خب اینطور که شما میگی جالب به نظر میاد...به نقل از saeid_2001 :امروز رفته بودم بیرون اونجایی که رفته بودیم تو مسیر یه مغازه بود که محصولات sony میفروخت همینطوری رفتم که مدلهای که گفته بودی رو قیمت بگیریم داشتم نگاه میکردم تلویزونها را یه تلویزیون پروجکشن 43" از سری FXخیلی نظرمو به خودش جلب کرد اول فکر کردن پروجکشن نیست اخه کیفیتش عجیب خوب بود حتی اگر خیلی هم نزدیک تصویر میشدی باز هم تصویر تیره و تار نمیشد و من خیلی تعجب کردم چون همیشه تصورم این بود که در مورد تلویزیون پروجکشن باید حتما فاصله 2-3 متر رو رعایت کنی ولی این اصلا در این تلویزیون صدق نمیکرد زاویه دید واقعا عجیبی هم برای یک پروجکشن داشت راحت تا 160' رو بدون کوچکترین افتی نصویری نشون میداد و بعد از 160 درجه هم تا 170 کمی افت تصویر داشت ولی جالبترین چیزش قیمتش بود عجب 1 میلیون پونصدو هفتاد قیمتش بود اومدم خونه رفتم سایت سونی مشخصاتش رو دیدم خیلی جالبته hd tv هست اینشو نمیدونستم Wega Engine هم داره خلاصه عالی بود اینم لینکش سونی جان ببینش عالیه نظرت چیه http://www.sony-mea.com/product_details.asp?InpProdId=5023
به نقل از pesarkhale :خوب خیلی خوبه که بالاخره بحث تلویزیون هم اینجا مطرح شد .واقعا جاش خالی بود .
من برای خونه خیلی وقته میخوام یه تلویزیون بگیرم ولی متاسفانه نمیشه انتخاب کرد .هرکدوم از تکنولوژیها یه ایراد بزرگی دارن بالاخره!!!
کسی در مورد پلاسما های پاناسونیک مدل viera که چند وقتی هست اومده ایران اطلاعی نداره؟
اصلا کلا پلاسما انتخاب خوبیه؟ مثل اینکه عمر مفیدش 7000 ساعته!
تصویر رو هم که به نسبت 16:9 پخش میکنه.که خوب با استاندارد فعلی نمیخونه و تصویر رو میکشه !!!! و همه رو چاق تر نشون میده؟!!!!!
پروجکشن هم که خوب خیلی بزرگ و باحاله اما مشکل بزرگش کیفیت تصویره! که واقعا حرفی برای گفتن نداره . زاویه دیدش هم که کافیه یه کم سر تو بالا پاییین کنی شفافیت عوض میشه!!
سونی هم که دیگه ظاهرا پلاسما تولید نمیکنه رفته تو کاره lcd با bravia که خوب قیمتهای نجومی اونها به درد خود سونی میخوره .یا همین مدلهای جدید و واقعا عجیب غریب grand wega که باید یه محصول بسیار ضعیف از طرف سونی لقب بگیره که خوب برای سونی شرم آوره؟!!اخه 3 میلیون پول تلویزیون بدی بعدش باید سالی یک بار 200 دلار بدی لامپشو عوض کنند؟َ!!!!
خلاصه ادم مثل اینکه به این نتیجه میرسه که بهتره همون CRT 34 بگیره که کیفیتش از همه بهتره فقط سایزش کوچیکه .مشکلی هم نداره از لحاظ زاویه دید و یا عمر مفید یا مشکلات مختلف دیگه !!!
چون از خودمون خریدی چرا!!به نقل از mehrdad1355 :البته کار ما از کار گذشته و یه سونی وگا 21 اینچ مونتاژمالزی گارانتی ایران ضبط خریدیم ! 207 تومن از شهروند! ببینم تو پاچمون زیادی نرفته که؟
میلاد جان اونجا 3تومنه!به نقل از milad_21 :شما باید اول بودجه تون رو مشخص کنید!!!
چون می شه از یه تلویزیون پارس 14 اینچ پیشنهاد داد تا یه "SONY BRAVIA V SERIES 40 که قیمتش 3 تومنه!!!
سلامبه نقل از pesarkhale :میبخشید من نمیدونم که این تاپیک باید اینجا باشه یا نه !! اما جای دیگه ای پیدا نکردم !!
هر کسی میتون کمکی در باره خرید تلویزیون بکنه لطفا اطلاعاتشو در اختیار بقیه بگذاره .چون الان خرید تلویزیون یکی از مشکلترین خریدهاست. میدونین که در حال حاضر چندین تکنولوژی در حال رقابت با هم هستند که هر کدوم معایب و محاسنی دارند.
ما خودمون حدود 4 ماهه که میخوایم تلویزیون بخریم و موفق نشدیم !!!! چون نمیدونم چی باید بگیریم
اگه کسی در مورد پلاسماهای پاناسونیک مدل viera که چند وقته اومده ایران چیزی میدونه لطفا بنویسه .
اتفاقا ما هم يه سوني وگا 21 اينچ ساخت خود ژاپن .... از نماندگي سوني توي ايران خريديم حدود 500 تومن ....به نقل از mehrdad1355 :البته کار ما از کار گذشته و یه سونی وگا 21 اینچ مونتاژمالزی گارانتی ایران ضبط خریدیم ! 207 تومن از شهروند! ببینم تو پاچمون زیادی نرفته که؟
چقدر گرون!!!!!!به نقل از afshin_electronic :اتفاقا ما هم يه سوني وگا 21 اينچ ساخت خود ژاپن .... از نماندگي سوني توي ايران خريديم حدود 500 تومن ....
