• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ا- نهايتا آيا پلاسمالهاي پاناسونيك (سايز 42) بهترند يا ال سي دي (40)
2- اگر ال سي دي بهتر است سوني بگيريم يا سامسونگ
3- ال سي دي سوني سري v بهتر است يا سري s(با حدود 300000 تومان اختلاف)
4- هم سري v و هم سري s دو مدل دارند(klv-40v200 و klv-v40a10) و( klv-40s200و klv-s40a10) كه اختلاف تكنولوژي و قيمت آنها مشخص نيست آيا اطلاع داريد؟
براي استفاده معمول
لطفا اگر اطلاع داريد كمك نماييد
دوستاني كه ال سي دي سوني مدلهاي فوق دارند لطفا معايب آن را بفرماييد؟

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ا- نهايتا آيا پلاسمالهاي پاناسونيك (سايز 42) بهترند يا ال سي دي (40)
2- اگر ال سي دي بهتر است سوني بگيريم يا سامسونگ
3- ال سي دي سوني سري v بهتر است يا سري s(با حدود 300000 تومان اختلاف)
4- هم سري v و هم سري s دو مدل دارند(klv-40v200 و klv-v40a10) و( klv-40s200و klv-s40a10) كه اختلاف تكنولوژي و قيمت آنها مشخص نيست آيا اطلاع داريد؟
براي استفاده معمول
لطفا اگر اطلاع داريد كمك نماييد
دوستاني كه ال سي دي سوني مدلهاي فوق دارند لطفا معايب آن را بفرماييد؟

ماشا الله چقدر سوال ؟
پلاسما نگیر ! چون عمر مفیدش نصف ال سی دی است وزنش هم سنگین تره رفلکس نور هم داره
اگر سونی میخوای بخری فقط سری ایکس بگیر بهترینش همین و اگر سامسونگ میخوای R81بگیر با کنتراست 8000:1 یا M81بگیر با کنتراست 15000:1 اولی قیمتش حدود 1300000و دومی حدود 2500000 است سونی سری ایکس هم 3000000 تومن است
راجع به سونی هم اگر اطلاعات بیشتری می خای برو به سایت سونی کلیه اطلاعات همه مدلها زده شده است
اگر چیز دیگری هم خواستی بپرس

lover_pc_games

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا یه تلویزیون lcd حدود 600 تومان مناسب برای کنسول xbox360 معرفی کنید !
از سامسونگ باشه بهتره !

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
پيشنهاد مي‌كنم دوستان خبره و مطلع در اين زمينه لطف كنن يه كليات و ليست معيارهايي كه در خريد هر كدوم از اين وسايل بايد مورد توجه خريدار قرار بگيره بدن ...
مثلا اگه يه آدم معمولي ناوارد بخواد بره يه تلويزيون بخره به چه چيزايي بايد توجه كنه؟ و اصطلاحاتي كه مطرحه چه معنايي داره و به چي مربوط مي‌شه؟ امكاناتش چه كاربردي دارن...؟

hooman_56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا یه تلویزیون lcd حدود 600 تومان مناسب برای کنسول xbox360 معرفی کنید !
از سامسونگ باشه بهتره !

شاید بتونی 26 اینچ ال جی با این قیمت بخری ال سی دی سانسونگ همه با لای یک میلیون هستند
البته نمی دونم 26 اینچه می تونه XBOX 360 رو ساپرت کنه ؟؟!! چون رزولوشن پخش این کنسول 1080P .

shitan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام یک تلویزیون سونی 21" بخرم شما چه مدلی را پیشنهاد می کنید بودجم 250 تومان بیشتر نیست

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اگه ممکنه منو برای خرید تلویزیون 21 اینچ راهنمایی کنید. کدام مدل رو پیشنهاد می کنید؟
در ضمن اینکه قرار باشه به آنتن معمولی وصل بشه یا ماهواره روی انتخاب تاثیر داره؟ (من همه کانال ها رو از ماهواره می گیرم)

ممنون

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام

اگه ممکنه منو برای خرید تلویزیون 21 اینچ راهنمایی کنید. کدام مدل رو پیشنهاد می کنید؟
در ضمن اینکه قرار باشه به آنتن معمولی وصل بشه یا ماهواره روی انتخاب تاثیر داره؟ (من همه کانال ها رو از ماهواره می گیرم)

ممنون

تو CRT ها لامپ تصویر Sony حرف نداره

توی این سایزی که می گی و این بودجه ای که داری خیلی مهم نیست چی نگاه می کنی

برای دیدن مدلهای Sony هم بالا پست زدم.

