• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لاتاری 2023

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
کجا میخوای بری تو این دنیای وانفسا 166.gif

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دشواری اصلی چگونه رفتن نیست..
دشواری اصلی چگونه زیستن در آنجاست..
کسی که شانس بیاره اسمش در بیاد و بره اونجا، چون اینجا اب بندی شده با انواع مشکلات درگیری داشته ، در اونجا حداقلش اوایلش مثل زندگی در اینجاس و بعد کم کم بهتر میشه 😬
سلام
درمورد ثبت نام لاتاری 2023 اطلاعاتی دارید ؟
خودمون ثبت نام کنیم یا سر عکس گرفتنش داستان میشه و بدیم بیرون ثبت نام کنن ؟
من انجام ندادم هنوز . ولی عکست بدون روتوش اینا باشه ، و اونجا تو سایت یه بخش جدا داره که میگه عکست چطور باید باشه ، اگر اشتباه نکنم عکستو بفرستی میگن که مشکل داره یا نه

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کی باز میشه
ثبت نام کنیم به امید حق دربیاید بریم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
من واقعا دیگه یادم نیست چند سال شده که دارم ثبتنام میکنم اما اسممون در نیومده :ROFLMAO: :ROFLMAO:
برای همین زیاد دیگه انگیزه ای ندارم برای ثبتنام :D
حالا داستانش مفصل شما تازه اسمت در بیاد اول راه که بعدا ببینی اصلا راه میدن یا نه کلی هم هزینه و اینا میشه تا معلوم شه ویزا میدن یا نه!

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
لاتاری نه ولی آتاری بردم

دسته ش هم یک روزی الهه آتش کَند با خودش برد:(

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
دشواری اصلی چگونه رفتن نیست..
دشواری اصلی چگونه زیستن در آنجاست..
چگونه زیستن اوکیه.البته بنا به آدمش و ابعاد ظرفیتیش

کجا میخوای بری تو این دنیای وانفسا مشاهده پیوست 1266019

166.gif

کسی که شانس بیاره اسمش در بیاد و بره اونجا، چون اینجا اب بندی شده با انواع مشکلات درگیری داشته ، در اونجا حداقلش اوایلش مثل زندگی در اینجاس و بعد کم کم بهتر میشه 😬
من انجام ندادم هنوز . ولی عکست بدون روتوش اینا باشه ، و اونجا تو سایت یه بخش جدا داره که میگه عکست چطور باید باشه ، اگر اشتباه نکنم عکستو بفرستی میگن که مشکل داره یا نه

انجام ندادی ؟ فک کنم 10 روز مونده از مهلتش

کی باز میشه
ثبت نام کنیم به امید حق دربیاید بریم
زمان ثبت نام لاتاری 2023 آمریکا از روز چهارشنبه 6 اکتبر 2021 ( 14 مهرماه 1400) ساعت 20:30 شروع خواهد شد و مهلت ثبت نام در لاتاری 2023 آمریکا تا روز سه شنبه 9 نوامبر 2021 ( 18 آبان 1400 ) ساعت 20:30 خواهد بود.

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
من واقعا دیگه یادم نیست چند سال شده که دارم ثبتنام میکنم اما اسممون در نیومده :ROFLMAO: :ROFLMAO:
برای همین زیاد دیگه انگیزه ای ندارم برای ثبتنام :D
حالا داستانش مفصل شما تازه اسمت در بیاد اول راه که بعدا ببینی اصلا راه میدن یا نه کلی هم هزینه و اینا میشه تا معلوم شه ویزا میدن یا نه!
بی زحمت داستان مفصل رو بگو ، از تجاربت
ممنون

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
هر مرتبه ثبت نام دو تا شانس دارم ولی هنوز درنیومده
گیرکرده تو

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
پاسپورت میخواد امسالم؟ پارسال پاسپورت میخواستش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
چگونه زیستن اوکیه.البته بنا به آدمش و ابعاد ظرفیتیش

166.gif

انجام ندادی ؟ فک کنم 10 روز مونده از مهلتش

زمان ثبت نام لاتاری 2023 آمریکا از روز چهارشنبه 6 اکتبر 2021 ( 14 مهرماه 1400) ساعت 20:30 شروع خواهد شد و مهلت ثبت نام در لاتاری 2023 آمریکا تا روز سه شنبه 9 نوامبر 2021 ( 18 آبان 1400 ) ساعت 20:30 خواهد بود.
نه انجام ندادم پاسپورتم تاریخش تموم شده باید برم تمدید کنم🙄 . بدون تمدید نمیشه بت نام کرد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بی زحمت داستان مفصل رو بگو ، از تجاربت
ممنون
تجربه شخصی نیست تو پیج های مختلف خوندم از نفراتی که اسمشون درومده، اینکه اسمت دراد باید فرم هارو پر کنی بفرستی بعد مدتی بهت تایم سفارت میدن ترکیه دوبی ارمنستان و.... میری اونجا قبلش باید ویزیت دکتر بشی و یه سری مدارک دیگه بعد سفارت باید منتظر بمونی تا جواب بیاد ممکن ماه ها طول بکشه اخرم ریجکت بشی به خاطر ایرانی بودن یا قانون های ترامپ و هزار داستان دیگه!
حالا فکر کن ویزا دادن میری بلیط میخری میری امریکا ادرس باید داده باشی تا گرین کارتت بیاد به اون ادرس حدودا 40 روز میگن طول میکشه بیاد تازه رسید دستت باید به فکر خونه هزینه زندگی کار زبان و هزار چیز دیگه باش!
کسی اسمش در بیاد و بتونه اینارو پشت سر بزار اونجا کار پیدا کنه زبانش خوب باشه و .... واقعا عالیه.
اما خب همین مراحل واقعا هزینه و زمان زیادی میخواد و کلی هم شانس که ویزا بدن!

