AbolTheRocker
Registered User
بابا مگه GTA IV بازی نکردید؟ ما ایرانیا بریم اونجا خیلی زور بزنیم میشیم یکی مثل رومن که تا خرخره تو قرض و بدبختی بود، نیکویی هم در کار نیست که خرش کنیم بیاد نجاتمون بده
حاجی آموزش صفر تا صد ثبتنامش رو داری بذاری؟ به بهترین شکل ممکن همه چیو گفته باشهبله پاسپورت میخواد . حتما
نه متاسفانه باید حد اقل 6 ما تاریخ داشته باشه پاسپورتتون.
این اطلاعات خیلی معتدل و کم هیجان بود.ممنونم بخاطرش
یه مقدار زیادی دست بالا گرفتید تو مبالغ ، ولی کلا" اوکیه ، مهاجرت پول میخواد و
تخم هم میخواد :دی البته نه با 200 تومن. 200 تومن باهاش یه ماشین معمولی میشه خرید : )
جواب اینو منم نمیدونم. منتظرم ببینم بقیه اطلاعاتی دارن ؟
اره دیگه 15 هزار تا که رو شاخشه.
حالا رستوران و اینا به کنار ، کسی که اینجا یه پخی شده برای خودش ، اونجا هم لابد میشه :دی
داداشم چه میشه کرد ؟ تا چند مدت اول که رسما باید کار سیاه کنی . ولی در رو یه پاشنه نمیچرخه ، طلاش نباشه آرزو مثل آرد بی الکه : P
----------------
ثبت نام کردم خودم. در مورد عکس گرفتن داستان زیاد داره ، تفهیم اینکه تو فرم دقیقا چی میخود هم نباید سهل انگاری بکنید توش انگار که دارید اکانت فیسبوک میسازید؛الکی پلکی نزنید .
ولی اگه دیدید از پسش بر نمیاید ، دو تا نکته تلنگری داره
1-به کسی که ماهره بسپرید کاراشو
2-باید خودتونو قوی و بروز کنید ، چون واقعا بعدا گیر میوفتید تو خاک آمریکا.
والا آموزش اونطوری که مدنظرته که نهحاجی آموزش صفر تا صد ثبتنامش رو داری بذاری؟ به بهترین شکل ممکن همه چیو گفته باشه
ثبت نام لاتاری 2026 | راهنمای کامل، زمان، شرایط و مدارک لازم
ثبت نام لاتاری 2026 یکی از راحت ترین روش ها برای دریافت گرین کارت ثبت نام در لاتاری آمریکا است.ghasrangasht.com
نحوه تبدیل آدرس فارسی به انگلیسی برای لاتاری و غیره
نحوه تبدیل آدرس فارسی به انگلیسی برای لاتاری و غیره و آموزش کامل ثبت نام در لاتاری و خرید بلیط و هتل و ...www.gharepeyma.com
شرایط عکس لاتاری | راهنمای جامع ثبت نام در لاتاری 2021 و تکمیل فرم ها
عکس لاتاری باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟عکس خانم های با حجاب برای لاتاری چگونه باید باشد؟ تصویر لاتاری نوزاد و کودک چگونه بایدگرفته شود؟ حجم عکس چقدر باشد؟www.behsatravels.net
حالا اگه بهت ثابت کردم چی؟ من با فکت ها کار دارم بدون بیمه هزینه ها همونطوریه که گفتم شما مطالعه کمی دارید.حالا من کجا گفتم هزینه دندونپزشکی در ایران رایگانه؟ من گفتم وقتی برید دندون پزشکی برای چک دندون هاتون پزشکای ایران ازتون پولی نمیگیرن.مگه از شما میگیرن؟ من چندین بار هر کجا رفتم برای چک دندون پولی ازم نگرفته دکتر. ولی برای پر کردن یا مسائل دیگه ایران هم هزینه میگیرن بنده عرضم اینه که شما در آمریکا ببری فقط دندونتو نشون بدی تا 200 دلار ازت میگیرن. تحقیق کنید بعد دوباره تشریف بیارید.
یا اینکه از هواپیما آویزون بشنجالب اینجاست که اینایی که از امریکا بد میگن، کسانی هستن که خودشون حاضرن آدم بکشن که پاشون به امریکا باز بشه
اگه فکر میکنی میتونی بشینی و به این و اون برچسب بزنی و فکر کنی بقیه نمیتونن این کارو در مورد خودت بکنن بدون که سخت در اشتباهی. منم اگه به تو بگم مزدور و جیره خور هستی خوشت میاد؟ اگه بگم کارهات باعث میشه ملت مسخره ت کنن خوشت میاد؟ به جای این کارای بدوی سعی کن حرفای منو نقد کنی.آقا چقدر پول میگیری این حرفا رو بزنی ؟ بجان اون رهبرتون من باورم نمیشه کسی پول نگیره و اینجوری سعی در تحریف حقایق بکنه
فکت هات چیه ؟ لابد منبعت هم سایت خبرنگاران جوانه. حرفات خیلی خنده داره به جان مصطفی. میگی در ایران چک دندونپزشکی رایگانه آخه خودت خنده ات نمیگیره انصافا؟ شما میری دندونپزشکی که چکت کنن بعد میای بیرون ؟ بهت نمیخندن ؟ لابد هر بار میری پیش یه دندونپزشک متفاوت که مسخره ات نکنن
تازه همونم که میگی رایگانه، نشونه خراب بودن مملکته. یعنی انقدر وضع مردم خرابه و هزینه ها بالاست که دندونپزشک ها فهمیدن که مردم اول باید قیمت بگیرن و ببینن پولش رو دارن یا نه، بعد برای درمان اقدام کنن.
