• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لاتاری 2023

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بابا مگه GTA IV بازی نکردید؟ ما ایرانیا بریم اونجا خیلی زور بزنیم میشیم یکی مثل رومن که تا خرخره تو قرض و بدبختی بود، نیکویی هم در کار نیست که خرش کنیم بیاد نجاتمون بده :p

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
بله پاسپورت میخواد . حتما

نه متاسفانه باید حد اقل 6 ما تاریخ داشته باشه پاسپورتتون.

این اطلاعات خیلی معتدل و کم هیجان بود.ممنونم بخاطرش

یه مقدار زیادی دست بالا گرفتید تو مبالغ ، ولی کلا" اوکیه ، مهاجرت پول میخواد و

تخم هم میخواد :دی البته نه با 200 تومن. 200 تومن باهاش یه ماشین معمولی میشه خرید : )

جواب اینو منم نمیدونم. منتظرم ببینم بقیه اطلاعاتی دارن ؟

اره دیگه 15 هزار تا که رو شاخشه.
حالا رستوران و اینا به کنار ، کسی که اینجا یه پخی شده برای خودش ، اونجا هم لابد میشه :دی

داداشم چه میشه کرد ؟ تا چند مدت اول که رسما باید کار سیاه کنی . ولی در رو یه پاشنه نمیچرخه ، طلاش نباشه آرزو مثل آرد بی الکه : P

----------------
ثبت نام کردم خودم. در مورد عکس گرفتن داستان زیاد داره ، تفهیم اینکه تو فرم دقیقا چی میخود هم نباید سهل انگاری بکنید توش انگار که دارید اکانت فیسبوک میسازید؛الکی پلکی نزنید .

ولی اگه دیدید از پسش بر نمیاید ، دو تا نکته تلنگری داره
1-به کسی که ماهره بسپرید کاراشو
2-باید خودتونو قوی و بروز کنید ، چون واقعا بعدا گیر میوفتید تو خاک آمریکا.
حاجی آموزش صفر تا صد ثبتنامش رو داری بذاری؟ 🤔 به بهترین شکل ممکن همه چیو گفته باشه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
حاجی آموزش صفر تا صد ثبتنامش رو داری بذاری؟ 🤔 به بهترین شکل ممکن همه چیو گفته باشه
والا آموزش اونطوری که مدنظرته که نه
ولی
چند تا لینک به درد بخور:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حالا اگه بهت ثابت کردم چی؟ من با فکت ها کار دارم بدون بیمه هزینه ها همونطوریه که گفتم شما مطالعه کمی دارید.حالا من کجا گفتم هزینه دندونپزشکی در ایران رایگانه؟ من گفتم وقتی برید دندون پزشکی برای چک دندون هاتون پزشکای ایران ازتون پولی نمیگیرن.مگه از شما میگیرن؟ من چندین بار هر کجا رفتم برای چک دندون پولی ازم نگرفته دکتر. ولی برای پر کردن یا مسائل دیگه ایران هم هزینه میگیرن بنده عرضم اینه که شما در آمریکا ببری فقط دندونتو نشون بدی تا 200 دلار ازت میگیرن. تحقیق کنید بعد دوباره تشریف بیارید.

آقا چقدر پول میگیری این حرفا رو بزنی ؟ بجان اون رهبرتون من باورم نمیشه کسی پول نگیره و اینجوری سعی در تحریف حقایق بکنه:(

فکت هات چیه ؟ لابد منبعت هم سایت خبرنگاران جوانه:D. حرفات خیلی خنده داره به جان مصطفی. میگی در ایران چک دندونپزشکی رایگانه :ROFLMAO: آخه خودت خنده ات نمیگیره انصافا؟:D شما میری دندونپزشکی که چکت کنن بعد میای بیرون ؟ بهت نمیخندن ؟:( لابد هر بار میری پیش یه دندونپزشک متفاوت که مسخره ات نکنن:D

تازه همونم که میگی رایگانه، نشونه خراب بودن مملکته. یعنی انقدر وضع مردم خرابه و هزینه ها بالاست که دندونپزشک ها فهمیدن که مردم اول باید قیمت بگیرن و ببینن پولش رو دارن یا نه، بعد برای درمان اقدام کنن.

ضمنا محض اطلاع شما که خیلی از فکت !! ها مطلعی، من به اندازه سلول های مغز طرفداران **** امریکا رفتم:D. در امریکا اگر بیمه PPO داشته باشی، کلا همه درمان هات رایگانه. اگر هر نوع شغل ثابت داشته باشی حتی کارگر نظافتچی استارباکس باشی، بیمه دنتال داری اونم با بهترین سرویس، نه مثل ایران که مواد تاریخ گذشته استفاده میکنن:(

کی گفته در امریکا هزینه نشون دادن دندون 200 دلاره ؟ اینا رو از کدوم ساندیسی در میاری ؟:D حالا خوبه کناب تعرفه کالیفرنیا در دسترش همه هست. شما اگر تبعه امریکا باشی، سرطان بگیری میتونی با ماهی 70 دلار سرطانت رو درمان کنی. حالا امیدوارم به حق پنج تن اینجا سرطان بگیری، بعد بیای از فکت هات برامون تعریف کنی:p:D

