ما رو دعوت نمي كنيد ؟به نقل از mohsendotnet :براي اطلاع آقاي عظمتي
من webmasters,weblogs,... و 6 تاي ديگه رو ثبت كردم. قراره تا پس فردا 10 تا invite برام بياد.
15 دلاره الانبه نقل از azemati :نمي دونم كار درستيه يا نه . ولي دارم يه دعوت نامه جي ميل رو به يك خارجيه مي فروشم خدود 25 دلار تا 30 دلار.
من از طريق دوستان(حسين آقا) دعوت شدم آقا امير.به نقل از azemati :پرشيا جان شما از كدوم سري هستي؟ از اون ها كه با دعوت دوستان جي ميل دار شدي؟
يا از طريق بلاگر يا دعوت خود شلن؟!
بعيد مي دونم شانسي باشه.به نقل از Persia :من از طريق دوستان(حسين آقا) دعوت شدم آقا امير.
اينكه جي ميل اجازه دعوت بده يا نده، شانسيه يا حساب كتاب داره؟
از نظر من بی انصافیهبه نقل از azemati :نمي دونم كار درستيه يا نه . ولي دارم يه دعوت نامه جي ميل رو به يك خارجيه مي فروشم خدود 25 دلار تا 30 دلار.
يه نمه موافقم. ولي نه با "بي انصافيه".به نقل از irgamer :از نظر من بی انصافیه
نه عزيز نمي ره، تا نري ثبت نام، حذف نميشه.به نقل از sefrvayek :اگه بعد از login كردن توي بلاگر invite بگيري ولي نري ثبت نام دوباره كه login ميكني هم مياد invit ش؟ آخه من وبلاگم تو بلاگر 120 تا پست داره 6 ماه هم هست كه فعاله هنوز invite نيومده واسم. ميگم شايد يه بار اومده و من نرفتم sign up كنم.
به نقل از azemati :بر و بچ فعلا اينو بخونن تا با جي ميل اشنا بشن وقتي جي ميل دار شدن، سوتي ندن!
http://gmailtalk.blogspot.com
يك وبلاگ انگليسي خيلي جالب كه فقط در مورد Gmail مي نويسد.
دعوت نامه ندارم الان شايد سر يك قضيه از طرف خود جي ميل تعدادي دعوت نامه حدود 10 تا گيرم بياد. اگه اون قضيه اوكي بشه، حتما اكثر شما ها رو ( كه تا اون موقع جي ميل دار نشدين ) را جي ميل دار مي كنم. خوبه؟به نقل از PersianMag.com :اي امير عظمي گل كه يك صد تائي جي ميل گرفتي و من رو هم به اوركات دعوتيدي دمت گرن ديگه يك نصفي جي ميل دعوت نامه واسه ما نمي فرستي.
به جاي اين همه پيرزن كه دنبالش بودي من خودم يك دخملش واست مي فرستم.
خيلي خوبهبه نقل از azemati :دعوت نامه ندارم الان شايد سر يك قضيه از طرف خود جي ميل تعدادي دعوت نامه حدود 10 تا گيرم بياد. اگه اون قضيه اوكي بشه، حتما اكثر شما ها رو ( كه تا اون موقع جي ميل دار نشدين ) را جي ميل دار مي كنم. خوبه؟
آخرش ما رو دعوت ميكنيد يا نه ؟به نقل از mohsendotnet :يك پيشنهاد:
كساني كه براشون invite مياد فعلا چون ايميل هاي كمي ثبت شده account هاي مهم رو بگيرن. مثلا commerce,lindows,aspnet,... هنوز ثبت نشده اند. بعدا اين ايميل هاي مهم رو هم ميشه بالاي 100 دلار فروخت. :blush: