نداشتم برا پیدا کردنش

کسی میتونه کمک کنه ؟

ادیت : من الان دیدم که صفحه قبل هم بحثش بود میشه یکی از دوستان برام پی ام کنه سریال رو ؟ مرسی

/
dirt 2

کامل با موفقیت نصبش کردم الان وارد بازی که میشم بعد از نشون دادن تبلیغ اینتل و اون دو سه تای دیگه رو نوشته ی بعدی که یه نوشته چند خطیه و صفحه سیاه هستش گیر میکنه ( امکان عکس گذاشتن فعلا ندارم شرمنده )
مشکل از گرافیکه یا نه? ( geforce 9400 )

خلیی ممنون

Last edited:

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
ادیت : من الان دیدم که صفحه قبل هم بحثش بود میشه یکی از دوستان برام پی ام کنه سریال رو ؟ مرسی
ارسال كردم.
dirt 2
کامل با موفقیت نصبش کردم الان وارد بازی که میشم بعد از نشون دادن تبلیغ اینتل و اون دو سه تای دیگه رو نوشته ی بعدی که یه نوشته چند خطیه و صفحه سیاه هستش گیر میکنه ( امکان عکس گذاشتن فعلا ندارم شرمنده.
مي دونم كجا رو ميگيد.
همه ي نرم افزار هاي گرافيكي و كمكي نصب هست؟
هر چي تو دي وي ديش هست نصب كنيد.

chaghuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در واقع با این کار یکی از cpu ها از دور خارج میه و طبیعی هست که بازی کند بشه.متاسفانه راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه.
از راهنمايياتون ممنون.يه سوال ديگه داشتم.فايل هاي VINYLS.BIN موجود در NFS UNDERGROUND 1 رو ميشه از جايي دانلود كرد ؟حجمشون زياد نيست؟چون من اين بهزي رو كم حجم شده گير آوردم و ميخواستم ببينم ميشه اينكارو كرد يا نه؟ممنون.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
شايد باورتون نشه . ولي من تازه نورهود رو شروع كردم . آقا تو يكي از مرحله هاش گير كردم . همون مرحله اي كه بايد الماسهارو بچرخوني بعد يه نوري توش بتابوني . ( البته قبلش چراغو خاموش مي كني . ) بايد الماسارو چه جوري جور كنم تا درست شه ؟ :wacko:
هر الماسی یک رنگه.حرفهای اول رنگها رو که کنار هم بگذارید باید کلمه ای رو تشکیل بده که اونجا نوشته.کلمه رو یادم نیست چی بود.

Ajabshirkhan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
از راهنمايياتون ممنون.يه سوال ديگه داشتم.فايل هاي VINYLS.BIN موجود در NFS UNDERGROUND 1 رو ميشه از جايي دانلود كرد ؟حجمشون زياد نيست؟چون من اين بهزي رو كم حجم شده گير آوردم و ميخواستم ببينم ميشه اينكارو كرد يا نه؟ممنون.
حجمشون درحد 15 -16 mb هست.من تواین تورنت ها که لیست همه فایلها رو گذاشته بود دیدم.ولی سیدر نداشت.احتمالا توی فرومهای nfs باید پیدا بشه یا در خواست کنید براتون اپلود کنن.

fonix light

Registered User
لایک‌ها
4
هر الماسی یک رنگه.حرفهای اول رنگها رو که کنار هم بگذارید باید کلمه ای رو تشکیل بده که اونجا نوشته.کلمه رو یادم نیست چی بود.

دم شما گرم . راهنمايي خوبي بود . :cool::cool:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ارسال كردم.

مي دونم كجا رو ميگيد.
همه ي نرم افزار هاي گرافيكي و كمكي نصب هست؟
هر چي تو دي وي ديش هست نصب كنيد.

