لطفا وقتی چایی یا نوشیدنی میخورین صداش رو کنترل کنین طوری نباشه که اگه کسی تصویر رو نداشته باشه فک کنه کسی تو استخر داره شنا میکنه.
لطفا وقتی پیاز میخورین دوستتون رو توی ماشین زیاد معطل نکنین با وراجی کردن .
لطفا وقتی شیشه ماشین بالاست بادگلو نزنید.
:hmm::hmm::hmm:
این بنده خدا دلش خیلی پره ها خدایی
یه بغضی تو گلوشه انگار
دلم گرفت از آسمون
هم از زمین ، هم از زمون
تو زندگیم چه قدر غمه ... دلم گرفته از همه ...
حوصله نداشتم دنبال تاپیک مناسب بگردم
دیدم این تاپیک واسه رفیق خودمونه گفتم بیایم اینجا ...
لطفا اگه تو جاده یا اتوبان رانندگی مکنید پشت ماشین جلویی هی چراغ و بوق نزنید که قاطی کنه
( من خودم میرم دانشگاه رودهن دارم برمیگردم : یه ماشین بقلمه یه ماشین پشتمه یارو چراغ میزنه بورو کنار خب من کجا برم برم بزنم به اون ماشین بقلیه که تو رد شی میخوام رد نشی )
عجب تاپيك باحالي ! آخ جون
اينا همه اوتوبوس و مترويي هست !
دامداران عزيز، لطفا وقتي سوار اتوبوس يا مترو ميشيد و هدفون توي گوش مباركتون هست، صداش رو كم كنيد كه تيس تيس مسخرش رو بقيه تحمل نكنند !!!
بعضيا انقدر صداي هدفونشون بلنده كه آدم فكر ميكنه با موبايل يكي آهنگ گذاشته !!!
دامداران عزيز ! وقتي سوار مترو يا اتوبوس هستيد با موبايلتون آهنگ پخش نكنيد ! مگه بقيه چه گناهي كردند كه بايد خذعولاتي كه شما گوش ميديد رو گوش كنند ؟!
چوپان هاي گرامي ! لطفا وقتي توي مترو و اتوبوس هستيد زير لب آواز نخونيد !! بنده دلم ميخواد سر به بيابون بزارم اين جوب مواقع !!!
مسلمان هاي عزيز !!! داخل اتوبوس دم گوش بدبخت هايي مثل بنده، سلام و صلوات و آيه و ورد و ... نخونيد ! صداي سوت صلواتتون گوش فلك رو كر ميكنه ! چه برسه به پردا گوش ما !
جوان هاي عزيز ! بچه مدرسه اي ها !! دانشجو ها ! توي اتبوس و مترو بلند بلند با دوستاتون حرف نزنيد ! حداقل بلند بلند به هم فحش نديد !!! توي همچين جاهايي انقدر تو سر و كله هم نزنيد ! يه جا مثل بچه آدم وايسيد ! وقتي رفتيد بيرون هر غلطي خواستيد بكنيد !!
لطفا وقتي سرما خورده ايد اينقدر نريد تو نفس آدم! uke: وقتي عطسه مي كنيد حتما دستمال بگيريد جلوي بيني و دهانتون!:wacko: اين قدر پشت سر هم كسي رو نبوسيد حالا هر چقدر هم دوستش داريد شايد طرف خوشش نياد گونه هاش با بزاق شما پوشانده بشه! :crying:
وقتي داخل مترو يا اتوبوس هستيد و آدامس در دهان مباركتان است ! لطفا شلپ شلوپ راه نيندازيد موقع خوردند ! گوسفندان بيشتر از شما اين چيز هارا رعايت مي كند !!!
يا يك هو ياد بدي روزگار نيوفتيد و با نفس عطراگين خود، جمله: هي روزگار را با فشار باد معطر در صورت ديگران بيرون ندهيد !
یاد یه خاطره ای افتادم تعریف کنم حالتون بد میشه فقط یادتون باشه تو اتوبوسی که زن باردار توش هست سوار نشییییییییید!