• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمايي كنيد: 6681 یا 6630

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
ببخشید اگر حرف عوض نشه بهتره شما فرمودید که
دوربین 6630 - صدای 6630 و cpu ـی 6630 از همه ی نوکیاها قوی تره
که مطمئننا چنین نیست نمیدونم چرا چنین صحبتی کردید

چرا همینطوره! حتی از n90 هم سرعت و بعضی مواردش بالاتره;)
رجوع شود به تاپیک مقایسه 6630 و 6680

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
چرا همینطوره! حتی از n90 هم سرعت و بعضی مواردش بالاتره;)
رجوع شود به تاپیک مقایسه 6630 و 6680

این که شما میگید حرف کاملا جدیدیه و البته نادرست

N90 N70 6681 6630
همه یک پردازنده دارند و سی پی یو هیچکدام فرقی نداره حالا چطور سی پی یو 6630 قویتره؟
:cool:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از DariushAgah :

N90 N70 6681 6630
همه یک پردازنده دارند و سی پی یو هیچکدام فرقی نداره حالا چطور سی پی یو 6630 قویتره؟
قبلن درباره ی این موضوع صحبت شده، 6630 به علت 2 بیت تفاوت عمق رنگ در هر پیکسل، Performance بالاتری داره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از xPlod :
قبلن درباره ی این موضوع صحبت شده، 6630 به علت 2 بیت تفاوت عمق رنگ در هر پیکسل، Performance بالاتری داره.

چون بحث شده میگم حرفهای جدیدی میشنوم!
این پست را لازمم است دوباره بخوانید

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=512725&postcount=132

دوربین 6630 - صدای 6630 و cpu ـی 6630 از همه ی نوکیاها قوی تره .
این رو هم خودم تست کردم . هم هر جا رفتم خوندم؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

این حرف نادرستیست و نمیدانم چه اصراری هست به دادن اطلاعات نادرست!
:wacko:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :

N90 N70 6681 6630

اگه رجوع کنید به همون topic مقایسه 6680 و6630 من اونجا یه مقایسه برای cpu همه اینها گذاشتم که می بینید 6630 از همه بهتر عمل کرده

صرف اینکه همه یه نوع cpu دارن دلیل اینکه مثل هم باشن نیستش :cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اگه رجوع کنید به همون topic مقایسه 6680 و6630 من اونجا یه مقایسه برای cpu همه اینها گذاشتم که می بینید 6630 از همه بهتر عمل کرده

صرف اینکه همه یه نوع cpu دارن دلیل اینکه مثل هم باشن نیستش :cool:

به این وویگولنزج تشویش اذهان عمومی تمامی این توضیحات باعث نمیشه بگویید cpu 6630 از همه نوکیا ها قویتره . دوربینش هم که تابلوه که قویترین نوکیا نیست
:f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
آقایون من میگم از همه ی نوکیا ها منظورم N92 نیست . منظورم 9500 و 7710 و اینها نیست
فکر کردم خودتون می گیرین دارم : 6600 - 6680 - 6681 - 3230 - 7610 - 6670 و امثالهم رو میگم . این بحث که دوربین و صدا و cpuش
از مدلهای هم سطح ( که بنده در اصطلاح آوردم همه ی نوکیاها ) خیلی قدیمیه و با دلیل ( در مورد cpu ) با تست اکثر بچه ها
( در مورد صدا ) و با دیدن نمونه های عکسش در همین فروم ( در مورد دوربین ) تایید شد و رفت پی کارش
بنده توضیحات لازمه را دادم و دیگه در مورد این بحث که خیلی قدیمی هم شده نظری ندارم

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
به این وویگولنزج تشویش اذهان عمومی تمامی این توضیحات باعث نمیشه بگویید cpu 6630 از همه نوکیا ها قویتره . دوربینش هم که تابلوه که قویترین نوکیا نیست
:f34r:

اقا جان من دارم در مورد cpu صحبت می کنم نه دوربین

خب معلومه دوربین N90 و N70 بهتر هست اینو دیگه هر کودکی میدونه:p

بعد هم 6630 مال 1 سال قبل هست می خواین با الان مقایسه کنید خوب معلومه که به هر حال از اون قویتر میاد ولی شما اگه می خوای مقایسه خوب بکنی باید با هم رده های خودش تو بازه زمانی که 6630 رو بورس بود بکنید نه با الان . فکر کنم اینم دیگه هر کودکی میدونه:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
آقایون من میگم از همه ی نوکیا ها منظورم N92 نیست . منظورم 9500 و 7710 و اینها نیست
فکر کردم خودتون می گیرین دارم : 6600 - 6680 - 6681 - 3230 - 7610 - 6670 و امثالهم رو میگم . این بحث که دوربین و صدا و cpuش
از مدلهای هم سطح ( که بنده در اصطلاح آوردم همه ی نوکیاها ) خیلی قدیمیه و با دلیل ( در مورد cpu ) با تست اکثر بچه ها
( در مورد صدا ) و با دیدن نمونه های عکسش در همین فروم ( در مورد دوربین ) تایید شد و رفت پی کارش
بنده توضیحات لازمه را دادم و دیگه در مورد این بحث که خیلی قدیمی هم شده نظری ندارم

