• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمک در نصب , اجرا و رد كردن مراحل بازيها

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
كسي بازي Homefront رو بازي كرده؟
من اون مرحله كه با هلكوپتر هست ميرم به يه تونل ميرسم نميره تو اصلا پايين نمياد
كركم عوض كردم مشكل حل نشد

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام در درجه اول نمیدونم چرا اینجا انقدر پست هام تکرار شده
من با pc بازی میکنم نه خیلی تحقیق کردم یه آپدیت داره که متاسفانه اون کسی که تو اینترنت آپدیتشو گذاشته بود الان پاک کرده فایل رو
چون تاپیک هایی که شما زدید به اینجا منتقل شده.پست های تکراری رو پاک کردم.
احتمالا مستر بازی مشکل داشته.چون تا حالا کسی همچین مشکلی نداشته.

siavash_biz007

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام از وقتی بازی کریسیس 2 رو خریدم نمیتونستم بازی کنم ولی جدیدا فهمیدم که اگه به اینترنت وصل باشم اجرا میشه! :eek: به نظرتون مشکل از کجاست؟ ;)

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
بازی رو با کدوم کرکش تهیه کردین؟
یه قفل هست روی بعضی از بازیها (DRM فک کنم) که حتما واسه اجرا شدن بازی نیاز داره که به سرور وصل بشه.اما بعید میدونم مال اون باشه.چونکه قاعدتا بازی باید کرک شده باشه و اون قفلش شکسته شده باشه.

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
سلام بعد از چند سال هوس کردم بازی قدیمی Max Payne 1 رو انجام بدم ولی وقتی نصب کردم و وارد بازی که شدم تا میخواد لود کنه و بره توی منو بازی از بازی بیرون میاد و به خاطر چیه ؟

i5084_capture.jpg

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
عدم التزام ببم جان

تولزی اگر توی سی دی هست نصب کن

مخصوصا دایرکت ایکس

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سی دی اورجینال مکس پین 1 رو هنوز دارم :D فکر نکنم از DirectX باشه... احتمالا بد نصب شده :happy:
هیچ بازی رو به اندازه ی مکس پین دوست نداشتم ... به بخاطر خود بازی به خاطر گرافیک ناول بین مراحل :happy:

soon New York city became something else... the rotten core of the big apple

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
منم همین مشکلو با most wanted داشتم directX 9.0c رو نصب کردم حل شد.البته می تونی compatibility رو هم دستکاری کنی!

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
سی دی رو ندارم .
دایرکس 9 از کجا بیارم ؟
compatibility کجاس چه کارش کنم ؟

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

جناب این بازی برای 10 سال پیشه اصلا روی 7 جواب نمیده فکر کنم

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
آره تو سون اینجوریه!
من خیلی از بازیام ترکیدند! هر کاری کردم رو سون نص بشن نشد که نشد!
Max Pain
Tombrider Legend
COD2
...

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
روی فایل max payne رایت کلیک کن برو به properties.برو به تب compatibility و گزینه
run this program in compatibility mode for :
رو تیک بزن و گزینه windows xp یه کدوم از سرویس پک ها رو انتخاب کن.اون پایین run as administrator رو هم تیک بزن.البته فکر نکنم با اینا مشکلت حل بشه.تو همه سی دی های بازی directx هست برو یه دونه پیدا کن directx رو نصب کن دقت کن 9.0c باشه و ریست و شروع بازی.

پ.ن:
یادش بخیر !
وسطای بازی کامپیوترم ویروس گرفت نتونستم تمومش کنم.تا اونجا رفتم که تو هتل بودی با شاتگان میزدی به یه بخاری میفتاد طبقه پایین!!!!!!!!

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
منم دقیقا چند روز پیش نصب کردم....مکس پین رو..

بعد از 9 سال!!!!!!

آخراشم دلم نمیاد تمومش کنم.... :(

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
منم دقیقا چند روز پیش نصب کردم....مکس پین رو..

بعد از 9 سال!!!!!!

