• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

roman82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برای اطلاع از قیمت دیویدی ریکوردرهای مارکهای مختلف سایتی هست که قیمتهای بازار رو داشته باشه؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
برای اطلاع از قیمت دیویدی ریکوردرهای مارکهای مختلف سایتی هست که قیمتهای بازار رو داشته باشه؟
شرمنده! تو خود بازار اش (جمهوری) ام بری مثل آدم قیمت نمیدن چه برسه اینترنت! ... حتی مشخصات فنی دستگاه هارو هم نمیتونی پیدا کنی!
به هر حال اگر ریکوردر بدون هارد بخوای با 120-30 تومن میتونی یه سامسونگ بگیری ... اگر بودجه ات بالا تره هارد های پایونیر و پاناسونیک

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
شرمنده! تو خود بازار اش (جمهوری) ام بری مثل آدم قیمت نمیدن چه برسه اینترنت! ... حتی مشخصات فنی دستگاه هارو هم نمیتونی پیدا کنی!
به هر حال اگر ریکوردر بدون هارد بخوای با 120-30 تومن میتونی یه سامسونگ بگیری ... اگر بودجه ات بالا تره هارد های پایونیر و پاناسونیک

يكي از فروشگاههاي مركزي سامسونگ قيمت اجناس زو هم اعلام كرده اگه سر بزنيد قيمتهاي جديد هم رو پيدا ميكنيد

راستي اختلاف قيمت سوني مدل 40d300 با سامسونگ 40r88 فقط 60 هزراه تومن شده !

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
SONY40V خریدم یعنی خریدیم 2020000 البته نباید از تخفیف یک درصدی سونی گذشت.
246.gif

البته امروز دیدم جشنواره تابستانی از 11 ام شروع میشه.
184.gif

سینمای خانگی هم از قبل K1600 گرفته بودیم.البته آشغالی بیش نیست ولی ازسایر اسباب بازیهای خانگی بهتره.
صدایی خشک و بی روح + نویز بالا از خصوصیاتشونه.
تنها سینمای خانگی تو ایران دیدم و صداش دلم نشت ست Integra Reaserch بود + اسپیکرهای Focal.

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
SONY40V خریدم یعنی خریدیم 2020000 البته نباید از تخفیف یک درصدی سونی گذشت.
246.gif

البته امروز دیدم جشنواره تابستانی از 11 ام شروع میشه.
184.gif

سینمای خانگی هم از قبل K1600 گرفته بودیم.البته آشغالی بیش نیست ولی ازسایر اسباب بازیهای خانگی بهتره.
صدایی خشک و بی روح + نویز بالا از خصوصیاتشونه.
تنها سینمای خانگی تو ایران دیدم و صداش دلم نشت ست Integra Reaserch بود + اسپیکرهای Focal.

در مورد سینمای خانگی:
آخه شما دیگه چرا استاد
در مورد بجه های فاروم ( اونهم با پست بالای 1000 )فقط میشه گفت خود کرده را تدبیر نیست

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به نظر شما کدوم بهتره:
LA40R81B
یا
KLV-40V300A

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
در مورد سینمای خانگی:
آخه شما دیگه چرا استاد
در مورد بجه های فاروم ( اونهم با پست بالای 1000 )فقط میشه گفت خود کرده را تدبیر نیست

منظور پستت رو نفهمیدم.استاد کیه؟ 1000 چیه؟
ولی فکر کنم سو تفاهم شده.
اگه الانم کسی بخاد سینمای خانگی بخره تو این رنج بودجه سونی رو پیشنهاد میکنم.چون تو این رنج قیمت چیز بهتری پیدا نمیکنی.
من برای سالنمون یه رسیور سری ES سونی + باندهای JBL خریده بودم ولی خانواده به بیان ساده از ریختش خوششون نیومد. و یه سونی جدید بی کیفیت ولی زیباتر رو ترجیح دادند.
اصلا بحث من چیز دیگه ایه.
من راجع به کیفیت صداشون صحبت کردم.
قیمت اون ستی که گفتم نزدیک مزدا سری 3 است و خرید اون برای افراد انگشت شماری در ایران مقدوره و من جزو این افراد انگشت شمار نیستم. (البته سیستمها با قیمتهای خیلی کمتر هم صدای قابل قبولی دارند مثل سری ES سونی و مدلهای بالای دنون و پاونیر و...)
اما این دلیل نمیشه نظرم و اون چیزی رو که شنیدم بیان نکنم.
سینمای خانگی تو ایران تبدیل به یه چیز لوکس و زیبا.خیلیها از ماهیت و کاربردش خبری ندارند.
در مورد تلوزیون هم همین مطلب صادقه. یکی داشت LCD می خرید میگفت این مدل پایه اش به پا گیر میکنه و از خریدش منصرف شد یا اون سینمای خانگی خیلی زشته.
169.gif

