سوال چندان صحیح نیست! باید می نوشتید که با یک سایز مشخص فایل (مثلاً 100مگ) و اندازه تصویر مشخص (مثلاً 1280x720) کدام کدک تصویری بهتر است؟
وقتی شما با برنامه های معمول تبدیل فایل های ویدیویی کار می کنید، معمولاً گزینه های پیشرفته تنظیم فایل در اختیار شما قرار نمی گیریه و با استفاده از تنظیمات پیش فرض عملیات تبدیل انجام میشه. که باعث برداشت اشتباه میشه. مثلاً جدیداً فرمتی به نام Webm برای پخش آنلاین ویدیو از سوی گوگل معرفی شده. من با چندتا نرم افزار فایل رو به WebM تبدیل کردم، اما کیفیتش اصلاً خوب نبود. بعداً متوجه شدم که به خاطر تنظیمات پیش فرض برنامه مبدل بوده که این اشکال بوجود اومده و در حقیقت Webm یکی از فرمتهای خوب برای حفظ کیفیت تصویر است.
اشکال دیگر سوال در اینه که شما میگید مثلاً کیفیت فرمت MKV خوبه یا نه؟ فایل MKV میتونه طیف گسترده ای از کدک های تصویری رو دربر بگیره، مثلاً h264 یا vp8 یا ... که هر کدوم کیفیت های متفاوتی رو میدن.
باید شما مشخص کنید ویدیو رو برای چه کاری میخواید تا بهترین فرمت و کدک پیشنهاد داده بشه. اما در حال حاضر h264 یکی از بهترین کیفیت های تصویر رو میده که میتونه در قالب فرمت های مختلفی مثل mkv ، mp4 ، flv و... خودش رو نشون بده.