- نوشتهها
- 232
- لایکها
- 0
قشنگ ترین طرح ها به نظر من:
1.طرح چهارم Kouroshm
2. طرح Vahid_persian
3. طرح پنجم آقای یعقوبیان
4. طرح سوم mo_toori
اینها هر 4 تا به نظر من مشترکا قشنگ ترین ها هستند.
متشکر
.
1.طرح چهارم Kouroshm
2. طرح Vahid_persian
4. طرح سوم mo_toori
طرحهای برتر کی معرفی میشن؟
با تشکر از نظراتتون .1- برای طراحی یک لوگو اول باید کاربری صاحب امتیاز و استفاده کننده لوگو مد نظر باشه تا طرح اولیه با موضوع اون همخوانی داشته باشه.
2- طرح باید تا حد ممکن ساده باشه و در عین حال گیرا و با مفهوم.پس طرحهای شلوغ خیلی کمتر استقبال میشه.
3- طرح باید در عین سادگی بسیار زیبا و جذاب باشه و بقولی باید چشم نواز باشه. در این مورد فکر کنید یک بیننده تبلیغات دو شرکت رو که دارای آرمهای متفاوتی هستند رو ببینه و بخواد محصول یکی از اونها رو بخره. قطعا در درجه اول جذب شرکتی میشه که داری لوگو و آرم زیباتریه. اینجا طراح باید خوشو جای بیننده بزاره.
4- طرح باید بتونه به حالت دو رنگ مثلا سیاه و سفید بدون هیچ مشکلی نمایش داده بشه. در این مورد فرض کنید یک شرکت بخواد لوگوی خوشو بده از روش مهر بسازند. اگر طرح اصلی با افکت و سه بعدی سازی های رنگین همراه باشه قطعا مشکل ایجاد میشه.
5- بهتره در طراحی از طرح های شرکتها و سازمانها و ... که لوگوهای زیبا و حرفه ای دارند الهام گرفت تا بتونیم حرفه ای تر عمل کنیم. اما در عین حال نباید اصالت و مفهوم طرح خودمون رو فراموش کنیم.
برای این منظور کافیه که در قسمت جستجوی تصاویر سایتهای گوگل و یاهو کلمه Logo و از این دست رو سرچ کنید و نتایج رو به دقت بررسی کنید.
اگر به پنج نکته بالا عمل کنید به سادگی میتونید شاهد یک اثر حرفه ای از خودتون باشید. قطعا خودتون هم از کارتون تعجب می کنید.
.
1.طرح چهارم Kouroshm
2. طرح Vahid_persian
4. طرح سوم mo_toori
برادر جان. فکر نمی کنی حداقل برای ما غیر حرفه ای ها باید اولش اینو می گفتی؟یک نکته ای که دوستان در طرحهای کمتر رعایت کردند اینه که پرشین تولز در حال حاضر لوگو داره. ولی برای فروم میشه یک طرح زیبا که ترکیبی از لوگوی پرشین تولز و هر عنوان یا المان دیگر مناسب فروم، باشد. طرح هایی که علیرضا در فروم مدیران مطرح کرده بود این نکته را خیلی رعایت نکرده بودند.
مرسی دوست عزیز نظر لطف شماست!طرحهای lordofpersia و sixabat از همه بهترند.
هنوز مشخص نشده کي برنده شده؟
يا شايد هم هيچکدوم از طرح ها مورد قبول واقع نشده؟!