• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليگ قهرمانان اروپا 2009/2010

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پارسال ليگ برتر در مرحله يک چهارم 4 نماينده داشت و الان شده 2 تا. يکي اش آرسنال.

همچین شما میگی یکیش آرسنال انگار بقوله یکی از بچه ها داری درباره ذرت کاران حرف میزنی!

به نظر من مدعیان منچستر و بارسا و بایرن هستن.

نظریات کلا جالبه ...!
نمیدونم بایرن از کی تا حالا مدعی شده ما خبر نداریم!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نظریات کلا جالبه ...!

آخه دیگه تیمی نمونده . اینتر که با اون وضعیت احتمال زیاد مرحله بعد حذفه. آرسنال هم اگه قرعه خوب بهش بخوره میتونه بیاد بالاتر.
میمونه اون 3 تا که گفتم.
بایرن از فصل 98-99 تا فصل 08-09 ، 7 بار در یک چهارم نهایی حضور داشته. پس نمیشه گفت مدعی نبوده و نیست.

پ.ن : الان SMAM میاد. دی:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بازی دیشب یه بازی بود . بازی رفت هم یه بازی دیگه . من همچنان میگم اگر در بازی رفت اون پنالتی رو می گرفت الان تیم صعود کننده چلسی بود . بازی اینتر هم انصافا دیشب عالی بود . اومده بود اون کاری رو بکنه که میخواست یعنی گل نخوره . قشنگ من از یه جایی داشتم می دیدم که اینا می اندازن پشت تری و خط مستقیم دفاع چلسی جالبه که آنجلوتی هیچ فکری نکرد به حال این قضیه . واقعا دیشب چلسی تکون نتونست بخوره . پرس شدید اینتر کار دست چلسی داد. شدیدا امیدوارم این شیوه ی بازی اینتر در بازی های بعد جواب نده
فکر کنم هر تيمي ميخواد گل نخوره :دي واقعا به دفاع ديشب اينتر حسودي ام شد :rolleyes: اون تکل مايکون روي شوت دروگبا که قشنگ داشت ميرفت کنج دروازه.. يا شبيه هيمنکار رو ساموئل هم کرد يه بار. چند وقتيه تو ميلان از اين چيز ها نديدم. همين گل-خريدن هاست که باعث صعود اينتر شد چون اگه گل رو ميخورد تو نيمه اول، کارش قطعا تموم بود.

به هر حال اينتر برخلاف دوره هاي قبل که واقعا هيچکار نميتونست بکنه، ايندفعه هم بازي رفت و هم برگشت يه چيزي نشون داد - کم حمله نکرد - پوزشن خوبي داشت و ... . راستش کمي سورپرايز شدم.

پرس شدید اینتر کار دست چلسی داد.
موافقم. من تو بازي هاي ليگ برتر و خصوصا لاليگا چيزي به اسم پرس نميبينم (منها چند تا استثنا - مثلا وايادوليد (؟) اونشب جلوي بارسا خوب کار کرد). حالا بعضي ها ميگن پرس نکردن=فوتبال باز و تهاجمي! کاري ندارم. ولي روش متوقف کردن تيم هاي ليگ برتري پرس شديد هست. حتي اگه از خط حمله انجام بشه. مورينيو ميدونست اينو چون کاملا تو بازي اينتر ميشد ديد اين پرس و دوندگي براي گرفتن توپ و در يک کلام، باز بازي نکردن.

ما امیدی نداریم ولی اونقدرها هم ناامید نیستیم
:D يه بار ديگه جمله ات رو بخون!

منچستر هم شانسش بالاست هر چند شانس بیشتر مال بارساست
به نظر من،
منچستر تست واقعي رو تو مرحله ي بعد ميخوره (اگه قرعه آسوني نخوره بهش - مثل زسکا). با اينکه گفتنش سخته، ولي ميلان امسال تو اروپا در حدي نبود که بخواد منچستر رو تست کنه.

به نظر من مدعیان منچستر و بارسا و بایرن هستن.

تیمی که به اینتر بخوره خیلی خوش شانسه. چون لوسیو و موتا را ندارن.
موتا؟ لول... فکر کنم بدون موتا بهتر کار کنن. واقعا متوسط هست اين بازيکن!
لوسيو ولي آره. هر چند چيوو هم بد مدافعي نيست.

