ممنون دوست من
این فایل رو دانلود کردم و در بخش مربوطه ریختم ولی فقط نوع پیغام خطاش عوض شد
![]()
فکر کنم مشکل از دیسکت بازی باشه![]()
نه عزيز.
DirectX9 رو كامل نصب كنيد.هموني كه داخلي دي وي ديش هست.
و درايور هاي ديگرو هم نصب كنيد حتما درست ميشه.
ممنون دوست من
این فایل رو دانلود کردم و در بخش مربوطه ریختم ولی فقط نوع پیغام خطاش عوض شد
![]()
فکر کنم مشکل از دیسکت بازی باشه![]()
نه عزيز.
DirectX9 رو كامل نصب كنيد.هموني كه داخلي دي وي ديش هست.
و درايور هاي ديگرو هم نصب كنيد حتما درست ميشه.
فکر میکنم مشکل مربوط بشه به dual core بودن cpu تون.سلام..من nfs underground 2 رو به صورت پرتابل دارم. گاهي وقتا يه دفعه وسط بازي و معمولا وقت رفتن به داخل مسابقه ها و لودينگ بازي هنگ ميكنه و مياد بيرون و اين پيغام خطا ظاهر ميشه:speed2.exe has encountered a problem and needs to close....البته nfs mostwanted هم گاهي اين مشكلو داره.البته اون پرتابل نيست.لطفا اگه ميتونيددر اين مورد د راهنمايي كنيد.
يه سوال ديگه ي من اينه كه سيوهاي بازيهاي پرتابل جاي خاصي ذخيره ميشن تا بشه اونارو منتقل كرد؟
فکر میکنم مشکل مربوط بشه به dual core بودن cpu تون.
برای حلش هر وقت بازی رو اجرا کردید ctrl+alt+del رو بزنید و رویSPEED2.EXE رایت کلیک کنید وSet Affinity رو بزنید.بعد مطمئن بشید که یکی از cpu ها چک خورده.بعد برگردید به بازی.اینکار رو هر وقت که می خوان بازی رو اجرا کنید باید انجام بدین.
در واقع با این کار یکی از cpu ها از دور خارج میه و طبیعی هست که بازی کند بشه.متاسفانه راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه.سلام.اين كارو انجام دادم ولي سرعت بازي به شدت پايين مياد.جوري كه ديگه نميشه بازي كرد.راه ديگه اي هم براي حل اين مشكل هست.ممنون از راهنماييتون.
ارسال كردم.ادیت : من الان دیدم که صفحه قبل هم بحثش بود میشه یکی از دوستان برام پی ام کنه سریال رو ؟ مرسی
مي دونم كجا رو ميگيد.dirt 2
کامل با موفقیت نصبش کردم الان وارد بازی که میشم بعد از نشون دادن تبلیغ اینتل و اون دو سه تای دیگه رو نوشته ی بعدی که یه نوشته چند خطیه و صفحه سیاه هستش گیر میکنه ( امکان عکس گذاشتن فعلا ندارم شرمنده.
از راهنمايياتون ممنون.يه سوال ديگه داشتم.فايل هاي VINYLS.BIN موجود در NFS UNDERGROUND 1 رو ميشه از جايي دانلود كرد ؟حجمشون زياد نيست؟چون من اين بهزي رو كم حجم شده گير آوردم و ميخواستم ببينم ميشه اينكارو كرد يا نه؟ممنون.در واقع با این کار یکی از cpu ها از دور خارج میه و طبیعی هست که بازی کند بشه.متاسفانه راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه.
هر الماسی یک رنگه.حرفهای اول رنگها رو که کنار هم بگذارید باید کلمه ای رو تشکیل بده که اونجا نوشته.کلمه رو یادم نیست چی بود.شايد باورتون نشه . ولي من تازه نورهود رو شروع كردم . آقا تو يكي از مرحله هاش گير كردم . همون مرحله اي كه بايد الماسهارو بچرخوني بعد يه نوري توش بتابوني . ( البته قبلش چراغو خاموش مي كني . ) بايد الماسارو چه جوري جور كنم تا درست شه ؟ :wacko:
حجمشون درحد 15 -16 mb هست.من تواین تورنت ها که لیست همه فایلها رو گذاشته بود دیدم.ولی سیدر نداشت.احتمالا توی فرومهای nfs باید پیدا بشه یا در خواست کنید براتون اپلود کنن.از راهنمايياتون ممنون.يه سوال ديگه داشتم.فايل هاي VINYLS.BIN موجود در NFS UNDERGROUND 1 رو ميشه از جايي دانلود كرد ؟حجمشون زياد نيست؟چون من اين بهزي رو كم حجم شده گير آوردم و ميخواستم ببينم ميشه اينكارو كرد يا نه؟ممنون.
هر الماسی یک رنگه.حرفهای اول رنگها رو که کنار هم بگذارید باید کلمه ای رو تشکیل بده که اونجا نوشته.کلمه رو یادم نیست چی بود.
ارسال كردم.
مي دونم كجا رو ميگيد.
همه ي نرم افزار هاي گرافيكي و كمكي نصب هست؟
هر چي تو دي وي ديش هست نصب كنيد.
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Crysis.exe
Application Version: 1.1.1.5767
Application Timestamp: 471f94e3
Fault Module Name: Crysis.exe
Fault Module Version: 1.1.1.5767
Fault Module Timestamp: 471f94e3
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0092c4a7
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1