• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست قيمت دوربين هاي ديجيتال و تجهيزات مرتبط

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوستان لطف كنيد تو اين تاپيك قيمت دوربين و تجهيزات مربوط با عكاسي ديجيتال رو پست كنيد
من اين ليست رو امروز اضافه ميكنم و هربار كه خواستم ليست رو اپديت كنم همين پست اول رو اديت ميكنم ...

Canon EOS 350D Kit(18-55) : 1.150.000
Canon EOS 350D Body: 1.050.000
LCD Size: 1.8 inch
Aphomar

icpshift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز
قيمت فعلي دوربين canon power shot A400 رو ميخوام

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از icpshift :
با سلام خدمت دوستان عزيز
قيمت فعلي دوربين canon power shot A400 رو ميخوام
تو ليست هست

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
نیاز جان قیمت ها نمی دونم چقدر درسته ولی توی نمایشگاه دیجیتال خیلی با اینا فرق داشت
(البته فروش فوق العاده بوده شاید
مثلن نیکون 8700 که اینجا 730 نوشتید
630 بود خالی و با کیف و مموری 128 می دادن 650
حالا من لیست رو پیدا کنم می زارم

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من یه دوربین canon S60 از مالزی با قیمت 350000 تومان خریدم میخواستم ببینم میشه اینجا برد گارانتیش کرد یا نه ؟
در ضمن مموری کارتش 32 مگ هست اگه بخوام مموری بگیرم چه مارکی بخرم خوبه ؟ :rolleyes:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از xoew :
نیاز جان قیمت ها نمی دونم چقدر درسته ولی توی نمایشگاه دیجیتال خیلی با اینا فرق داشت
(البته فروش فوق العاده بوده شاید
مثلن نیکون 8700 که اینجا 730 نوشتید
630 بود خالی و با کیف و مموری 128 می دادن 650
حالا من لیست رو پیدا کنم می زارم
xeow خان اين اختلاف زياد شايد به خاطر فروش فوق العاده بوده و در بعضي مدل ها مكنه شاهد كاهش قيمت به خاطر نمايشگاه باشيم , به هر حال هدف از اين ليست قيمت آشنايي با حدود قيمت هست و ممكنه يك اختلاف قيمت حداكثر 50 تومني با قيمت بازار وجود داشته باشه ولي اين موردي كه شما فرموديد استثناست و غير ممكنه تو ساير مدلها همچين اختلافي داشته باشيم ...

دوستاني كه ليست قيمت از هر منبعي دارن خواهش ميكنم تو همين تاپيك پستش كنن , منم سعي ميكنم تو پست اول به ليستي كه دوستان پست خواهند كرد لينك بدم .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از calligrapher :
سلام
من یه دوربین canon S60 از مالزی با قیمت 350000 تومان خریدم میخواستم ببینم میشه اینجا برد گارانتیش کرد یا نه ؟
در ضمن مموری کارتش 32 مگ هست اگه بخوام مموری بگیرم چه مارکی بخرم خوبه ؟ :rolleyes:
در مورد گارانتي نظر خاصي ندارم , بهتره با شركت هاي گارانتي كننده تماس بگيريد , ولي بعيد ميدونم بشه اينكارو انجام داد ...

دوربيني كه خريديد دوربين خيلي خوبيه , منم به اين سري S علاقه زيادي دارم :) مموري پيشنهاد ميكنم Lexar از نوع high speed مثلا 40x بخريد .

happyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كسي نظري راجع به Finepix S 5500 داره؟ آيا ميارزه كه به خاطر زوم 10x اون ، به جاي A520 و يا A95 خريدش؟

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
در مورد گارانتي نظر خاصي ندارم , بهتره با شركت هاي گارانتي كننده تماس بگيريد , ولي بعيد ميدونم بشه اينكارو انجام داد ...

دوربيني كه خريديد دوربين خيلي خوبيه , منم به اين سري S علاقه زيادي دارم :) مموري پيشنهاد ميكنم Lexar از نوع high speed مثلا 40x بخريد .

امروز رفتم رم بگیرم دیدم ارزونترینش kingston منم یه 512 مگ خریدم با قیمت 38000 تومان حالا دیگه نمیدونم سرعتش چقدره
البته به توصیه شما میخواستم Lexar بگیرم اما پولم کم بود مجبور شدم همینو بگیرم
راستی سرعت بالاتر در چه جایی خودشو نشون میده اگه میشه در این مورد به من اطلاعات بدید ممنونم :happy:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :

راستی اینو بگم سری s نسبت به مثلا دوربین G6 ضعیفتره من که از فروشنده پرسیدم میگفت اگه میتونی G6 رو ببر البته مطمئن بودم این حرفو نه به خاطر خودش میزنه چون طبق لیستی که جلوش گذاشته بود دوربین g6 با نمره 9.6 از 10 بود ولی s60 نمره 8.2 گرفته بود در ضمن نمونه عکساشم من که دیدم واقعا از سری S خیلی بهتره حالا اگه میخوای یه چیزی بخری که دیگه نخوای ارتقا بدی به نظرم همون G6 رو بگیر
تفاوت رو ببین
عکس بالایی G6 , پایینی s70,60

IMG_0011-pp.JPG

IMG_4412-pp.JPG

icpshift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من دوربین canon power shot a400 رو از شرکت رافد تهران سوال کردم به من 170000 تومان باگارانتی قیمت داد در حالی که تو لیست شما 200000 تومانه می خواستم ببینم چرا ؟
تلفنش :7516350-7516355

