• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

hfz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
همانطور که اطلاع دارید از دوشنبه این هفته تلویزیون های LCD سونی وارد بازار ایران شده است.البته به طور رسمی و با گارانتی نمایندگی سونی که شرکت بازرگانی ایران است.قیمت 32 اینچ این مدل 1799000 تومان و 40 اینچ آن 2999000 تومان می باشد.البته قابل ذکر است که به دلیل ورود تازه آن به ایران تماما ساخت ژاپن است. خیلی خوشحال می شوم اگر کسی در مورد این تلویزیون اطلاعات فنی تری در اختیار بنده قرار دهد و یا پیشنهاد تلویزیون بهتری برای خرید دهد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
از دوستان مقیم تهران کسی میدونه این سه مدل پیدا میشه یا نه:

PANASONIC - TH-42PHD8UK 42-IN HDTV PLASMA DISPLAY
PANASONIC- TH-42PWD8UK 42-IN EDTV PLASMA DISPLAY
PANASONIC - TH-42PD50U 42-IN EDTV PLASMA DISPLAY

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از adeliry :

دلیری جان..کم اون cnet رو شخم بزن...:D نه عزیز من جسته ام نیست...:)
بازارهای آمریکا با ایران فرق می کنه...
چرا راه دوری بریم...برو یه سر همین نمایندگی پاناسونیک آقای چراغعلی غضنفری اصل سنبلورودی که توی تبریز ولیعصر بین دو فلکه نمایندگی زده این هوا!!!:D البته مواظب باش که از مغازه اش نه شوتت بیرون..:lol:
درضمن من الان این قسمت را دیدم..(به به!!! مدیر ماروباش!!!):lol: برای همین تا مدتها نمیام اینجا....
اینجا جای از ما بهتران است..ملت تی وی چند ملیونی می خوان اینجا!! به به!!! چه شوند!!!!:lol:
برای همین اگه کارم داشتی پی ام بزن عزیز..;)

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش اکثر سایتهایی که برای rating نگاه کردم فرومهای تخصصی تلوزیون و بالاخص پلاسما بودند. در فرصت مقتضی عرض میکنم خدمتتون. ولی درکل ظاهرا سری TH اصلا تو ایران نیست.
این مدل PANASONIC - TH-42PHD8UK 42-IN HDTV PLASMA DISPLAY حتی در اکثر سایتها از pioneer هم بالاتر بوده و قیمتش هم 2600 دلار بود که خیلی توپه و اون دوتای دیگه چون EDTV هستند قیمتشون 700 دلار کمتره که واقعا قیمت محشریه.
ممنون آقا اسفندیار, البته لطف شما قبلا در مورد دی وی دی رام شامل حالم شده, بنابراین حتما مزاحم میشم.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adeliry :

شما میدونید این مدلهایی که اسم بردید با مدلهایی که توی ایران الان داریم چه تفاوتهایی داره؟ مدلهایی مثل PA50 -PV500 که از سری viera هستند؟

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش همه مدلهایی که گفتم بخاطر یه جمع بندی از مراجعی بود که rating داشتن بین تلوزیونهای 42" پلاسما. متاسفانه تو هیچ کدوم( حداقل 15-20 تا سایت) اسمی از این مدلهای وطنی نبود. شاید هم اینا مخصوص ایران هستند.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adeliry :
راستش همه مدلهایی که گفتم بخاطر یه جمع بندی از مراجعی بود که rating داشتن بین تلوزیونهای 42" پلاسما. متاسفانه تو هیچ کدوم( حداقل 15-20 تا سایت) اسمی از این مدلهای وطنی نبود. شاید هم اینا مخصوص ایران هستند.
بله دقیقا همینطوره که میگید و هیچ review ای که معتبر باشه در مورد این پلاسماها من نتونستم پیدا کنم .حالا مسئله اینجاس که اگه یه مقایسه بین مشخصات این مدلهای داخل ایران و مدلهایی که گفتید بکنید احتمالا با بعضی از اون مدلها هیچ تفاوتی نداره ! خوب دلیلش هم مشخصا میتونه این باشه که تولیدات شرکتهای صوتی تصویری به دلایلی که من نمیدونم چیه! نام تجاری محصولاتشون در مناطق مختلف تفاوت میکنه .که فکر کنم این مدلهای پلاسمای پاناسونیک که در ایران هست از همین نمونه باشه .

