• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

davoodrm_666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان متخصص از این مدل ها به نظرتون کدومشون بهتره
LG PLASMA 42pg20
Samsung Plasma 42A410c1
Sony LCD KLV-40s310
Samsung LCD LA-37a550p1f

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان متخصص از این مدل ها به نظرتون کدومشون بهتره
LG PLASMA 42pg20
Samsung Plasma 42A410c1
Sony LCD KLV-40s310
Samsung LCD LA-37a550p1f

آقا من متخصص نیستم فقط از اینطرفها رد میشدم

بنظر من ال سی دی رو فراموش کن و فقط به پلاسما فکر کن
بهترینش رو پانا میزنه و بعدش برو سراغ سامسونگ

اما سامسونگ Full HD نداره فقط 1080i
ال جی هم از نظر قیمت خوبه اما اون دیگه کیفیتش در حد 720i باید باشه
بترتیب
1 پانا
2 سامسونگ
3 ال جی
برند دیگه ای رو من نمیشناسم
موفق باشی

M654

Registered User
لایک‌ها
3
...به نظرتون کدومشون بهتره
Sony LCD KLV-40s310
Samsung LCD LA-37a550p1f...

اگر منظورتون اینه که کدوم بروزتر هست؛ آخِری که از تفکیک پذیری بالای کامل ، Full High Defenition، نیز پشتیبانی میکنه.

Last edited:

M654

Registered User
لایک‌ها
3
کد:
The A750 already has more features than the A650 (1GB of flash memory, USB port that can play video vs. only picture and music on A650, etc.)

The A850/860 is actually a slim-bezel version of the A750 with DLNA added. Both A850/860 and A750 have CCFL backlight.

The A760 features Samsung's 2nd-generation LED backlight with local dimming. The LED backlight system now has more clusters than the 1st generation. Its performance should be very close to that of the A950.

The A950 will be Sumsung's ultimate LCD experience. It's going to be the XBR8's rival. From their first impressions, some AVS forum members claimed that black level and contrast rivaled even the Kuro[Pioneer].
بطور خلاصه احتمالا مدل A760 گزینه قیمتی خوبی خواهد بود و در حال حاظر A950.

M654

Registered User
لایک‌ها
3
ممکنه اطّلاع داشته باشید که مدلهای جدید سینماهای خانگی بعضی از شرکتها با قابلیّت پخش ویدئو از طریق حافظه ی قابل حمل ارائه شده، این قابلیّت توی تلویزیون ها ی جدید هم به کار رفته. سامسونگ بتازگی اقدام به عرضه چنین محصولاتی کرده ،بعد از سری شش که امکان پخش موسیقی و تصویر فراهم شده بود، فایلهایی که امکان پخش دارند در جدول زیر به تفصیل آمده اند:

epeiic.jpg

[در بروشور محصول سامسونگ اشاره شده که سخت دیسکهای خارجی پشتیبانی نمی شوند، امّا بنظر می آید که اگر بصورت تک درایو فت32 ایجاد شود احتمالاً مشگلی در پیش نباشد.]
بدین ترتیب دوربینهای AVCHD که خروجی دیجیتال ندارند ،مانند بعضی از مدلهای کداک، امکان پخش پر وضوح در این سری تلویزیونها را از طریق درگاه یو اِس بی 2 ،موسوم به قابلیّت وایزلینک، دارا می باشند، بعلاوه ی کلیّه ی فایلهای سازگار در حافظه های قابل حمل.

پخش عکسهای دوربین های محصولات جدید ،از طریق کارت خوان و قطعات ویدئویی در غالب دوربینهای دو سال اخیر، علاوه بر کاهش احتمال سوختن دستگاه، امکان صرفه جویی در مصرف منبع تغذیه و عمر بیشتر آن را در پی خواهد داشت، در کنار آن امکانات زیر فراهم خواهند شد

تقویت پردازشگر عکس از دیگر ویژگیهای محصولات جدید است که بطور منطقی تا حدود 133 میلیون نقطه رنگی (; 132710400 Pixels) را پشتیبانی می کند. امکان مدیریت و ویرایشهایی بر تصاویر فراهم شده قابلیّت تقسیم بندی بر اساس پوشه، زمان ایجاد، ماهانه، رنگ وحالتهای ادغام شده و پخش خودکار تصاویر طبق تقسیم بندیها، بهمراه موسیقی پس زمینه نیز از بخش های قابل ذکر است.
ایجاد محافظ صفحه نمایش و وجود جداسازی امن، امکانی ذی قیمتست.

