• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
خوب ممنون که تحویل گرفتید دوستان .اما نیاز ما :
1- تلویزیون رو برای تماشای تلویزیون ایران میخوام .ماهواره نداریم و نخواهیم داشت .ولی تلویزیون صبح تا شب روشنه .فیلم هم میبینیم .فوتبال هم زیاد میبینیم ;)
2- بودجه حداکثر 3 میلیون
3-سایز بالای 40
4- مساحت سالن چیزی حدود 80 متر مربع
5- فاصله معمول از تلویزیون 3 تا 8متر
6- زاویه دید از درجه اهمیت بالایی برخورداره .حداقل 160
7- زیبایی تلویزیون .
خوب منتظر پیشنهاد دوستان هستم . ممنون .

با توجه به چیزایی که برات اهمیت دارن به نظر من روی مدل le8300x sharp شک نکن .
چون:
1- با توجه به اینکه فوتبال زیاد میبینی بهتره تلویزیونی با فرکانس بالا بگیری تا توی صحنه های سریع تاری تصویر نداشته باشی و از دیدن فوتبال لذت ببری . فرکانس این مدل 240 ~200 هرتز هست و بالاست .
2- قیمت سایز 46 اینچش حدود 2650 تومنه.
3- این tv دارای پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترون هست . توی این تکنولوژی به سه رنگ اصلی RGB یه رنگ زرد افزوده شده که باعث به وجود آوردن تصاویری با کیفیت و با رنگهای فوق العاده طبیعی شده و به خاطر مرغوبیت پنلش به وضوح میشه کیفیت تصویر 2d و 3d این tv رو در مقایسه با خیلی از مدلها دید.
4- این tv زاویه دید وسیعی داره (176° / 176°)
به نظر من حتما" برو و این tv رو از نزدیک ببین و راجع به این ویژگیهاش قضاوت کن.
لینک مشخصات le8300x :
ماديران - Sharp LC-46LE8300X - مشخصات، بررسي و خريد
موفق باشی

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
یک گیرنده دیجیتال میخوام بگیرم این xvision تایید میشه؟ این مدلهای bluesense چه طورن؟ چند جا دیدم نوشته بود آمار خرابی های xvision بالاست....
غیر از این گیرنده ای که همراه با دی وی دی پلیر باشه چی پیشنهاد می کنین؟
ممنون

گیرنده های دیجیتال xvision جزء گیرنده های خوب بازار هستن و در مورد مشکل داشتنشون من تا حالا چیزی نشنیدم . 2 تا مدل خیلیییی قدیمیش بود که یکم بردشون ضعیف بود و داغ میکرد و الان دیگه تولید نمیشن ولی از اون به بعد میدونم که بازار dvbt فعلا" دست xvision هست به خصوص مدلهای اخیرش چون هم فرمتهای زیادی رو ساپورت میکنه و هم گارانتیش خوب خدمات رسانی میکنه و اینکه امکاناتشون با توجه به قیمتشون واقعا" مناسبه .

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
یک گیرنده دیجیتال میخوام بگیرم این xvision تایید میشه؟ این مدلهای bluesense چه طورن؟ چند جا دیدم نوشته بود آمار خرابی های xvision بالاست....
غیر از این گیرنده ای که همراه با دی وی دی پلیر باشه چی پیشنهاد می کنین؟
ممنون
مدل X.DVB-343 Xvision حدود 85 تومن هست و گزینه مناسبیه .
مشخصات 343 :
ماديران - X.Vision XDVB-343 - مشخصات، بررسي و خريد