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
راستش با تماسی که با خود نمایندگی خاورمیانه پاناسونیک ( از طریق ایمیل) داشتم و اونا نمایندگی خودشون رو تو تهران به اسم آقای وحیدی معرفی کردند, و متعاقبا تماس با این نمایندگی به این جواب رسیدم که:

ایشون گفتند بخاطر جشنواره فروش پایان سال در صدد از دور خارج کردن موجودی های فعلیشون هستند و به احتمال خیلی زیاد اوایل سال بعد شاهد مدلهای مذکور خواهیم بود. در ضمن فکر میکنم تفاوت تنها بعلت منطقه ای بودنشون نباشه. بعضی از اینها دیجیتال هستند, بعضی edtv و آخریها هم که hdtv.

در اولین فرصت میگردم دنبال این مدلهای وطنی و فرقشون.

فعلا در مراحل پایانی تهیه یک راهنمای خرید برای تمامی تلوزیونهای موجود اعم از پلاسما , ال سی دی و پروجکشن هستم که بعد از تایید توسط اسفندیار خان, اونو بصورت فایل word یا pdf در خدمت دوستان قرار میدهم.

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adeliry :
راستش با تماسی که با خود نمایندگی خاورمیانه پاناسونیک ( از طریق ایمیل) داشتم و اونا نمایندگی خودشون رو تو تهران به اسم آقای وحیدی معرفی کردند, و متعاقبا تماس با این نمایندگی به این جواب رسیدم که:

ایشون گفتند بخاطر جشنواره فروش پایان سال در صدد از دور خارج کردن موجودی های فعلیشون هستند و به احتمال خیلی زیاد اوایل سال بعد شاهد مدلهای مذکور خواهیم بود. در ضمن فکر میکنم تفاوت تنها بعلت منطقه ای بودنشون نباشه. بعضی از اینها دیجیتال هستند, بعضی edtv و آخریها هم که hdtv.

در اولین فرصت میگردم دنبال این مدلهای وطنی و فرقشون.

فعلا در مراحل پایانی تهیه یک راهنمای خرید برای تمامی تلوزیونهای موجود اعم از پلاسما , ال سی دی و پروجکشن هستم که بعد از تایید توسط اسفندیار خان, اونو بصورت فایل word یا pdf در خدمت دوستان قرار میدهم.
خوب خیلی کار خوبیه .امیدوارم که چیزه خوبی از کار در بیاد .ما که هنوز موندیم چه کنیم ؟
راستی یه موردی رو توجه کردید؟! چرا انقدر پایه(میز) تلویزیونهای پلاسمای پاناسونیک کوتاهه!؟! خوب اینا حتما طبق یه استانداردی ساخته شده ولی هر چی که هست برای من عجیب بود که اخه این چرا انقدر ارتفاعش کمه؟!

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
احتمالا چون اکثر پلاسما ها روی دیوار نصب میشن, این پایه ها صرفا برای قرار دادن تلوزیون روی میز ساخته شده اند, نه بعنوان پایه اصلی.

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از adeliry :
احتمالا چون اکثر پلاسما ها روی دیوار نصب میشن, این پایه ها صرفا برای قرار دادن تلوزیون روی میز ساخته شده اند, نه بعنوان پایه اصلی.
نه نه نه!
18.gif
این پایه ها اصلا بلند نیستن! فقط چون ما تاحالا هرچی میز وطنی دیدیم از اینا بلندتر بوده، فکر میکنیم اینا کوتاهن!
302.gif
302.gif
منظورم اینه که ارتفاع اینا استاندارد تر و مناسب تره!
23.gif
من که میخواستم Sony HS Series بخرم، هی فکر میکردم خیلی اذیت میشم سر پایه اش!
33.gif
ولی وقتی گذاشتمش تو خونه، دیدم چقدر راحت ترم!
119.gif
119.gif
یعنی یه جورایی گردن آدم تو وضع بهتری قرار میگیره و خستگیش کمتره...
22.gif
پاش بشینی میفهمی منظورمه چیه!
242.gif

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز یه کاتالوگ از تلویزیونهای lcd سونی از نمایندگیش گرفتم که توش یه موردی خیلی جلب نوجه میکرد و اون کوبیدن تکنولوژی پلاسما بود!! ظاهرا دیگه سونی تمرکزش رو گذشته روی lcd و پلاسما تولید نمیکنه چون نمایندگیهاش اینجا هیچ کدوم پلاسما ندارند .
همش در مورد برتری lcd نسبت به پلاسما بود چیزی که دقیقادر سایت cnet خلافش نوشته شده و در پایان مباحثش نتیجه گرفته که پلاسما بهتره .
تلویزیون 42 مدل s از سونی (lcd( اینجا میگه 2900000 .