جالبه منظورتون از سی پی یو . سی پی یو نیست منظورتان هم از همه نوکیا ها همه نوکیا ها نیست!

حالا این حرف خیلی عوض شده و اون اغراق اولیه توش نیست به هر حال ان 70 و بعد از اون 6681 انتخابهای بهتری هستند البته اگر فقط قیمت ملاک باشه , و زشتی ظاهری 6630در نظر گرفته نشه بین گوشهی های قدیمیتر توجیه پذیره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقا جان من دارم در مورد cpu صحبت می کنم نه دوربین

خب معلومه دوربین N90 و N70 بهتر هست اینو دیگه هر کودکی میدونه:p

بعد هم 6630 مال 1 سال قبل هست می خواین با الان مقایسه کنید خوب معلومه که به هر حال از اون قویتر میاد ولی شما اگه می خوای مقایسه خوب بکنی باید با هم رده های خودش تو بازه زمانی که 6630 رو بورس بود بکنید نه با الان . فکر کنم اینم دیگه هر کودکی میدونه:p

CPU=Central Processing Unit

شما شاید چیز دیگه ای رو با سی پی یو اشتباه گرفتید. سی پی یو 6630 هیچ برتری نسبت به گوشیهای یاد شده ندارد

ضمنا شما برای مشاوره امروزه روز ارجاع میدید به یکسال پیش !!!!؟ شما توی مقایسه های سال پیش مانده اید و میگویید یکجوری مقایسه کنم که حتما از توش 6630 بیاد بیرون! مسلما مقایسه های من در تاپیک مشاوره مقایسه روز است نه اینکه بگویم 6630 در زمانی که روی بورس بود چنین و چنان بود

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
CPU=Central Processing Unit

شما شاید چیز دیگه ای رو با سی پی یو اشتباه گرفتید. سی پی یو 6630 هیچ برتری نسبت به گوشیهای یاد شده ندارد

ضمنا شما برای مشاوره امروزه روز ارجاع میدید به یکسال پیش !!!!؟ شما توی مقایسه های سال پیش مانده اید و میگویید یکجوری مقایسه کنم که حتما از توش 6630 بیاد بیرون! مسلما مقایسه های من در تاپیک مشاوره مقایسه روز است نه اینکه بگویم 6630 در زمانی که روی بورس بود چنین و چنان بود

مثل اینکه دارم فارسی میگم: cpu تمامی مدلهای جدید نوکیا مثل 6681و 6630 و N70 و N90 و6680 همگی 220Mhz هستند

ولی گفتم که صرف اینکه همه یه cpu دارن دلیل اینکه performance همگی یکی باشه نیست

اینم نتایج مقایسه ای که دوباره اوردم تا ببینید و خودتون نظر بدین:

javabenchmark2-3.gif

jb.gif

spmark1.gif

spmark.gif

می دونید اینها چی هستن؟

نتایج عملکرد cpu توی حالتهای مختلف کار هستند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مثل اینکه دارم فارسی میگم: cpu تمامی مدلهای جدید نوکیا مثل 6681و 6630 و N70 و N90 و6680 همگی 220Mhz هستند

ولی گفتم که صرف اینکه همه یه cpu دارن دلیل اینکه performance همگی یکی باشه نیست

اینم نتایج مقایسه ای که دوباره اوردم تا ببینید و خودتون نظر بدین:

javabenchmark2-3.gif

jb.gif

spmark1.gif

spmark.gif

می دونید اینها چی هستن؟

نتایج عملکرد cpu توی حالتهای مختلف کار هستند

اینقدر ناراحتی ندارد!!
سعی میکنم بحث را ببندم
شما گفتید سی پی یو 6630 قویتره! من هم با اون حرف مخالفم حالا هم کاری ندارم حرفتون را به پرفورمنس و اینها تغییر داده اید
. سی پی یو ها یکی هستند پس قویتر بودن سی پی یو 6630 حرفیست بیمعنا . (به قول آن آقاهه قد من و دادشم یکیه ولی من بلندترم!)
مثل اینهایی که میگویند موتور پژو جی ال آی از سمند بهتره ولی نمیدونند موتور یکیه وفقط چون جی ال آی تجهیزاتش کمتره و بدنه سبکتر وزنش کمتره و این هیچ ربطی به قدرت موتور نداره