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
میبخشید من نمیدونم که این تاپیک باید اینجا باشه یا نه !! اما جای دیگه ای پیدا نکردم !!
هر کسی میتون کمکی در باره خرید تلویزیون بکنه لطفا اطلاعاتشو در اختیار بقیه بگذاره .چون الان خرید تلویزیون یکی از مشکلترین خریدهاست. میدونین که در حال حاضر چندین تکنولوژی در حال رقابت با هم هستند که هر کدوم معایب و محاسنی دارند.
ما خودمون حدود 4 ماهه که میخوایم تلویزیون بخریم و موفق نشدیم !!!! چون نمیدونم چی باید بگیریم
اگه کسی در مورد پلاسماهای پاناسونیک مدل viera که چند وقته اومده ایران چیزی میدونه لطفا بنویسه .
اگه قصد خرید پلاسما داری باید بگم که پلاسماهای پاناسونیک کیفیت تصویر خوبی دارن و جزء بهترینها هستند. تلویزیونهای پاناسونیک دارای پنل ژاپنی و با کیفیتی هستند و همین موضوع روی کیفیت تصویرشون هم تاثیر گذاشته ولی اگه قصد خرید led یا lcd داری ، کمی در مورد چیزایی که توی خریدشون مدنظرته و بودجت توضیح بده تا بیشتر بشه راهنماییت کنیم .

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
ميخوام يه دي وي دي پلير بخرم كه divx هم داشته باشه
به نظر شما سامسونگ بهتر يا ال جي ؟
اگه بگی تا چقدر میخوای هزینه کنی بهتر میتونم راهنماییت کنم . فقط علی الحساب میتونم بگم اصلا" سامسونگ نخر چون برای پخش آنقدر ناز و ادا داره و باید نذر و نیاز کنی تا پخش کنه که دیوونه میشی .

mohsenteimoury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم

من یه lcd سامسونگ سری 4 32 اینچ دارم که سر کنجکاوی من تویه منو های دستگاه تصویر lcd بر عکس شده و هیچ شبکه ای رو نمی گیره لطفا راهنمایی کنید چی کار باید بکنم ؟؟؟
با تشکر

mohsenteimoury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم

من یه lcd سامسونگ سری 4 32 اینچ دارم که سر کنجکاوی من تویه منو های دستگاه تصویر lcd بر عکس شده و هیچ شبکه ای رو نمی گیره لطفا راهنمایی کنید چی کار باید بکنم ؟؟؟
با تشکر

کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟

itfanz

Registered User
لایک‌ها
33
به نظر من قبل از اینکه بازم دستکاریش کنی و به مشکل بر بخوری بهترین کار اینه که با خدمات تلویزیونت تماس بگیری و از راهنماییشون استفاده کنی تا تلویزیونت مشکل دار نشه .
موفق باشی

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
با توجه به چیزایی که برات اهمیت دارن به نظر من روی مدل le8300x sharp شک نکن .
چون:
1- با توجه به اینکه فوتبال زیاد میبینی بهتره تلویزیونی با فرکانس بالا بگیری تا توی صحنه های سریع تاری تصویر نداشته باشی و از دیدن فوتبال لذت ببری . فرکانس این مدل 240 ~200 هرتز هست و بالاست .
2- قیمت سایز 46 اینچش حدود 2650 تومنه.
3- این tv دارای پنل ژاپنی و تکنولوژی کواترون هست . توی این تکنولوژی به سه رنگ اصلی RGB یه رنگ زرد افزوده شده که باعث به وجود آوردن تصاویری با کیفیت و با رنگهای فوق العاده طبیعی شده و به خاطر مرغوبیت پنلش به وضوح میشه کیفیت تصویر 2d و 3d این tv رو در مقایسه با خیلی از مدلها دید.
4- این tv زاویه دید وسیعی داره (176° / 176°)
به نظر من حتما" برو و این tv رو از نزدیک ببین و راجع به این ویژگیهاش قضاوت کن.
لینک مشخصات le8300x :
ماديران - Sharp LC-46LE8300X - مشخصات، بررسي و خريد
موفق باشی

دوستان قیمت این تلویزیون چنده هم تو بانه هم تو تهران

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان قیمت این تلویزیون چنده هم تو بانه هم تو تهران
تلویزیون le8300 sharp توی بانه نیست و توی تهران قیمت 40 اینچش با گارانتی مادیران 2400 و 46 اینچش با گارانتی مادیران 3 تومن هست .