من كه خيلي شاكيم .... تلوزيون انقدر بدون امكانات نوبره واللا ............ رفتيم از چاه در بيايم افتاديم تو چاله!!!!!
اینکه خوبه بیا اینجا ببرمت یه جایی تلویزیون با مارک وستل 31 میدن 190!به نقل از shifte shab :تو اين سفر بندر كه رفته بودم تو خونه يكي از اقوام يه تلويزيون 29 اينچ مدل نووا بود !! گفت 200 تومن خريده !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من اينو از نمايشگاه اصلي سوني توي تهران حدود 5-6 سال پيش خريدم ... تازه تلتكس هم نداره ...به نقل از SonyStyle :چقدر گرون!!!!!!![]()
از کجا خریدی ؟؟ حداقل 120 تومن زیاد گرفته!!!![]()
میشه مدل تلویزیونت رو هم بگی؟؟![]()
![]()
به نقل از afshin_electronic :من اينو از نمايشگاه اصلي سوني توي تهران حدود 5-6 سال پيش خريدم ... تازه تلتكس هم نداره ...
اينم مدلش: KV-XF21M8J
500 تومن اون موقع فكر كنم معادل 1 تومن الان باشه .......
آها... 5~6 سال پیش... فکر کدم تازه خریدی بابا!به نقل از afshin_electronic :من اينو از نمايشگاه اصلي سوني توي تهران حدود 5-6 سال پيش خريدم ... تازه تلتكس هم نداره ...
اينم مدلش: KV-XF21M8J
500 تومن اون موقع فكر كنم معادل 1 تومن الان باشه .......
FLX5 مبارکت باشه! انتخاب خیلی خوبی کردی! فقط ایکاش DivX هم پخش میکرد!به نقل از saeid_2001 :سلام سونی.
دیروز با بدبختی عصری رفتم جمهوری .این سری az هم خیلی وسوسم کرد وارد مغازه که شدم دیدم یارو یه فلش میموری زده به az7 و صدای اهنگو تا اخر زیاد کرده اول میخواستم برم az7 بگیرم که هم قیمت FLX5 هم بود ولی به خوده فروشنده که گفتم گفت FLX بگیر صداش خیلی بهتره البته با اینکه از نظر حجمی AZ7 خیلی کوچکتر از FLX ها بود ولی از نظر واتی AZ7 قوی تر بود البته روش اینطوری نوشته بود البته وات RMS رو میگم.خلاصه یارو صدای AZ7 رو تا اخر زیاد کرد صدای بدی نداشت ولی خیلی هم عالی نبود رفتیم اونور یه اهنگ گذاشت داخل FLX5 و صدای اونو هم تا اخر زیاد کرد واقعا صداشون زمین تا اسمون با هم فرق میکرد FLX خیلی بهتر بود البته FLX رو روی GROOVE مد گذاشته بود ولی از نطر بلندی صدا هم که در نظر نگیریم کیفیت صدا تو FLX عالی بود حتی در صدای اخر روی 30 هم کمترین خش و افت کیفیتی از صدای اهنگ رو احساس نمیکردی.خلاصه یه FLX5 گرفتم 500 تومن. دیروز هوا خیلی بد بود منم با بدختی رفتم جمهوری و برگشتم دیگه بیخیال تلویزون شدم دیروز.
ولی چند مدل دیدم و قیمت کردم مدل db تو تلویزونهای معمولی از همه بهتر و بصرفه تر بود قیمتش 1 میلیون 320 تومن بود و da هم 1 میلیون 250 تومن بود جالبه که اختلاف قیمتشون زیاد نبود من فکر میکردم حداقل یه 200-300 تومنی با هم فرق کنن چون در هر صورت db یک HD TV هست ولی da نیست. اون مدل HR هم که تازه اومده بود انگاری قیمتش 1 میلیون نهصدو خوردهای بود که زیادی گرون بود و تصویرشم با db البته فرق داشت ولی نه اندازه 600 تومن یا شاید یکمی بیشتر ولی یه مدل 36" wide sreen این مدل HR داشت که خیلی باهاش حال کردم قیمتش هم دومیلیون خوردهای بود که خوردش یادم نیست ولی زیادی برای یه تلویزون لامپی گرون بود .اون پروجکشن ها رو هم دیدم یه مدل جدیدتر از FX هم انگاری سونی داشت FR ولی جالبش اینجا بود که ارزونتر بود دلیلش که پرسیدم گفت چون مدل FX تو بازار خیلی کم شده. ولی نمیدونم یجوری دلم سمت پروجکشن خریدن نمیره خداییش کیفیت پروجکشن های سونی خیلی عالی بود مخصوصا این FR که صفحش انتی رفلکس هم بود ولی بازهم محدودیتهای یه تلویزون پروجکشن رو داره مثلا زاویه دید و حداقل فاصله 1.5 متر رو برای تصویر خیلی خوب البته این FR که اونجا روشن بود خیلی کیفیت عالی داشت و کیفیتش از مدل DB به وضوح بهتر بود ولی میشد کیفیتش رو با HR مقایسش کرد.