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
جالب اینجاست که اینایی که از امریکا بد میگن، کسانی هستن که خودشون حاضرن آدم بکشن که پاشون به امریکا باز بشه:D

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
اینکه هزینه های پزشکی توی آمریکا بالاست نسبت به اروپا و ایران کاملا درسته و اینو کسانی گفتن که اونور دارن زندگی میکنن نه آمنه سادات و بر و بچ صدا سیمان
راجع به کارتن خواب ها هم مثل اینکه اونا این سبک زندگی رو دوست دارن و هر ماه مثل اینکه حدود 500 تا 1000 دلار بهشون دولت میده و مالیات هم نمیدن و جماعت راحت طلب هستن و از بدبختی کارتن خواب نشدن
الان که ترامپ رفته مهاجران زیادی از هاییتی اومدن لب مرز آمریکا و دارن میان داخل و قراره جلوشون رو بگیرن همین مهاجرا فکر میکنن آمریکا بهشته و مثل فیلمای هالیوودی هست و میان آمریکا نونشون توی روغنه میان اونجا عین چی تو گل گیر میکنن در صورتی که اونجا واقعا باید شما کار کنید و زحمت بکشید اگر بخاید موفق بشید

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
آقا چقدر پول میگیری این حرفا رو بزنی ؟ بجان اون رهبرتون من باورم نمیشه کسی پول نگیره و اینجوری سعی در تحریف حقایق بکنه:(

فکت هات چیه ؟ لابد منبعت هم سایت خبرنگاران جوانه:D. حرفات خیلی خنده داره به جان مصطفی. میگی در ایران چک دندونپزشکی رایگانه :ROFLMAO: آخه خودت خنده ات نمیگیره انصافا؟:D شما میری دندونپزشکی که چکت کنن بعد میای بیرون ؟ بهت نمیخندن ؟:( لابد هر بار میری پیش یه دندونپزشک متفاوت که مسخره ات نکنن:D

تازه همونم که میگی رایگانه، نشونه خراب بودن مملکته. یعنی انقدر وضع مردم خرابه و هزینه ها بالاست که دندونپزشک ها فهمیدن که مردم اول باید قیمت بگیرن و ببینن پولش رو دارن یا نه، بعد برای درمان اقدام کنن.

ضمنا محض اطلاع شما که خیلی از فکت !! ها مطلعی، من به اندازه سلول های مغز طرفداران **** امریکا رفتم:D. در امریکا اگر بیمه PPO داشته باشی، کلا همه درمان هات رایگانه. اگر هر نوع شغل ثابت داشته باشی حتی کارگر نظافتچی استارباکس باشی، بیمه دنتال داری اونم با بهترین سرویس، نه مثل ایران که مواد تاریخ گذشته استفاده میکنن:(

کی گفته در امریکا هزینه نشون دادن دندون 200 دلاره ؟ اینا رو از کدوم ساندیسی در میاری ؟:D حالا خوبه کناب تعرفه کالیفرنیا در دسترش همه هست. شما اگر تبعه امریکا باشی، سرطان بگیری میتونی با ماهی 70 دلار سرطانت رو درمان کنی. حالا امیدوارم به حق پنج تن اینجا سرطان بگیری، بعد بیای از فکت هات برامون تعریف کنی:p:D
اگه فکر میکنی میتونی بشینی و به این و اون برچسب بزنی و فکر کنی بقیه نمیتونن این کارو در مورد خودت بکنن بدون که سخت در اشتباهی. منم اگه به تو بگم مزدور و جیره خور هستی خوشت میاد؟ اگه بگم کارهات باعث میشه ملت مسخره ت کنن خوشت میاد؟ به جای این کارای بدوی سعی کن حرفای منو نقد کنی.
همه چیز را همگان دانند من که ادعایی ندارم پستای بالاترم نوشتم که بدون بیمه هزینه ها اونجوریه! شما اگه دوست داری من چیزی بگم که شما دوست داری بشنوی اون یه بحث دیگه ست.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اینا رو که همه میدونن! یعنی کسی هست اینجا اینا رو ندونه؟
ولی خیلی ها هستن که در مورد زندگی در کشور آمریکا چیزی نمیدونن. میرن اونجا دچار یه سری پارادوکس ها میشن و با سر به زمین میخورن. اگه حرفمو قبول ندارید تلفن های کسایی که به آمریکا مهاجرت کردن و پشیمون شدن و به هلاکویی زنگ میزنن و درخواست کمک میکنند رو گوش کنید! این به این معنی نیست که آدمای موفقی وجود ندارند! فردا نیایید مثال بزنید که فلانی رفته موفق شده.
یه مورد دیگه ای که خیلی سال فامیل های خودمون هم میگن اینه که گیر کردیم نمی‌تونیم بیایم!! همشون دروغ میگن مثل ...😐
هرچی داری بفروش جمع کن بیا.. اگه چیزی هم نداری راحت تر را بیفت بیا...
به یه فامیل دوری که اونجا راننده تاکسی میگم چرا نمیاید اینقدر میگی بد و سخته.. گفت ببین ما تو یه چرخه ای گیر کردیم نمیشه به این راحتی ها اومد 😂😂
کلا داستانی داریم با اینایی که رفتن فکر میکنن کسی بره جاشون تنگ میشه خیلی کم پیدا میکنید کسی اونجا باشه بگه عالیه بیا ،همه مینالن اما عمرا هم نمیان! میسوزن و میسازن 😂