M654

Registered User
لایک‌ها
3

شاید برایتان جالب باشد که از طریق حافظه ی قابل حمل می توانید بازیهایی که از مرجع بر خطّ شرکت، ،زیر عنوان کتابخانه محتوا (1)، بارگذاری کرده اید را اجرا کنید و به موارد موجود در حافظه بیافزایید_ بعنوان مثال تست هوش. (2)

در این محصولات از نرم افزارهای تحت مجوّز جِی پی اِل استفاده شده؛ اگر گستردگی پشتیبانی نرم افزاری و سفت افزارهای طرف ثالث را در آینده دیدید چندان تعجّب نکنید.

از ویژگیهای بارز سری جدید لغزاننده ای دوّار برای کنترل از راه دور(؛دور فرمان[!]) است که تنظیم صدا، شبکه دلخواه و حرکت در منوهای را سهل تر میکند. وجود اِل ای دی های هوشمند استفاده از کنترل را در تاریکی ممکن میسازد.

و مانند قبل با تهیّه ی نصب های دیواری خودکار بدون نزدیک شدن به نمایشگر زاویه ی آن را با فشردن دکمه ای ،متناظر با تنظیمات ضبط شده قبلی خود، مطابق نشیمنگاه خود یا اطرافیانتان قرار دهید_ از امکانات رایگان نماینده ی ایران.

دارندگان خطوط پرسرعت اِی دی اِس اِل که مبدّلهایی ،Modem، با مجوّز دی اِچ سی پی دارند هم میتوانند از امکانات بارگذاری اخبار،فعلاً تنها روزنامه از ایالات متّحده، ، اطّلاعات آب و هوایی(3) و محتوای روی خط این شرکت بهره مند شوند؛ این امکان در بعضی نمایشگرها عرضه شده تحت عنوان خدمات اینفو لینک و امکان دی اِل اِن اِی ارائه شده؛ ضمنا از نقطه دسترسی با مجوّزهای اِن و جی نیز پشتیبانی صورت گرفته و شما میتوانید از دو مورد گفته شده بصورت بدون سیم نیز استفاده کنید.

یکپارچه سازی دستگاههای چند رسانه ی این شرکت از طریق سیم اِچ دی اِم آی نسخه ی 1.3، که مجموعه ای از نرم افزار و سخت افزار است ،از طریق دور فرمان و پنجره ی تنظیمات واحد، با عنوان اِنی نِت+ ممکن شده.
امکان دریافت تصاویر دیجیتالی نیز در این محصولات بهبود یافته و از طریق رایانه هایی با خروجی دیجیتال قابل انجام است.

نمایشگری که تمامی امکانات فوق را در کنار نور پیشزمینه ی اِل ای دی ارائه داده، تا کنون در ابعاد 46 و 55"(102cm × 57cm و 121cm × 68cm +-5mm) و با نام XXA950 عرضه شده.

1.Content Library at samsung.com.
2.Recent additionals' at samsung/norisam.com.
3.Like the wellknown Widgets.

Last edited:

computer174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من میخواستم بپرسم بهترین مدل از تلوزیئن های پلاسمای موجود که از نزدیک ترین فاصله بشه به ان نگاه کرد چیست هم چنینlcd چون من میخوام یک پلاسمای full hd 50 اینچ سامسونگ بگیرم و از فاصله نزدیک نگاه کنم ایا برای چشم هام ضرر داره

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

میخام بدونم الان با 100 تومن یک DVDPLAYER خوب چی هست ؟

مدل سامسونگ 1080P7 چطوره ؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام

میخام بدونم الان با 100 تومن یک DVDPLAYER خوب چی هست ؟

مدل سامسونگ 1080P7 چطوره ؟

من ال جی رو پیشنهاد میکنم
1080p هم داره فکر کنم 9550 باشه
حدود 95 میتونی بگیری

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من ال جی رو پیشنهاد میکنم
1080p هم داره فکر کنم 9550 باشه
حدود 95 میتونی بگیری

دست شما درد نکنه ..... :happy:

ببینید یک مدل فیلیپس هست 5995 ..... USB / Divx ultra / subtitle همه چی ساپورته ..قیمتش گویا 115 تومنه .