pejman_it

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان کسی میتونه منو در مورد سامسونگ slimfit راهنمایی کنه؟ کیفیتش خوب هست؟ با همین قدر هزینه چیز بهتری هم هست؟

ممنون

mohsen_rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه،

من می خوام یه تلویزیون صفحه عریض بخرم (16:9). اطلاعاتی هم در موردش ندارم.
اگر ممکنه منو راهنایی کنید:
کوچکترینش چند اینچه ؟ (از 32" کوچکتر هم هست؟) چه مارک هایی هست؟ قیمتاشون چنده؟ پیشنهاد خودتون چه مارکیه؟ و پیشنهاد می کنید از کجا بخرم؟

ممنون.

mohsen_rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اطلاع دارید قیمت تلویزیون های LCD پاناسونیک و سامسونگ چنده (21" یا 23")؟

ممنون

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
هفته پیش یه xvision چهل که ضبط و پخش nimp داشت خریدم اول بگم در کل راضیم حالا ادامه قبل از خرید به لطف نت به سایت کره ای این محصول سر زده بودم و از ضعف ضبط آن یعنی فریم ریت پایین و عدم سازگاری با هارد خبر داشتم پس روش زیاد حساب نمی کردم ولی بعداز خرید با تست شخصی دیدم که صدا و تصویر با هم سینک نیست چه جالب و usb هم مشکل داره یعنی فقط update سیستم و پخش mp3 بگیر نگیر هم داره وکپی فایلها از روی کارتهای حافظه و بالعکس. از روی کارت هم دادم یه فیلم xvid پخش کنه که تا یه فریم مشکل داشت پرید بیرون حالا مونده بقیش کیفیت تصویرش رو جمهوری دیده بودم خوب بود حالا صداش رو همه کانلها یکم ولوم بدی نویز ثابت داره از دفترچش بگم خیلی باحاله مشخصات فنی مثل فول اچ دی بودن و غیره توش نیست ولی تا دلت بخواد شروور یه جا سطح صدا تعریف می کنی بعد هیچ جا استفاده نمیشه. از دیگر توضیحات اینکه ورودی تصویر از 480p تا 1080p با فرکانسهای 50 و60 قبول می کنه آفرین بهش با حالیش اینه که صدا رو باید جدا وصل کنی پس hdmi مسخره بازیه دیگه صدا انتقال نمیده خوب حالا من یه دی وی دی ال جی با 250 گیگ هارد از طریق hdmi بهش وصل کردم چشمتون روز بد نبینه خوب صدا که نداشت به جهنم ولی تصویر که از قرمز آبی و سبز تشکیل میشه سبز نداشت که این یعنی یا این تی وی hdcp (سیستم محافظ کپی رایت) نداره که میگن داره ما ندیدیم یا یه چی دیگه که بعد تحقیق میگم . راستی یه سورپرایز ده ثانیه طول میکشه روشن شه به یاده خیلی قدیما .یه مدت که به صفحه اش نگاه کنی انگار تو نور شدید بودی چشات خسته میشن از کیفیتشه من می دونم تازه کولر خونه که خاموش شد اینم خاموش روشن شد ایول حساسیت برا الان بسه دیگه تا بعد;)

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
smk1981 جان دستت درد نکنه ما به این Xvision حساس شدیم اگه ممکنه یه کم دقیقتر برسی کن اطلاعات بیشتر به ما بده اگه هم مشکلی داشتی که با گارانتی تماس گرفتی و جوابگو نبودن حتما بگو
این موارد رو بررسی کن:
هارد اکسترنال وصل میشه یا نه یعنی اگه وصل میشه ببین قابل استفاده هست برای پخش یا نه؟
بعد این تلوزیون 1080p نیست اگه بود که اینا خودشونو ... این تلویرون باید 720 باشه ولی اینا میگن 1080i
الان تلوریون فول اج دی فقط سونی براویا سریx تو بازار پیدا میشه
اون سیم سه تایی که برای dvd هست به رنگ سبز و آبی و قرمز فقط برای تصویر هست و تو همه سیستمها برای کیفیت تصویر بالاتر استفاده میشه صدا رو باید جدا وصل کنی ولی یه کابل HDMI هست که یه کم شبیه usb هست سوکتش و میگن این تلوزیونا دو تا ورودی HDMI داره ببین اگه داره به ما هم بگو
بعد از لحاظ حمل و نصب بگو چقدر از زمان سفارش طول کشید و چه هزینه های اضافی گرفتن از شما و قیمت لوازم برای نصب روی دیوار چقدر است راستی خودشو چند گرفتی؟
خلاصه یه بررسی و اگه شد مقایسه با ال جی یا سامسونگ بزار برامون بزار ضمنا مبارک باشه اون اذیت شدن چشم هم به خاطر شدت نور سفید هست که یکی از ایرادات کلی ال سی دی و باید نورش رو کم کنی. تو پلاسما نور سیاه بیشتر خودنمایی میکنه ولی پلاسما دیگه داره از دور خارج میشه.