همچین شما میگی یکیش آرسنال انگار بقوله یکی از بچه ها داری درباره ذرت کاران حرف میزنی!
نه منظور اين نبود. ببخشيد! ولي کلا تو اين سال هاي اخير آرسنال از نظر شانس قهرماني هميشه بعد از منچستر و ليورپول و حتي چلسي بوده. به نظرم شانستون خيلي نيست (پارسا هم خودش گفته قبلا) هر چند کاملا ترجيح ميدم شما ببريد تا منچستر!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظرم چلسي اصلا خوب بازي نكرد.
چند تا از بازي هاي اين فصل چلسي رو ديدم و معتقدم كه انچلوتي نتونسته اون طور كه بايد خوب كار كنه.شايد نتايج خوبي گرفته باشه اما از نظر ارائه ي بازي زيبا چندان خوب كار نكرده(البته از يه مربي ايتاليايي بيشتر از اين هم انتظار نمي ره:دي)حتي اين هفته تو ليگ 4 گل به وستهم زد در حالي كه معتقدم بازيش چنگي به دل نزد.بردن اينتر كار خيلي سختي نبود اما كارلتو توانش رو نداشت.ببينيد كه چه طور خوزه بازيكناش رو تهييج كرده بود براي اين بازي اما شاگردان كارلتو اصلا اون شور و هيجان لازمه رو نداشتن.گويي با اين انديشه به زمين اومده بودن كه با يه تساوي هم صعود مي كنن.
البته بايد بگم كه خوزه كارشو عالي انجام داد.وقتي به مهره هاي دو تيم نگاه مي كنيم به ارزش كار مورينيو بيشتر پي مي بريم.البته براي دور بعد كار بسيار مشكل تري پيش رو خواهد داشت.مگر اينكه به زسكا بخوره وگرنه ليون هم مي تونه اين تيم رو حذف كنه!
در مورد ارسنال هم دوستان دهانشان ببندن و نظاره نمايش فوق العاده شان در دور بعد باشن تا ببينن كه يه مشت بچه مدرسه اي چه كاراي بزرگي مي تونن انجام بدن.(باز پارسا گاله رو باز كرد...ببند اقا ببند اون ...)
منچستر هم عيارش دور بعد مشخص ميشه(به تاييد حرف دوستمون)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آخه دیگه تیمی نمونده . اینتر که با اون وضعیت احتمال زیاد مرحله بعد حذفه. آرسنال هم اگه قرعه خوب بهش بخوره میتونه بیاد بالاتر.
میمونه اون 3 تا که گفتم.
بایرن از فصل 98-99 تا فصل 08-09 ، 7 بار در یک چهارم نهایی حضور داشته. پس نمیشه گفت مدعی نبوده و نیست.

پ.ن : الان SMAM میاد. دی:

تیم نمونده یعنی چی؟!
وقتی لیون رئال رو حذف میکنه یعنی میتونه خودش مدعی باشه
هر تیمی که تا این مرحله میاد تیم هست که میاد و گرنه تو دور های قبلی اوت میشه.

طرز تفکر شما تاریخ انقضاش بکم گذشته.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@sJaguar
وقتی لیون رئال رو حذف میکنه یعنی میتونه خودش مدعی باشه
هر تیمی که تا این مرحله میاد تیم هست که میاد و گرنه تو دور های قبلی اوت میشه.

از نظر شما لیون مدعیه، پس بایرن هم میتونه مدعی باشه، پس حرفاتون تناقض داره .

------

نظریات کلا جالبه ...!
طرز تفکر شما تاریخ انقضاش بکم گذشته.

برای حرفات استدلال های قوی ای هم داری .

------

حالا یه سوال: به نظرت اگه منچستر به زسکا (که طبق حرف خودت میتونه مدعی باشه) بخوره، تست میخوره و عیارش مشخص میشه ؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
فکر کنم هر تيمي ميخواد گل نخوره :دي واقعا به دفاع ديشب اينتر حسودي ام شد :rolleyes: اون تکل مايکون روي شوت دروگبا که قشنگ داشت ميرفت کنج دروازه.. يا شبيه هيمنکار رو ساموئل هم کرد يه بار. چند وقتيه تو ميلان از اين چيز ها نديدم. همين گل-خريدن هاست که باعث صعود اينتر شد چون اگه گل رو ميخورد تو نيمه اول، کارش قطعا تموم بود.