این نمودار ها هم قبلا گفتم خدمتتون فقط به قصد زمین زدن ان 90 درست شده و نتایجش هم منطقی نیست
نگاه کنید User Interface برای 6630 را 8 برابر 6680 و 10 برابر ان 90 امتیاز داده و یا تکست(نوشته متنی) را 3 برابر6670 و 6680 و ان 90 در حالیکه اینها همه سری 60 هستند و از این نظر تفاوت چندنی ندارند حداقل اینه که 10 برابر امتیاز دادن به یکی نشاندهنده اشتباهات امتیازدهیه
system score دو تا جدول پایین هم کاملا متفاوتند
جدول سوم برای 6630 حدود 20 مگ حافظه داخلی در نظر گرفته 9 مگ فلش 9 مگ هم رم! که میدونیم اینطور نیست! حافظه داخلی 6630 . 10 مگه و درستش چیزیه که توی نمودار آخری هست
جدولهای اول و دوم و سوم خیلی عجیب و یکطرفه هستند. حداقل در مورد ان 90 امتیازات اصلا صحیح نیست

توی جدول آخر هم که منطقیترین جدوله در قسمت تست سیستم به جز قسمت عکس امتیازات 6630 از بقیه کمتره
اینکه یکجدول یکسری عدد ردیف کنه ملاک نمیشود
در اینکه بار خیلی کمتری روی سی پی یو 6630 است که باعث میشه بطور نامحسوسی سرعت بالاتر باشه دلیل پرفورمنس بالاتر سی پی یو نیست. شما یه آنتی ویروس هم روی کامپیوترتون نصب کنید یکمقدار سرعتش کم میشه ولی پرفورمنس سی پی یو تغییری نمیکنه! اگر هم پرفورمنس گوشی منظورتونه امکانات کمتر داشتن را هم به پرفورمنس تعبیر نمیکنند و گرنه ان 90 چند برابر امکانات داره میشود با 3310 مقایسه کرد!
با این حساب این که 6630 پرفورمنس بالاتری داره هم چندان درست نیست

این هم از مقایسه سایت Gsmarena

http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=38&idPage=3
Nokia 6681 is as fast as the forerunning 6630 model or the current 6680 one. From time to time I hear rumors claiming that the new device is equipped with a slower processor, but it is not true, the CPU ARM5 runs at 220 MHz. Although, according to Nokia's official statements, the phone has 8 MB of shared memory, the version we were testing showed 9.1 MB. Nokia did not give away any details about the RAM size; the TaskSpy program indicates about 7.5 MB.
که خلاصه اش اینکه سرعت 6681 دقیقا مانند 6630 است

:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
این نمودار ها هم قبلا گفتم خدمتتون فقط به قصد زمین زدن ان 90 درست شده و نتایجش هم منطقی نیست
نگاه کنید User Interface برای 6630 را 8 برابر 6680 و 10 برابر ان 90 امتیاز داده و یا تکست(نوشته متنی) را 3 برابر6670 و 6680 و ان 90 در حالیکه اینها همه سری 60 هستند و از این نظر تفاوت چندنی ندارند حداقل اینه که 10 برابر امتیاز دادن به یکی نشاندهنده اشتباهات امتیازدهیه
system score دو تا جدول پایین هم کاملا متفاوتند
جدول سوم برای 6630 حدود 20 مگ حافظه داخلی در نظر گرفته 9 مگ فلش 9 مگ هم رم! که میدونیم اینطور نیست! حافظه داخلی 6630 . 10 مگه و درستش چیزیه که توی نمودار آخری هست
جدولهای اول و دوم و سوم خیلی عجیب و یکطرفه هستند. حداقل در مورد ان 90 امتیازات اصلا صحیح نیست

ببخشید ها ولی این که میگی این نمودارها فقط به قصد زمین زدن N90 درست شده خیلی خنده داره:p

این نمودارها توی سایت mobile-review امده وکسی که اونها رو نوشته و تست انجام داده اقای Eldar murtezain هست که فکر کنم توی همه دنیا و از جمله اینجا همه اونایی که این کاره هستن می شناسنش و حرفشو قبول دارن

