• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان قصد خرید تلویزیون led رو دارم
کاتالگوگ سونی و ال جی و سامسونگ رو دیدم
هر کدوم یه سری خصوصیات رو ذکر کردن برای خودشون نمی دونم کدوم نسبت به اونای دیگه برتری داره
نکته دیگه اینکه ایا تلویزیون یا قابلیت 3 بعدی اونقدر کاربردی هست که ادم براش هزینه بالاتری رو بده ؟
در مورد تکنولوژی صفحه خمیده و برتری اش نسبت به تخت هم اگر میشه راهنمایی کنید
سایتی رو میشناسید که قیمت و مدلهای به روز هر کدوم رو داشته باشه ؟

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان قصد خرید تلویزیون led رو دارم
کاتالگوگ سونی و ال جی و سامسونگ رو دیدم
هر کدوم یه سری خصوصیات رو ذکر کردن برای خودشون نمی دونم کدوم نسبت به اونای دیگه برتری داره
نکته دیگه اینکه ایا تلویزیون یا قابلیت 3 بعدی اونقدر کاربردی هست که ادم براش هزینه بالاتری رو بده ؟
در مورد تکنولوژی صفحه خمیده و برتری اش نسبت به تخت هم اگر میشه راهنمایی کنید
سایتی رو میشناسید که قیمت و مدلهای به روز هر کدوم رو داشته باشه ؟
با سلام
دوست عزیز سایتهای فروش که دیگه راحت با سرچ مشخص میشه مثل دیجی کالا یا زنبیل و............
3 بعدی واقعا زیاد بکار نمیاد البته الان دیگه اختلاف زیادی هم در قیمت ندارن یه جورایی پیش فرض شده
اگر خواستید 3بعدی داشته باشه توصیه میکنم حتما 3بعدی از نوع پسیو بگیرید که تمام مدلهای ال جی و در سایر برندها بعضی مدلهاشون پسیو هست
در مورد تخت و خمیده بودن اگر استفاده عادی و روزمره دراید نظر من اینه که اصلا سراغ خمیده نرید چون این مدلها فقط برای دیدن فیلم طراحی شدن در فضای اختصاصی که درست روبروی تی وی بشینید اما ما در چیدمان ایرانی منازل اصلا نمیتونیم صرفا روبروی تی وی بشینیم پس در زاویه ها تصویر رو از دست میدیم
در مورد کیفیت هم حقیقتش رو بخواهید حتی 4کا هم تا 5 سال آینده بکار نمیاد مگر اینکه بخواهید باهاش فیلم بلوری ( فقط بلوری 4کا ) ببینید اون هم در ارزانترین قیمتش 20 تومن برای هر فیلم آب میخوره
موفق باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با سلام
دوست عزیز سایتهای فروش که دیگه راحت با سرچ مشخص میشه مثل دیجی کالا یا زنبیل و............
3 بعدی واقعا زیاد بکار نمیاد البته الان دیگه اختلاف زیادی هم در قیمت ندارن یه جورایی پیش فرض شده
اگر خواستید 3بعدی داشته باشه توصیه میکنم حتما 3بعدی از نوع پسیو بگیرید که تمام مدلهای ال جی و در سایر برندها بعضی مدلهاشون پسیو هست
در مورد تخت و خمیده بودن اگر استفاده عادی و روزمره دراید نظر من اینه که اصلا سراغ خمیده نرید چون این مدلها فقط برای دیدن فیلم طراحی شدن در فضای اختصاصی که درست روبروی تی وی بشینید اما ما در چیدمان ایرانی منازل اصلا نمیتونیم صرفا روبروی تی وی بشینیم پس در زاویه ها تصویر رو از دست میدیم
در مورد کیفیت هم حقیقتش رو بخواهید حتی 4کا هم تا 5 سال آینده بکار نمیاد مگر اینکه بخواهید باهاش فیلم بلوری ( فقط بلوری 4کا ) ببینید اون هم در ارزانترین قیمتش 20 تومن برای هر فیلم آب میخوره
موفق باشید
به سایتهای دیجی کالا و زنبیل مشابه اون سر زدم اکثرا سامسونگ رو موجود دارن و مدلهای پایین ال جی و سونی رو دارن
کلا فکر نکنم تو این 3 تا برند 3 بعدی 55 اینچ با فرمت 4کا با قیمت 6 تومن پیدا کنم
الان مدلهای سر ks سامسونگ رو ریویوش رو دیدم ال جی سری2016 اولدش از لحاظ امتیاز از سامسونگ ها بالاتر بود و همین طور سونی مدل 9300d
http://www.rtings.com/tv/reviews
بقیه پایین تر بودن که همین مدل 9300 باگارانتی اش 10 تومن هست و بدون گارانتی اش حدود 7.5
اما قیمتهای ال جی با سونی نزدیک هم هستند OLED55B6GI ال جی قیمتش 9 تومن هست
صفحه خمیده و 3 بعدی برام مهم نیست اما کیفیت 4کا و رزولوشن برام مهم هست

