• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لاتاری 2023

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
امسال واقعاً اوضاع جالبی شده و هر کی رو می‌بینم، به فکر ثبت نام توی لاتاری بوده! یعنی ماجرا در حدی هست که یکی از همسایه‌ها رو دیدم و طرف گفت ثبت نام کردی؟ گفتم مگه قراره برم؟ و اونم گفت به هر حال ثبت نام رو می‌کردی دیگه! :oops: انگار مثلاً صف نونوایی هست و به هر حال همه باید برن داخل صف یه نونی بگیرن و اگه نگیرن جا می‌مونن.
البته ملت حق دارن به فکر رفتن باشن و کسی که واقعاً می‌تونه بره و نمی‌ره، به نظرم یه اندک مشکلاتی توی مغزش داره. ولی بحث اینه که به همین راحتی نیست که اگه اسممون در اومد، فرداش چمدون رو ببندیم و خداحافظی کنیم و بریم بشینیم توی خونه‌ای که برامون وسط نیویورک آماده کردن. :rolleyes:
یعنی یه وضعیتی شده که انگار مسابقه راه افتاده برای پیروزی در لاتاری و یه حالت شیکی پیدا کرده که کی اسمش درمیاد، و دیگه کاری ندارن که چقدر پول و سرمایه می‌خواد. این طوری متأسفانه حق اون‌هایی خورده میشه که شرایطش رو دارن و از قبل در جریان همه چیز بودن و با آمادگی کامل ثبت نام کردن. الآن با این وضعیتی که من دارم می‌بینم، احتمالاً درصد زیادی از افرادی که اسمشون درمیاد اصلاً توانایی رفتن ندارن و فقط باعث به فنا رفتن بقیه می‌شن و این خیلی اشتباه بزرگیه.

isapour

Registered User
لایک‌ها
121
منم سه ساله پیگیرم ولی خبری نیس رفیقم سه سال پیش اسمش درومد حدودا 30 تومن هزینه کرد (رفت دبی و ترکیه) ولی سر قوانین سسشعر تیرامپ نتونس بره ولی خب 2 نفرو میشناسم که رفتنو الان اونجان وضعشون بد نیس

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
امسال واقعاً اوضاع جالبی شده و هر کی رو می‌بینم، به فکر ثبت نام توی لاتاری بوده! یعنی ماجرا در حدی هست که یکی از همسایه‌ها رو دیدم و طرف گفت ثبت نام کردی؟ گفتم مگه قراره برم؟ و اونم گفت به هر حال ثبت نام رو می‌کردی دیگه! :oops: انگار مثلاً صف نونوایی هست و به هر حال همه باید برن داخل صف یه نونی بگیرن و اگه نگیرن جا می‌مونن.
البته ملت حق دارن به فکر رفتن باشن و کسی که واقعاً می‌تونه بره و نمی‌ره، به نظرم یه اندک مشکلاتی توی مغزش داره. ولی بحث اینه که به همین راحتی نیست که اگه اسممون در اومد، فرداش چمدون رو ببندیم و خداحافظی کنیم و بریم بشینیم توی خونه‌ای که برامون وسط نیویورک آماده کردن. :rolleyes:
یعنی یه وضعیتی شده که انگار مسابقه راه افتاده برای پیروزی در لاتاری و یه حالت شیکی پیدا کرده که کی اسمش درمیاد، و دیگه کاری ندارن که چقدر پول و سرمایه می‌خواد. این طوری متأسفانه حق اون‌هایی خورده میشه که شرایطش رو دارن و از قبل در جریان همه چیز بودن و با آمادگی کامل ثبت نام کردن. الآن با این وضعیتی که من دارم می‌بینم، احتمالاً درصد زیادی از افرادی که اسمشون درمیاد اصلاً توانایی رفتن ندارن و فقط باعث به فنا رفتن بقیه می‌شن و این خیلی اشتباه بزرگیه.
این چندساله خیلیا رو دیدم که اسمشون درومده ولی اصلا عین خیالشون هم نبوده و نه شرایطشرو داشتن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
این چندساله خیلیا رو دیدم که اسمشون درومده ولی اصلا عین خیالشون هم نبوده و نه شرایطشرو داشتن
دیگه وقتی موسسه ثبت نام لاتاری داریم چه انتظاری داری

