• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا رعایت نمایید ( شعور اجتماعی و فرهنگی )

mahanq&a

Registered User
لایک‌ها
2
تو برخورد اول از طرف نپرسید "کجا کار میکنی؟"، "چقدر حقوق میگیری؟" !

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
توی معامله ی ( خرید و فروش ) دو نفر دخالت نکنید
خود شیرین بازی در نیارین که آره این داره ارزون میخره و اون گرون میخره و ....
آخه به تو چه

run.exe

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا :

1- در هنگام سوار شدن به مترو یا اتوبوس کسی رو حول ندید ، اگه می بینید جا نیستش به خدا بازم میاد!!! با تمام هیکل نپرید روی بقیه تا به صرف اینکه زودتر برسید دهن بقیو رو صاف کنید

2- موقع پیاده شدن و سوار شدن به مترو و اتوبوس اگه کفش یا شلوار کسی رو لگد(یا لقد زدید) لا اقل یه معذرت خواهی خشک و خالی کنید که 500 تومن پول واکس طرف رو نابود کردید

3- لطفا مقداری از درامدتون رو صرف رفتن به حمام و خرید عطر کنید تا هنگام سوار شدن به اتوبوس و مترو بوی قرمه سبزی و عرق لباستون موجب خفگی و حالت تهوع و یا زودتر پیاده شدن سایرین (قبل از رسیدن به مقصد برای رهایی از بوی گند) نشید

4- خانم های گرامی لطفا هنگام شلوغ شدن قسمت زنانه اتوبوس به قسمت مردانه هجوم نیاورید و اینکه مراقب گریه های گوش خراش فرزندان خود باشید

5- لطفا موقع حرف زدن با موبایل در مکان های عمومی دادو فریاد نکشید

6- لطفا مراقب صدای دزد گیر ماشینتون باشید که شبا ملت رو از خواب نپرونید و صداشو و حساسیت رو روی درجه اخر نزارید

با تشکر.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
وقتی تو مترو رو صندلی نشستید وقتی یه خانم وارد میشه از دم در تا روی صندلی که میشینه با چشماتون بدرقش نکنید مثل عقده ایها !!:hmm:
وقتی یه زن که سوار میشه کل دو ردیف مثل احمقها میرن تو نخش

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
در مکانهای سربسته خود را راحت نکنید دیگران ناراحت می شوند.:wacko:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
تو ترافيك و چراغ قرمز داخل ماشين كناري رو اسكن نكنيد!

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
اولاً هیچوقت دعوا نکنید! اگر هم دعوا می کنید تو خیابون دعوا نکنید! اگر تو خیابون دعوا می کنید به هم فحش خار و مادر و ناموسی ندید که آدم جای شما جلو زن و بچه مردم خجالت بکشه!

run.exe

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا:

7- دستشویی عمومی میرید از آب حتما استفاده نمایید و اصلا تو مصرفش صرفه جویی نفرمایید!!

8- اگه اسانسور ظرفیتش تکمیله نچپید تو و به دیگران نگاه نکنید که پیاده شن تا شما بتونید به طبقه مورد نظر تشریف ببرید

9- اگه بهداشت رو رعایت نمی کنید هرگز به نماز خانه مراجعه نکنید(حتی اگه نمازتون داره قضا میشه ) تا دیگران از نماز خوندن بصورت جماعت برای همیشه پشیمون نشن (این جوری گناهی که می کنید از ثواب نمازی که خوندید خیلی خیلی بیشتره)

10- لطفا با بروبچ دم خونه مردم نشینید که هم برای عبور و مرور مردم سد معبر ایجاد میشه و هم کرکرهای خندتون موجب تشویش اعصاب ساکنین اپارتمان میشه

11- اولا جلوی پل و خونه و پارکینگ ملت پارک نکنید و اگه کسی دم خونتون ماشینشو پارک کرده و شما نمی تویند رد شید دستتون رو روی بوق نزارید و برای پیدا کردن صاحب ماشین تو کوچه عربده نفرمایید و زنگ خونه های کوچه را از جا در نیارید تا صاحب ماشینی که دم خونتون پارک کرده رو پیدا کنید

12- لطفا اشغالهایتان رو شبها (و در برخی دیگه از نقاط کشور در روزها) از پنجره به سمت پایین پرتاب نکنید تا با صداش بقیه فکر نکنن امریکا حمله کرده یا اشغالتون سر ماشین دیگران فرود بیاد.

با تشکر.

mehdi2012

Registered User
لایک‌ها
0
چه تاپیک خوبیه کاش نظرات این تاپیک رو تو صدا و سیما می زاشتن تا همه بتونن ببینن :lol:
بعنوان یه پیام اخلاقی از همه دعوت می کنم تا خویشتندار باشن و با کوچکترین مساله ای از کوره در نرن و باعث دلخوری خود و دیگران نشوند

citydownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا از تایپیک کسی که به شما ربطی نداره استفاده نکنید و حق طرف را ضایع نکنید.

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
جون مادراتون تا یه وظیفه ای رو بر عهدتون میذارن یا قبول نکنید یا قبول کردید تا آخرش برید جلو .

همیشه حرف از دهنتون بیاد بیرون نه جای دیگه 2 بار که یه حرفی رو زدی بهش عمل نکردی بار سوم هیچ عهدی روی حرفات حساب نمیکنه .

تا یه نفر داره نصیحتت میکنه 100 درصد واسه خودت داره دل می سوزونه اگه نمیخوای به نصیحتش عمل کنی بهش نگو تو خودت تا حالا چه غلطی کردی که به من میگی .