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از pesarkhale :
امروز یه کاتالوگ از تلویزیونهای lcd سونی از نمایندگیش گرفتم که توش یه موردی خیلی جلب نوجه میکرد و اون کوبیدن تکنولوژی پلاسما بود!! ظاهرا دیگه سونی تمرکزش رو گذشته روی lcd و پلاسما تولید نمیکنه چون نمایندگیهاش اینجا هیچ کدوم پلاسما ندارند .
همش در مورد برتری lcd نسبت به پلاسما بود چیزی که دقیقادر سایت cnet خلافش نوشته شده و در پایان مباحثش نتیجه گرفته که پلاسما بهتره .
تلویزیون 42 مدل s از سونی (lcd( اینجا میگه 2900000 .
آدرس میدی کجا گفت 2900000 ؟؟
24.gif
در ضمن BRAVIA حداکثر 40 اینچ داره!
90.gif
که من قیمت 3 میلیون تومن دارم!
23.gif
میخوام ببینم شما کجا این قیمت گرفتی؟؟
297.gif
ممنون...
34.gif

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SonyStyle :
آدرس میدی کجا گفت 2900000 ؟؟
24.gif
در ضمن BRAVIA حداکثر 40 اینچ داره!
90.gif
که من قیمت 3 میلیون تومن دارم!
23.gif
میخوام ببینم شما کجا این قیمت گرفتی؟؟
297.gif
ممنون...
34.gif
من شدیدا عذر میخوام منظورم همون 40 اینچ بود که رو حساب پلاسما گفتم 42!!!!ببخشید.کاملا حرفتون درسته .
قیمت رو من از نمایندگی سونی توی اصفهان گرفتم .شاید دو ملیون 900 خوردهای بوده دیگه حالشو نداشته که خوردشو بگه گفته 2900000 !! اینجا فروشنده ها معمولا حالو حوصله ندارند !! مثلا بوده 2999990 !!!برای جذب مشتری گفت 2900000!!!

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از pesarkhale :
من شدیدا عذر میخوام منظورم همون 40 اینچ بود که رو حساب پلاسما گفتم 42!!!!ببخشید.کاملا حرفتون درسته .
قیمت رو من از نمایندگی سونی توی اصفهان گرفتم .شاید دو ملیون 900 خوردهای بوده دیگه حالشو نداشته که خوردشو بگه گفته 2900000 !! اینجا فروشنده ها معمولا حالو حوصله ندارند !! مثلا بوده 2999990 !!!برای جذب مشتری گفت 2900000!!!
ای بابا!
24.gif
من رو بگو دلم رو خوش کرده بودم!!
33.gif
حالا جالب اینجاست که اینی که به من گفت 3 تومن، گفت قیمت دقیقش 2,990,000 هستش!
302.gif
ولی حسش نیست میگیم 3 تومن!!!!!!!!
24.gif
22.gif

خیلی جالبه! جفتشون با یه دلیل عکس هم عمل میکنن!!
171.gif
171.gif

adeliry

کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه راهنما برای خرید انواع تلوزیون تهیه شد که اجماعی از سایتهای مختلف و review های متعدد هستش. امیدوارم مفید واقع بشه:

فایل های ضمیمه

• TV.doc
    123.5 KB · نمایش ها: 220

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بسیار مفید و مناسب بود. دستتون درد نکنه

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
یه مشکلی که هست اینه که چه مارکی انتخاب کنیم...
مثلا امروز سه سری جدید تلویزیون های فیلیپس را که پلاسمای 42 اینچی بودند را دیدم که در روزنامه ایران امروز تبلیغ شده بود..:blink:
خوب واقعا چه مارکی خوبه یا همه از تکنولوژی یکسانی در ساخت بهره می برند؟
دیگه اینکه اصولا چه اینچی بهتره انتخاب کنیم...:blink:
فعلا فقط ظاهرا روی پلاسما بودن اون توافق هست..:D

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
آقا همراه افشین جان خوب دل ما فقرا رو آب میکنینا!
21.gif

پلاسما؟؟؟؟؟!!!!!!
293.gif

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از adeliry :
یه راهنما برای خرید انواع تلوزیون تهیه شد که اجماعی از سایتهای مختلف و review های متعدد هستش. امیدوارم مفید واقع بشه:
ممنون!
27.gif
خیلی خیلی خوب و جالب بود!
34.gif
هر چند که من بعضی جاهاش اختلاف نظر سلیقه ای داشتم باهاش!!
24.gif
242.gif
ولی کلا خیلی عالی و جامع بود!
83.gif
مخصوصا اینکه مزایا و معایب هر تکنولوژی رو هم گفته بودین...
23.gif

بالا