• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوگوهای طراحی شده برای پرشین تولز

alionline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من فکر کنم مدیران برای این صلاح ندونستن چون قرار بوده همون لوگو بزرگتر بشه ولی الان من میگم اصلا کلا هدر زده بشه لوگویی هم اگه میخواد باشه توی هدر استفاده بشه این جوری خداییش خیلی بهتره و یه جورایی از بند وبولتین هم در می یاد پرشین تولز چون الان این لوگو یی که داره یا لوگوهای دیگری که دوستان گذاشن یعنی اینکه مدیران پرشین تولز یاد ندارن یه تغییر اساسی بدن و فقط بلدن به جای عکس اصلی ویبولتین عکس دیگری بزارن و هیچ ابتکار عملی از خودشون ندارن.

البته این نظر منه و شاید هم اشتباه باشه حالا شما با مدیران صحبت کنید شاید با من هم عقیده باشند.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
در حال حاظر سیاست سایت بر استفاده از همین قالب فعلی است دوست گرامی .

قصد تغییر این قالب را نداریم . بنده در مورد لوگوها هم گفته ام لوگویی طراحی شود که با قالب فعلی سایت همخوان باشد

متشکر

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
طرح های sanbad خیلی قشنگه

osho

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید !

ولی این همه طرح بدون در نظر گرفتن اصول طراحی جای بسی شگفتیه از احسان

و بقیه بچه ها که چرا حداقل این مورد به این مهمی رو به یک گروه طراح متخصص نمی سپارن

و یه دفعه رفتن سراغ data gathering برای انتخاب از بین مجموعه ای عظیم از طرح های فاقد

اصول اولیه طراحی لوگو .

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
ببخشید !

و بقیه بچه ها که چرا حداقل این مورد به این مهمی رو به یک گروه طراح متخصص نمی سپارن

و یه دفعه رفتن سراغ data gathering برای انتخاب از بین مجموعه ای عظیم از طرح های فاقد

اصول اولیه طراحی لوگو .

:lol: آره پسر منم فک کنم اصلا کنسل بشه!!! :lol:

وحید یه غلطی کردم اودم پست بالایمو پاک کردم! گفتم خوبه گذاشتید تو صفحه اول!

بد هواسم نبود که بابا اتچه هم پاک میشه بابا!!! آخر بایرام بازی بود :p

دوباره اتچیدم!!!

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
ببخشید !

اصول اولیه طراحی لوگو .

پرشین تولز همیشه از حرفه ای ها استفاده کرده بود هم برای لو گوی معمولی و هم برای طرح های نوروز
حالا چرا هیچ کدوم از حرفه ای ها توی این فراخوان شرکت نکردند معلوم نیست ولی فکر بسیار جالبی بود و اگر چندین حرفه ای بر سر اینکار رقابت می کردند مطمئنا طرح قشنگی در میومد

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
هفتمی:

cf7c0fb702.png

213ca0f597.png

هشتمی:

9c1c76926d.png

b0310a0348.png

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
:lol: آره پسر منم فک کنم اصلا کنسل بشه!!! :lol:

وحید یه غلطی کردم اودم پست بالایمو پاک کردم! گفتم خوبه گذاشتید تو صفحه اول!

بد هواسم نبود که بابا اتچه هم پاک میشه بابا!!! آخر بایرام بازی بود :p

دوباره اتچیدم!!!

مشکلی نیست حل شد :)

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب دوستان همونطور که میدونید فقط امروز رو وقت دارید برای ارائه ی طرح ها . تا امشب ساعت 12 صبر میکنیم و آخرین تلاشهای شما رو میبینیم .

aminjooon2005

Registered User
لایک‌ها
6
من از این خوشم اومد
attachment.php

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
این مسابقه نه تنها کنسل نمیشود بلکه کاملا مورد تایید است. شرکت در آن هم برای همه آزاد است . چه برای حرفه ای ها و چه برای آماتورها . خوشبختانه طرحهای زیبایی هم دیدیم . من از همین جا از کلیه دوستان شرکت کننده برای بار دیگر تشکر میکنم .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بسیار خوب مهلت مسابقه هم به پایان رسید . از تمام دوستانی که زحمت کشیدند و وقت خودشان را گذاشتند و لوگو طراحی کردند واقعا تشکر میکنم و خسته نباشید عرض میکنم . از جناب شیرازی هم صمیمانه قدردانی میکنم .
منتظر نتیجه ی مسابقه باشید .
با تشکر .