مرسی بابت سریال ها کار کردن;)

/
اره dirt رو مطمئن نیستم همه رو نصب کرده باشم یا نه حالا باید برم یه چک دیگه بکنم
ممنون رفیق

saeed125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نسخه بازی left4ded2 رو گرفتم ولی اثری از بازی مرحله ای نیست چندتا منو داره که همشون online یکی شون که یه نفره است اصلا داستانی نیست الان تو بازار باید چه نسخه شو بگیرم

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
يه بازي داريم به اسم Wanted
اين رو روي بعضي از سيستم ها به تازگي نصب كرديم،‌منتها يه خطا ميده كه نتونستم رفعش كنم :

Current thread: Main
Script stack:
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:350
virtual_connect2() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:106
virtual_connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:341
virtual_connect() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:46
connect() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:315
setup_connection() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:259
setup() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:250
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapper.lua:33
init() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerWrapperGamepad.lua:21
init() data\lib\managers\ControllerWrapperGamepad.lua:10
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
check_controllers() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:164
create_controller() core\lib\core\managers\controller\CoreControllerManager.lua:97
init() data\lib\managers\ControllerManager.lua:12
new() core\lib\core\utils\CoreClass.lua:31
core_or_local() core\lib\core\utils\CoreOldModule.lua:33
init() core\lib\core\setups\CoreSetup.lua:142
init() data\lib\setups\MenuSetup.lua:61
data\menu\mainmenu\mainmenu.lua:33

-------------------------------

System information:
Application version : 1.0.48.10348
CPU : AMD Athlon(tm) II X4 620 Processor (4 cores); SSE; SSE2; SSE3
DirectX : 9.0c
GPU : NVIDIA GeForce 9800 GT / nv4_disp.dll[6.14.11.8618]
Memory : 2047 MB
Physics : threaded
Renderer : DX9 threaded
Sound : Realtek Semiconductor Corp. (Realtek HD Audio output)​

ميدونم خطا از كامپايلر C++ هست؛‌اما نميدونم چطور ميشه رفعش كرد !؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام

ما امروز بعد از مدتها بازی کرایسیس رو خریدیم. (البته 1 سالی هست اومده)

متاسفانه روی ویندوز 7 64 بیتی اجرا نمیشه :(

یه همچین اروری میده
کد:
Problem signature:
  Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    Crysis.exe
  Application Version:    1.1.1.5767
  Application Timestamp:    471f94e3
  Fault Module Name:    Crysis.exe
  Fault Module Version:    1.1.1.5767
  Fault Module Timestamp:    471f94e3
  Exception Code:    c0000005
  Exception Offset:    0092c4a7
  OS Version:    6.1.7600.2.0.0.256.1
  Locale ID:    1033
  Additional Information 1:    0a9e
  Additional Information 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Additional Information 3:    0a9e
  Additional Information 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

هر کاری هم کردم درست نشد.

به نظر میرسه باید پچی نصب بشه. از دوستان کسی میتونه کمکمون کنه.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
كسي راه حلي نداشت ؟‌خيلي اعصاب خورد كن شده اين موضوع !

mahdi11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من بازی شمشیر نادر را نصب و بطور کامل رجیستر کردم اما هنگامی که می خواهد شروع شود و تازه راه اندازی گردد پیغام خطای زیر را می دهد و بازی شروع نشده خاتمه می یابد
the engine was unable to create suitable grafic contex
...
در سایت راهنما خواندم که اگر این پیغام را داد حتما کارت گرافیک قدرت لازم را ندارد یا شاید درایور به خوبی نصب نشده و ..
حال انکه درایور من Nvidia Gforce 9400 GT است که در ویندوز 7 انرا نصب کردم ام و بازی های دیگری از قبیل pranc of persia و rsident evil را به راحتی جواب می دهد من همچنین quick time و direcx موجود روی dvd را نصب کرده و سیستم را یکبار ریستارت کرده ام
و گفته شده نیاز بازی nvidia 6400 است
لطفا راهنمایی کنید
سایت بازی هیچ گونه مکانی برای پاسخگویی به سوالات ندارد
ویرایش: فکر کنم مشکل را فهمیدم
من اول یک کارت گرا فیک onboard داشتم که ضعیف بود بعد این گرافیک جدید را اضافه کردم در لاگ های بازی دیدم که به عنوان خطا کارت گرافیک را مقصر می داند و به کارت گرافیک انبورد متصل می گردد این در حالی است که در بایوس تعیین کرده ام که اولویت با PCIE باشد و نه با ONBOARD این در حالی است که باقی بازی ها ایم مشکل را پیدا نمی کنند
حال باید چکار کرد

Last edited:
بالا