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من تا پس فردا میخوام تلویزیون بخرم بین این 2 مدل گیر کردم لطف کنید اگه اشنایی با این 2 دارین راهنمایی کنید
SHARP LED LC-46LE8300X
Samsung LED 46D6940

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان من تا پس فردا میخوام تلویزیون بخرم بین این 2 مدل گیر کردم لطف کنید اگه اشنایی با این 2 دارین راهنمایی کنید
SHARP LED LC-46LE8300X
Samsung LED 46D6940
مدل le8300x sharp چون :
1- کیفیت تصویرش قابل مقایسه با سامسونگ نیست .
2- تکنولوژی کواترون آن تصاویری با رنگهای فوق العاده طبیعی و منحصر به فرد به وجود آورده .
3- پنل ژاپنی و مرغوبی داره .
4- در کنار امکانات منحصر به فردش حدود 570 تومن هدایای ویژه داره .
5- من خودم جنس ژاپنی رو ترجیح میدم چون واقعا" وقتی کیفیت تصویر این دو مدل رو با هم مقایسه میکنی میبینی که تلویزیونی که پنل ژاپنی و مرغوب داره چقدر کیفیت تصویرش متفاوت و عالیه .
6- توی سایتهای معتبری مثل flatpanels در مورد ویژگیهای خوب le8300 بارها صحبت شده و ...

rok

Registered User
لایک‌ها
16
اساتید یه سوال داشتم.
بهترین وب بروزر توی اسمارت تی وی های بازار برای کدوم برند و کدوم مدله؟
من دنبال تلویزیونی هستم که مرورگر وب کاملی داشته باشه و کلا برای وبگردی آدمو از کامپیوتر بی نیاز کنه؟ آیا چنین تلویزیونی هست؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
معرفی تلویزیون جدید ایکس ویژن دارای گیرنده دیجیتال داخلی و با قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی
تلویزیون 42KD20 ایکس ویژن با قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی و دارای DVBT داخلی و فرکانس 120 هرتز و زاویه دید وسیع و قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي USB و قابليت پخش فيلم به حالت 24 فريم در ثانيه و روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير و مجهز به ماشين زمان می باشد .
ProductImage_TV_LE-42KD20_927ID_2.jpgProductImage_TV_LE-42KD20_927ID_1.jpgProductImage_TV_LE-42KD20_927ID_3.jpg
قیمت این تلویزیون 1100000 هزار تومان می باشد .

tesla3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
کسی از دوربین سونی مدل nex c3 چیزی میدونه؟

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
معرفی تلویزیون 22 اینچ ایکس ویژن با قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی و قیمت مناسب

تلویزیون led ایکس ویژن مدل 22D20 با قیمت 249000 تومن جدیدا" وارد بازار شده . کنتراست بالا و زاویه دید خوب و قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی و ساپورت فرمتهای usb اش از ویژگیهای خوب این تلویزیون هست و چون ورودی VGA داره میشه از این تلویزیون به عنوان مانیتور هم استفاده کرد .
مشخصات:
مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A

داراي DVB-T داخلي با كيفيت HD

قابليت پخش تصوير، فيلم و موزيك از روي حافظه USB

قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني PVR

مجهز به ماشين زمان

وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)

مگا كنتراست4.000.000:1

زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

داراي ورودي HDMI و VGA

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,BMP,PNG

قابليت پخش صدا با فرمت: MP3,WMA,Real Audio

قابليت پخش تصوير با فرمت DIVX,AVI,MP4,PS,TS,MOV,MKV,ASF,M2TS

marge moosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ارشمیدس جان ممنون از اطلاع رسانیت . مشخصاتش که خیلی خوبه . شما کیفیت تصویر این مدل رو به عنوان مانیتور از نزدیک دیدی ؟ میخوام بدونم به عنوان مانیتور چطوره ؟

بالا