• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كيفيت فايل هاي تصويري

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سوال چندان صحیح نیست! باید می نوشتید که با یک سایز مشخص فایل (مثلاً 100مگ) و اندازه تصویر مشخص (مثلاً 1280x720) کدام کدک تصویری بهتر است؟

وقتی شما با برنامه های معمول تبدیل فایل های ویدیویی کار می کنید، معمولاً گزینه های پیشرفته تنظیم فایل در اختیار شما قرار نمی گیریه و با استفاده از تنظیمات پیش فرض عملیات تبدیل انجام میشه. که باعث برداشت اشتباه میشه. مثلاً جدیداً فرمتی به نام Webm برای پخش آنلاین ویدیو از سوی گوگل معرفی شده. من با چندتا نرم افزار فایل رو به WebM تبدیل کردم، اما کیفیتش اصلاً خوب نبود. بعداً متوجه شدم که به خاطر تنظیمات پیش فرض برنامه مبدل بوده که این اشکال بوجود اومده و در حقیقت Webm یکی از فرمتهای خوب برای حفظ کیفیت تصویر است.

اشکال دیگر سوال در اینه که شما میگید مثلاً کیفیت فرمت MKV خوبه یا نه؟ فایل MKV میتونه طیف گسترده ای از کدک های تصویری رو دربر بگیره، مثلاً h264 یا vp8 یا ... که هر کدوم کیفیت های متفاوتی رو میدن.

باید شما مشخص کنید ویدیو رو برای چه کاری میخواید تا بهترین فرمت و کدک پیشنهاد داده بشه. اما در حال حاضر h264 یکی از بهترین کیفیت های تصویر رو میده که میتونه در قالب فرمت های مختلفی مثل mkv ، mp4 ، flv و... خودش رو نشون بده.

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
ممنون

منظور من اين بود

الان كيفيت فيلم هاي موبايل از همه پايين تره از نطره وضوح تصوير

ميخوام بدونم بهترين نوع تصوير براي فيلم كدوم نوع فرمته

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
به صورت ساده برای پخش در کامپیوتر:
MKV - H264

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
ممنون

H264 ديگه چه فرمتيه تا حالا نديدم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
h264 کدک تصویر است. اگه مبدلتون دارای گزینه های پیشرفته باشه، هنگام انتخاب فرمت mkv ، نوع کدک رو هم میتونید انتخاب کنید. (فکر کنم اکثر مبدل ها گزینه پیش فرض MKV رو روی x264 قرار بدن)
mkv میتونه کدک های زیر رو پوشش بده: MPEG4 / MPEG 1 / MPEG 2 / Real Video / Theora / QUICKTIME / H.120 / H.261 / H.262 / H.263 / H.264 / HEVC / VP6 / VP7 / VP8 /WMV

برای چه کاری میخواید؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
راستش براي كار خاصي نمي خوام

فقط برام سوال بود كه بهترين نوع فرمت تصويري چيه ؟

منظورتون از كدك چيه ؟

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان يه سوال دارم ازاساتيد..
بهترين نرم افزار تبديل فيلم HDمثلا،باحجم4.5گيگ به فرمتMKV بدون افت کيفيت چيه ؟

Sent from my GT-P6200 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ببینید پیشنهاد می کنم پست شماره 3 رو یکبار دیگه با دقت بخونید.

من دوست ندارم اطلاعات اشتباه بهتون بدم. اگه بیام بگم فلان فرمت بهترین کیفیت تصویر رو میده، شما راضی میشید ولی درحقیقت اطلاعات اشتباه به شما دادم.

باید مشخص کنید که ویدیو رو برای چه کار می خواهید استفاده کنید. (پخش در کامپیوتر، پخش در DVD، پخش آنلاین، پخش در موبایل و...) مثلاً برای پخش در DVD ، اگه فرمت MKV رو انتخاب کنید، شاید همه DVDپلیرها قادر به پخش نباشن. در اینجا بهتره مثلاً فرمت DVIX یا MPEG2-DVD رو استفاده کنید و هنگام تبدیل، بیت ریت بالاتری رو انتخاب کنید که کیفیت تصویر حفظ بشه (اما در عوض سایز فایل زیاد میشه.)

جستجو در گوگل:
کدک چیست ؟
کدکها دستوراتی هستند درباره نحوه رمزگذاری (Coding) فایل های تصویری یا صوتی بطوریکه آنها از فضای کمتری استفاده کنند.معمولاً این کدک ها حاوی دستورات نحوه تبدیل جریان داده های رمزگذاری شده به فیلم (یعنی رمزگشایی) نیز هستند. مهم‌ترین نقش آنها فشرده سازی جریان تصاویر همزمان با کپچر است.

مثلاً شما فرمت MKV رو انتخاب می کنید ولی می تونید کدک (نحوه رمزگذاری و فشرده شدن) رو h264 یا حتی wmv انتخاب کنید.

بازم میگم، کاربرد ویدیو مهمه که در چه وسیله ای قراره پخش بشه.

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
منظورمن پخش داخل پی سی هست. میخوام بدونم این فایلهای mkvوفیلمها که کیفیت hdوحجم درحدود600 700mbدارن رو باچه نرم افزاری تبدیل میکنن. منون میشم اگه کشی اطلاع داره بهم بگه.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
منظورمن پخش داخل پی سی هست. میخوام بدونم این فایلهای mkvوفیلمها که کیفیت hdوحجم درحدود600 700mbدارن رو باچه نرم افزاری تبدیل میکنن. منون میشم اگه کشی اطلاع داره بهم بگه.

فیلمهایی با این حجم بیت ریت بسیار پایینی دارند(در اکثر مواقع زیر 800 Kbps) و کیفیتشون هم HD نیست!بلکه رزولوشن فیلم HD است اما به خاطر بیت ریت پایین کیفیت خوبی ندارند.برای ویدئوهایی با رزولوشن HD بیت ریت 2500 را پیشنهاد میشود.در رابطه با فرمت هم اگه فقط برای پخش در کامپیوتر در نظرتونه فقط فرمت MKV و کدک هم h264.علاوه بر کیفیت ، فرمت MKV میتواند از چند فایل صوتی،زیرنویس پشتیبانی کند و به راحتی میشود اینها را به آن اضافه یا حذف کرد.

بالا