• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست قيمت دوربين هاي ديجيتال و تجهيزات مرتبط

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از mjkhz :
دوستاني كه در نماْشگاه حضور داشتند : آْيا پاناسونيك هم بوده ؟ قيمت هايش موجود است ؟ آيا fz5 به بازار آمده ؟ با چه قيمتي ؟
آره بوده ولی قیمت نمی ادده می گفته بیان همونجا خرید کنید فقط ادرس میداد

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نياز جان به چه دليل نويز s60 از g6 کمتره ؟ با اینکه g6 از پردازنده digic استفاده کرده ؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از Farshad.M :
نياز جان به چه دليل نويز s60 از g6 کمتره ؟ با اینکه g6 از پردازنده digic استفاده کرده ؟
فرشاد جان به فروم پرشين تولز خوش اومديد :) مساله نويز ربطي به پردازنده digicII نداره , نويز ناشي از محدوديت هاي سنسور (CCD و Cmos) هستش , Canon G6 از CCD جديد 7.1 مگاپيكسلي استفاده كرده كه گفته ميشه نويز اين سنسور 7.1 مگاپيكسلي كمتر از نويز سنسور 8 مگاپيكسلي و بيشتر از سنسور 5 مگاپيكسلي قديم هست كه در S60 ازش استفاده شده ...
البته ميزان اين كم و زياد بودن ها فقط در ISO هاي خيلي بالا معلوم ميشه و قابل ديدن هست .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ليست قيمت مربوط به نمايشگاه رو كه دوست عزيزمون xeow پست كردند رو من سايزش رو كمتر كردم و full size پست ميكنم

15gp.gif

28pp.gif

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محدوديت هاي سنسور رو اگه ممكنه واضح تر توضيح بده ... مگه يك سنسور 8 مگاپيكسلي(pro1) با توجه به سايز بزرگترش نباید قاعدتاٌ کاهش نویز داشته باشه؟

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با اجازه از نياز عزيز
نه مگاپيكسل بيشتر هميشه به معناي سايز بزرگتر نيست. در حقيقت آنچه كه نويز را مشخص ميكند سايز فتوسايتهاي موجود روي سنسور است كه ممكن است در يك دوربين 6 مگاپيكسلي بزرگتر باشند از يك دوربين 8 مگاپيكسلي( مثلا پرو وان كنن در قياس با 300 دي كانن)

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب روشن متوجه اين مسئله هستم ولي منظور من دو مدل g6 و pro1 بود که سایز سنسور pro1 بزرگتر از g6 میباشد و باید نویز کمتری داشته باشیم ولی فکر میکنم نتیجه کار با این مسئله در تناقض باشه ... به چه دلیل؟

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سايز فتوسايت مهم است نه سايز سنسور. مثلا 6 ميليون فتوسايت روي يك سنسور ممكن است سايز بزرگتري داشته باشن نسبت به 8 ميليون فتوسايت روي سنسوري هم اندازه يا حتي بزرگتر. سايز هر فتوسايت مهم است و نه مجموع سايزهاي آنها(كه برابر سايز سنسور ميشود)

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من همینجاست ... میخوام ببینم در pro1 با سنسور بزرگترش که عملاٌ باید 8 میلیون پیکسل را دریافت کند فتوسایتها نسبت به g6 کوچکتر خواهند شد؟ فکر میکنم با یک محاسبه بتوان سایز آنها را بدست آورد ...

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
با تشكر از دوست و استاد عزيزم آقاي روشن . ببينيد فرشاد خان سايز سنسور pro1 كمي بزرگتر از سنسور g6 هست (2 ميليمتر در قطر) ولي به ازاي اين 2~1 ميليمتر اختلاف 2~1 مگاپيكسل اضافه شده و نتيجش اينه كه پيكسل ها كوچكتر و به اصطلاح فشرده تر هستند و چگالي كمتري دارن . و هر چي پيكسل ها كوچكتر باشن در نتيجه بيشتر با محدوديت ها و مشكلاتي مثل نويز در اثر توليد حرارت بيشتر و ضعف دايناميك رنج مواجه خواهيم بود ...

كاملا متوجه منظورتون هستم و با يكسري محاسبات ميشه سايزي كه ميفرماييد رو بدست آورد .

مثلا سنسور 8mp كانن Pro1 كه مثال زديد 8.70 ميليمتر عرض و 6.53 ميليمتر طول داره و قطرش تقريبا 11 ميليمتر هست ... عكسهاي اين سنسور 3264 پيكسل در عرض و 2448 پيكسل در طول دارن كه 3264x2448=7980480= 8mp

با محاسباتي كه براي پيدا كردن اندازه سطح پيكسلهاي يك سنسور كه در اين سنسور 8 مگاپيكسلي فكر كنم 7µm² باشه و مثلا در سنسور 5 مگاپيكسلي S60 مقدارش 12µm² هست ميشه سايز پيكسل سنسور 7 مگاپيكسلي G6 رو هم پيدا كرد كه خيلي تخصصيه و جاش اين فروم نيست . منم اطلاعات زيادي در اين مورد ندارم و ممكنه اعدادي كه گفتم صحيح نباشن . هر چقدر اين سايز بزرگتر باشه نويز كمتره و كيفيت بهتره .

بطور كلي سايز پيكسل بزرگتر و سايز سنسور بزرگتر = كيفيت بهتر و نويز كمتر .

Farshad.M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نياز جان از توضيحاتت ممنون ... در ضمن از جناب روشن هم به خاطر پاسخهاشون تشكر ميكنم.

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كارت درسته فقط قيمت سوني رو نداري!!!

CaptainArmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي ميدونه الان قيمت cyber-shotf717 چنده؟

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
كسي از قيمت فلاش واسه نيكون 4100 خبر داره؟
راستي قيمتش + لوازم نرمالش چند در مياد؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
ليست آپديت شد , قيمت هاي كاسيو و hp رو اضافه كردم

froshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونايي كه عشق دوربين ديجيتالن برن تو اين سايت www.shop.ir. من كه كلي باحاش حال كردم.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
ليست قيمت فروشگاه طنين كامپيوتر - مركز كامپيوتر ايران - پنجشنبه 8 تيرماه

kaveh1ndtd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خواستم يه دوربين بگيرم تا دو هفته ديگه(امروز 11 تير 84)بگيرم.
نظر خودم به كانون 300 دي هستش ولي نمي دونم كيفيتش خوبه يا نه؟ لطفا راهنماييم كنين چون دوربين رو بايد سفارش بدم و اگه خوشم نيومد نمي تونم پسش بدم.
راستي شما قيمتو زده بوديد 905 تومن با لنز كيت 18-55ميليمتري.
اين قيمت درسته؟
اگه اين دوربين زياد خوب نيست 350 دي چطوره كه البته با پولش مشكل دارم.
300 دي ارزش پولشو داره يا نه؟
Please help me!

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
كاوه خان به فروم پرشين تولز خوش آمديد . 350D خيلي بهتره , اختلاف زير 100 تومن ارزش خريد 350D رو داره .

350D رو انتخاب كنيد .

بالا