• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا رعایت نمایید ( شعور اجتماعی و فرهنگی )

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
اگه من از یه چیز بدم میاد ممکنه تو خوشت بیاد.من احترام میذارم به علاقت

پ.ن: عمو مایکل برو کی...

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا وقتی چایی یا نوشیدنی میخورین صداش رو کنترل کنین طوری نباشه که اگه کسی تصویر رو نداشته باشه فک کنه کسی تو استخر داره شنا میکنه.

لطفا وقتی پیاز میخورین دوستتون رو توی ماشین زیاد معطل نکنین با وراجی کردن .

لطفا وقتی شیشه ماشین بالاست بادگلو نزنید.
:hmm::hmm::hmm:

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا وقتی یک تاپیک اخلاقی می بینید هول نشید که زود پست بزنید.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
لطفا وقتی چایی یا نوشیدنی میخورین صداش رو کنترل کنین طوری نباشه که اگه کسی تصویر رو نداشته باشه فک کنه کسی تو استخر داره شنا میکنه.

لطفا وقتی پیاز میخورین دوستتون رو توی ماشین زیاد معطل نکنین با وراجی کردن .

لطفا وقتی شیشه ماشین بالاست بادگلو نزنید.
:hmm::hmm::hmm:

25r30wi.gif
این بنده خدا دلش خیلی پره ها خدایی
25r30wi.gif

یه بغضی تو گلوشه انگار
25r30wi.gif

:p

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
عزیزم ، وقتی سرما خوردی ، وقتی بدون دستمال کاغذی و دست داری سرفه می کنی ، حداقل به طور 90 درجه تو صورت کسی سرفه با خلط کامل نکن :(

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا دست از خود شیرینی و خودنمایی بر دارید

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگه تو جاده یا اتوبان رانندگی مکنید پشت ماشین جلویی هی چراغ و بوق نزنید که قاطی کنه
( من خودم میرم دانشگاه رودهن دارم برمیگردم : یه ماشین بقلمه یه ماشین پشتمه یارو چراغ میزنه بورو کنار خب من کجا برم برم بزنم به اون ماشین بقلیه که تو رد شی میخوام رد نشی )

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
لطفا ... لطفا... هیچی ولش کن اصلا...

پ.ن: ولی کاش میشد یه روز از خواب بیدار شیم و ببینیم این تو صف زدن ها و کارهای عجیب غریبی که ما ایرانیا برای جلوتر افتادن تو صف ها انجام میدیم نیست و نابود شده و دیگه خبری ازشون نیست! مثل مردمان کشورهای با فرهنگ !

Last edited:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
عجب تاپيك باحالي ! آخ جون :D

اينا همه اوتوبوس و مترويي هست !

دامداران عزيز، لطفا وقتي سوار اتوبوس يا مترو ميشيد و هدفون توي گوش مباركتون هست، صداش رو كم كنيد كه تيس تيس مسخرش رو بقيه تحمل نكنند !!!

بعضيا انقدر صداي هدفونشون بلنده كه آدم فكر ميكنه با موبايل يكي آهنگ گذاشته !!!

دامداران عزيز ! وقتي سوار مترو يا اتوبوس هستيد با موبايلتون آهنگ پخش نكنيد ! مگه بقيه چه گناهي كردند كه بايد خذعولاتي كه شما گوش ميديد رو گوش كنند ؟!

چوپان هاي گرامي ! لطفا وقتي توي مترو و اتوبوس هستيد زير لب آواز نخونيد !! بنده دلم ميخواد سر به بيابون بزارم اين جوب مواقع !!!

مسلمان هاي عزيز !!! داخل اتوبوس دم گوش بدبخت هايي مثل بنده، سلام و صلوات و آيه و ورد و ... نخونيد ! صداي سوت صلواتتون گوش فلك رو كر ميكنه ! چه برسه به پردا گوش ما !