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
smk1981 جان دستت درد نکنه ما به این Xvision حساس شدیم اگه ممکنه یه کم دقیقتر برسی کن اطلاعات بیشتر به ما بده اگه هم مشکلی داشتی که با گارانتی تماس گرفتی و جوابگو نبودن حتما بگو
این موارد رو بررسی کن:
هارد اکسترنال وصل میشه یا نه یعنی اگه وصل میشه ببین قابل استفاده هست برای پخش یا نه؟
بعد این تلوزیون 1080p نیست اگه بود که اینا خودشونو ... این تلویرون باید 720 باشه ولی اینا میگن 1080i
الان تلوریون فول اج دی فقط سونی براویا سریx تو بازار پیدا میشه
اون سیم سه تایی که برای dvd هست به رنگ سبز و آبی و قرمز فقط برای تصویر هست و تو همه سیستمها برای کیفیت تصویر بالاتر استفاده میشه صدا رو باید جدا وصل کنی ولی یه کابل HDMI هست که یه کم شبیه usb هست سوکتش و میگن این تلوزیونا دو تا ورودی HDMI داره ببین اگه داره به ما هم بگو
بعد از لحاظ حمل و نصب بگو چقدر از زمان سفارش طول کشید و چه هزینه های اضافی گرفتن از شما و قیمت لوازم برای نصب روی دیوار چقدر است راستی خودشو چند گرفتی؟
خلاصه یه بررسی و اگه شد مقایسه با ال جی یا سامسونگ بزار برامون بزار ضمنا مبارک باشه اون اذیت شدن چشم هم به خاطر شدت نور سفید هست که یکی از ایرادات کلی ال سی دی و باید نورش رو کم کنی. تو پلاسما نور سیاه بیشتر خودنمایی میکنه ولی پلاسما دیگه داره از دور خارج میشه.

هارد نوچ
گارانتی (من دوست ندارم وقت کسی رو که سوادش ، آی کیوش و احتمالا سنش از من کمتره بگیرم)
فول اچ دی بودنش هم راهی برای اثبات نداره چون می تونه اسکیل کنه
Hdmi رو خوب نخوندی من با اون کابل شبیه usb وصل کردم اینجوری شد
دو ساعته برا نصب میان
بقیه چیزام یا تو سایتش هست یا نمی دونم

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا آی کیو:p، چقدر زحمت کشیدی این چند خط رو تایپ کردی حداقل می گفتی چند گرفتی ؟
فول اچ دی هم خودشون میگن نیست.
من اگه جای شما بودم حداقل در مورد تاخیر در روشن شدن سوال می کردم. به هر حال خوش باشی.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از دوستان اینجا کسی از تلوزیونهای فول اچ دی سامسونگ LA-M81 داره؟

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا آی کیو:p، چقدر زحمت کشیدی این چند خط رو تایپ کردی حداقل می گفتی چند گرفتی ؟
فول اچ دی هم خودشون میگن نیست.
من اگه جای شما بودم حداقل در مورد تاخیر در روشن شدن سوال می کردم. به هر حال خوش باشی.

دیدی باز خوب نخوندی گفتم تو سایتش هست منم همون 1649000 خریدمش

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم بررسی rgb ش
بسته به کارت گرافیک کیفیت فرق می کنه من با 9600xt تست کردم تو xp تا 768*1360 همه چی خوبه 1200*1600 رو که میده تصویر یجوریه از این بیشتر هم تو صفحه جا نمی شه ولی خوبه (مد 720*1280 از هر طرف صفحه سه در صدی بیرونه ) تو vista مانند xp است ولی تا 1200*1920 در صفحه جا می شه (مد 1080*1920 با فرکانس 60 حدود 10 در صد از عرض کم دارد ولی با فرکانس 30 درست اما خوب دیگه 30) نتیجه من با تست یه فیلم 720*1280 تو اینحالات اینطوری بود.راستی یه سورپرایز دیگه تو دیالوگهای طولانی مثل فیلمای وطنی و اخبار که یریز ور میزنن گاهی یه 20 ثانیه ای حس میکنی هر 2 ثانیه صدا سکته میزنه برا این سری بسه تا بعد!

mahsafar

Registered User
لایک‌ها
0
smk جان لطفا آدرس سایت کره ای رو بذار

بالا