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
كدوم گارانتي بود ؟ اين پست ها آخرش باعث ميشن من اين ليست رو از فروم حذف كنم :(

دوستان عرض كردم اين ليست براي اينه كه حدود قيمت رو بدونيم :( براي هيچ كدوم از ماها اصلا امكانپذير نيست هر روز قيمت هاي جديد اين همه مدل رو از همه فروشگاهها سوال كنيم و هر روز ليست رو آپديت كنيم :(

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از calligrapher :
راستی اینو بگم سری s نسبت به مثلا دوربین G6 ضعیفتره من که از فروشنده پرسیدم میگفت اگه میتونی G6 رو ببر البته مطمئن بودم این حرفو نه به خاطر خودش میزنه چون طبق لیستی که جلوش گذاشته بود دوربین g6 با نمره 9.6 از 10 بود ولی s60 نمره 8.2 گرفته بود در ضمن نمونه عکساشم من که دیدم واقعا از سری S خیلی بهتره حالا اگه میخوای یه چیزی بخری که دیگه نخوای ارتقا بدی به نظرم همون G6 رو بگیر
تفاوت رو ببین
عکس بالایی G6 , پایینی s70,60
calligrapher جان اين G6 رو كه ميفرماييد كلا در يك رنج و كلاس متفاوت هست و قابل مقايسه با S60 نيست , سنسورش 2 مگاپيكسل بيشتره و SLR like هست در حالي كه S60 يك مدل كامپكت هستش ...
ميتونيد S60 رو با G5 مقايسه كنيد چون هر دو از سنسور و پروسسور يكساني استفاده ميكنن .
در ميان دوربين هاي كامپكت تو اين رنج سري S كانن واقعا موفق و پرفروش بودن و كيفيت عكسهاشون عاليه . در عوض دوربين شما نويزش از G6 كمتره و واقعا جيبي و قابل حمل هست .

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
calligrapher جان اين G6 رو كه ميفرماييد كلا در يك رنج و كلاس متفاوت هست و قابل مقايسه با S60 نيست , سنسورش 2 مگاپيكسل بيشتره و SLR like هست در حالي كه S60 يك مدل كامپكت هستش ...
ميتونيد S60 رو با G5 مقايسه كنيد چون هر دو از سنسور و پروسسور يكساني استفاده ميكنن .
در ميان دوربين هاي كامپكت تو اين رنج سري S كانن واقعا موفق و پرفروش بودن و كيفيت عكسهاشون عاليه . در عوض دوربين شما نويزش از G6 كمتره و واقعا جيبي و قابل حمل هست .

جناب اقاي مدير از اطلاعاتي كه دادين ممنونم درسته من يك قياس اشتباه انجام دادم
البته من به كيفيت بالاي دوربين شك ندارم اما تو محيط تاريكتر وقتي عكس ميگيرم زياد جالب نيست نميدونم همه دوربينا اينجورا يا نه ؟ درسته كه فلاش اين دوربينا برد كمي دارن ولي من فكر ميكنم كنتراست بيش از حد اين سري S باعث شده عکس ها در محیط کم نور تر جزییات رو کمتر به وضوح نمایش بدن بازم من در این مورد هنوز مشکوکم :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
اين موردي كه فرموديد تو ذات همه دوربين هاي ديجيتال هست (به غير از dslr ها) . نگران نباشيد و از دوربينتون لذت ببريد .

happyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كانن تا فردا يعني 21/2/84 فروش فوق العاده براي نمايشگاه داره كه روي اون ليستي كه نياز داده 10% تخفيف ميده . فروشگاهش هم كنون شماره 3 تو ميرزاي شيرازيه

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از happyboy :
كانن تا فردا يعني 21/2/84 فروش فوق العاده براي نمايشگاه داره كه روي اون ليستي كه نياز داده 10% تخفيف ميده . فروشگاهش هم كنون شماره 3 تو ميرزاي شيرازيه

ببين پدر سوخته ها چقدر ميكشن روش كه حاضرا 10 در صد تخفيف قايل بشن.

طبق ليست آقاي مدير من دوربينم رو 113000 تومن ارزونتر خريدم يعني S60 طبق ليست 463000 كه با حساب 10 در صد تخفيف ميشه 417000 يعني بازم حدود 67000 تومن از مالزي دارن گرونتر ميفروشن :hmm:

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اين هم ليست قيمتهاي نمايشگاه ديجيتال
نيكون و كنون هست يك اشتباه لپي هم در پست قبلي داشتم كه بوسيله اين پست و عكسها كه موثق تر است اصلاح مي كنم :)

mjkhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه در نماْشگاه حضور داشتند : آْيا پاناسونيك هم بوده ؟ قيمت هايش موجود است ؟ آيا fz5 به بازار آمده ؟ با چه قيمتي ؟

icpshift

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
كدوم گارانتي بود ؟ اين پست ها آخرش باعث ميشن من اين ليست رو از فروم حذف كنم :(

دوستان عرض كردم اين ليست براي اينه كه حدود قيمت رو بدونيم :( براي هيچ كدوم از ماها اصلا امكانپذير نيست هر روز قيمت هاي جديد اين همه مدل رو از همه فروشگاهها سوال كنيم و هر روز ليست رو آپديت كنيم :(

ببخشيد منظور خاصي نداشتم
فقط ميخواستم بدونم اين Power Shote A400 نمونه تقلبي هم داره يا مدل هاي مختلفي داره اين رو مي خوام بدونم

بالا