• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهنمايي كنيد: 6681 یا 6630

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
این که شما میگید حرف کاملا جدیدیه و البته نادرست

N90 N70 6681 6630
همه یک پردازنده دارند و سی پی یو هیچکدام فرقی نداره حالا چطور سی پی یو 6630 قویتره؟
:cool:

خب من که چیزی راجع به cpu نگفتم!! ( لاقل تو نوشته هام نمیبینم!!) و حرفی هم که زدم کاملا درسته!! و دوستان مدرک هم آوردن!! شما خلافشو ثابت کنین :cool:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :
حرفی که شما زدید این بود که سی پی یو 6630 قویتره در حالیکه سی پی یو 6630 مثلا با 6681 یکیه پس نمیتواند قویتر باشد
اما بعد جناب سونی اریکسون حرف شما را اصلاح کردند و گفتند که پرفورمنس سی پی یو (بعد هم گفتند پرفورمنس گوشی ) بالاتره به هر حال من مطلبم را نوشتم و در درستیش شکی ندارم . گفته شما این بود سی پی یو صدا و دوربین 6630 بهتره که با در نظر گرفتن گوشی های مثل 6681 و ان 70 حرف شما نقض میشود اگر هم منظورتون این گوشی ها هم نبود پس این همه نوکیا ها هم اصلا با مسمی نبوده است

داریوش خان شما که اینقدر با اطمینان میگی به گفتت شک نداری لااقل یه منبع موثق واسه ادعات معرفی کن! تا بقیه حرفتون رو قبول کنن!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
داریوش خان شما که اینقدر با اطمینان میگی به گفتت شک نداری لااقل یه منبع موثق واسه ادعات معرفی کن! تا بقیه حرفتون رو قبول کنن!

معرفی شده پستها را بخوانید
gsmarena.com

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
داریوش جان شما یحتمل معلم املایی نبودی جایی ؟ اصلا ببینم تابحال با چند نفر پای یک صحبت نشستی ؟
افرادی که باهاشون حرف می زدی چجوری بوده حرف زدنشون ؟
خوب داداش خدا به انسان IQ داده که یک چیزایی رو بگیره دیگه . حالا حتما من باید جمله رو بجویم قورت بدم و بعد بزارم
دهن شما ؟ خوب برادر من حرف رو بگیر دیگه . واقعا شماها آدم رو کفری می کنید . ضمنا وقتی یکی میگه منبع بده
منظورش این نیست که بیای بگی gsmarena !
این حرفه شما مثله اینه که یکی بگه منبع شما برای فلان صحبت چیه و منم بگم google.com چون از طریق سرچ در اون
به جوابم رسیدم !!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از tintin :
داریوش جان شما یحتمل معلم املایی نبودی جایی ؟ اصلا ببینم تابحال با چند نفر پای یک صحبت نشستی ؟
افرادی که باهاشون حرف می زدی چجوری بوده حرف زدنشون ؟
خوب داداش خدا به انسان IQ داده که یک چیزایی رو بگیره دیگه . حالا حتما من باید جمله رو بجویم قورت بدم و بعد بزارم
دهن شما ؟ خوب برادر من حرف رو بگیر دیگه . واقعا شماها آدم رو کفری می کنید . ضمنا وقتی یکی میگه منبع بده
منظورش این نیست که بیای بگی gsmarena !
این حرفه شما مثله اینه که یکی بگه منبع شما برای فلان صحبت چیه و منم بگم google.com چون از طریق سرچ در اون
به جوابم رسیدم !!!!

واقعا به نکته خوب و جالبی اشاره کردی tin tin جان!!:cool:

من نمی دونم ایشون اگه واقعا مدرکی داره چرا نمیاد مثل من بزاره همینجا همه با هم مرورش کنیم؟

یا که نه اصلا یه لینکی چیزی شاید این Eldar خالی بنده ما نمی دونیم؟؟
:blink: :blink:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :
معرفی شده پستها را بخوانید
gsmarena.com

منظورم این نبود یا لینک مستقیم به مطلب ادعاییت اینجا بذار یا اینکه جدولی چیزی بذار !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستش قبل از این حرفها لازمه یک کتاب منطق مقدماتی بخوانید. دعوا که نداریم . بحث فلسفی هم خوبه نیست که سفسطه میفرمایید . به نظرم هرکسی که مطالب دو طرف را بخواند به نتیجه لازم میرسد. خوش باشید