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
حالا بحث اینجاست مردم فکر‌ میکنن آمریکا رسیدن دیگه همه چی حله. خیلیا نمیدونن که آمریکا از‌نیویورک تا لس انجلسش نیم میلیون بی خانمان داره در لس آنجلس وضعیت بی خانمانی تبدیل به بحران شده.جستجو کنید ببینید دیترویت چی بود چی شد. اگه حرف منو قبول ندارید تو گوگل جستجو کنید. واقع بین باشید شما در ایران میرید دندانپزشک مجانی چک و ویزیت‌ میشید در سیستم درمانی آمریکا یه همچین چکی میتونه تا ۲۰۰ دلار هزینه داشته باشه دیگه بحث درمان رو بزارید‌کنار.خیلیا فکر میکنن اینا شوخیه و مثلا یه سرما خوردگی اگه پنج هزار دلار تا ده هزار دلار خرج برمیداره نباید تعجب کنید خود مردم آمریکا موندن.خیلی جراحی های معمولی ‌از ۷۰ هزار دلار شروع میشه! همین چند وقت پیش داشتن بحث بودجه ای برای زیرساختای آمریکا میکردن اینجور برداشت کنید که خیلی از‌جاهای‌ آمریکا تیرهای برقشون چوبیه. به ایرانی های مقیم اونجا هم دلخوش نکنید‌ کلیپی بود بازیگر‌ دوربین مخفی گذاشته بود در قلب ایرانیای ساکن لس انجلس یک دلار ازشون کمک میخواست از صبح تا شبش ‌یه نفرم‌کمک نکرد. حالا قبل اینکه متهم کنید به چیزی اول یه سرچی‌ در گوگل به گفته های بالا‌کنید‌ بعد‌بیاید صحبت کنیم.

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
حالا بحث اینجاست مردم فکر‌ میکنن آمریکا رسیدن دیگه همه چی حله. خیلیا نمیدونن که آمریکا از‌نیویورک تا لس انجلسش نیم میلیون بی خانمان داره در لس آنجلس وضعیت بی خانمانی تبدیل به بحران شده.جستجو کنید ببینید دیترویت چی بود چی شد. اگه حرف منو قبول ندارید تو گوگل جستجو کنید. واقع بین باشید شما در ایران میرید دندانپزشک مجانی چک و ویزیت‌ میشید در سیستم درمانی آمریکا یه همچین چکی میتونه تا ۲۰۰ دلار هزینه داشته باشه دیگه بحث درمان رو بزارید‌کنار.خیلیا فکر میکنن اینا شوخیه و مثلا یه سرما خوردگی اگه پنج هزار دلار تا ده هزار دلار خرج برمیداره نباید تعجب کنید خود مردم آمریکا موندن.خیلی جراحی های معمولی ‌از ۷۰ هزار دلار شروع میشه! همین چند وقت پیش داشتن بحث بودجه ای برای زیرساختای آمریکا میکردن اینجور برداشت کنید که خیلی از‌جاهای‌ آمریکا تیرهای برقشون چوبیه. به ایرانی های مقیم اونجا هم دلخوش نکنید‌ کلیپی بود بازیگر‌ دوربین مخفی گذاشته بود در قلب ایرانیای ساکن لس انجلس یک دلار ازشون کمک میخواست از صبح تا شبش ‌یه نفرم‌کمک نکرد. حالا قبل اینکه متهم کنید به چیزی اول یه سرچی‌ در گوگل به گفته های بالا‌کنید‌ بعد‌بیاید صحبت کنیم.
امریکا کاملا سرمایه سالاره.
بهشت پولدار و جهنم قشر ضعیف.دقیقا مثل کشور خودمون :دی
اروپا خوبه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حالا قبل اینکه متهم کنید به چیزی
خودت گفتی دیگه. لازم نیست ما چیزی بگیم:ROFLMAO:

