شرمنده! تو خود بازار اش (جمهوری) ام بری مثل آدم قیمت نمیدن چه برسه اینترنت! ... حتی مشخصات فنی دستگاه هارو هم نمیتونی پیدا کنی!سلام
برای اطلاع از قیمت دیویدی ریکوردرهای مارکهای مختلف سایتی هست که قیمتهای بازار رو داشته باشه؟
شرمنده! تو خود بازار اش (جمهوری) ام بری مثل آدم قیمت نمیدن چه برسه اینترنت! ... حتی مشخصات فنی دستگاه هارو هم نمیتونی پیدا کنی!
به هر حال اگر ریکوردر بدون هارد بخوای با 120-30 تومن میتونی یه سامسونگ بگیری ... اگر بودجه ات بالا تره هارد های پایونیر و پاناسونیک
SONY40V خریدم یعنی خریدیم 2020000 البته نباید از تخفیف یک درصدی سونی گذشت.![]()
البته امروز دیدم جشنواره تابستانی از 11 ام شروع میشه.![]()
سینمای خانگی هم از قبل K1600 گرفته بودیم.البته آشغالی بیش نیست ولی ازسایر اسباب بازیهای خانگی بهتره.
صدایی خشک و بی روح + نویز بالا از خصوصیاتشونه.
تنها سینمای خانگی تو ایران دیدم و صداش دلم نشت ست Integra Reaserch بود + اسپیکرهای Focal.
در مورد سینمای خانگی:
آخه شما دیگه چرا استاد
در مورد بجه های فاروم ( اونهم با پست بالای 1000 )فقط میشه گفت خود کرده را تدبیر نیست
سلام دوستان
به نظر شما کدوم:
LA40R81B
یا
KLV-40V300A
آقا من فکر کنم سوء تفاهم شده
بابا من به شوخی گفتم
امیدوارم خدای نکرده ناراحت نشده باشی
انشااله مبارکتون باشه و انشاله برای خونه خودت بهترین رو بگیری
من به شخصه کاملا اون مسئله مخالفت خانوده رو درک میکنم و میفهمم چی میگی
اما دیگه نه اینکه بخواهی مزدا بخری ها
به نظر من بچه هایی که تو زمینه سخت افزار صاحب نظر هستند باید انتخاب بهتری داشته باشند ( سوای جبر محکوم در خونه )
مثلا چرا سراغ لاجیتک نرفتید حدود 500 تومن بود یا با یه دکودر و اسپیکر 5 باند که سر و ته اش با 280 تومن بسته میشد
بگذریم
ببخشید اصلا قصد دخالت نداشتم
امیدوارم به دل نگرفته باشی
سلام دوستان
به نظر شما کدوم بهتره:
LA40R81B
یا
KLV-40V300Aلطفا 42PV700 پاناسونیک (پلاسما) رو هم بهشون اضافه کنین :happy:
کیست مرا یاری کند؟
پستت رو دیدم ولی من تخصصی در زمینه تصویر دیجیتال ندارم که بخام بهت کمک کنم فقط میتونم نظرمو بگم:
من خودوم هفته پیش Sony 40V خریدم. کاملا هم ازش راضیم.
سامسونگ هم مدهلای عالی داره و همونطور که میدونی 13% فروش جهانی LCD رو در اختیار داره. و حتی سونی در PSP از LCD های این شرکت استفاده میکنه (قبلا سونی و شارپ بودند) و من تنها به این علت که فن سونی هستم سونی خریدم وگرنه شاید فیلیپس و شارپ یا سامسونگ میخریدم.
البته نباید از بزرگترین و بهترین تولید کننده پلاسمای جهان یعنی پاناسونیک گذشت.
در کل زیاد سخت نگیر با صدا و سیمای خودمون کیفیت از قبل هم پائینتره (به علت آنالوگ بودن تصویر) ولی تو دیجیتالها دیگه غوغا میشه.
آقا اگه میخواین پشیمون نشین فقط سونی بخرین. درسته که گرونه و روش هیچی هدیه نمیده. اما وقتی کیفیت رنگ رو ببینین متوجه میشین که همین پولی هم که دادین کمه.
برای خرید LCD حتما تفکیک رنگ قرمزش رو تست و مقایسه کنین. چون اکثر مدلها توی تفکیک این رنگ مشکل دارن.
اخه مدل 26 اینچ سونی 1ملیونو 200 تومان هست که نسبت به ال جی و سامسنگ اختلاف قیمتی 500الی700 تومانی داره:blink: که فکر نمیکنم به صرفه باشه اخه من تا اون حد پول ندارم
فقط ممنون میشم یکی بیاد بگه این(DNIe) چی هست و ایا این نسبت برتر به ای جی داره؟؟یا همون ال جی رو بگیرم
سلام از دوستان كسي از اين مدل ال جي42LC2RR ماشين زمان اطلاعي داره؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.ايا ارزش خريد داره ؟تا 2.5 سايز 42 چي پيشنهاد ميديد؟lcd باشه