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کسی اینجا دعوا نکرده . ما منتظر لینکی هستیم که هممون قبولش داشته باشیم تا کسی که اینجا میاد گم راه نشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کماکان ما منتظر یه لینک هستیم از طرف اقا داریوش تا حرفش رو ثابت کنه

در غیر اینصورت همونی که من گفتم و دلیل و مدرک هم آوردم ملاک هست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
کماکان ما منتظر یه لینک هستیم از طرف اقا داریوش تا حرفش رو ثابت کنه

در غیر اینصورت همونی که من گفتم و دلیل و مدرک هم آوردم ملاک هست

لینک برای چه مطلبیی؟!
چیو باید ثابت کنم؟ این که سی پی ویو 6630 و 6681 یکیه؟ یا چی؟
:blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از DariushAgah :
لینک برای چه مطلبیی؟!
چیو باید ثابت کنم؟ این که سی پی ویو 6630 و 6681 یکیه؟ یا چی؟
:blink:

اینکه ادعا داشتین که N90 نسبت به 6630 از لحاظ کارکرد cpu بهتره که این همه هم روش مصر بودین

باز تکرار کنم که بحث فقط مربوط به performance هست نه دوربین و ....

باز نیای بگی دوربین n90 فلانه و...

گفتی که N90 رو نسبت به 6630 توی مدیریت cpu و نتایج benchmark بهتر میدونی خب یه لینک یا جدول معتبر می خوایم داری؟؟

واینکه این جدولها رو درست می کنن که n90 رو بزنن زمین!! یادتون هست که...
چی شد؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اینکه ادعا داشتین که N90 نسبت به 6630 از لحاظ کارکرد cpu بهتره که این همه هم روش مصر بودین

باز تکرار کنم که بحث فقط مربوط به performance هست نه دوربین و ....

باز نیای بگی دوربین n90 فلانه و...

گفتی که N90 رو نسبت به 6630 توی مدیریت cpu و نتایج benchmark بهتر میدونی خب یه لینک یا جدول معتبر می خوایم داری؟؟

...
چی شد؟؟

فکر نمیکنم نیازی به دروغ بافی باشه. این ها که گفتید بیشترش با عرض معذرت بیشرمانه دروغه

برخوردها داره خصمانه و توهین آمیز میشه

من از جناب مدیر تقاضا میکنم بحث نقد اون جدول رو به تاپیک 6681 و 6630 ببرند قضاوت با خواننده بیطرف . الان چیزی که من میبینم برخوردهای خصمانه و توهین آمیز و به کرسی نشاندن حرف با روشهای غیر فنی و خارج از بحث است

:hmm:

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از DariushAgah :
فکر نمیکنم نیازی به دروغ بافی باشه. این ها که گفتید بیشترش با عرض معذرت بیشرمانه دروغه

برخوردها داره خصمانه و توهین آمیز میشه

من از جناب مدیر تقاضا میکنم بحث نقد اون جدول رو به تاپیک 6681 و 6630 ببرند قضاوت با خواننده بیطرف . الان چیزی که من میبینم برخوردهای خصمانه و توهین آمیز و به کرسی نشاندن حرف با روشهای غیر فنی و خارج از بحث است

:hmm:
اینکه میگیم یه لینک بده کجاش خصمانه است؟
24.gif

به علاوه شما وقتی کوییت میکنی چرا یه خطشو میبری؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خدایا توبه ! همه ی صحبت های آقا رضا تایید میشه +
DariushAgah ، بی خودی جو درست نکن . اگر مدرکی داری که خلاف گفته Sony Ericsson!! رو تایید کنه بگذار

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا صلوات بفرستید!!!!!!!:wacko:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Reza364 :
اینکه میگیم یه لینک بده کجاش خصمانه است؟
24.gif

اون یک خطی که بریدم برای این بود که فقط همون دروغ نبود بقیه اش دروغ بود

دروغ بستن به دیگران را شما چه اسمی براش میگذارید؟ لحن حرف زدنتون هم بجای خود مهم نیست ولی خالی بندی دیگه قابل تحمل نیست

اومدید بگید 6630 بهتره نشد حالا توپ رو انداختید توی زمین من که لینک بیار که چرا ان 90 سی پی یوش بهتره! آخه چقدر خالی بندی من که از اول چیزی که گفتم این بوده که سی پی یو ها یکیه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Reza364 :

برای اینکه اون یه خط که من نوشتم و ایشون تو کوییت بریدن دقیقا چیزی هست که نمی تونه ثابت کنه:p

بالا