جوان هاي عزيز ! بچه مدرسه اي ها !! دانشجو ها ‌!‌ توي اتبوس و مترو بلند بلند با دوستاتون حرف نزنيد ! حداقل بلند بلند به هم فحش نديد !!! توي همچين جاهايي انقدر تو سر و كله هم نزنيد ! يه جا مثل بچه آدم وايسيد ! وقتي رفتيد بيرون هر غلطي خواستيد بكنيد !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
زود عصبانی نشید. سعی کنید عصبانیتتون رو کنترل کنید :)

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
لطفا وقتي سرما خورده ايد اينقدر نريد تو نفس آدم! :puke: وقتي عطسه مي كنيد حتما دستمال بگيريد جلوي بيني و دهانتون!:wacko: اين قدر پشت سر هم كسي رو نبوسيد حالا هر چقدر هم دوستش داريد شايد طرف خوشش نياد گونه هاش با بزاق شما پوشانده بشه! :crying:

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
وقتي داخل مترو يا اتوبوس هستيد و آدامس در دهان مباركتان است ! لطفا شلپ شلوپ راه نيندازيد موقع خوردند ! گوسفندان بيشتر از شما اين چيز هارا رعايت مي كند !!!

يا يك هو ياد بدي روزگار نيوفتيد و با نفس عطراگين خود، جمله: هي روزگار را با فشار باد معطر در صورت ديگران بيرون ندهيد !

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
با نور پایین رانندگی کنید !:(

آخه الاغ رو پراید زنون بستیو نور بالا راه میری دهن ملت رو سرویس کنی ؟؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دلم گرفت از آسمون :(
هم از زمین ، هم از زمون :(
تو زندگیم چه قدر غمه ... دلم گرفته از همه ...

حوصله نداشتم دنبال تاپیک مناسب بگردم :(
دیدم این تاپیک واسه رفیق خودمونه گفتم بیایم اینجا ... :(

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دلم گرفت از آسمون :(
هم از زمین ، هم از زمون :(
تو زندگیم چه قدر غمه ... دلم گرفته از همه ...

حوصله نداشتم دنبال تاپیک مناسب بگردم :(
دیدم این تاپیک واسه رفیق خودمونه گفتم بیایم اینجا ... :(

چی شده حاجی ؟ :eek::(

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
لطفا اگه تو جاده یا اتوبان رانندگی مکنید پشت ماشین جلویی هی چراغ و بوق نزنید که قاطی کنه
( من خودم میرم دانشگاه رودهن دارم برمیگردم : یه ماشین بقلمه یه ماشین پشتمه یارو چراغ میزنه بورو کنار خب من کجا برم برم بزنم به اون ماشین بقلیه که تو رد شی میخوام رد نشی )

عجب تاپيك باحالي ! آخ جون :D

اينا همه اوتوبوس و مترويي هست !

دامداران عزيز، لطفا وقتي سوار اتوبوس يا مترو ميشيد و هدفون توي گوش مباركتون هست، صداش رو كم كنيد كه تيس تيس مسخرش رو بقيه تحمل نكنند !!!

بعضيا انقدر صداي هدفونشون بلنده كه آدم فكر ميكنه با موبايل يكي آهنگ گذاشته !!!

دامداران عزيز ! وقتي سوار مترو يا اتوبوس هستيد با موبايلتون آهنگ پخش نكنيد ! مگه بقيه چه گناهي كردند كه بايد خذعولاتي كه شما گوش ميديد رو گوش كنند ؟!

چوپان هاي گرامي ! لطفا وقتي توي مترو و اتوبوس هستيد زير لب آواز نخونيد !! بنده دلم ميخواد سر به بيابون بزارم اين جوب مواقع !!!

مسلمان هاي عزيز !!! داخل اتوبوس دم گوش بدبخت هايي مثل بنده، سلام و صلوات و آيه و ورد و ... نخونيد ! صداي سوت صلواتتون گوش فلك رو كر ميكنه ! چه برسه به پردا گوش ما !

جوان هاي عزيز ! بچه مدرسه اي ها !! دانشجو ها ‌!‌ توي اتبوس و مترو بلند بلند با دوستاتون حرف نزنيد ! حداقل بلند بلند به هم فحش نديد !!! توي همچين جاهايي انقدر تو سر و كله هم نزنيد ! يه جا مثل بچه آدم وايسيد ! وقتي رفتيد بيرون هر غلطي خواستيد بكنيد !!