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
به سایتهای دیجی کالا و زنبیل مشابه اون سر زدم اکثرا سامسونگ رو موجود دارن و مدلهای پایین ال جی و سونی رو دارن
کلا فکر نکنم تو این 3 تا برند 3 بعدی 55 اینچ با فرمت 4کا با قیمت 6 تومن پیدا کنم
الان مدلهای سر ks سامسونگ رو ریویوش رو دیدم ال جی سری2016 اولدش از لحاظ امتیاز از سامسونگ ها بالاتر بود و همین طور سونی مدل 9300d
http://www.rtings.com/tv/reviews
بقیه پایین تر بودن که همین مدل 9300 باگارانتی اش 10 تومن هست و بدون گارانتی اش حدود 7.5
اما قیمتهای ال جی با سونی نزدیک هم هستند OLED55B6GI ال جی قیمتش 9 تومن هست
صفحه خمیده و 3 بعدی برام مهم نیست اما کیفیت 4کا و رزولوشن برام مهم هست
اگر براتون گارانتی رسمی مهم نباشه و بتونید ریسک خرید از بانه رو بپذیرید مثل خود من میتونید انتخابهای خوبی داشته باشید حتی با 5500
البته با گارانتی های خودشون و کرایه حمل تا برسه تهران 6 تومن میشه
بهترینانتخاب تو این رنج قیمتی ال جی مدل 55UF950 هست که دیگه مشخصاتش تو سری های جدید تکرار نشد و این میشه گفت آخرین موجودی هاش هست چون برای سال 2015 هست

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اگر براتون گارانتی رسمی مهم نباشه و بتونید ریسک خرید از بانه رو بپذیرید مثل خود من میتونید انتخابهای خوبی داشته باشید حتی با 5500
البته با گارانتی های خودشون و کرایه حمل تا برسه تهران 6 تومن میشه
بهترینانتخاب تو این رنج قیمتی ال جی مدل 55UF950 هست که دیگه مشخصاتش تو سری های جدید تکرار نشد و این میشه گفت آخرین موجودی هاش هست چون برای سال 2015 هست
چون برای خونه پدرم دارم میگیرم ترجیح ام اینه که با گارانتی بگیرم که ریسک نداشته باشه هر چند برای خودم از بانه گرفتم و مشکلی تا الان نداشته
یعنی شما میگید مدلهای 2015 بهتر از 2016 هستند ؟
این مدل رو چک میکنم
ممنون

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
چون برای خونه پدرم دارم میگیرم ترجیح ام اینه که با گارانتی بگیرم که ریسک نداشته باشه هر چند برای خودم از بانه گرفتم و مشکلی تا الان نداشته
یعنی شما میگید مدلهای 2015 بهتر از 2016 هستند ؟
این مدل رو چک میکنم
ممنون
تو بعضی از تاپیکها خوندم بعضی ها که خریداری کرده بودن از سری های 2016 راضی نبودند
مثلا من 55UF850 دارم الان یه تاپیک تو یه فاروم باز شده برای 55UH850 تو 2 ما 40 صفحه خورده که اکثرا از نشت نور در پایین صفحه مینالند در سری های 2016 یه HDR الکی روش گذاشتن بیخودی روش تبلیغ میکنن
من شخصا تجربه نداشتم
اگر برای خونه پدر میخواهید چرا 4کا؟ این مدل ال جی فول اچ دی
ال جی سری EG910
بهترین کیفیت رو داره OLED هم هست
قیمتش هم 5500 هست تو بانه البته
اگر 4کا نخواهید و اسمارت و 3بعدی هم نباشه انتخابهای با قیمتهای بهتر دارید