چرا وقتی 100 تا قرض به این و اون داری اول میذاری هر وقت قرض تمام غریبه ها رو دادی تازه میای سراغ رفیق و آشنا مگه جدی جدی گناه کرده که اولا به تو قرض داده ثانیا با تو رفیق بوده که حالا بخوای آخری همه قرض رو بدی ؟

آقا 2 کلاس سواد نداره یا زوری لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه آزاد جوشقون قالی فارغ التحصیل شده 4 تا بهش گفتن لیسانسه بعد واسه پوشوندن گنده کاری ها و توجیه کارهای اشتباه خودش دین و ایمان و مذهب و جامعه رو فرتی میبره زیر سوال آقا شما در سطحی نیستی که بخوای تعیین تکلیف کنی

جون مادرتون اینقدر به طرف مقابل تعارف نکنید وقتی میاد خونتون هی بگین پس بفرمائید چایی سرد شد خب چایی برداشته خودش میدونه کی بخوره یا 50 بار میگه پس سیب بخورین خب شاید سیبی که گذاشتین جلوش از داخلش یه دونه کرم داره میاد بیرون خب حتما باید بگه کرم داره میاد ازش بیرون تا بفهمی چرا نمیخوره ؟ خب نمیخوره دیگه شاید دوست نداره (تازه بعضیا موقع رفتن میذارن تو جیبش میگن ببر واسه بچه ها)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
لطفاً هنگام توقف ماشين پشت چراغ قرمز،پشت خطوط عابر پياده توقف نماييد!
به محض رسيدن به پشت ماشين جلويی برای او نور بالا نزنيد!
در هنگام توقف ماشين درهنگام چراق قرمز يا ترافيک صدای سيستم صوتی خود را کم کنيد،ديگران مجبور به شنيدن صدای آن نيستند!
به عنوان يک عابر پياده به چراغ راهنمايی برای گذر از خيابان دقت کنيد و باعث ترافيک نشويد!

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا تا یکی رو میبینید سریع ازش نپرسید دانشگاه چی خونده یا اصلا دانشگاه رفته یا نه، مدرک دانشگاهی نه نشونه درک و فهم و هوش بالاست نه بالابرنده شان اجتماعی.
دانشگاه ازادم که دیگه رسما کیلویی مدرک میده پس از این سوالات چرند نکنید.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
تا یه نفر داره نصیحتت میکنه 100 درصد واسه خودت داره دل می سوزونه اگه نمیخوای به نصیحتش عمل کنی بهش نگو تو خودت تا حالا چه غلطی کردی که به من میگی .

اتفاقا من اینو به خیلی ها میگم . طرف میاد 3 ساعت از هر دری حرف میزنه . باید حالیش بشه تا وقتی خودش نتونسته به نصیحت هاش عمل کنه نباید انتظار باشه من بهش اعتماد کنم و نصیحتش رو سر لوحه کارم قرار بدم . حرف مفت و فله ای زدن که کاری نداره .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
اتفاقا من اینو به خیلی ها میگم . طرف میاد 3 ساعت از هر دری حرف میزنه . باید حالیش بشه تا وقتی خودش نتونسته به نصیحت هاش عمل کنه نباید انتظار باشه من بهش اعتماد کنم و نصیحتش رو سر لوحه کارم قرار بدم . حرف مفت و فله ای زدن که کاری نداره .
سر لوحه رو ولش کن مثوود طرف مثلا داره میبینه رفیقش داره به گ* میره بهش که میگی میگه خودت چیکار کردی تا حالا ! چه ربطی داره
یا طرف مثلا توی زندگیش یه شکست خورده داره میگه که واسه تو بشه درس عبرت بعد بهش بگی تو اگه عرضه داشتی که حواست به خودت بود که شکست نخوری ...
اصلا فرض کن طرف خودش سر تا پا عیب واسه قیافه گرفتن که نمیاد تورو نصیحت کنه واسه یه چیزی که از تو دیده داره نصیحت میکنه فرتی یارو رو قهوه ای نکنید بگین باشه بعدم بهش عمل نکنید ....

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا اگه عاشق ساسی مانکن حمید جینگیل و حسن خرصدا و شرکا هستین کسانی که باخ و هایدن گوش میدن رو مسخره نکنید،مغز کوچیک اونا توانایی انالیز بافتهای موسیقایی چندین لایه ای و کنترپوان سیال موسیقی رپ رو نداره شما به بزرگواری خودتون ببخشید.و بی تفاوت از کنار اونا بگذرین.

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
آقایون خواهش می کنم (مخصوصا پیر پاتالا و متاهل ها) خواهش می کنم وقتی یه خانوم از جلوتون رد شد با چشاتون نخورنینش و تا از کنارتون رد شد بر گردید به باسنش نگاه کنید !:eek:
به خدا خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بده !

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
كلا با موتور خصوصا هوندا 125 زياد گاز نديد چون صداي جگرخراشي داره...
در مورد نرفتن تو پياده رو هم...
پ.ن:تايپك خوبيه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
لطفا تا یکی رو میبینید سریع ازش نپرسید دانشگاه چی خونده یا اصلا دانشگاه رفته یا نه، مدرک دانشگاهی نه نشونه درک و فهم و هوش بالاست نه بالابرنده شان اجتماعی.
دانشگاه ازادم که دیگه رسما کیلویی مدرک میده پس از این سوالات چرند نکنید.

احسنت!
اينو خوب اومدي

بالا