من پارسال همین بلا سرم اومد!! از دستشویی که اومدم بیرون دیدم همه داشتن میخندیدن! گفتن چی شده؟ گفتن سال تحویلش د تو توی دستشویی بودی!!
بدترین سال برای من بود از نظر دستشویی رفتن!! یعنی یه ساعت نمیتونستم تحمل کنم!
یه مشت مردمان بیسواد که فکر میکردن از کجای فیل افتادن و زندگیشون روی این کره فسقلی چقدر اهمیت داره یه مشت مراسمات احمقانه درست کردن هر سال هی کرسی شر میگن دور هم میخندن
الان منظورت از اینا نوروز بود ؟!!حالا مگه خنده و شادی بده ؟!! ما این همه مبارزه و تلاش می کنیم برای رسیدن به همین شادی و نشاط . آرزومون هم اینه که همه خوشحال باشن . شما هدف رو در نظر بگیر ، نوروز فقط یک بهانه هست برای رسیدن به اون هدف .
داشتم تو خواب با خودم حال می کردم مامانم صدام کرد یهو...
داشتم تو خواب با خودم حال می کردم مامانم صدام کرد یهو...
اصن یه وضی... چه فرقی داره؟
هیچ فرقی بین روزهای کره زمین به جز تفاوت های آب و هوایی بخاطر مکان وقوع زمین در مدارش به دور خورشید وجود نداره... البته برای مکان های نزدیک به خط استوا، همینم تفاوت چندانی نداره...
یه مشت مردمان بیسواد که فکر میکردن از کجای فیل افتادن و زندگیشون روی این کره فسقلی چقدر اهمیت داره یه مشت مراسمات احمقانه درست کردن هر سال هی کرسی شر میگن دور هم میخندن یا واسه یه یارویی که هزاران سال پیش مرده میزنن تو سر خودشون...
تاپیک تکراری میزنی چرا؟ یکم چشماتو باز کن بی زحمت.. http://forum.persiantools.com/t373135.html
ضمنا همه میدونن اینکه موقع سال تحویل کجا باشی و چه دعایی بکنی هیچ تاثیری چه رو یه ثانیه یا هزار سال بعدی زندگیت نداره این حرفا مال موقعی بود که مردم با توهمات خودشون رو خ.ر میکردن هرچند الان هم بدبختانه خیلی ها همین طرز فکرو دارن و با تعصب از خرافات حمایت میکنن هیچ زحمتی هم تو کارشون نیست جز اینکه دعا کنن خدا از آسمون واسشون چیز بندازه پایین و از اونور هم صاف ببره تو بهشت