• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

DigitalGuy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

کسی این اواخر LCD سامسونگ مدل R88 خریده؟ منم این چند وقته یه چیزایی راجع به مسایل مربوط به صدای این سری از LCD-ها خوندم (وقتی از طریق HDMI کار میکنن). ظاهرا این مشکل مربوط به سریهای اول است. میخوام بدونم این سریهایی که تو بازار ایران هستن تاریخ تولیدشون واقها کی هستش و این مشکلو دارن یا نه؟

با تشکر

Adeljoon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
من قصد خريدن تلويزيون ديجيتال سوني 29 اينچ دارم
مدلهايي كه مد نظر دارم
kv-DA292M86 و KV-DA29M86 هست كه مدل اولي تازه به بازار اومده . هردو مدل 100 هرتز هستند و HD رو ساپورت ميكنن و فقط مدل دومي سيستم DRC-MF اضافه داره با اينكه قديميتره. هردو تصوير در تصيرpip دو تيونره هستند و حالت PROGRESSIVE SCAN دارند. قابليت چرخش تصوير و..
ميخواستم ببينم كه:

1- كدوم مدلو بردارم بهتره ?
2- پايه اون جدا هست يا جداگانه بايد بگيريم ؟
3- قيمت پايش چند در مي آد؟
4- قيمت هردو مدل رو ؟
5-اينكه بالاخره ساخت ايرانه (يعني شركت شهاب) يا مالزي ؟
با سپاس فراوان

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام به همه دوستان .
جایی خوندم اگه تا تابستون صبر کنیم قیمت lcd میاد پایین .
من قصد خرید lcd 40 اینچ ( m88 یا f88 ) رو دارم . با توجه به جشنواره خرید ( سینمای خانگی همراه تلویزیون ) که تا 10 بهمن هست ، به نظرتون بهتره الآن بخرم یا صبر کنم ؟

DigitalGuy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جشنواره خرید عید سامسونگ از چه تاریخی شروع میشه؟

vichper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، مطلب را در قسمت علم و دانش قرار دادم. چون فکر کردم بیشتر با اون قسمت در ارتباط باشد تا قطعات کامپیوتر
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1626639#post1626639
به زودی به مقایسه این دو نمایشگر و معایب و محاسن آنها در مقابل هم و همچنین راهنمای خرید، معرفی و توضیح در مورد دقت تصویر(رزولوشن)، معرفی واژه های "اشباع رنگ" "کنتراست" "روشنایی" "فاصله پیکسلها" "زمان پاسخگویی"، معرفی انواع درگاه های ورودی و خروجی قدیمی و جدید، معرفی کامل تکنولوژی HDMI، معرفی اصطلاحات و معرفی تمامی برند های موجود در بازار با مشخصات کامل و معایب و محاسن و قیمت بر روز شده آنها و همچنین معرفی سینماهای خانگی و پروژکتورها خواهم پرداخت.

منتظر نظرات شما دوستان خواهم بود.

منتظر ادامه مقاله در معرفی تمامی برند های موجود در بازار با مشخصات کامل و معایب و محاسن و قیمت بر روز شده آنها و همچنین معرفی سینماهای خانگی هستیم . با تشکر

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان این سایت Cnet رو تا چه حدی قبول دارید؟سایت دیگه ای هم هست که تو این مایه ها باشه؟

!!PoWeR!!

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان این سایت Cnet رو تا چه حدی قبول دارید؟سایت دیگه ای هم هست که تو این مایه ها باشه؟
cnet سایت بسیار بزرگ و معروفی است.
برای مقایسه تلویزونهای پلاسما http://www.plasmatvbuyingguide.com و تلویزیونهای ال سی دی http://www.lcdtvbuyingguide.com رو پیشنهاد میکنم...

البته جالبه که بیشتر مدلهایی که تو این 2تا سایت هست همه انشاالله اگه خدا بخواد و برنامه 8ساله توسعه محقق شود، 5 سال دیگه میرسه ایران.