لطفا وقتي سرما خورده ايد اينقدر نريد تو نفس آدم! :puke: وقتي عطسه مي كنيد حتما دستمال بگيريد جلوي بيني و دهانتون!:wacko: اين قدر پشت سر هم كسي رو نبوسيد حالا هر چقدر هم دوستش داريد شايد طرف خوشش نياد گونه هاش با بزاق شما پوشانده بشه! :crying:

وقتي داخل مترو يا اتوبوس هستيد و آدامس در دهان مباركتان است ! لطفا شلپ شلوپ راه نيندازيد موقع خوردند ! گوسفندان بيشتر از شما اين چيز هارا رعايت مي كند !!!

يا يك هو ياد بدي روزگار نيوفتيد و با نفس عطراگين خود، جمله: هي روزگار را با فشار باد معطر در صورت ديگران بيرون ندهيد !

:lol::lol: اخر شبی کلی خندیدم خیلی باحال تعریف کردین با جزییات دمتون گرم:lol:

واقعا توی محیط های بسته بیشتر ادما رعایت نمیکنن بعضیام دیگه حساسیتشون رو نسبت به این چیزا از دست دادن واسشون مهم نیست کی چیکار میکنه اما تکلیف کسایی که حساسن چیه خو

یاد یه خاطره ای افتادم تعریف کنم حالتون بد میشه فقط یادتون باشه تو اتوبوسی که زن باردار توش هست سوار نشییییییییید!

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
آقا جان ! خانم جان !
انقدر رو در و دیوار , درخت, صندلیه اتوبوس و میز و نیمکت کنده کاری نکنید و آثار هنری به جا نذارید! یادگاری های مسخره تون رو هم ننویسید! هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!!!

آدامس و بقیه چیزهای چسبناک رو هم حتما بندازید تو سطل آشغال! روی زمین , زیر میز یا دسته صندلی جاش نیست!!! :eek:

run.exe

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا:

13- معاملات میلیونی رو که از طریق موبایل و در اتوبوس و مترو انجام میدید رو با صدای ارام تر انجام دهید

14-وقتی جایی تصادف میشه برای تماشا به سمت محل تصادف هجوم نیاورید و ارامش خود را حفظ نماییدو جو گیرنشوید

15- در صف شیر و نانوایی با صدای بلند غیبت شمسی خانم و ... رو نکنید چون دیگران هیچ علاقه ای به شنیدنش ندارن

16- در مواقعی که به کسی تنه زدید بجای اینکه عذر خواهی کنید به چشمانش زل نزنید

17- ای کسانی که در کوچه و خیابان هستید ، در هنگام تکان دادن سفره از پنجره (که اکثرا توسط خانم خانه انجام میشه) همگی کله ها رو به سمت ایشان و برای نظاره ایشان نچرخانید

18- هنگام تعطیلی مدارس دخترانه در اطراف آن ایجاد ترافیک و تجمع نفرمایید !!

19 -اقایان عزیزی که با زیر پوش و زیر شلواری دم پنجره سیگار می کشن یا خیابان رو دید میزنند یا برای گذاشتن اشغال سر کوچه تشریف می برن یا با لباس کامل باشند یا لااقل موهای زائد بدن در را تمیز نمایند که موجب تشویش خاطر کسی نشوند

20- مسنین عزیز هرگز وسط پیاده رو و جلوی عابرین فین نکنید:puke: یا در هنگام فین کردن در توالت صدایش رو کنترل نمایید

21- یه خواهشی هم از گربه های عزیز دارم اینه که نصف شب ها را برای ازدیاد نسل انتخاب نکنند تا با صدای گوش خراش خودمنجر به پریدن از خواب ما نشوند

22- فایلهای غیر اخلاقی رو برای کلیه دیوایس های بلوتوثی که تو خیابون پیدا می کنید ارسال نفرمایید

23- در محیط چت روم به یه ایدی که اسم دخترانه دارد در 1 ثانیه 3000 تا پی ام و درخواست اد کردن و کنفرانس ندید

24- خجالت نمی کشید ! این چه سرچ هایی هستش که تو دیتابیس سرچ گوگل کرده اید و ثبت شده است ؟؟

با تشکر.

Last edited:
بالا