• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لاین های روزانه بیس بال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

leobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
سلام دوستان . متاسفانه يكي از كاربرا اومدن خصوصي و هرچي فحش لايق خودشون بود رو به من دادن كه چرا لاين هاي ديشب خراب شد . به همين دليل تصميم گرفتم اين تاپيك همينجا تموم شه معلومه كه تا وقتي لاين هارو راحت و رايگان ميزارم اينجا همچين افراد طلب كاري هم پيدا ميشن .
ازين به بعد هم اگر كسي لاين هارو خواست ميتونه به خصوصي من پيام بده .

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام دوستان . متاسفانه يكي از كاربرا اومدن خصوصي و هرچي فحش لايق خودشون بود رو به من دادن كه چرا لاين هاي ديشب خراب شد . به همين دليل تصميم گرفتم اين تاپيك همينجا تموم شه معلومه كه تا وقتي لاين هارو راحت و رايگان ميزارم اينجا همچين افراد طلب كاري هم پيدا ميشن .
خخخخخخخخ
حالا دیدی داداش؟
اینم آخرش
باز خوبه همین اول اینجوری شد
شما که دیگه اون تاپیک یادته
چرا فراموش کردی؟ من که بهم الان میگن حاشیه نساز توی اون تاپیک وقتی لاینم وین میشد خوب بودم همین که باخت میدادم گله ای میریختن خصوصی و فحشی که لایقش بودن بهم میدادن

leobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
خخخخخخخخ
حالا دیدی داداش؟
اینم آخرش
باز خوبه همین اول اینجوری شد
شما که دیگه اون تاپیک یادته
چرا فراموش کردی؟ من که بهم الان میگن حاشیه نساز توی اون تاپیک وقتی لاینم وین میشد خوب بودم همین که باخت میدادم گله ای میریختن خصوصی و فحشی که لایقش بودن بهم میدادن
یادته اولا تو اون تاپیک کلا 4.5 نفر بودن همه هم مفید واقع میشدن ولی یه دفعه 20 نفر ریختن تو تاپیک و از ادبیات زیباشون مارو بهره مند میکردن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یادته اولا تو اون تاپیک کلا 4.5 نفر بودن همه هم مفید واقع میشدن ولی یه دفعه 20 نفر ریختن تو تاپیک و از ادبیات زیباشون مارو بهره مند میکردن
بله بله دقیقا یادمه

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من همون اول تایپیک گفتم که اگر میخواید واقعا کار کنید باید انتظار چنین چیزهایی رو داشته باشید .
اما اگر هم با صحبت های یک نفر که آدم بی شخصیتی بوده قراره کار جمع بشه بهتره همین الان جمع بشه . ولی کاش حداقل یک هفته طاقت می آوردید و کار رو ادامه میدادید تا توانایی های شما به همه ثابت بشه و بعد از اون دیگه کار رو میبردید توی خصوصی ولی الان یکم زود به نظر میرسه برای کشیدن کار به پیام خصوصی و خرید و فروش لاین .

موفق باشید .

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
کلا ملتی ک نون ندارن بخورن وقتی یه دلار ضرر کنند سکته رو میزنند اونوقت شما توقع دارن ببازند و صداشون در نیاد حرفا میزنیا

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
کلا ملتی ک نون ندارن بخورن وقتی یه دلار ضرر کنند سکته رو میزنند اونوقت شما توقع دارن ببازند و صداشون در نیاد حرفا میزنیا
کلا همه ملت بی ظرفیتی هستیم چه اونی که خدمت میده و چه اونی که خدمت میگیره .
اونی که خدمت میده توقع داره همه جلوی پاش بیفتن و هیچ کس ناراضی نباشه و اونی هم که خدمت میگیره توقع داره هیچ نقصی توش نباشه و همیشه اوضاع بر وفق مرادش باشه .
البته من به ایشون تو پیام خصوصی هم عرض کردم که وقتی انقدر زود این تایپیک رو بسته به نظر میرسه قصدش جلوگیری از شکست های بیشتر بوده که ازشون ممنونیم .