من نمیگم ظاهر مهم نیست ولی باید یه فرقی بین این گونه خریدها با خرید تیر و تخته باشه یا نه؟
حال وقتی این صحنه ها رو مقایسه می کنم با مطالبی که شهروندان انگلیسی در حین خرید مد نظر دارند از خودم می پرسم چرا اکثر ایرانیها انقدر بد و راحت خرید میکنند؟
. به تنها چیزی که فکر میکنند قیمت و خضعولات فروشندگانه.(یکیشون فرق سری d و v سونی روتو تولید 4 رنگ اضافه بیان میکرد)
این بحث آخر ربطی به سوال شما نداشت ولی احساس کردم گفتنش به بیان منظورم کمک کنه.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا من فکر کنم سوء تفاهم شده
بابا من به شوخی گفتم
امیدوارم خدای نکرده ناراحت نشده باشی
انشااله مبارکتون باشه و انشاله برای خونه خودت بهترین رو بگیری
من به شخصه کاملا اون مسئله مخالفت خانوده رو درک میکنم و میفهمم چی میگی :D
اما دیگه نه اینکه بخواهی مزدا بخری ها
به نظر من بچه هایی که تو زمینه سخت افزار صاحب نظر هستند باید انتخاب بهتری داشته باشند ( سوای جبر محکوم در خونه )

مثلا چرا سراغ لاجیتک نرفتید حدود 500 تومن بود یا با یه دکودر و اسپیکر 5 باند که سر و ته اش با 280 تومن بسته میشد

بگذریم
ببخشید اصلا قصد دخالت نداشتم
امیدوارم به دل نگرفته باشی

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اینجا راجب ظبط ماشین هم صحبت میشه ؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آقا من فکر کنم سوء تفاهم شده
بابا من به شوخی گفتم
امیدوارم خدای نکرده ناراحت نشده باشی
انشااله مبارکتون باشه و انشاله برای خونه خودت بهترین رو بگیری
من به شخصه کاملا اون مسئله مخالفت خانوده رو درک میکنم و میفهمم چی میگی :D
اما دیگه نه اینکه بخواهی مزدا بخری ها
به نظر من بچه هایی که تو زمینه سخت افزار صاحب نظر هستند باید انتخاب بهتری داشته باشند ( سوای جبر محکوم در خونه )

مثلا چرا سراغ لاجیتک نرفتید حدود 500 تومن بود یا با یه دکودر و اسپیکر 5 باند که سر و ته اش با 280 تومن بسته میشد

بگذریم
ببخشید اصلا قصد دخالت نداشتم
امیدوارم به دل نگرفته باشی

نه بابا ناراحتی چیه؟
در مورد لاجیتک+ دکودر هم یه مطلب وجود داره:
دکودینگ صدا فقط نیمی از کار یه AV محسوب میشه.قسمت A ا زAV.
سینماهای خانگی هم دکودر صدا هستند هم کیفیت تصویر رو (با توجه به قدرتشون پردازششون) بالا میبرند.
و وقتی پای 40 اینچ میاد وسط تفاوت بین بود و نبود یک AV Receiver مشخصتر میشه.
اگه یه نگاه به پشت AV ها بندازی چندین ورودی و خروجی Componentو HDMI (در مدلهای جدیدتر) میبینی که فلسفه چیزی جز تقویت و بهبود سیگنال تصویر نیست.
فروشگاههای خ جمهوری هم برای بالابردن کیفیت تصویر از این رسیورها استفاده میکنند.(ولی پنهانی و به دور از چشم خریدار)
حتی یه DVD معمولی رو هم اگه بذاری کیفیتش رو بالاتر میبره (تصاویر رو از نو رندر میکنه) چه برسه به HD.
در ضمن AV ها آمپلی هم دارند یعنی نمیتونی بهش,k اسپیکر اکتیو (مثل اسپیکرها PC که تو ساب یا یکی از کانالهاشون آمپلی دارن) وصل کنی. اسپیکر های AV ها همه Passive اند . (البته میتونی یه ساب اکتیو جدا بخری بذاری کنارش)
یه نگاه به عکس پائین بنداز:

AVR-4308CI_back.jpg

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کیست مرا یاری کند؟

پستت رو دیدم ولی من تخصصی در زمینه تصویر دیجیتال ندارم که بخام بهت کمک کنم فقط میتونم نظرمو بگم:
من خودوم هفته پیش Sony 40V خریدم. کاملا هم ازش راضیم.
سامسونگ هم مدهلای عالی داره و همونطور که میدونی 13% فروش جهانی LCD رو در اختیار داره. و حتی سونی در PSP از LCD های این شرکت استفاده میکنه (قبلا سونی و شارپ بودند) و من تنها به این علت که فن سونی هستم سونی خریدم وگرنه شاید فیلیپس و شارپ یا سامسونگ میخریدم.
البته نباید از بزرگترین و بهترین تولید کننده پلاسمای جهان یعنی پاناسونیک گذشت.
در کل زیاد سخت نگیر با صدا و سیمای خودمون کیفیت از قبل هم پائینتره (به علت آنالوگ بودن تصویر) ولی تو دیجیتالها دیگه غوغا میشه.