جالا این LG قادر به پخش سابتایتل فارسی هست ؟ شما خودت دیدی ؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دست شما درد نکنه ..... :happy:

ببینید یک مدل فیلیپس هست 5995 ..... USB / Divx ultra / subtitle همه چی ساپورته ..قیمتش گویا 115 تومنه .

جالا این LG قادر به پخش سابتایتل فارسی هست ؟ شما خودت دیدی ؟

دیگه در پیشنهاد ال جی شک نمیکنم
2 روز پیش یه دی وی دی رو که سامسونگ و حتی رایتر پلکستور نتونستند بخونند راحت خوند

من به هیچ وجه ال جی رو با چیز دیگه ای عوض نمیکنم
البته اگه کسی تجربه مثبتی با یه دستگاه دیگه هم داشته نمیشه منکر شد اما من فقط ال جی رو داشتم و کاملا ازش راضی ام

بله با هیچ زیرنویسی مشکل نداشته تا حالا

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
بنا به توصیه skyeagle مجله عصر شبکه شماره 65 رو پیداکردم. اگه کسی خواست از اینجا دانلود کنه:

عصر شبکه

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام،از دوستان کسی تجربه LCD TV 5.6" Prolink رو داشته؟
وضوح و شفافیت و امکاناتش در چه حده؟
نظر من رو میخوای سراغ چیزی که مهرگان ماشین گارانتی میکنه نرو
زیاد سابقه خوبی نداره

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان، چند وقت پیش یه 42py800 از پلاسماهای پاناسونیک خریدم....

ژاپن اصل. full hd 1080p.

480 هرتز!!!!!!!!!

اگر کسی یک مدل تو ایران میتونه معرفی کنه که از این بالاتر باشه، رو کنه...

واقعا حیرت انگیزه. حرف نداره!

قیمت تهران الان 2300 است.. اما من از بانه خریدم 1750

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان، چند وقت پیش یه 42py800 از پلاسماهای پاناسونیک خریدم....

ژاپن اصل. full hd 1080p.

480 هرتز!!!!!!!!!

اگر کسی یک مدل تو ایران میتونه معرفی کنه که از این بالاتر باشه، رو کنه...

واقعا حیرت انگیزه. حرف نداره!

قیمت تهران الان 2300 است.. اما من از بانه خریدم 1750

واقعا مبارک باشه

برای حمل و نقل مشکلی نداشتی؟
با گارانتی گرفتی یا بدون گارانتی؟

ال سی دی واقعا در مقابل پلاسما حرفی برای گفتن نداره

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا این که ال سی دی در مقابل پلاسما حرفی واسه گفتم نداره رو باید با فونت 72 بنویسیم تو امضامون!

ما خودمون رفتیم و جنس رو انتخاب کردیم و شماره سریالشو یاداشت کردیم....

بعد ما اومدیم تهران و خودشون آووردن بهعد یک هفته، دم در خونه... پول هم اینجا گرفتند... البیته با 100 تومن بیشتر واسه هزینه حمل و نقل!

قبلا من 42pv60 داشتم.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
واقعا این که ال سی دی در مقابل پلاسما حرفی واسه گفتم نداره رو باید با فونت 72 بنویسیم تو امضامون!

ما خودمون رفتیم و جنس رو انتخاب کردیم و شماره سریالشو یاداشت کردیم....

بعد ما اومدیم تهران و خودشون آووردن بهعد یک هفته، دم در خونه... پول هم اینجا گرفتند... البیته با 100 تومن بیشتر واسه هزینه حمل و نقل!

قبلا من 42pv60 داشتم.

یعنی گارانتی داره؟
هر کسی میتونه بره /
اگه شماره ای داری برام پی ام کنی ممنون میشم

بالا