baziforush

Registered User
لایک‌ها
77
کلا همه ملت بی ظرفیتی هستیم چه اونی که خدمت میده و چه اونی که خدمت میگیره .
اونی که خدمت میده توقع داره همه جلوی پاش بیفتن و هیچ کس ناراضی نباشه و اونی هم که خدمت میگیره توقع داره هیچ نقصی توش نباشه و همیشه اوضاع بر وفق مرادش باشه .
البته من به ایشون تو پیام خصوصی هم عرض کردم که وقتی انقدر زود این تایپیک رو بسته به نظر میرسه قصدش جلوگیری از شکست های بیشتر بوده که ازشون ممنونیم .
سلام
اینم یه دیدگاهیه
بله به نظر بنده هم یکم زود بود برای بردن بحث به خصوصی!
کاش از حرف یک یا چند نفر دلخور نمی شدن و یک هفته ای ادامه میدادن تا آمار کار دست کسایی که میخان از لاین های ایشون استفاده کنن بیاد و بعد برن خصوصی و خرید و فروش و ...

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یه چیز دیگم که هست خیلیا تا دو تا لاین میبرن جو گیر میشه و وقتی میبینند یه هفته هست که افتادن رو برد به فکر این میفتن یه هفته لاین رایگان بدن تا بعد بتونند بفروشن و سود خوبی بکنند عین همین استارتر خودمون عین خود من که این جریان برام پیش اومده قبلا و دیدم خبری نیست وووو.
یادش بخیر خیلی سال پیش یه مهندس اصفهانی بود دید من پول ندارم اومد همینجوری 200 دلار داد ب من و گفت با این 200 دلار هر چی من گفتم شرط ببند کارت نباشه .ولی از این اخلاقا نداشت هر روز شرط بندی کنه یه دفه تا دو ماه نمیبست ولی وقتی هم میبست حتما میبرد حسابشده کار میکرد نه احساسی نمیدونم چی شدو کجا رفت ولی دمش گرم

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
http://s9.picofile.com/file/8301680184/IMG_0197.PNG
خب دوستان ممکنه که امشب لاین بیس بال خوب گیر نیاد ولی چون دستی هم در سایر ورزش ها دارم:general406: یه کمبو براتون میزارم میتونید نتایجو دنبال کنید و در صورت تمایل مبلغی هم روش بزاريد
- اينو هم بگم كه دوتاي اولي تنيس و بعدي فوتباله
lolz.png

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
یه تاپیک اگه باشه که دوستانی که بت میزنن با هم گفتگو کنند کسی هم نخواد لاین بفروشه یا بگه من خیلی بلدم و از لاین های من استفاده کنید و.... خیلی بهتره. هرکس هرچی میبنده اگه دلش خواست بزاره دیگران با مسولیت خودشون استفاده کنن. توهین هم نمیشه اینجوری به کسی.:general112:
یا گروه تلگرام هم خوبه؟!:rolleyes:

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
یه تاپیک اگه باشه که دوستانی که بت میزنن با هم گفتگو کنند کسی هم نخواد لاین بفروشه یا بگه من خیلی بلدم و از لاین های من استفاده کنید و.... خیلی بهتره. هرکس هرچی میبنده اگه دلش خواست بزاره دیگران با مسولیت خودشون استفاده کنن. توهین هم نمیشه اینجوری به کسی.:general112:

اتفاقا یه گروه تلگرامم من داشتم کلی ادم توش بود ولی بیشتر نمیرسیدند به هم فحش بدن تا ببرن یا به خودشون یا به تیم مقابل جالب این بود این زده بود مثلا بارلونا میبره اون زده بود رئال این فحش میداد به بارسا بزن اون فحش میداد به رئال بزن بعد اینا با هم دعواشون میشد یه مشت فحش بار هم میکردند کلا محیطهای اینجوری همش تهش به فحش خطم میشه
ولی دوستان ناامید نشید از اینترنت جدا شماها میتونید پولدار بشید راههای زیادی هست که بتونی ماهی حتی 100 میلیون هم پیدا کنید و کتکتون نگذه.اول باید خیلی علاقه داشته باشید به کسب درامد از اینترنت دوم ادم تنبلی باشید که به خاطر تنبلیتون مجبور باشید از مغزتون بیشتر کار بکشید تا از تنتون سومناامید نشید و ادامه بدید .ولی اینو بگم به شرط بندی نمیتونید به عنوان شغل نگاه کنید و روش حساب کنید.

ولی راههایی هست که شما میتونید واقعا درامدی داشته باشید که بابا و مامانو عموهاتون و داییاتون روی هم اندازه شما درامد نداشته باشند که بیکار تو خونه پشت نت صبح تا شب نشستید و اینکه هیچ وقت منتظر نباشید کسی که از اینترنت درامد داره بیاد روش و راهشو اینجا لو بده برا شما و شما مفت و مجانی وضعتون خوب بشه کله رو به کار بگیرید اگر علاقه دارید دیگه به هدف برسید که نخوایید برید تو این اداره جات کارمند بشید و هی خم و راست بشید یا برید بشید مغازه دار با یه مشت مشتری دک و دیوانه بخوره بهتون دیوانتون کنه اینترنت بهترین شغله.
فکر کردید صاحب سایت بی تی سی ای یک غول چراغ جادو بوده که شده صاحب سایت بی تی سی ای یا خیلی از این سایتهای گنده
من خیلی وقتا دیدم که صاحب برخی همین سایتای خارجی ایرانی هست در کمال ناباوری سایتی بودی که من دیدم صاحبش ایرانیه و اصلا لو نداده هیچ وقت کلی هم درامد داره در میاره چیزی که مشخصه از اینترنت میشه پولدار شد خیلی هم زیاد ولی شما بخواید و بتونید معماست

leobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
با این تفاسیر دیگه کاملا با نظر دوستمون shahrokh222 در پست شماره 29 موافقم و استارتر این تایپیک نشون میده که موارد زیادی برای ارائه نداشته و این تایپیک باید بسته میشده .
اگه من موارد زیادی برای اراعه نداشتم که الان 12 میلیون تو سایت نداشتم . همون طور که مهراشکان گفت من باید ازون تاپیک 3 سال پیش درس میگرفتم و دیگه تاپیک نمیزدم تا با ادمای ... کمتر روبرو میشدم

r2013.samadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان ، من استارتر تاپیک " بت های روزانه " هستم که حدود 3 سال پیش تاسیس شد و البته بنا به دلایل و مشاجراتی که پیش اومد بعد از مدتی بسته شد .
حدود 1 سال است که بصورت حرفه ای بیس بال رو دنبال میکنم و سیستم های مختلف رو تست میکنم . انشالله از فردا بصورت رایگان لاین های بیس بال در اختیار شما قرار میگیره .
منتظر باشید !
درود بر شما.
کارتون حرف نداره، موفق باشید.

leobar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
درود بر شما @leobar
اکانت نو مبارک:D
این دوستمون احتمالا اتفاقات بعدیو ندیدن و نظر دادن مطمعن باش اینقدر بیکار نیستم
بعدشم وقتی خودم گفتم تاپیک بسته بشه بنظرت چه دلیلی داره همچین کاری کنم احمق ؟ نمیخای یه ذره فک کنی ؟