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

یکی از بهترین سایتهای ریویو هست که مجموعه کاملی از سخت افزار ها رو به خوبی بررسی و امتیاز دهی میکنه

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها هفته نامه عصر ارتباط یه ویژه نامه منتشر کرده که به بررسی تخصصی دوربین های دیجیتال عکاسی , هندی کم ,دی وی دی پلیرها,سینمای خانگی و نیز تلویزیون های LCD و Plasma پرداخته و در هر زمینه هم اصطلاحات رایج رو توضیح داده.به نظر من میتونه راهنمای خوبی برای دوستان باشه.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون عزیز از معرفی!
عصر ارتباط بازاری فکر میکنه... اصلا ام تخصوصی نیست...
برای مثال مشخصات ه فنی ه دی وی دی پلیر ه سونی رو اینجوری نوشته:
پخش Divx
پخش عکس
قابلیت ه پخش تند و کند تصویر!!!!!!!!!

همین!
این مجله بو پول میده تا تخصص...
تا موقعی که امثالی مثل آرش برهمند تو عصر ارتباط اند این هفته نامه درست/تخصصی نمیشه...

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cnet سایت بسیار بزرگ و معروفی است.
برای مقایسه تلویزونهای پلاسما http://www.plasmatvbuyingguide.com و تلویزیونهای ال سی دی http://www.lcdtvbuyingguide.com رو پیشنهاد میکنم...

البته جالبه که بیشتر مدلهایی که تو این 2تا سایت هست همه انشاالله اگه خدا بخواد و برنامه 8ساله توسعه محقق شود، 5 سال دیگه میرسه ایران.
نه بابا به لطف برادران مرزنشین در شرق و غرب کشور همیشه آخرین مدل وسایل الکتریکی در بازار ایران موجود بوده ..... :exclamati
(انتقاد) :mad::guilty:

offtopic:
چرا قاچاق ؟؟؟؟ چرا باید از پرداخت مالیات فرار کنیم ؟ چرا ؟؟؟

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
چرا قاچاق ؟؟؟؟ چرا باید از پرداخت مالیات فرار کنیم ؟ چرا ؟؟؟
برای اینکه خود دولت مشکل ایجاد میکنه!
مثلا : تعرفه واردات گوشی 6 درصد بود کرد 60 قاچاق شروع شد! حالا اگر 0 درصد ام کنه قاچاق خواهد شد... اوکی؟

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه خود دولت مشکل ایجاد میکنه!
مثلا : تعرفه واردات گوشی 6 درصد بود کرد 60 قاچاق شروع شد! حالا اگر 0 درصد ام کنه قاچاق خواهد شد... اوکی؟
اوکی ,البته فرمایش شما متین ....... :):cigar:
ولی ما با این پدیده (قاچاق و فرار از مالیات ) در اینچ به اینچ ایران عزیز مواجه هستیم ,موضوع فقط موبایل و تاویزیون و ....و حتی برخوردهای غاط نیست, ما مشکل اساسی داریم و احتیاج مبرم به کار و آموزه های فرهنگی........

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اوکی ,البته فرمایش شما متین .......
ولی ما با این پدیده (قاچاق و فرار از مالیات ) در اینچ به اینچ ایران عزیز مواجه هستیم ,موضوع فقط موبایل و تاویزیون و ....و حتی برخوردهای غاط نیست, ما مشکل اساسی داریم و احتیاج مبرم به کار و آموزه های فرهنگی........

گیریم مالیات بدیم! که چی شه؟ عزیزان بخور بخور کنن؟؟!؟
تو آمریکا رو هرچی مالیات میگیرن!(تا جایی که میدونم فقط به غیر از مواد خوراکی) کسی حرفی میزنه؟ نه! چون همه چی حساب کتاب داره! همه چیز معلومه..معلومه کجا خرج شده...حتی زمانی از سال هست که مالیت های اضافه گرفته شده برگردونده میشه!!!