آخراشم دلم نمیاد تمومش کنم.... :(

:( خیلی نوستالژیه برای من این بازی
هنوز بعد از 10 سال تک تک دیالوگ هاش یادمه
الان کجاشی؟
مراحل آخر just pain and suffering و let the gun do the talking بود :happy: آخراش مکس تو آسانسوره با مونا سکس :happy: نیکول هورن با بلندگو صحبت میکنه میگه It will be a cold day in Hell before I let a Narc cop stop me. Ms. Sax, do your job.
بعد مونا میگه: relax max :D you're a nice guy... :D I don't kill nice guys مکس هم جواب میده: you're not bad yourself :happy:

بعد قسمتی که هلی کوپتر منفجر میشه و مکس دستگیر میشه ولی الفرد وودن که زیر پل بروکلین باهاش ملاقات کرده بود و بهش قول مساعد برای رفع تمام اتهامات داده بود رو می بینه :happy:

آخر بازی دقیقا همون جاییه که اول باز مکس با یه دورزن بالای برج وایستاده و میگه:
the final gun shot was an exclamation mark to everything that it led to this point یه همچین چیزی :D

Last edited:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233

MorningStar

Registered User
لایک‌ها
130
:( خیلی نوستالژیه برای من این بازی
هنوز بعد از 10 سال تک تک دیالوگ هاش یادمه
الان کجاشی؟
مراحل آخر just pain and suffering و let the gun do the talking بود :happy: آخراش مکس تو آسانسوره با مونا سکس :happy: نیکول هورن با بلندگو صحبت میکنه میگه It will be a cold day in Hell before I let a Narc cop stop me. Ms. Sax, do your job.
بعد مونا میگه: relax max :D you're a nice guy... :D I don't kill nice guys مکس هم جواب میده: you're not bad yourself :happy:

بعد قسمتی که هلی کوپتر منفجر میشه و مکس دستگیر میشه ولی الفرد وودن که زیر پل بروکلین باهاش ملاقات کرده بود و بهش قول مساعد برای رفع تمام اتهامات داده بود رو می بینه :happy:

آخر بازی دقیقا همون جاییه که اول باز مکس با یه دورزن بالای برج وایستاده و میگه:
the final gun shot was an exclamation mark to everything that it led to this point یه همچین چیزی :D

من همون آخرین مرحله ام یعنی نزدیک اون پله ها هستم که میره بالای پشت بوم و هورن میخواد

سوار هلی کوپتر بشه...

دلم نمیاد تمومش کنم.

آلفرد رو که یادمه آخرش میاد دورادور با لبخند می ایسته..

من خوفناک ترین مرحله اش رو اون قسمت جک لوپینو میدونم...

کاملا دیوانه است یارو...دیوانه.....:eek:

abbasg4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود تو بازی Hunted The Demons Forge فکر کنم تو chapter 3 اگه اشتباه نکرده باشم یه جایی هستش که باید 4 تا کلاغ رو بکشی من 2 تاش رو بیشتر نمیتونم پیدا بکنم میشه بگید 2 تای دیگش کجا هستند ؟؟

همچنین در بازی Duke Nukem Forever به یه جایی رسیدم که دوک کوچک شده و وارد اشپزخونه ای شده که کلا برق داره و یه زن اونجا داره درخواست کمک میکنه من برق اشپزخونه رو قطع کردم بعدش زنه میره یه در رو تو اشپزخونه باز میکنه اونجا به بعش رو نمیفهمم که باید چیکار بکنم
ممنون​

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام؛

درود تو بازی Hunted The Demons Forge فکر کنم تو chapter 3 اگه اشتباه نکرده باشم یه جایی هستش که باید 4 تا کلاغ رو بکشی من 2 تاش رو بیشتر نمیتونم پیدا بکنم میشه بگید 2 تای دیگش کجا هستند ؟​

1. روی یک ستون بالای سر شما بعد از الله کلنگ
2. روی شاخه یک درخت
3. روی یک ستون انتهای محوطه
4. روی طاقچه نزدیک پله های خروج

همچنین در بازی Duke Nukem Forever به یه جایی رسیدم که دوک کوچک شده و وارد اشپزخونه ای شده که کلا برق داره و یه زن اونجا داره درخواست کمک میکنه من برق اشپزخونه رو قطع کردم بعدش زنه میره یه در رو تو اشپزخونه باز میکنه اونجا به بعش رو نمیفهمم که باید چیکار بکنم
ممنون

برای این قسمت [nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=hJK50PneJZk&feature=youtube_gdata"]Let's Play Duke Nukem Forever Part 17 Electricity On The Kitchen Floor - YouTube[/nomedia] را پیدا کردم.

Last edited:

saeedkkar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این بازی را من در ویندوز 7 نصب کردم اما پیغام زیر را میدهد
Untitled.png
لطفا کمک کنید

بالا