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,231
موارد ضبط شده در تلویزیون ال جی رو چه جوری حذف کنم؟ میخوام جدید ضبط کنم ارور میده که فضای خالی نداره قبلی ها رو هم نمیتونم پاک کنم گزینه ای برای حذف نداره!! ال جی مدل 43uf69000
up

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
باسلام
خوب شد آپ کردید متاسفانه یادم رفته بود
باید برید به smart share
بعدش قسمت recording
بعد فایل موردنظر رو انتخاب کنید ( بازش نکنید ها) بعد هم که گوشه سمت راست بالا سطل آشغالرو دریابید
موفق باشید

ُShiko.PicK

Registered User
لایک‌ها
196
سلام عزیزان
من یه ال ایدی ۴۰تا۴۳اینچ میخام که فقط باهاش همین فیلمای معمولی رو ببینم و میخام ارزون ترین مدلش رو بگید,البته کیفیت صفحه نمایش پایین نباشه و مارک معتبری هم باشه,ایا تلویزیون های جدید قابلیت اینو دارن که بشه باهاشون تو سایتا رفت و فیلم دانلود کرد؟یا اینکه مثلا با وای فای گوشیم بتونم تصویرو انتقال بدم به تلویزیون؟مدلای ماهواره دار خیلی گرون تر هستن؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام عزیزان
من یه ال ایدی ۴۰تا۴۳اینچ میخام که فقط باهاش همین فیلمای معمولی رو ببینم و میخام ارزون ترین مدلش رو بگید,البته کیفیت صفحه نمایش پایین نباشه و مارک معتبری هم باشه,ایا تلویزیون های جدید قابلیت اینو دارن که بشه باهاشون تو سایتا رفت و فیلم دانلود کرد؟یا اینکه مثلا با وای فای گوشیم بتونم تصویرو انتقال بدم به تلویزیون؟مدلای ماهواره دار خیلی گرون تر هستن؟
با سلام
دوست عزیز لطفا به این موارد پاسخ بدید
حداکثر میزان بودجه تون چقدره ؟
با گارانتی رسمی باشه یا نه؟
بازی هم میخواهید بکنید؟
3بعدی باشه یا نه؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تو بعضی از تاپیکها خوندم بعضی ها که خریداری کرده بودن از سری های 2016 راضی نبودند
مثلا من 55UF850 دارم الان یه تاپیک تو یه فاروم باز شده برای 55UH850 تو 2 ما 40 صفحه خورده که اکثرا از نشت نور در پایین صفحه مینالند در سری های 2016 یه HDR الکی روش گذاشتن بیخودی روش تبلیغ میکنن
من شخصا تجربه نداشتم
اگر برای خونه پدر میخواهید چرا 4کا؟ این مدل ال جی فول اچ دی
ال جی سری EG910
بهترین کیفیت رو داره OLED هم هست
قیمتش هم 5500 هست تو بانه البته
اگر 4کا نخواهید و اسمارت و 3بعدی هم نباشه انتخابهای با قیمتهای بهتر دارید
ممنون من سونی 8500D گرفتم از با گارانتی 5800
کلا از کیفیتش تا الان راضی هستم

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان سلام، تلویزیون 49 با 50 اینچ نهایت تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید؟ رو الجی خیلی شناخت ندارم ولی رو سامسونگ فعلا به ku7970 رسیدم ولی خب اسمارت بودنش به کارم نمیاد و پول الکی دارم بخاطر اسمارت بودنش میدم. کارایی هم فقط تاویزیون داخله، همین.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوستان سلام، تلویزیون 49 با 50 اینچ نهایت تا 3 تومن چی پیشنهاد میدید؟ رو الجی خیلی شناخت ندارم ولی رو سامسونگ فعلا به ku7970 رسیدم ولی خب اسمارت بودنش به کارم نمیاد و پول الکی دارم بخاطر اسمارت بودنش میدم. کارایی هم فقط تاویزیون داخله، همین.