مرد حسابی درمان سرماخوردگی در امریکا رو گفتی 5 تا 10 هزار دلار :oops:. هزینه دندونپزشکی در ایران رو گفتی رایگان:oops: ... حالا درسته که آقا گفتن بیاید در فضای مجازی تبیین کنید ولی نه دیگه در این حد. سقف آسمون ترک میخوره، خدای نکرده فرشتگان الهی میفتن رو سرمون:D

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
توی آمریکا بی خانمان هست درست...ولی اونا آدمای معمولی نیستن
تقریبا 99 درصدشون الکلی، معتاد و... هستن...ادمایی هستن که نمیتونن کار کنن
شما با حقوق کارگری ساده توی آمریکا که 2500تا3000 دلار در ماه هست میتونی به راحتی زندگی کنی...البته کمتر کسی توی آمریکا میزان درامد ماهیانه ش اینقدره و اکثرا بالای 3000 دلار درآمد دارن.
در ضمن اونجا مثل ج ا نیست و مردم اکثرا وسایلشون رو قسطی و با سود 4 درصد میخرن...از ماشین گرفته تا موبایل
مثلا میری خودرو رو بصورت لیز میخری...اولش 3 هزار دلار میدی ماهی 400-500 دلار(برای یه ماشین با حدود قیمت 20 هزار دلار)...ماشینی که توی ایران میلیاردی قیمت داره و حالا حالاها نمیتونی بخری.
انقدر تبلیغات منفی ج ا رو معیار قرار ندید.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اینکه یه عده فکر می‌کنن آمریکا بهشته و تک‌تک آدم‌ها خوشبخت هستن، در همون حد اشتباهه که آمریکا رو یه کشورِ سراسر مشکل و بدبختی بدونیم. 😁
درسته که اونجا از نظر هزینه‌های پزشکی اوضاع خوبی نداره، ولی اینجا هم دستکمی ازش نداره و کافیه آدم درگیر دو تا دونه بیماری بشه تا به فنا بره. دندونپزشکی مجانی که انصافاً نمی‌دونم چیه که گفتین (شاید زیر دست کارآموز و اینا باشه که خب بهش فکر نکنیم بهتره! 🥲). الآن وضعیت دندونپزشکی اتفاقاً خیلی افتضاحه و دو دقیقه می‌ری و برمی‌گردی و لخت شدی از شدت هزینه!
توی ایران اگه کسی بیمه نداشته باشه و بخواد جراحی کنه، بیچاره میشه انقدر هزینه‌ها بالاست. در مورد دارو هم اوضاع افتضاحه و هزینه داروی پدر و مادر من که مشکل خیلی خاص و بیماری نادری هم ندارن، هر ماه کلی میشه و برای بعضی از داروها هم باید بگردیم از دلال بخریم، چون به زور دارن تولیدات داخلی رو به ملت می‌فروشن و نمونه‌های خارجی رو نمیارن، در حالی که داخلی‌ها مفت نمی‌ارزه.
این قضیه که کل آمریکایی‌ها خوشبخت نیستن و بی‌خانمان و خیابون‌خواب هم زیاد داره، حرف درستیه ولی اگه آدم تلاش کنه و توی مسیر درست جلو بره، زندگی توی آمریکا خیلی راحت‌تر از ایرانه. دیگه حداقلش اینه که از نظر تورم به مرز جنون نمی‌رسیم و میشه برای آینده برنامه‌ریزی کرد. مثل ایران نیست که طرف برنامه ۱۰ سال آینده خودش رو می‌چینه و جون می‌کنه و کار می‌کنه و پول درمیاره که به هدفش برسه، ولی یه دفعه در عرض دو سال ارزش پول یک دهم میشه و گند می‌خوره توی برنامه‌ریزی‌هاش.
پولی که داشته برای خرید یه ماشین نسبتاً خوب کره‌ای جمع می‌کرده، الآن باید با قرعه‌کشی(!) برای خرید یه آشغال داخلی پرداخت کنه. پولی که برای خرید خونه توی یه قبرستونی جمع می‌کرده، الآن تبدیل شده به اجاره‌ای که می‌ده و هر سال هم یه محله می‌ره پایین‌تر و چند وقت دیگه باید کلاً از تهران جمع کنه بره. اگه تلویزیون و یخچالش بسوزه، باید هزینه‌ای برای جنس جدید بده که همین دو سال پیش می‌تونسته باهاش خیلی کارها بکنه. دیگه بگذریم از قیمت خوراک و پوشاک و مواد بهداشتی و شوینده و... که روزانه بالا می‌رن و معلوم نیست قراره به کجا برسن.
کلاً توی اکثر کشورهای دنیا آدم بدبخت و بیچاره وجود داره و آمریکا هم همین‌طور، ولی اکثر اون افراد کسانی هستن که زیاد زحمت نمی‌کشن. یعنی خودشون هم خیلی اهل کار و تلاش نیستن و عادت دارن به اون مدل زندگی. مثل یه سری از افراد کشور خودمون.
ولی به طور کلی و اگه میانگینی از مردم عادی و افرادی که زحمت می‌کشن بگیریم، کمتر کشوری وجود داره که اوضاعش شبیه ایران باشه که آدم هیچ ایده‌ای از فرداش نداره. یعنی قشنگ انگار داریم توی یه فیلم ژانر وحشت زندگی می‌کنیم که هر لحظه ممکنه هر اتفاقی بیفته! یه جور مسابقه که اگه امروز چیزی رو نخری، شاید دو روز بعد دیگه کلاً پولت بهش نرسه. اگه همین یه ماه دیگه دلار بشه ۳۵ هزار تومن، کسی به اون صورت تعجب نمی‌کنه، چون عادت کردیم به این سبک زندگی فجیع. در حالی که همچین چیزی رو به یه شهروند کشورهای درجه یک و دو و حتی سه هم بگی، از شدت حیرت سکته می‌کنه می‌میره! :cry:

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
خودت گفتی دیگه. لازم نیست ما چیزی بگیم:ROFLMAO:

مرد حسابی درمان سرماخوردگی در امریکا رو گفتی 5 تا 10 هزار دلار :oops:. هزینه دندونپزشکی در ایران رو گفتی رایگان:oops: ... حالا درسته که آقا گفتن بیاید در فضای مجازی تبیین کنید ولی نه دیگه در این حد. سقف آسمون ترک میخوره، خدای نکرده فرشتگان الهی میفتن رو سرمون:D
حالا اگه بهت ثابت کردم چی؟ من با فکت ها کار دارم بدون بیمه هزینه ها همونطوریه که گفتم شما مطالعه کمی دارید.حالا من کجا گفتم هزینه دندونپزشکی در ایران رایگانه؟ من گفتم وقتی برید دندون پزشکی برای چک دندون هاتون پزشکای ایران ازتون پولی نمیگیرن.مگه از شما میگیرن؟ من چندین بار هر کجا رفتم برای چک دندون پولی ازم نگرفته دکتر. ولی برای پر کردن یا مسائل دیگه ایران هم هزینه میگیرن بنده عرضم اینه که شما در آمریکا ببری فقط دندونتو نشون بدی تا 200 دلار ازت میگیرن. تحقیق کنید بعد دوباره تشریف بیارید.

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
حالا مگه بنده گفتم امریکا همش عیبه؟ ایلان ماسک زاده افریقای جنوبی بوده ولی مهاجرت به امریکا بهش این فرصت رو داد که ثروتمندترین فرد دنیا بشه...