بعد هم اونکه از خودش در نیاورده با برنامه های مخصوص تست کرده و نتایج رو منظور کرده حالا شما اگه فکر می کنی اینها الکی هستن یه بحث دیگه هست

ولی به هرکی اینکاره باشه بگی این سایت mobile-review رو هم میشناسه هم قبول داره :cool:

بعد هم ایشون یه tester و review نویس خیلی معروفه نمیاد که مثلا غرض ورزی کنه بخواد N90 رو بزنه زمین . اون براش این چیزها مهم نیست فقط حقیقت رو می نویسه چه سونی اریکسون بدش بیاد چه نوکیا چه سامسونگ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببخشید ها ولی این که میگی این نمودارها فقط به قصد زمین زدن N90 درست شده خیلی خنده داره:p

این نمودارها توی سایت mobile-review امده وکسی که اونها رو نوشته و تست انجام داده اقای Eldar murtezain هست که فکر کنم توی همه دنیا و از جمله اینجا همه اونایی که این کاره هستن می شناسنش و حرفشو قبول دارن

بعد هم اونکه از خودش در نیاورده با برنامه های مخصوص تست کرده و نتایج رو منظور کرده حالا شما اگه فکر می کنی اینها الکی هستن یه بحث دیگه هست

ولی به هرکی اینکاره باشه بگی این سایت mobile-review رو هم میشناسه هم قبول داره :cool:

بعد هم ایشون یه tester و review نویس خیلی معروفه نمیاد که مثلا غرض ورزی کنه بخواد N90 رو بزنه زمین . اون براش این چیزها مهم نیست فقط حقیقت رو می نویسه چه سونی اریکسون بدش بیاد چه نوکیا چه سامسونگ...

:lol:

بله خیلی چیزها خنده داره هر چی بیشتر دقت میکنم چیزهای خنده دارتری هم میبینم!
یکی اینکه توی جدولها حافظه داخلی 6680 و 6681 یکی در نظر گرفته شده در حالیکه حافظه داخلی 6680 حدودا 2مگابایت بیشتر از 6681 است
بعد هم این جدولا رو اگر یکنفر تهیه کرده چرا با هم تناقض دارند یکجا 6630 20 مگ حافظه داره یکجا 10 مگ! جلل الخالق!
دیگه اینکه مطمئنم واحدی به نام کیلو 6 نداریم!!! دوستان اگر دقت کنند میتونند ببینند که واحد های حافظه در پایین دو جدول آخر به جای KB نوشته K6
شما فقط یکسری عدد میبینی میبینی به 6630 داده 900 به ان 90 داده 30 بعد فکر میکنی 6630 خیلی بهتر از ان 90 ولی باید به تفسیر جدول نگاه کرد نه اینکه فقط ببینیم عددای نوشته شده جلوی کدوم بیشتره!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
:lol:

بله خیلی چیزها خنده داره هر چی بیشتر دقت میکنم چیزهای خنده دارتری هم میبینم!
یکی اینکه توی جدولها حافظه داخلی 6680 و 6681 یکی در نظر گرفته شده در حالیکه حافظه داخلی 6680 حدودا 2مگابایت بیشتر از 6681 است
بعد هم این جدولا رو اگر یکنفر تهیه کرده چرا با هم تناقض دارند یکجا 6630 20 مگ حافظه داره یکجا 10 مگ! جلل الخالق!
دیگه اینکه مطمئنم واحدی به نام کیلو 6 نداریم!!! دوستان اگر دقت کنند میتونند ببینند که واحد های حافظه در پایین دو جدول آخر به جای KB نوشته K6
شما فقط یکسری عدد میبینی میبینی به 6630 داده 900 به ان 90 داده 30 بعد فکر میکنی 6630 خیلی بهتر از ان 90 ولی باید به تفسیر جدول نگاه کرد نه اینکه فقط ببینیم عددای نوشته شده جلوی کدوم بیشتره!

فکر می کردم تا حالا می دونستی که ایشون روسی هستش و اون چیزی که به نظرت 6 اومده تو زبان روسی همون b به انگلیسی هست:p

اونجا هم که میبینی یکجا حافظه 10 منظور شده یکجا 20 , توی اون 20 حافظه کلی در نظر گرفته شده که 10 مگ رو سیستم عامل بر میداره :p

فکر کنم که شما برای خودت یه review نویس قهار بودی ما نمی دونستیم که این نتایچ رو زیر سوال میبری

