hajvahid
Registered User
- نوشتهها
- 21
- لایکها
- 3
باید راه دیگه ای باشه ولی تهش اینه که اگه واقعا به 100 دلار رسیدی به کسی که اینجا تو پرشین تولز هست و واقعا تو یه کشور دیگه زندگی می کنه، اکانتت رو با یه قیمت خوب بفروشی.
یا باهاش معامله کنی در برابر مثل x در x از حساب مالی اون استفاده کنی.
بچه های اینجا یه سریاشون الان خارجن.
اون قضیه رسیدن به حداقل صد دلار برای برداشت در پراپلرادز که یه سوء برداشت توسط دوستان ایرانی هست. اصلا اینطور نیست. نرخ پایه برداشت توی پنل صد دلار تنظیم شده ولی میتونید تا ۵ دلار بیاریدش پایین. من خودم دریافت ۱۹ دلاری هم داشتم. به همین وبمانی ایرانی خودم هم زدند. الان دارن اذیت میکنن فقط. تنها نکته ای که هست تاخیر یک ماهه در قابل برداشت شدن درامد هاست. یعنی شما هر چی توی سی روز گذشته درامد داشتید رو تقریبا ۳۵ روز بعد میتونید نقد کنید. که خب برای اکانتی که مستمر در حال کار هست دیگه عملا این فاصله حس نمیشه.
موجودی فعلی اکانت ۹۴ دلار هست. تنها چیزی که قبول میکنن اینه که من تصویر پاسپورت یه شخص خارج از ایران رو ارائه بدم تا کلا مشخصات هویت مالک اکانت رو به نام ایشون تغییر بدن و شخص جدید هم میتونه با یه حساب مالیفقط به نام فقط خودش دریافتی داشته باشه (چه وبمانی، چه پی پال و چه بقیه موارد).
اگر کسی از دوستان میتونه در این زمینه کمک کنه و تصویر پاسپورت ارائه بده من در خواست تغییر هویت رو بدم.
این اکانت ماهیانه حوالی ۵۰ دلار ورودی داره و اگر کسی به این روش میتونه واسم نقدش کنه (چه ریالی - چه دلاری) لطفا با من تماس بگیره