!!PoWeR!!
Registered User
تو ایرانه این که فرمودی؟!
من که همین هفته پیش فروشگاه راستین، زیر پل حافظ، ظلع شمال شرقی، نمایندگی پایونیر بودم...
پلاسماهایی که داشت همه hd ready بودند!
تو ایرانه این که فرمودی؟!
الان واست پی ام میکنم...یعنی گارانتی داره؟
هر کسی میتونه بره /
اگه شماره ای داری برام پی ام کنی ممنون میشم
اینم دقیقا همونجا مشاهده شده...تو ایرانه این که فرمودی؟!
من که همین هفته پیش فروشگاه راستین، زیر پل حافظ، ظلع شمال شرقی، نمایندگی پایونیر بودم...
پلاسماهایی که داشت همه hd ready بودند!
واقعا مبارک باشه
برای حمل و نقل مشکلی نداشتی؟
با گارانتی گرفتی یا بدون گارانتی؟
ال سی دی واقعا در مقابل پلاسما حرفی برای گفتن نداره
فرق ال سی دی و پلاسما در چی هستش؟؟ من تجربه ای در این زمینه ندارم . میشه راهنمایی کنی برای خونه چی بخرم و چه مارک و مدلی خوبه از نظر کیفیت و پیکسل. ممنونم
در زمینه سینما خانواده که دستگاه دی وی دی هستش و با وایرسل وصل میشه به باندها چه مدل و مارکی خوبه. من قیمت دارم 300 هزار سامسونگ و ال جی؟!!!
فرق ال سی دی و پلاسما در چی هستش؟؟ من تجربه ای در این زمینه ندارم . میشه راهنمایی کنی برای خونه چی بخرم و چه مارک و مدلی خوبه از نظر کیفیت و پیکسل. ممنونم
در زمینه سینما خانواده که دستگاه دی وی دی هستش و با وایرسل وصل میشه به باندها چه مدل و مارکی خوبه. من قیمت دارم 300 هزار سامسونگ و ال جی؟!!!
سلامسلام دوستان...
لطفا راهنمایی برای خرید پلاسما:
کاربرد:
1- تلویزیون ایران با آنتن معمولی
2- گاهی مشاهده عکس (16 به 9 dslr)
مدل های مد نظر:
1- پانا PV80 42
2- سامی A450 42
سوال 1- رزولوشن اولی 1024 در 768 و دومی 1366 در 768 است! چرا؟ فرقی دارند؟
قیمت ها:
1- 1.27
2- 1.42 با سینمای خانگی TZ-115 (سوال 2- اينو نخوام چقدر کم میشه؟)
درضمن (در همدان) تهيه سامسونگ راحت تر -و نمايندگی بهتر- می باشد.
سوال 3- با این اوصاف کداميک را مناسب تر می دانید؟
تشکر.
سلاما سلام
شما از بین lg ماشین زمان (پلاسما فول اچ دی)و پاناسونیک (اچ دی ردی)کدوم رو انتخاب میکنید؟؟
بعد فروشنده میگفت که پلاسما full hd نیست درسته؟؟
ا سلام
شما از بین lg ماشین زمان (پلاسما فول اچ دی)و پاناسونیک (اچ دی ردی)کدوم رو انتخاب میکنید؟؟
بعد فروشنده میگفت که پلاسما full hd نیست درسته؟؟
سلام دوستان
ماجرای این تلوزیون های LED که سامسونگ تبلیغ می کنه چیه ؟ چه مزایایی نسبت به LCD داره ؟
اگه این تلوزیون ها به صورت غیر عمودی حمل بشن مشکلی ایجاد میشه ؟
و اینکه به عنوان یک 42" پیشنهاد شما برای تماشای فیلم های دی وی دی و شبکه های ماهواره چیه ؟ (با قیمتی حدود 1.5 یا حد اکثر 2)
برای خرید پخش کننده ی دی وی دی چه مارک و مدلی با قیمت نه چندان بالا پیشنهاد می کنید ؟