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
آمریکا واقعا مثل کشور خودمونه سرمایه داری حرف اول رو میزنه در همه زمینه ها حتی تحصیل در برخی مقاطع و دانشگاه ام رایگان نیست! بیمه هم زمان ترامپ تقریبا حذف شد! قابل توجه ایرانیان مقیم آمریکا

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
از کار پشت میز نشینی بریم رستوارن :( مرگ بر آمریکا حداقل اوایل راه بیاد چند تا در و داف و تور کنیم خودمون بر میگردیم:( هیچ کمک هزینه ای بعدش مثل اینکه نمیکنه
آمریکا کشور مالیات هاست چون مثل ما نفت و منابع ندارن منبع درآمدشون از مالیاته و این آمربکایی که میبینید با مالیات شده آمریکا
زندگی کارگری هم اونجا سخته و با تلاش و پیدا کردن موقعیت شغلی بهتر میتونی پیشرفت کنی و گلیم خودتو از آب بکشی بیرون
من خودم اگر یه روزی بخام مهاجرت کنم کانادا رو انتخاب میکنم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
حالا اگه بهت ثابت کردم چی؟ من با فکت ها کار دارم بدون بیمه هزینه ها همونطوریه که گفتم شما مطالعه کمی دارید.حالا من کجا گفتم هزینه دندونپزشکی در ایران رایگانه؟ من گفتم وقتی برید دندون پزشکی برای چک دندون هاتون پزشکای ایران ازتون پولی نمیگیرن.مگه از شما میگیرن؟ من چندین بار هر کجا رفتم برای چک دندون پولی ازم نگرفته دکتر. ولی برای پر کردن یا مسائل دیگه ایران هم هزینه میگیرن بنده عرضم اینه که شما در آمریکا ببری فقط دندونتو نشون بدی تا 200 دلار ازت میگیرن. تحقیق کنید بعد دوباره تشریف بیارید.
ماشینی که اینجا میخری چند برابر قیمت و چند برابر کیفیت پایین تر رو چرا نمیگی؟!
با پایه حقوق میتونن زندگی کنن اما اینجا پایه حقوق 3600 هست اجاره یه خونه بدون پول پیش ماهی 5 6 باس بدی ! تهران و شهرستانم نداره همه جا گرونی خونه هست.
بماند که بعضی جاها 100 تا 300 میلیون پول پیش میگیرن ازت که هیچ جای دنیا همچین داستانی نیست.
طرف با حقوقش همه چی رو قسطی میخره آخرین مدل گوشی آیفون رو ماهی 40 دلار میخرن به نسبت درامد یعنی ماهی مثلا 40 هزار تومن برای ما! اینجا 60 میلیون همون گوشی! یعنی چند سال پایه حقوق؟!
دندون پزشکی و مسایل درمانی هم اینجا بیمه نداشته باشی بیچاره میشی یه سونوگرافی و دارو و دکتر 1 2 تومن باس پول بدی یعنی نزدیک نصف حقوق یک ماهت!
یه روکش دندون 7 تومن کره ای معمولی هست یعنی حقوق دو ماه!