ایران چی؟
جناب ..... دستور میدن که چی ساعت هارو یک ساعت میکشین عقب؟! 300میلیارد ضرر زدن به مملکت...از جیب کی؟ از جیب خودش یا تو!

بحث سیا....سی نشه...

oldarash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گیریم مالیات بدیم! که چی شه؟ عزیزان بخور بخور کنن؟؟!؟
تو آمریکا رو هرچی مالیات میگیرن!(تا جایی که میدونم فقط به غیر از مواد خوراکی) کسی حرفی میزنه؟ نه! چون همه چی حساب کتاب داره! همه چیز معلومه..معلومه کجا خرج شده...حتی زمانی از سال هست که مالیت های اضافه گرفته شده برگردونده میشه!!!

ایران چی؟
جناب ..... دستور میدن که چی ساعت هارو یک ساعت میکشین عقب؟! 300میلیارد ضرر زدن به مملکت...از جیب کی؟ از جیب خودش یا تو!

بحث سیا....سی نشه...
دوست عزیز برای جلوگیری از بیش تر از این سیا..... شدن و همینطور انحراف تاپیک بهتره جفت بیخیال شیم :cool: ولی فقط این را بدون که اگر توی ایران همه بر اساس میزان درآمد و ....مالیات ها و عوارضشون را بدن (خصوصاً ثروتمندان و کسانی که در حال حاضر .....) نصف بیشتر (و نه تمام) مشکلات افتصادی و این بیماریهایی که اقتصاد ما به ان دچاره برطرف می شه ,وابستگی ما به دلارهای نفتی کم میشه و ...... (البته قبول دارم که همینطوری که گفتی مشکلا ت زیادی هست که به این سادگی ها قابل حل نیست)
در مورد آمریکا یا هر کشور دیگری هم ,مطمءن باش که مردم آنها هم ترجیح میدن که پول حاصل از مالیاتهاشون جور دیگه ای خرج بشه (و نه مثلاً 500 میلیارد دلار یا بیشتر سالیانه خرج یک جنگ یا ......) :D

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راهنمای عصر ارتباط رو بنده تهیه کردم و با نظر دوستمون در مورد بازاری بودنش موافقم
ولی برای کسانی که تو این بازار آشفته (نزدیک به شب عید) قصد خرید دارن چیز بدی نیست می تونه کمک خوبی باشه فقط یادتون باشه عصر ارتباط چون تبلیغ زیادی از سامسونگ میگیره خیلی در مورد سامسونگ بی طرف نیست.
ولی لیست قیمت به روز و نسبتا خوبی ارائه کرده در کل یه چیزی جمع و جور کردن که اگه 4 تا آدم با ذوق تر این کار رو می کردند یه ریویوی خوب و سالانه می شد.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
راهنمای عصر ارتباط رو بنده تهیه کردم و با نظر دوستمون در مورد بازاری بودنش موافقم
ولی برای کسانی که تو این بازار آشفته (نزدیک به شب عید) قصد خرید دارن چیز بدی نیست می تونه کمک خوبی باشه فقط یادتون باشه عصر ارتباط چون تبلیغ زیادی از سامسونگ میگیره خیلی در مورد سامسونگ بی طرف نیست.
ولی لیست قیمت به روز و نسبتا خوبی ارائه کرده در کل یه چیزی جمع و جور کردن که اگه 4 تا آدم با ذوق تر این کار رو می کردند یه ریویوی خوب و سالانه می شد.
2-3هفته دیگه عصر شبکه ویژه نامه ی TV ش رو میده اونوقت شما مقایسه کن!

f14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با توجه به اینکه حدود 4 هفته به پایان سال مونده به نظرم حتی 2 هفته دیگه هم کاربرد لازم رو نخواهد داشت ولی امیدوارم حتی اگه ترجمه از سایتهای خارجی هم می زان درستهاشو انتخاب کنن و فقط دنبال تبلیغ جمع کردن نباشند.

بالا