ضمنا محض اطلاع شما که خیلی از فکت !! ها مطلعی، من به اندازه سلول های مغز طرفداران **** امریکا رفتم. در امریکا اگر بیمه PPO داشته باشی، کلا همه درمان هات رایگانه. اگر هر نوع شغل ثابت داشته باشی حتی کارگر نظافتچی استارباکس باشی، بیمه دنتال داری اونم با بهترین سرویس، نه مثل ایران که مواد تاریخ گذشته استفاده میکنن
کی گفته در امریکا هزینه نشون دادن دندون 200 دلاره ؟ اینا رو از کدوم ساندیسی در میاری ؟ حالا خوبه کناب تعرفه کالیفرنیا در دسترش همه هست. شما اگر تبعه امریکا باشی، سرطان بگیری میتونی با ماهی 70 دلار سرطانت رو درمان کنی. حالا امیدوارم به حق پنج تن اینجا سرطان بگیری، بعد بیای از فکت هات برامون تعریف کنی
یه مورد دیگه ای که خیلی سال فامیل های خودمون هم میگن اینه که گیر کردیم نمیتونیم بیایم!! همشون دروغ میگن مثل ...اینا رو که همه میدونن! یعنی کسی هست اینجا اینا رو ندونه؟
ولی خیلی ها هستن که در مورد زندگی در کشور آمریکا چیزی نمیدونن. میرن اونجا دچار یه سری پارادوکس ها میشن و با سر به زمین میخورن. اگه حرفمو قبول ندارید تلفن های کسایی که به آمریکا مهاجرت کردن و پشیمون شدن و به هلاکویی زنگ میزنن و درخواست کمک میکنند رو گوش کنید! این به این معنی نیست که آدمای موفقی وجود ندارند! فردا نیایید مثال بزنید که فلانی رفته موفق شده.
تو ایرانم باشی سرعتت بالاس فقط ما فراخمون گشادهبنظرم بزرگترین فرق آمریکا با بقیه کشورا اینه که تخصص+تلاش داشته باشی سرعت پیشرفتت تو آمریکا خیلی بالاتره
یه بدی داره که کلا رفت آمد به ایران سخته
اینجا متخصص ترینش داره ماهی 6 7 میگیره! عمرا زندگیش نمیچرخه چه برسه پیشرفت کنه.تو ایرانم باشی سرعتت بالاس فقط ما فراخمون گشاده
7 تومن! خیلی کم گفتی خدایش کسی متخصص باشه کم نمیاره یک حسابرس میشناسم ماهی 35 تا 50 حداقل درآمدشه/پزشک و پرستار به کنار و اساتید کنکوراینجا متخصص ترینش داره ماهی 6 7 میگیره! عمرا زندگیش نمیچرخه چه برسه پیشرفت کنه.
حسابرس بحثش جداست رو رانتی که داره آشناهایی که تو اداره مالیات داره پول میگیره وگرنه تخصص یعنی مهندس چند سال سابقه کار که اگه شرکت خصوصی باشه که اکثرا خصوصی هستن پرش ۷ میگیره شایدم کمتر!7 تومن! خیلی کم گفتی خدایش کسی متخصص باشه کم نمیاره یک حسابرس میشناسم ماهی 35 تا 50 حداقل درآمدشه/پزشک و پرستار به کنار و اساتید کنکور
درسته ولی خوب میگم تخصص +پارتی و ضابطه دیگه تو ایران راه درآمده جدا از اون شغل آزاد که از همه بهتره به خصوص شهر های توریستیحسابرس بحثش جداست رو رانتی که داره آشناهایی که تو اداره مالیات داره پول میگیره وگرنه تخصص یعنی مهندس چند سال سابقه کار که اگه شرکت خصوصی باشه که اکثرا خصوصی هستن پرش ۷ میگیره شایدم کمتر!
اگه شرکت دولتی نباشی که پول مفت میدن ،بقیه ول معطلن
پاتوق پی تی جای خوبی برای شماها نیست. قبلا دوست هات اومدن اینجا و با خفت و خاری مجبور به ترک اینجا شدن. حالا خود دانیاگه فکر میکنی میتونی بشینی و به این و اون برچسب بزنی و فکر کنی بقیه نمیتونن این کارو در مورد خودت بکنن بدون که سخت در اشتباهی. منم اگه به تو بگم مزدور و جیره خور هستی خوشت میاد؟ اگه بگم کارهات باعث میشه ملت مسخره ت کنن خوشت میاد؟ به جای این کارای بدوی سعی کن حرفای منو نقد کنی.
همه چیز را همگان دانند من که ادعایی ندارم پستای بالاترم نوشتم که بدون بیمه هزینه ها اونجوریه! شما اگه دوست داری من چیزی بگم که شما دوست داری بشنوی اون یه بحث دیگه ست.