تیمی که میاد گل نخوره با تیمی که میاد گل نخوره و گل هم بزنه فرق میکنه . تیمی که میاد گل نخوره و گل هم مایل نیست بزنه بازم فرق میکنه . این که مسلمه که همه نمی خوان گل بخورن. من حرفم این بود که تیم مورینیو (فرقی نداره اینتر باشه یا چلسی یا بارسلونا یا اندرلشت) وقت اسمش تیم مورینیوئه اگر قراره ببازه نباید در بازی رفت نتیجه ی دلخواه رو بگیره چون مورینیو خیلی خوب بلده نتیجه رو در بازی برگشت برای خودش نگه داره . کلآ هم گاهی اوقات براش مهم نیست "چه جوری" ولی بلاخره کارش رو میکنه. یعنی به هر ترتیب میخواد نتیجه رو نگه داره . به طور کلی اینکه اینتر اگه اون پنالتی رو ضدش می گرفتن و گل می خورد و توی این بازی مجبور می بود به گل زدن هم فکر کنه در کنار گل نخوردن , الان نتیجه این نبود . حالا دیگه گذشته و بازی دیشب اینتر هم انصافا عالی بود

به هر حال اينتر برخلاف دوره هاي قبل که واقعا هيچکار نميتونست بکنه، ايندفعه هم بازي رفت و هم برگشت يه چيزي نشون داد - کم حمله نکرد - پوزشن خوبي داشت و ... . راستش کمي سورپرايز شدم.

دقیقا . دقیقا من اصلا انتظار چنین بازی ای رو نداشتم

:D يه بار ديگه جمله ات رو بخون!

یعنی دو طرفش تناقض داره؟ :دی نه من "خیلی" رو جا انداختم از آخر جمله ی اول :

ما امیدی نداریم "خیلی " ولی اونقدرها هم ناامید نیستیم . حالا منظورم کلآ این بود که امید آنچنانی ای نداریم / ندارم ولی انقدر ها هم دیگه ناامید نیستیم :دی

در مورد ارسنال هم دوستان دهانشان ببندن و نظاره نمايش فوق العاده شان در دور بعد باشن تا ببينن كه يه مشت بچه مدرسه اي چه كاراي بزرگي مي تونن انجام بدن.(باز پارسا گاله رو باز كرد...ببند اقا ببند اون ...)

برو آقا ما خودمون صاب مجلسیم :دی انصافی و خداییش بخوای نگاه کنی ما خیلی خیلی شانسمون از بارسا و منچستر کم تر هست . فن بوی بازی که نمیخوایم بکنیم که . باید واقعیت ها رو هم دید

انجلوتی هم بهترین مربی ایتالیایی هست کلآ :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
با اینکه اصلا از چلسی خوشم نمیاد اما به عنوان یک رقیب برای منچستر، تا به حال چلسی رو انقدر بد ندیده بودم!
انگار خوزه بازیکن ها رو تسخیر کرده بود!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تیمی که میاد گل نخوره با تیمی که میاد گل نخوره و گل هم بزنه فرق میکنه . تیمی که میاد گل نخوره و گل هم مایل نیست بزنه بازم فرق میکنه . این که مسلمه که همه نمی خوان گل بخورن. من حرفم این بود که تیم مورینیو (فرقی نداره اینتر باشه یا چلسی یا بارسلونا یا اندرلشت) وقت اسمش تیم مورینیوئه اگر قراره ببازه نباید در بازی رفت نتیجه ی دلخواه رو بگیره چون مورینیو خیلی خوب بلده نتیجه رو در بازی برگشت برای خودش نگه داره . کلآ هم گاهی اوقات براش مهم نیست "چه جوری" ولی بلاخره کارش رو میکنه. یعنی به هر ترتیب میخواد نتیجه رو نگه داره . به طور کلی اینکه اینتر اگه اون پنالتی رو ضدش می گرفتن و گل می خورد و توی این بازی مجبور می بود به گل زدن هم فکر کنه در کنار گل نخوردن , الان نتیجه این نبود . حالا دیگه گذشته و بازی دیشب اینتر هم انصافا عالی بود
والا من در اينتر ديشب، تعادل رو هم دفاع و هم حمله ديدم. شايد بشه گفت گل نخوردن اولويت اصلي بود ولي نيومدن با دفاع نتيجه بازي رفت رو حفظ کنن. براي همين ميگم تعجب کردم. اينتري که مخترع کاتناچيوست...

