به نقل از Sony Ericsson!! :
مثل اینکه دارم فارسی میگم: cpu تمامی مدلهای جدید نوکیا مثل 6681و 6630 و N70 و N90 و6680 همگی 220Mhz هستند
ولی گفتم که صرف اینکه همه یه cpu دارن دلیل اینکه performance همگی یکی باشه نیست
اینم نتایج مقایسه ای که دوباره اوردم تا ببینید و خودتون نظر بدین:
می دونید اینها چی هستن؟
نتایج عملکرد cpu توی حالتهای مختلف کار هستند
اینقدر ناراحتی ندارد!!
سعی میکنم بحث را ببندم
شما گفتید سی پی یو 6630 قویتره! من هم با اون حرف مخالفم حالا هم کاری ندارم حرفتون را به پرفورمنس و اینها تغییر داده اید
. سی پی یو ها یکی هستند پس قویتر بودن سی پی یو 6630 حرفیست بیمعنا . (به قول آن آقاهه قد من و دادشم یکیه ولی من بلندترم!)
مثل اینهایی که میگویند موتور پژو جی ال آی از سمند بهتره ولی نمیدونند موتور یکیه وفقط چون جی ال آی تجهیزاتش کمتره و بدنه سبکتر وزنش کمتره و این هیچ ربطی به قدرت موتور نداره
این نمودار ها هم قبلا گفتم خدمتتون فقط به قصد زمین زدن ان 90 درست شده و نتایجش هم منطقی نیست
نگاه کنید User Interface برای 6630 را 8 برابر 6680 و 10 برابر ان 90 امتیاز داده و یا تکست(نوشته متنی) را 3 برابر6670 و 6680 و ان 90 در حالیکه اینها همه سری 60 هستند و از این نظر تفاوت چندنی ندارند حداقل اینه که 10 برابر امتیاز دادن به یکی نشاندهنده اشتباهات امتیازدهیه
system score دو تا جدول پایین هم کاملا متفاوتند
جدول سوم برای 6630 حدود 20 مگ حافظه داخلی در نظر گرفته 9 مگ فلش 9 مگ هم رم! که میدونیم اینطور نیست! حافظه داخلی 6630 . 10 مگه و درستش چیزیه که توی نمودار آخری هست
جدولهای اول و دوم و سوم خیلی عجیب و یکطرفه هستند. حداقل در مورد ان 90 امتیازات اصلا صحیح نیست
توی جدول آخر هم که منطقیترین جدوله در قسمت تست سیستم به جز قسمت عکس امتیازات 6630 از بقیه کمتره
اینکه یکجدول یکسری عدد ردیف کنه ملاک نمیشود
در اینکه بار خیلی کمتری روی سی پی یو 6630 است که باعث میشه بطور نامحسوسی سرعت بالاتر باشه دلیل پرفورمنس بالاتر سی پی یو نیست. شما یه آنتی ویروس هم روی کامپیوترتون نصب کنید یکمقدار سرعتش کم میشه ولی پرفورمنس سی پی یو تغییری نمیکنه! اگر هم پرفورمنس گوشی منظورتونه امکانات کمتر داشتن را هم به پرفورمنس تعبیر نمیکنند و گرنه ان 90 چند برابر امکانات داره میشود با 3310 مقایسه کرد!
با این حساب این که 6630 پرفورمنس بالاتری داره هم چندان درست نیست
این هم از مقایسه سایت Gsmarena
http://www.gsmarena.com/review.php3?idReview=38&idPage=3
Nokia 6681 is as fast as the forerunning 6630 model or the current 6680 one. From time to time I hear rumors claiming that the new device is equipped with a slower processor, but it is not true, the CPU ARM5 runs at 220 MHz. Although, according to Nokia's official statements, the phone has 8 MB of shared memory, the version we were testing showed 9.1 MB. Nokia did not give away any details about the RAM size; the TaskSpy program indicates about 7.5 MB.
که خلاصه اش اینکه سرعت 6681 دقیقا مانند 6630 است