القصه: اینا رو همه قبول دارن و ملاک هم همینه می خوای رو هوا از خودت حرف بزنی یه بحث دیگه است
خلاصه من با دلیل و مدرک حرف زدم شما رو هوا یه چیزی گفتی;) کل اینترنت هم زیر ورو کنی هیچ جا به N90 برای performanceی که cpu اش داره کسی تبریک نگفته شما خلاف این فکر می کنی؟؟؟ مدرک بیار که علمی و رو اصول باشه :p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فکر می کردم تا حالا می دونستی که ایشون روسی هستش و اون چیزی که به نظرت 6 اومده تو زبان روسی همون b به انگلیسی هست:p

اونجا هم که میبینی یکجا حافظه 10 منظور شده یکجا 20 , توی اون 20 حافظه کلی در نظر گرفته شده که 10 مگ رو سیستم عامل بر میداره :p

فکر کنم که شما برای خودت یه review نویس قهار بودی ما نمی دونستیم که این نتایچ رو زیر سوال میبری

القصه: اینا رو همه قبول دارن و ملاک هم همینه می خوای رو هوا از خودت حرف بزنی یه بحث دیگه است
خلاصه من با دلیل و مدرک حرف زدم شما رو هوا یه چیزی گفتی;) کل اینترنت هم زیر ورو کنی هیچ جا به N90 برای performanceی که cpu اش داره کسی تبریک نگفته شما خلاف این فکر می کنی؟؟؟ مدرک بیار که علمی و رو اصول باشه :p

متاسفانه حرفتون منطقی نیست مثلا اگر رم 6630 با این توضیحات شده 20 مگ که کلا حرف نادرستیه همین در مورد گوشی های دیگه باید صدق کنه و اونها رو هم باید 20 مگ مینوشت مگه بقیه سیمبین ندارند! بقیه حرفهاتون هم به همین منوال . جدول خیلی ایراد داره به همینها محدود نمیشه از یک سایت معتبر بعیده چنین اشتباهات بچه گانه ای و این کل جدولها را زیر سوال میبره هر چند جدول چهارم نشان از برتری 6681 داره البته منهای لود تصاویر جی پگ . اما نکته اصلی اینه که شما توجهی به جدول ندارید و فقط اعداد جلوی اسم 6630 چشمتون رو گرفته بدون اینکه در جدول دقیق بشوید
این قضیه سی پی یو رو هم شما کلا اشتباه متوجه شده اید. دو سی پی یو یکسان نمیتوانند که پرفورمنس متفاوتی داشته باشند .
از دیگر دوستان میخواهم قبل از خواندن امتیازات نهایی به جزییات جدول هم توجه کنند

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خلاصه هر جور که راحتی می تونی برا خودت جدول رو تفسیر کنی ولی بدون داری اشتباه می کنی

آدم خوب نیست انقدر رو اشتباهش مصر باشه....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آدم خوبه وقتی نصیحت میکنه اول خودش انجامش بده
من که اشتباهی نکردم اونهایی هم که حرف اشتباه زدن هنوز دارن ادامه میدن

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا آقای داریوش من از حرفهای شما سر در نمیارم و نمی دونم چه اصراری دارین که همه چیز رو اشتباه بدونین و فقط
حرف خودتون رو درست . ضمن اینکه خیلی از جاها حتی متوجه منظور بقیه هم نمیشین . مثلا من کی گفتم منظورم از
cpu ، cpu نیست ؟
گفتم یک کلمه از دهنم پرید همه ی نوکیاها که اونم منظورم هم سطحهای 6630 بود

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
واقعا آقای داریوش من از حرفهای شما سر در نمیارم و نمی دونم چه اصراری دارین که همه چیز رو اشتباه بدونین و فقط
حرف خودتون رو درست . ضمن اینکه خیلی از جاها حتی متوجه منظور بقیه هم نمیشین . مثلا من کی گفتم منظورم از
cpu ، cpu نیست ؟
گفتم یک کلمه از دهنم پرید همه ی نوکیاها که اونم منظورم هم سطحهای 6630 بود

حرفی که شما زدید این بود که سی پی یو 6630 قویتره در حالیکه سی پی یو 6630 مثلا با 6681 یکیه پس نمیتواند قویتر باشد
اما بعد جناب سونی اریکسون حرف شما را اصلاح کردند و گفتند که پرفورمنس سی پی یو (بعد هم گفتند پرفورمنس گوشی ) بالاتره به هر حال من مطلبم را نوشتم و در درستیش شکی ندارم . گفته شما این بود سی پی یو صدا و دوربین 6630 بهتره که با در نظر گرفتن گوشی های مثل 6681 و ان 70 حرف شما نقض میشود اگر هم منظورتون این گوشی ها هم نبود پس این همه نوکیا ها هم اصلا با مسمی نبوده است

بالا