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
بنظرم بزرگترین فرق آمریکا با بقیه کشورا اینه که تخصص+تلاش داشته باشی سرعت پیشرفتت تو آمریکا خیلی بالاتره
یه بدی داره که کلا رفت آمد به ایران سخته

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
بنظرم بزرگترین فرق آمریکا با بقیه کشورا اینه که تخصص+تلاش داشته باشی سرعت پیشرفتت تو آمریکا خیلی بالاتره
یه بدی داره که کلا رفت آمد به ایران سخته
تو ایرانم باشی سرعتت بالاس فقط ما فراخمون گشاده

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
اینجا متخصص ترینش داره ماهی 6 7 میگیره! عمرا زندگیش نمیچرخه چه برسه پیشرفت کنه.
7 تومن! خیلی کم گفتی خدایش کسی متخصص باشه کم نمیاره یک حسابرس میشناسم ماهی 35 تا 50 حداقل درآمدشه/پزشک و پرستار به کنار و اساتید کنکور

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
7 تومن! خیلی کم گفتی خدایش کسی متخصص باشه کم نمیاره یک حسابرس میشناسم ماهی 35 تا 50 حداقل درآمدشه/پزشک و پرستار به کنار و اساتید کنکور
حسابرس بحثش جداست رو رانتی که داره آشناهایی که تو اداره مالیات داره پول میگیره وگرنه تخصص یعنی مهندس چند سال سابقه کار که اگه شرکت خصوصی باشه که اکثرا خصوصی هستن پرش ۷ میگیره شایدم کمتر!
اگه شرکت دولتی نباشی که پول مفت میدن ،بقیه ول معطلن

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
حسابرس بحثش جداست رو رانتی که داره آشناهایی که تو اداره مالیات داره پول میگیره وگرنه تخصص یعنی مهندس چند سال سابقه کار که اگه شرکت خصوصی باشه که اکثرا خصوصی هستن پرش ۷ میگیره شایدم کمتر!
اگه شرکت دولتی نباشی که پول مفت میدن ،بقیه ول معطلن
درسته ولی خوب میگم تخصص +پارتی و ضابطه دیگه تو ایران راه درآمده جدا از اون شغل آزاد که از همه بهتره به خصوص شهر های توریستی

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
مرگ بر عمریکای جهانخوار. خبری نیست عمریکا. یه نظا‌م سرمایه داری و دیکتاتوری مطلق اقتصادی که شهروند را برده بانک ها میکنه.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من فکر میکردم لاتاری برنده شی خود دولت ایالات متحده با عزت و احترام برات دعوتنامه، بلیط ، ترانسفر فرودگاهی، خونه ، شغل و ماشین برات تدارک میبینه!
:/

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اگه فکر میکنی میتونی بشینی و به این و اون برچسب بزنی و فکر کنی بقیه نمیتونن این کارو در مورد خودت بکنن بدون که سخت در اشتباهی. منم اگه به تو بگم مزدور و جیره خور هستی خوشت میاد؟ اگه بگم کارهات باعث میشه ملت مسخره ت کنن خوشت میاد؟ به جای این کارای بدوی سعی کن حرفای منو نقد کنی.
همه چیز را همگان دانند من که ادعایی ندارم پستای بالاترم نوشتم که بدون بیمه هزینه ها اونجوریه! شما اگه دوست داری من چیزی بگم که شما دوست داری بشنوی اون یه بحث دیگه ست.
پاتوق پی تی جای خوبی برای شماها نیست. قبلا دوست هات اومدن اینجا و با خفت و خاری مجبور به ترک اینجا شدن. حالا خود دانی:ROFLMAO:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوستی داشتم بنام عباس. زاده شده در محله‌ای سطح پایین از نظر درآمدی در جنوب غرب تهران. دست‌اندرکار یه پیشه فنی بود و درآمدی مکفی داشت. در حیاط خانه پدری‌اش اتاقی داشت که در آن بیتوته می‌کرد. چند سال قبل شاید حدود ده سال قبل لاتاری به اسمش افتاد! عمریکا را فول اچ‌دی میدید و شب‌ها با رویایش به خواب میرفت. رفت ینگه دنیا. فکر میکنید الان زندگی‌اش چطوره؟ همان آس و پاس سابق... با یک مکزیکی در یک ایالت فقیر در یک دورمیتوری زندگی می‌کنه. نه حمایت و عشق و مهر خانواده را داره، نه شغل درستی نه سرمایه‌ای در چنته. بعد از سال‌ها هنوز انگلیسی هم نمیتونه دست و پا شکسته بلغور کنه. البته که Amazon را خیلی غلیظ تلفظ میکنه... عمّه‌زوووون
44.gif

بالا