با سلام
دوست عزیز ممنون که خیلی واضح وشفاف خواسته تون رو از خرید تی وی گفتید
فقط اگر بگید با گارانتی رسمی باشه یا بدون گارانتی میشه دقیق راهنمایی کرد

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام
دوست عزیز ممنون که خیلی واضح وشفاف خواسته تون رو از خرید تی وی گفتید
فقط اگر بگید با گارانتی رسمی باشه یا بدون گارانتی میشه دقیق راهنمایی کرد
با گارانتی باشه

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با گارانتی باشه

مدلی که خودتون گفته بودید رو دیدم نمیدونم قیمتش چنده اما احتمالا حدود 3 تومن باید باشه که خودتون خواستید مدل بدی نیست کلا همه شون در یک سطح هستند اگر 3بعدی میخواستید میگفتم حتما ال جی بگیری
من از ال جی مدل 49UF69000GI رو با 3 تومن بهتون پیشنهاد میکنم
البته دیگه هوشمند بودن خواسته یا ناخواسته با این مدلها هست
در ضمن یه پیشنهاد دارم : شما که فقط برای شبکه داخلی میخواهید لازم نیست 4کا بگیرید و همون فول اچ دی هم براتون کاملا جوابگو هست بجاش میتونید اگر فضای کافی دارید به سایز 55 یا حتی 60 فکر کنید و مطمئن باشید بسیار براتون جذاب تر خواهد بود
در اون صورت میتونید از ال جی انتخاب خوبی داشته باشید
اگر به نمایندگی های ال جی مراجعه کنید میتونید راحتتر انتخاب کنید الان هم جشنواره نوروزی داره

omkind

Registered User
لایک‌ها
28
مدلی که خودتون گفته بودید رو دیدم نمیدونم قیمتش چنده اما احتمالا حدود 3 تومن باید باشه که خودتون خواستید مدل بدی نیست کلا همه شون در یک سطح هستند اگر 3بعدی میخواستید میگفتم حتما ال جی بگیری
من از ال جی مدل 49UF69000GI رو با 3 تومن بهتون پیشنهاد میکنم
البته دیگه هوشمند بودن خواسته یا ناخواسته با این مدلها هست
در ضمن یه پیشنهاد دارم : شما که فقط برای شبکه داخلی میخواهید لازم نیست 4کا بگیرید و همون فول اچ دی هم براتون کاملا جوابگو هست بجاش میتونید اگر فضای کافی دارید به سایز 55 یا حتی 60 فکر کنید و مطمئن باشید بسیار براتون جذاب تر خواهد بود
در اون صورت میتونید از ال جی انتخاب خوبی داشته باشید
اگر به نمایندگی های ال جی مراجعه کنید میتونید راحتتر انتخاب کنید الان هم جشنواره نوروزی داره
یه نکته ای بود تو فروم ها میخوندم که کیفیت شبکه های غیر اچ دی توی تلویزیونای جدید افت کرده و باید دستی تنظیمات رو زد تا بهتر بشه، دنبال تلویزیونی بودم که این دردسرا رو نداشته باشه.
اون سامسونگ هم که خودم گفتم بله حدود 3 تومنه، اسمارت نمیخواستم باشه تا از هزینش کم بشه و با قیمت پایینتر بخرم، دزد خونه رو زده فعلا دست و بالمون بستست.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
یه نکته ای بود تو فروم ها میخوندم که کیفیت شبکه های غیر اچ دی توی تلویزیونای جدید افت کرده و باید دستی تنظیمات رو زد تا بهتر بشه، دنبال تلویزیونی بودم که این دردسرا رو نداشته باشه.
اون سامسونگ هم که خودم گفتم بله حدود 3 تومنه، اسمارت نمیخواستم باشه تا از هزینش کم بشه و با قیمت پایینتر بخرم، دزد خونه رو زده فعلا دست و بالمون بستست.