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
اگه کسی ۲۰۰ میلیون تو جیبش پول نداره ثبت نام نکنه شانس بقیه رو هم نگیره. یه نمونه بلیط هواپیما به مقصد اونجا 1000 تا ۲۰۰۰ دلار هزینه داره. ده ها هزینه دیگه هم هست یه فرمش حدودا ۲۰۰ -۳۰۰ دلار هزینه داره. اگه همه هزینه ها لیست بشه از ۲۰۰ تومنم فراتر میره.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگه کسی ۲۰۰ میلیون تو جیبش پول نداره ثبت نام نکنه شانس بقیه رو هم نگیره. یه نمونه بلیط هواپیما به مقصد اونجا 1000 تا ۲۰۰۰ دلار هزینه داره. ده ها هزینه دیگه هم هست یه فرمش حدودا ۲۰۰ -۳۰۰ دلار هزینه داره. اگه همه هزینه ها لیست بشه از ۲۰۰ تومنم فراتر میره.

خیلی جیگر میخواد با 200 میلیون بری آمریکا
283.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
خیلی جیگر میخواد با 200 میلیون بری آمریکا
283.gif
شاید بیشترم بخواد چون شما دوبار باید سفر خارج برید یکیش به صورت رفت و برگشت برای ویزا هست یکیش هم برای رفتن به اونجا به علاوه یه بارم هزینه پیکاپ ویزا.
همین یه بار رفت و برگشت برای ویزا 10 الی 15 میلیون هزینه داره (هزینه هتل و هواپیما و عوارض خروج و...). فقط صدور کارت گرین کارت 220 دلار یعنی حدودا 6 تومن هزینه داره. یه دونه هزینه فقط مصاحبه توی سفارت 330 دلار هزینه داره یعنی حدودا ده تومن.هزینه های ریز خیلی زیاده اگه بتونم لیست تهیه میکنم قرار میدم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
تجربه شخصی نیست تو پیج های مختلف خوندم از نفراتی که اسمشون درومده، اینکه اسمت دراد باید فرم هارو پر کنی بفرستی بعد مدتی بهت تایم سفارت میدن ترکیه دوبی ارمنستان و.... میری اونجا قبلش باید ویزیت دکتر بشی و یه سری مدارک دیگه بعد سفارت باید منتظر بمونی تا جواب بیاد ممکن ماه ها طول بکشه اخرم ریجکت بشی به خاطر ایرانی بودن یا قانون های ترامپ و هزار داستان دیگه!
حالا فکر کن ویزا دادن میری بلیط میخری میری امریکا ادرس باید داده باشی تا گرین کارتت بیاد به اون ادرس حدودا 40 روز میگن طول میکشه بیاد تازه رسید دستت باید به فکر خونه هزینه زندگی کار زبان و هزار چیز دیگه باش!
کسی اسمش در بیاد و بتونه اینارو پشت سر بزار اونجا کار پیدا کنه زبانش خوب باشه و .... واقعا عالیه.
اما خب همین مراحل واقعا هزینه و زمان زیادی میخواد و کلی هم شانس که ویزا بدن!
آدرس کی رو خب بدیم آدرس هاستل یا مسافرخونه نمیشه؟ 🤔 یا این متل سرراهیا تو کالیفرنیا :)) بریم تو یکیشون بچپیم
شاید بیشترم بخواد چون شما دوبار باید سفر خارج برید یکیش به صورت رفت و برگشت برای ویزا هست یکیش هم برای رفتن به اونجا به علاوه یه بارم هزینه پیکاپ ویزا.
همین یه بار رفت و برگشت برای ویزا 10 الی 15 میلیون هزینه داره (هزینه هتل و هواپیما و عوارض خروج و...). فقط صدور کارت گرین کارت 220 دلار یعنی حدودا 6 تومن هزینه داره. یه دونه هزینه فقط مصاحبه توی سفارت 330 دلار هزینه داره یعنی حدودا ده تومن.هزینه های ریز خیلی زیاده اگه بتونم لیست تهیه میکنم قرار میدم.
من تا یه میلیاردم پاش بیفته میتونم جور کنم
اما کلا بگم برای سفارت ارمنستان با اتوبوسم میشه رفت

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
حداقل باید با ده هزار دلار بری
اگه با 15 هزار دلار بری که یه ماشینم میتونی بخری واسه خودت
الانم مثل اینکه آگهی کار زیاده توی رستوران و اینجور مشاغل بخای کار کنی

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
حداقل باید با ده هزار دلار بری
اگه با 15 هزار دلار بری که یه ماشینم میتونی بخری واسه خودت
الانم مثل اینکه آگهی کار زیاده توی رستوران و اینجور مشاغل بخای کار کنی
از کار پشت میز نشینی بریم رستوارن :( مرگ بر آمریکا حداقل اوایل راه بیاد چند تا در و داف و تور کنیم خودمون بر میگردیم:( هیچ کمک هزینه ای بعدش مثل اینکه نمیکنه

بالا