مورينيو هم کلا خداس. هر چند از رفتار هاش خوشم نمياد - خصوصا وقتي ميبازه انقدر مرد نيست که بياد اعتراف کنه تيم بهتر برده و هميشه يه بهونه اي رو ميکنه (معمولا داور!). ولي مربي بزرگيه. خيلي بزرگتر از آنچلوتي.

انجلوتی هم بهترین مربی ایتالیایی هست کلآ :دی
حتما :دي خوشحالم ديشب هوادار چلسي نبودم چون خودمون به اندازه کافي از هنگ کردن هاي مخ کارلو در لحظات بحراني کشيديم. مگر اينکه بخواي سطح مربي هاي ايتاليايي (مثل کاپلو) رو بياري پايين که ميگي آنچلوتي بهترينه! اون ميلاني که کارلو اواسط دهه در اختيار داشت رو "من" هم ميتونستم به موفقيت برسونم! تا تيم درب داغون شد دست و پا زدهن هاش هم شروع شد. ديشب هم که با چلسي غوغا کرد کلا :دي

یعنی دو طرفش تناقض داره؟ :دی نه من "خیلی" رو جا انداختم از آخر جمله ی اول :

ما امیدی نداریم "خیلی " ولی اونقدرها هم ناامید نیستیم . حالا منظورم کلآ این بود که امید آنچنانی ای نداریم / ندارم ولی انقدر ها هم دیگه ناامید نیستیم :دی
:D ميدونم بابا!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
@sJaguar

از نظر شما لیون مدعیه، پس بایرن هم میتونه مدعی باشه، پس حرفاتون تناقض داره .

------

برای حرفات استدلال های قوی ای هم داری .

------

حالا یه سوال: به نظرت اگه منچستر به زسکا (که طبق حرف خودت میتونه مدعی باشه) بخوره، تست میخوره و عیارش مشخص میشه ؟

بله بایرن هم میتونه مدعی باشه وقتی که لیون رو هم مدعی در نظر بگیریم
اما نه اینکه پرانتز باز کنیم بگیم منچستر بارسا و بایرن پرانتز بسته.
این کلا اشتباهه.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
امسال مدعی ها بارسا و منچستر هستن که توی تاکتیک تیمی بی نظیرن . البته اگه آرسنال هم نوسان نداشته باشه میاد توی جمع اینها .

بقیه رو اصلا نمیشه امید داشت . امیدوارم تا فینال منچستر و بارسا به هم نخورن تا بازیها جذاب تر بمونه .
بارسا بازی تیمیش فوقالعادست . تکروی ها محدوده . پاس هوایی و بازی مستقیم هرگز . درصد مالکیت توپ وحشتناک . تعداد پاس صحیح : خدا . هافبکهای فوق العاده . توی تاکتیک بارسا هیچی کم نداره .
من نمیدونم چه طور پارسال گاس هیدینگ این تیمو به زانو درآورد .

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
حالا که هشت تیم پایانی دور یک چهارم نهایی مشخص شدند به آقا ساسان پیشنهاد می کنم که یک نظرسنجی در مورد قهرمان این فصل در این تاپیک ایجاد کنند
بیم تیم های:آرسنال,اینترمیلان,بارسلونا,بایرن مونیخ,بوردو,زسکامسکو,لیون,منچستریونایتد

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
دور ور ندارین پس از 3روز تونستم به زور بیام تو.اول قرعه کشی رو ببینین پس از اون هی مسخره کنین(میزبانها اول نوشته شده)
1-لیون -بوردو
2-بایرن-منچستر
3-آرسنال - بارسلون
4-اینتر-زسکا

نیمه نهایی
برنده بازی2-برنده بازی1
برنده بازی4 -برنده بازی3
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2009/10 UEFA Champions League draw
Quarter-finals: 30/31 March & 6/7 April