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
مگر من توی جبهه هستم که میگویید : برادر شیرازی ؟؟؟؟
flamethrower.gif
automatic.gif

متشکر از همه دوستانی که در این مسابقه شرکت کرده اند ، بررسی طرحهای دوستان از امروز توسط مدیران انجام خواهد گردید

بنده از وحید خان تشکر ویژه دارم

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مگر من توی جبهه هستم که میگویید : برادر شیرازی ؟؟؟؟
flamethrower.gif
automatic.gif

متشکر از همه دوستانی که در این مسابقه شرکت کرده اند ، بررسی طرحهای دوستان از امروز توسط مدیران انجام خواهد گردید

بنده از وحید خان تشکر ویژه دارم

:D

.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
mo_toori

sanbad

خوب است

مال اين هم .پسر نقره ای هم خوب است اما به قالب اينجا نميخوره

MS mass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با احترام به قوانین مسابقه و زحمات و حق طراحان ، بنده هیچ حرفی ندارم.

اگر قبول کنید فقط چند تا مورد رو میگم تا بتونم کمکی به حرفه ای شدن طراحان و حتی خودم کرده باشم :

1- برای طراحی یک لوگو اول باید کاربری صاحب امتیاز و استفاده کننده لوگو مد نظر باشه تا طرح اولیه با موضوع اون همخوانی داشته باشه.
2- طرح باید تا حد ممکن ساده باشه و در عین حال گیرا و با مفهوم.پس طرحهای شلوغ خیلی کمتر استقبال میشه.
3- طرح باید در عین سادگی بسیار زیبا و جذاب باشه و بقولی باید چشم نواز باشه. در این مورد فکر کنید یک بیننده تبلیغات دو شرکت رو که دارای آرمهای متفاوتی هستند رو ببینه و بخواد محصول یکی از اونها رو بخره. قطعا در درجه اول جذب شرکتی میشه که داری لوگو و آرم زیباتریه. اینجا طراح باید خوشو جای بیننده بزاره.

4- طرح باید بتونه به حالت دو رنگ مثلا سیاه و سفید بدون هیچ مشکلی نمایش داده بشه. در این مورد فرض کنید یک شرکت بخواد لوگوی خوشو بده از روش مهر بسازند. اگر طرح اصلی با افکت و سه بعدی سازی های رنگین همراه باشه قطعا مشکل ایجاد میشه.

5- بهتره در طراحی از طرح های شرکتها و سازمانها و ... که لوگوهای زیبا و حرفه ای دارند الهام گرفت تا بتونیم حرفه ای تر عمل کنیم. اما در عین حال نباید اصالت و مفهوم طرح خودمون رو فراموش کنیم.
برای این منظور کافیه که در قسمت جستجوی تصاویر سایتهای گوگل و یاهو کلمه Logo و از این دست رو سرچ کنید و نتایج رو به دقت بررسی کنید.

اگر به پنج نکته بالا عمل کنید به سادگی میتونید شاهد یک اثر حرفه ای از خودتون باشید. قطعا خودتون هم از کارتون تعجب می کنید.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
قشنگ ترین طرح ها به نظر من:
1.طرح چهارم Kouroshm
2. طرح Vahid_persian
3. طرح پنجم آقای یعقوبیان
4. طرح سوم mo_toori
اینها هر 4 تا به نظر من مشترکا قشنگ ترین ها هستند.

بالا