اوه اوه بابت سرقت متاسفم خدا لعنتشون کنه که زندگی مردم رو نابود میکنن
شما با این اوصاف اگر از سایتهای فروش بانه ای خرید کنید باز هم میتونید کمی بیشتر صرفه جویی کنید
اونها هم گارانتی شرکتی ارائه میدن / خود من هم مثل خیلی ها بخاطر تفاوت قیمتی ریسک خرید رو قبول کردم و از بانه خریدم الان هم یکسال شده اگر از گلدیران هم میخریدم الان گارانتیش تموم بود انجام سرویس هم که دیگه با پرداخت وجه همه جا انجام میشه البته من فقط معرفی میکنم و اصلا توصیه نمیکنم چون مسئولیتی رو نمیتونم بپذیرم

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
سلام.
ی تلویزیون میخوام با این شرایط بهم مدل معرفی کنید.
خرید از بانه میخوام انجام بدم.
کیفیت شبکه های داخلی و ماه وا ره سرخود داشته باشه و به خوبی با وضوح بالا انجام بده.
سایز صفحه حداقل 49 اینچ باشه.
بودجه هم 2800 تومن.
من خودم بین مدل های lg651v و uf770 تقریبا موندم ولی نمیدونم دقیقا کدوم یک از اینها یا احیانا مدل دیگری به کارم میاد.
با تشکر از دوستان.

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام.
ی تلویزیون میخوام با این شرایط بهم مدل معرفی کنید.
خرید از بانه میخوام انجام بدم.
کیفیت شبکه های داخلی و ماه وا ره سرخود داشته باشه و به خوبی با وضوح بالا انجام بده.
سایز صفحه حداقل 49 اینچ باشه.
بودجه هم 2800 تومن.
من خودم بین مدل های lg651v و uf770 تقریبا موندم ولی نمیدونم دقیقا کدوم یک از اینها یا احیانا مدل دیگری به کارم میاد.
با تشکر از دوستان.
با سلام
دوست عزیز انتخابتون از ال جی خوبه
حقیقتش بنظر من تا 5 سال آینده نیاز به کیفیت 4کا شاید واقعا احساس نشه و همین فول اچ دی هم جوابگو باشه
اما خب تو ایران وقتی تب آخرین مدل تو جامعه میافته دیگه کاریش نمیشه کرد ( خودم هم سال گذشته همین اشتباه رو مرتکب شدم الان میبینم میتونستم از فول اچ دی ها انتخاب بسیار بهتری داشته باشم )
اون مدل 770 بخاطر 4 کا بودنش شاید جذاب تر باشه
البته توصیه میکنم بدون ر ی س ی و ر بگیرید چون ارزش ری س ی و ر داخلی بیشتر از 200 تومن نمییتونه باشه و شما یه دستگاه به روز رو با حدود 300 تومن میتونید تهیه کنید

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
112
با سلام
دوست عزیز انتخابتون از ال جی خوبه
حقیقتش بنظر من تا 5 سال آینده نیاز به کیفیت 4کا شاید واقعا احساس نشه و همین فول اچ دی هم جوابگو باشه
اما خب تو ایران وقتی تب آخرین مدل تو جامعه میافته دیگه کاریش نمیشه کرد ( خودم هم سال گذشته همین اشتباه رو مرتکب شدم الان میبینم میتونستم از فول اچ دی ها انتخاب بسیار بهتری داشته باشم )
اون مدل 770 بخاطر 4 کا بودنش شاید جذاب تر باشه
البته توصیه میکنم بدون ر ی س ی و ر بگیرید چون ارزش ری س ی و ر داخلی بیشتر از 200 تومن نمییتونه باشه و شما یه دستگاه به روز رو با حدود 300 تومن میتونید تهیه کنید
باتشکر.
الان مدل ههای پیشنهادیتون چیه دقیقا.

بالا