prince3-love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من بین این دو مدل SamSunG LA26R91BX و مدلLG LC7R موندم کدومو انتخاب کنم
همه مشخصات با هم تقریبا یکی هستن به جز کنتراست و زاویه دید که خودم دیدم برای ال جی بهتر بوده
کنتراست این دوتا:
سامسونگ 1.70000
ال جی 1.10000
فقط من میخواستم بپورسم این (DNIe) چی هست که تو سامسونگ هست؟؟ ایا ال جی فناوریش از این بهتره؟
و کسی تا حالا با این سامسونگ بازی کرده؟؟ایا اون هم مثل ال جی باید رزولیشن اون رو 768*1366 باشه و وقتی رو عدد 720p-1080i-1080p میزاریم رنگ بندیTV بهم میخوره و زیاد میشه؟؟؟(البته من رو ایکس باک 360 به این مشکل بر خوردم)
اگر کسی هر مدل دیگه به جز سونی که خیلی گرونه 26 اینچ سراق داره میشه بهم پیشنهاد بده و مشخصات و قیمتشو بگه؟؟؟

erayan.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه میخواین پشیمون نشین فقط سونی بخرین. درسته که گرونه و روش هیچی هدیه نمیده. اما وقتی کیفیت رنگ رو ببینین متوجه میشین که همین پولی هم که دادین کمه.
برای خرید LCD حتما تفکیک رنگ قرمزش رو تست و مقایسه کنین. چون اکثر مدلها توی تفکیک این رنگ مشکل دارن.

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پستت رو دیدم ولی من تخصصی در زمینه تصویر دیجیتال ندارم که بخام بهت کمک کنم فقط میتونم نظرمو بگم:
من خودوم هفته پیش Sony 40V خریدم. کاملا هم ازش راضیم.
سامسونگ هم مدهلای عالی داره و همونطور که میدونی 13% فروش جهانی LCD رو در اختیار داره. و حتی سونی در PSP از LCD های این شرکت استفاده میکنه (قبلا سونی و شارپ بودند) و من تنها به این علت که فن سونی هستم سونی خریدم وگرنه شاید فیلیپس و شارپ یا سامسونگ میخریدم.
البته نباید از بزرگترین و بهترین تولید کننده پلاسمای جهان یعنی پاناسونیک گذشت.
در کل زیاد سخت نگیر با صدا و سیمای خودمون کیفیت از قبل هم پائینتره (به علت آنالوگ بودن تصویر) ولی تو دیجیتالها دیگه غوغا میشه.

ممنون دوست عزیز - 40D خریدم.

prince3-love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه میخواین پشیمون نشین فقط سونی بخرین. درسته که گرونه و روش هیچی هدیه نمیده. اما وقتی کیفیت رنگ رو ببینین متوجه میشین که همین پولی هم که دادین کمه.
برای خرید LCD حتما تفکیک رنگ قرمزش رو تست و مقایسه کنین. چون اکثر مدلها توی تفکیک این رنگ مشکل دارن.

اخه مدل 26 اینچ سونی 1ملیونو 200 تومان هست که نسبت به ال جی و سامسنگ اختلاف قیمتی 500الی700 تومانی داره:blink: که فکر نمیکنم به صرفه باشه اخه من تا اون حد پول ندارم
فقط ممنون میشم یکی بیاد بگه این(DNIe) چی هست و ایا این نسبت برتر به ای جی داره؟؟یا همون ال جی رو بگیرم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اخه مدل 26 اینچ سونی 1ملیونو 200 تومان هست که نسبت به ال جی و سامسنگ اختلاف قیمتی 500الی700 تومانی داره:blink: که فکر نمیکنم به صرفه باشه اخه من تا اون حد پول ندارم
فقط ممنون میشم یکی بیاد بگه این(DNIe) چی هست و ایا این نسبت برتر به ای جی داره؟؟یا همون ال جی رو بگیرم

32 سونی1200 هم داره.نمی دونم دقیقا چه مدلیش هست حدود قیمتش همینه.

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
سلام از دوستان كسي از اين مدل ال جي42LC2RR ماشين زمان اطلاعي داره؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.ايا ارزش خريد داره ؟تا 2.5 سايز 42 چي پيشنهاد ميديد؟lcd باشه

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام از دوستان كسي از اين مدل ال جي42LC2RR ماشين زمان اطلاعي داره؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.ايا ارزش خريد داره ؟تا 2.5 سايز 42 چي پيشنهاد ميديد؟lcd باشه

تایم ماشین رو بیخیال شو.
الان یه رسیور 80 تومنی مثل starsat X55 رو میتونی هارد اکسترنال بهش وصل کنی و هر چقدر خواستی ضبط کنی بعد براحتی رو کامپیوتر منقلش کنی.
ولی با تایم ماشین از این خبرها نیست.
سونی 42 ال سی دی نداره.
ولی شارپ داره.(تو تبلیغاتش دیدم. هنوز تو بازار ندیدم چطوریه)

بالا