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
ماشینی که اینجا میخری چند برابر قیمت و چند برابر کیفیت پایین تر رو چرا نمیگی؟!
با پایه حقوق میتونن زندگی کنن اما اینجا پایه حقوق 3600 هست اجاره یه خونه بدون پول پیش ماهی 5 6 باس بدی ! تهران و شهرستانم نداره همه جا گرونی خونه هست.
بماند که بعضی جاها 100 تا 300 میلیون پول پیش میگیرن ازت که هیچ جای دنیا همچین داستانی نیست.
طرف با حقوقش همه چی رو قسطی میخره آخرین مدل گوشی آیفون رو ماهی 40 دلار میخرن به نسبت درامد یعنی ماهی مثلا 40 هزار تومن برای ما! اینجا 60 میلیون همون گوشی! یعنی چند سال پایه حقوق؟!
دندون پزشکی و مسایل درمانی هم اینجا بیمه نداشته باشی بیچاره میشی یه سونوگرافی و دارو و دکتر 1 2 تومن باس پول بدی یعنی نزدیک نصف حقوق یک ماهت!
یه روکش دندون 7 تومن کره ای معمولی هست یعنی حقوق دو ماه!
اینا رو که همه میدونن! یعنی کسی هست اینجا اینا رو ندونه؟
ولی خیلی ها هستن که در مورد زندگی در کشور آمریکا چیزی نمیدونن. میرن اونجا دچار یه سری پارادوکس ها میشن و با سر به زمین میخورن. اگه حرفمو قبول ندارید تلفن های کسایی که به آمریکا مهاجرت کردن و پشیمون شدن و به هلاکویی زنگ میزنن و درخواست کمک میکنند رو گوش کنید! این به این معنی نیست که آدمای موفقی وجود ندارند! فردا نیایید مثال بزنید که فلانی رفته موفق شده.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
مومن اون هوملس های آمریکایی عموما مسکن شون مصادره بانک شده به دلیل بدهی یا عدم پرداخت

ولی بانک ها تو ایران ........ بوس ت میکنن :p

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
اینا رو که همه میدونن! یعنی کسی هست اینجا اینا رو ندونه؟
ولی خیلی ها هستن که در مورد زندگی در کشور آمریکا چیزی نمیدونن. میرن اونجا دچار یه سری پارادوکس ها میشن و با سر به زمین میخورن. اگه حرفمو قبول ندارید تلفن های کسایی که به آمریکا مهاجرت کردن و پشیمون شدن و به هلاکویی زنگ میزنن و درخواست کمک میکنند رو گوش کنید! این به این معنی نیست که آدمای موفقی وجود ندارند! فردا نیایید مثال بزنید که فلانی رفته موفق شده.
آدم بی عرضه همه جا بی عرضه هست!
یه عده خیال میکنن رفتن آمریکا پول از اسمون میوفته روی سرشون.
آمریکا کشور فرصت هاست...یعنی عرضه داشته باشی(و البته دانشش رو) میتونی به راحتی پیشرفت کنی و به اون جاهایی که آرزو داشتی برسی.(مثل ایلان ماسک و خیلی از آدمای موفق دیگه).
ولی توی این مملکت تسلا هم باشی موانع سر راهت انقدر زیاده که اجازه نمیده کاری کنی.
اونی که اهل کار کردن نیست و به نوعی چیزی توی خودش نداره فرقی نداره چه اینجا باشه چه آمریکا یا کشورهای اروپایی...برای این اشخاص اسمون یه رنگه.
منم میتونم براتون ادمایی معرفی کنم که رفتن اونجا دکترا خوندن و الان ماهیانه درامد 10-15 هزار دلاری دارن(چندتا از دوستان خودم).
اون اشخاص اگه ایران بودن توی بهترین حالت درامد 20 تومنی درماه داشتن که تا اخر عمرش هم نمیتونست ماشینی که الان سوار میشه رو داشته باشه.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
کارتن خوابی تو امریکا واسه نصف جونامون آرزو شده بعد یه عده دارن میگن کارتن خواب نشید ....!

+ لعنتی آرزوهامونو تو این مملکت دو دستی باید چال کنیم ...

