shahabshahab
Registered User
- نوشتهها
- 319
- لایکها
- 164
متوجه نمیشم! شایدم شما متوجه نشدین!تا زمانیکه سطح منطق ملت همینقدره اوضاع همینه و هر تاپیک دیگه ای هم زده بشه سرنوشتش همینه
نمیدونم شما چه برداشتی کردینمتوجه نمیشم! شایدم شما متوجه نشدین!
من تاپیک ابتدایی رو چند وقت پیش بیکار بودم از روی کنجکاوی خوندم، مطالب خوبی هم پیدا شد. شاید اگه شما هم یه دور مرور خاطرات میکردین نیت افراد واستون بهتر یادآوری میشد.
آره هستن چنین گروههایی خوشبختانهوالا من 1.5 سال پیش با چند گروه بت و شرط بندی تلگرام آشنا شدم که واقعن کارشون درست بود و هر کیم باخت میداد به فکر ضرر خودش نبود بیشتر به فکر ضرر کسی بود که لاین رو میداد یعنی خیلی محیط دوستانه و مدیریت شده ای بود و خیلیام بودن پول درآوردن و هر استراژ و فکری رو پیاده کردیم اما خوب من به خاطر شرایطم مجبور شدم اکانتم حذف کنم و کلن ببوسمش کنار و واقعن فک میکنم اگه همچین محیطی باشه که هر کسی به فکر خودش نباشه میشه به جایی رسید ...
دقیقا موافقممن مشکلم با این افرادیه که لاین می فروشن مثه همین استارتر تاپیک که گفته رایگان میزارم و بعد ها لاینی ۵ تا ۷ دلار می فروشم بعدشم مد شده میان تاپیک میزنن بعدش فرداش میگن دیگه پست نمیزارم بخاطر بی منطقی بعضیا که این یه استراتژیه که شما برید خصوصی و ازشون لاین بخرید. خداروشکر میکنم ک از روز اول تو اینکار به خودم متکی بودم و لاین از کسی نخریدم و فقط راهنمایی گرفتم راجب روش هلی شرط بندی. شما هم یکم به خودتون زحمت بدید جا لاین خریدن و از رو کسی شرط زدن برید استراتژی های جدیدو امتحان کنید حتما موفق میشید
کاملا درستهمنم یه چیزی فهمیدم تو دنیای بت ترید شرط بندی و .... اصلن به کسایی که لاین و از این قبیل مسائل میفروشن هیچ وقت قابل قبول نیست یه سری افراد هستن که میخوان با سرمایه بقیه وارد این کار بشن چون اگه ببازن ضرری نکنن پس به هیچ وجه لاین سیگنال و ... این جور چیزا رو نخرید همیشه خودتون دنبال روش باشید و از تجربه بقیه استفاده کنید و از دنبال گروه ها و جاهایی باشید که درکشون از شما بیشتره .
دوستان از کجا میدونید کسی به استارتر فحش داده؟ شاید استارتر برای اینکه میترسیده لاین بزاره این بهانه رو آورده؟
اصلا توی پ.خ فحش داد چه ربطی به تاپیک داره مگه هرکی میاد یه زری میزنه باید بهش اهمیت داد؟
دوستان ردیف کنید یه تاپیکی گروهی چیزی با هم گفت و گو کنیم چون لق عرعرو ها
لطفا اين تاپيكو قفل كنيددوستان
لطفا از ادبیات بهتری موقع ارسال پست استفاده کنید
در صورتی هم که کسی فحش داد گزارش کنید تا برخورد کنیم
ممنون از همگی