1: Olympique Lyonnais (FRA) v FC Girondins de Bordeaux (FRA)0

2: FC Bayern München (GER) v Manchester United FC (ENG)0

3: Arsenal FC (ENG) v FC Barcelona (ESP, holders)0

4: FC Internazionale Milano (ITA) v PFC CSKA Moskva (RUS)0

Semi-finals: 20/21 & 27/28 April
1: Winner quarter-final 2 v Winner quarter-final 1

2: Winner quarter-final 4 v Winner quarter-final 3

Final: Santiago Bernabéu, Madrid; 20.45CET, Saturday 22 May
Winner semi-final 1 v Winner semi-final 2

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ممنون از بابت قرعه کشی. اینتر نگاه به کی خورده . لول . ارسنال هم همیشه این موقع ها به تیمهایی میخوره که بلاخره حذف شه !

با این احتمال باز هم امکان تکرار فینال بارسا-منچستر هست که !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دور ور ندارین پس از 3روز تونستم به زور بیام تو.اول قرعه کشی رو ببینین پس از اون هی مسخره کنین(میزبانها اول نوشته شده)
1-لیون -بوردو
2-بایرن-منچستر
3-آرسنال - بارسلون
4-اینتر-زسکا

نیمه نهایی
برنده بازی2-برنده بازی1
برنده بازی4 -برنده بازی3

ایول سرعت عمل.

خوشبختانه بازی برگشت تو الدترافورد هست. فکر کنم بعد از فینال 99 دیگه این دو تا با هم بازی نکردن.
اگه بایرن را حذف کنیم تقریبا تو فینال هستیم چون باید با لیون یا بوردو بازی کنیم.

اینتر هم ته خرشانس هست !

بارسا و آرسنال عجب بازی ای بشه. احتمال زیاد باید با اینتر بازی کنن . بعد از اون قرعه راحت، حالا بارسا راه سختی را داره برای رسیدن به فینال .

ادیت : یادم رفت، بازی هانری مقابل آرسنال ! چه شود ...

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
شرمنده دیگه اما اشتباهه!!!!!
پس از اون4بار با هم مسابقه دادن2برد بایرن(2001) توی همین یک چهارم و 2مساوی(2002)

پ.ن:الان چون "پی تی" 3روزه برای من هیتلر شده جز فونت فارسی به زور چیز دیگه ای نمیتونم تایپ کنم نه اسمایلی ها کار میکنه و نه چیزهای دیگه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شرمنده دیگه اما اشتباهه!!!!!
پس از اون4بار با هم مسابقه دادن2برد بایرن(2001) توی همین یک چهارم و 2مساوی(2002)

پ.ن:الان چون "پی تی" 3روزه برای من هیتلر شده جز فونت فارسی به زور چیز دیگه ای نمیتونم تایپ کنم نه اسمایلی ها کار میکنه و نه چیزهای دیگه.

ایرادی نداره. طلسم میلان را بعد از N سال شکستیم . طلسم بایرن را هم بعد از 10 سال می شکنیم !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
با این قرعه ای که انتخاب شد میشه گفت این بار منچستر انتقام فینال پارسال رو از بارسا میگیره.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
کدوم طللسم؟ الان 8 فصله به هم نخوردن.اگر به هم خورده بودن(مثل میلان که هردوشون چند باربهش خوردن) میشد گفت طلسم.در واقع تنها یک دوره فشرده 98-99 تا 2001-2002هفت بار بهم خوردن.اما نه پیش و نه پس از اون همچین اتفاقی نیفتاده مثل مثلا" میلان که در طول 50سال به منچستر یا 20سال بایرن میخوره

پ.ن:نمیشه مثل"دیسکاس" با آی پی اومد تو؟پدرم داره درمیاد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کدوم طللسم؟ الان 8 فصله به هم نخوردن.اگر به هم خورده بودن(مثل میلان که هردوشون چند باربهش خوردن) میشد گفت طلسم.در واقع تنها یک دوره فشرده 98-99 تا 2001-2002هفت بار بهم خوردن.اما نه پیش و نه پس از اون همچین اتفاقی نیفتاده مثل مثلا" میلان که در طول 50سال به منچستر یا 20سال بایرن میخوره

پ.ن:نمیشه مثل"دیسکاس" با آی پی اومد تو؟پدرم داره درمیاد

همین طلسمی که 4 بار آخر را نبردیم. دی:

پ.ن : یوز جا/مپ استفاده کن .

بالا