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
پاسپورت میخواد امسالم؟ پارسال پاسپورت میخواستش
بله پاسپورت میخواد . حتما
نه انجام ندادم پاسپورتم تاریخش تموم شده باید برم تمدید کنم🙄 . بدون تمدید نمیشه بت نام کرد
نه متاسفانه باید حد اقل 6 ما تاریخ داشته باشه پاسپورتتون.
تجربه شخصی نیست تو پیج های مختلف خوندم از نفراتی که اسمشون درومده، اینکه اسمت دراد باید فرم هارو پر کنی بفرستی بعد مدتی بهت تایم سفارت میدن ترکیه دوبی ارمنستان و.... میری اونجا قبلش باید ویزیت دکتر بشی و یه سری مدارک دیگه بعد سفارت باید منتظر بمونی تا جواب بیاد ممکن ماه ها طول بکشه اخرم ریجکت بشی به خاطر ایرانی بودن یا قانون های ترامپ و هزار داستان دیگه!
حالا فکر کن ویزا دادن میری بلیط میخری میری امریکا ادرس باید داده باشی تا گرین کارتت بیاد به اون ادرس حدودا 40 روز میگن طول میکشه بیاد تازه رسید دستت باید به فکر خونه هزینه زندگی کار زبان و هزار چیز دیگه باش!
کسی اسمش در بیاد و بتونه اینارو پشت سر بزار اونجا کار پیدا کنه زبانش خوب باشه و .... واقعا عالیه.
اما خب همین مراحل واقعا هزینه و زمان زیادی میخواد و کلی هم شانس که ویزا بدن!
این اطلاعات خیلی معتدل و کم هیجان بود.ممنونم بخاطرش

اگه کسی ۲۰۰ میلیون تو جیبش پول نداره ثبت نام نکنه شانس بقیه رو هم نگیره. یه نمونه بلیط هواپیما به مقصد اونجا 1000 تا ۲۰۰۰ دلار هزینه داره. ده ها هزینه دیگه هم هست یه فرمش حدودا ۲۰۰ -۳۰۰ دلار هزینه داره. اگه همه هزینه ها لیست بشه از ۲۰۰ تومنم فراتر میره.
یه مقدار زیادی دست بالا گرفتید تو مبالغ ، ولی کلا" اوکیه ، مهاجرت پول میخواد و
خیلی جیگر میخواد با 200 میلیون بری آمریکا
283.gif
تخم هم میخواد :دی البته نه با 200 تومن. 200 تومن باهاش یه ماشین معمولی میشه خرید : )
آدرس کی رو خب بدیم آدرس هاستل یا مسافرخونه نمیشه؟ 🤔 یا این متل سرراهیا تو کالیفرنیا :)) بریم تو یکیشون بچپیم
جواب اینو منم نمیدونم. منتظرم ببینم بقیه اطلاعاتی دارن ؟

حداقل باید با ده هزار دلار بری
اگه با 15 هزار دلار بری که یه ماشینم میتونی بخری واسه خودت
الانم مثل اینکه آگهی کار زیاده توی رستوران و اینجور مشاغل بخای کار کنی
اره دیگه 15 هزار تا که رو شاخشه.
حالا رستوران و اینا به کنار ، کسی که اینجا یه پخی شده برای خودش ، اونجا هم لابد میشه :دی

از کار پشت میز نشینی بریم رستوارن :( مرگ بر آمریکا حداقل اوایل راه بیاد چند تا در و داف و تور کنیم خودمون بر میگردیم:( هیچ کمک هزینه ای بعدش مثل اینکه نمیکنه
داداشم چه میشه کرد ؟ تا چند مدت اول که رسما باید کار سیاه کنی . ولی در رو یه پاشنه نمیچرخه ، طلاش نباشه آرزو مثل آرد بی الکه : P

----------------
ثبت نام کردم خودم. در مورد عکس گرفتن داستان زیاد داره ، تفهیم اینکه تو فرم دقیقا چی میخود هم نباید سهل انگاری بکنید توش انگار که دارید اکانت فیسبوک میسازید؛الکی پلکی نزنید .

ولی اگه دیدید از پسش بر نمیاید ، دو تا نکته تلنگری داره
1-به کسی که ماهره بسپرید کاراشو
2-باید خودتونو قوی و بروز کنید ، چون واقعا بعدا گیر میوفتید تو خاک آمریکا.

Last edited:
بالا