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
ببین داداش وقتی بحث پول وسط باشه دیگه فحش و اینا ی داستانه مثلا اگر من بتونم ی لاین بدم هر روز برد بشه و بعد نفر هفت دلار بفروشم صد تا مشتری راحت تو این فروم پیدا میکنم میشه روزی 700دلار از فروش لاین کلیم سود دیگه فحش چیه ماهش میشه حدود 80 تا صد میلیون همه عالم فحش من بدن و بعد بهم ماهی صد ملیونم بدن حلال خاششون فحش باد و هواست پولو بچسب اسم پول ک بیاد ناز کردنو ادا میره کنار اگر جدا کسی بتونه اینو در بیاره دیگه ب هیچ چی اهمیت نمیده

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله چیزی که میگی خوبه
ولی
متاسفانه اینجوری نمیشه
چون تاپیک بت های روزانه همینطور شد
مثلا طرف میومد لاینشو میذاشت دو سه بار پشت هم میباخت میبستنش به فحش که چرا میذاری
دیگه بیا بهش بگو بیشعور تو نزن
به قول شما هرکی دوست داره بزنه و هرکی نمیخواد نزنه مسئولیتشم با خودشه
اینا همه قبول
اما همه این حرفا برا وقتیه که شما لاین کسی رو نزدی و نباختی
وقتی ببازی این سطح منطق میاد پایین (منظورم شخص شما نیست) کلا دارم میگم
یعنی طرف دوسه بار لاین یکیو میزنه میبازه میگه دیگه از فلانی چیزی نمیزنم
همین که نمیزنه لاینهای طرف میفته رو برد
باز سر حرفش میمونه میبینه نه انگار یارو داره میبره بعد شروع میکنه دوباره از شرطاش بزنه باز شانسش طرف باخت میده در چنین شرایطی کمتر کسی پیدا میشه فحش نده
چون منطقشون با تحمل باختشون رابطه داره
وقتی پای پول وسط باشه و یارو ببازه دیگه طاقتش تموم میشه
در صورتیکه اگر ملت جنبه و ظرفیت و فهمشو داشته باشن میفهمن که وقتی یه نفر پیش بینی خودشو به اشتراک گذاشته قرار نیست حتما ببره چون پیشگو نیست این فقط یه پیش بینیه پس اگر دنبالش راه میفتید باختید مسئولیتش با خودتونه
این داستان برای فروش لاین هم وجود داره
کسی که لاین میخره باید احمق باشه که فکر کنه لاین حتما میبره
چون حتما در کار نیست
کسی که لاین میخره مثه آدمیه که لب پشت بوم وایساده منتظره یکی بهش بگه بپر خودش تخمشو نداره
من میگم بپر میپره حالا یا سالم میمونه یا ناقص میشه یا میمیره
خودشه که باید فکر کنه قلا از عمل و تحمل و توانشو بسنجه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه من موارد زیادی برای اراعه نداشتم که الان 12 میلیون تو سایت نداشتم . همون طور که مهراشکان گفت من باید ازون تاپیک 3 سال پیش درس میگرفتم و دیگه تاپیک نمیزدم تا با ادمای احمق کمتر روبرو میشدم
روز اول من اومدم گفتم اسم لیگ رو اشتباه نوشتی
یکی گفت تیکه میندازن اون یکی گفت حاشیه سازیه یکی گفت بعضیا فکر میکنن خیلی حالیشونه و ادعا دارن اون یکی گفت غط املایی میگیری و....
خلاصه هرکس یه چیزی در سطح فهم شعور خودش برداشت و قضاوت کرد
ما شدیم بد و شما شدی آدم خوب که برات به به چه چه کردن
و شما امروز میگی به من فحش دادن بخاطر باخت و دیگه ادامه نمیدم
باز یکی میگه چون طرف بارش نیست و اون یکی میگه چون چیزی نداره ارائه بده و یکی میگه لابد میترسه ببازه و....
حالا شما شدی تازه کار و نابلد و آدم بد و بی ظرفیت و....
دنیای جالبیه
نه؟
خلاصه اینکه آدمهای اطرافمون در قضاوت کردن خیلی فعال و پر انرژی هستن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا