• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لاین های روزانه بیس بال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
1. بت های روزانه
2. لاین های روزانه بیس بال
...
Dr_Claw.gif

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

تا زمانیکه سطح منطق ملت همینقدره اوضاع همینه و هر تاپیک دیگه ای هم زده بشه سرنوشتش همینه
ما الان توی تلگرام هم همین فضاها رو داریم
ولی جو خیلی بهتره
لاینت که باخت میشه توی یه جمع خیلی شلوغ به ندرت پیدا میشه کسی که بخواد بد و بیراه بگه
باز بهتره
ولی هنوزم هست
ولی متاسفانه اینجا نه
یه چیزی هم بگم
یه عده هم هستن مریضن
کلا با این مقوله پیش بینی مشکل دارن و خوششون نمیاد چنین تاپیکهایی وجود داشته باشه برای همین میرن پی وی کسایی که فعالیت میکنن فحش میدن تا طرف دلسرد بشه اینم از اکتشافات من بوده

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
تا زمانیکه سطح منطق ملت همینقدره اوضاع همینه و هر تاپیک دیگه ای هم زده بشه سرنوشتش همینه
متوجه نمیشم! شایدم شما متوجه نشدین!
من تاپیک ابتدایی رو چند وقت پیش بیکار بودم از روی کنجکاوی خوندم، مطالب خوبی هم پیدا شد. شاید اگه شما هم یه دور مرور خاطرات میکردین نیت افراد واستون بهتر یادآوری میشد.

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
والا من 1.5 سال پیش با چند گروه بت و شرط بندی تلگرام آشنا شدم که واقعن کارشون درست بود و هر کیم باخت میداد به فکر ضرر خودش نبود بیشتر به فکر ضرر کسی بود که لاین رو میداد یعنی خیلی محیط دوستانه و مدیریت شده ای بود و خیلیام بودن پول درآوردن و هر استراژ و فکری رو پیاده کردیم اما خوب من به خاطر شرایطم مجبور شدم اکانتم حذف کنم و کلن ببوسمش کنار و واقعن فک میکنم اگه همچین محیطی باشه که هر کسی به فکر خودش نباشه میشه به جایی رسید ...

bango

Registered User
لایک‌ها
60
من مشکلم با این افرادیه که لاین می فروشن مثه همین استارتر تاپیک که گفته رایگان میزارم و بعد ها لاینی ۵ تا ۷ دلار می فروشم بعدشم مد شده میان تاپیک میزنن بعدش فرداش میگن دیگه پست نمیزارم بخاطر بی منطقی بعضیا که این یه استراتژیه که شما برید خصوصی و ازشون لاین بخرید. خداروشکر میکنم ک از روز اول تو اینکار به خودم متکی بودم و لاین از کسی نخریدم و فقط راهنمایی گرفتم راجب روش هلی شرط بندی. شما هم یکم به خودتون زحمت بدید جا لاین خریدن و از رو کسی شرط زدن برید استراتژی های جدیدو امتحان کنید حتما موفق میشید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
متوجه نمیشم! شایدم شما متوجه نشدین!
من تاپیک ابتدایی رو چند وقت پیش بیکار بودم از روی کنجکاوی خوندم، مطالب خوبی هم پیدا شد. شاید اگه شما هم یه دور مرور خاطرات میکردین نیت افراد واستون بهتر یادآوری میشد.
نمیدونم شما چه برداشتی کردین
من اتفاقا چند روز پیش خوندم اون تاپیک رو
هرجند نیاز به یادآوری نیست من هنوزم فراموش نکردم اون اتفاقات رو که البته درصد زیادیشم توی پ خ میفتاد

Sent from my SM-G570F using Tapatalk

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
والا من 1.5 سال پیش با چند گروه بت و شرط بندی تلگرام آشنا شدم که واقعن کارشون درست بود و هر کیم باخت میداد به فکر ضرر خودش نبود بیشتر به فکر ضرر کسی بود که لاین رو میداد یعنی خیلی محیط دوستانه و مدیریت شده ای بود و خیلیام بودن پول درآوردن و هر استراژ و فکری رو پیاده کردیم اما خوب من به خاطر شرایطم مجبور شدم اکانتم حذف کنم و کلن ببوسمش کنار و واقعن فک میکنم اگه همچین محیطی باشه که هر کسی به فکر خودش نباشه میشه به جایی رسید ...
آره هستن چنین گروههایی خوشبختانه
کاش اینجا هم میشد چنین فضایی داشت

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من مشکلم با این افرادیه که لاین می فروشن مثه همین استارتر تاپیک که گفته رایگان میزارم و بعد ها لاینی ۵ تا ۷ دلار می فروشم بعدشم مد شده میان تاپیک میزنن بعدش فرداش میگن دیگه پست نمیزارم بخاطر بی منطقی بعضیا که این یه استراتژیه که شما برید خصوصی و ازشون لاین بخرید. خداروشکر میکنم ک از روز اول تو اینکار به خودم متکی بودم و لاین از کسی نخریدم و فقط راهنمایی گرفتم راجب روش هلی شرط بندی. شما هم یکم به خودتون زحمت بدید جا لاین خریدن و از رو کسی شرط زدن برید استراتژی های جدیدو امتحان کنید حتما موفق میشید
دقیقا موافقم
کسی که لاین میفروشه از آینده اطلاعی نداره
فقط نظر شخصیش و پیش بینیشو میگه
و اصلا هم قرار نیست حتما برد بشه
و کسی که میاد بابت این نظر به یه نفر پول میده باید فکر اینم بکنه ممکنه باخت بشه
اگر قرار باشه صد درصد ببره اون آقا چه نیازی داره به اینکه لاین بفروشه؟ خودش پول میذاره روی شرطش و حالشو میبره
حالا اگه کسی به شرط وین شدن لاین بده باز یه چیزی
در غیر این صورت لاین خریدن اشتباه محضه

mohamad_2468

Registered User
لایک‌ها
85
منم یه چیزی فهمیدم تو دنیای بت ترید شرط بندی و .... اصلن به کسایی که لاین و از این قبیل مسائل میفروشن هیچ وقت قابل قبول نیست یه سری افراد هستن که میخوان با سرمایه بقیه وارد این کار بشن چون اگه ببازن ضرری نکنن پس به هیچ وجه لاین سیگنال و ... این جور چیزا رو نخرید همیشه خودتون دنبال روش باشید و از تجربه بقیه استفاده کنید و از دنبال گروه ها و جاهایی باشید که درکشون از شما بیشتره .

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
منم یه چیزی فهمیدم تو دنیای بت ترید شرط بندی و .... اصلن به کسایی که لاین و از این قبیل مسائل میفروشن هیچ وقت قابل قبول نیست یه سری افراد هستن که میخوان با سرمایه بقیه وارد این کار بشن چون اگه ببازن ضرری نکنن پس به هیچ وجه لاین سیگنال و ... این جور چیزا رو نخرید همیشه خودتون دنبال روش باشید و از تجربه بقیه استفاده کنید و از دنبال گروه ها و جاهایی باشید که درکشون از شما بیشتره .
کاملا درسته
کلا آدم ماهیگیری یاد بگیره (یا برای یاد گرفتنش تلاش کنه) خیلی بهتره، تا اینکه دنبال یه نفر باشه که بهش ماهی بده

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان از کجا میدونید کسی به استارتر فحش داده؟ شاید استارتر برای اینکه میترسیده لاین بزاره این بهانه رو آورده؟
اصلا توی پ.خ فحش داد چه ربطی به تاپیک داره مگه هرکی میاد یه زری میزنه باید بهش اهمیت داد؟
دوستان ردیف کنید یه تاپیکی گروهی چیزی با هم گفت و گو کنیم چون لق عرعرو ها

mehdisalehinia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان از کجا میدونید کسی به استارتر فحش داده؟ شاید استارتر برای اینکه میترسیده لاین بزاره این بهانه رو آورده؟
اصلا توی پ.خ فحش داد چه ربطی به تاپیک داره مگه هرکی میاد یه زری میزنه باید بهش اهمیت داد؟
دوستان ردیف کنید یه تاپیکی گروهی چیزی با هم گفت و گو کنیم چون لق عرعرو ها

دقیقا حرف من رو زدی

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوستان
لطفا از ادبیات بهتری موقع ارسال پست استفاده کنید
در صورتی هم که کسی فحش داد گزارش کنید تا برخورد کنیم
ممنون از همگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.