بازی دیشب یه بازی بود . بازی رفت هم یه بازی دیگه . من همچنان میگم اگر در بازی رفت اون پنالتی رو می گرفت الان تیم صعود کننده چلسی بود . بازی اینتر هم انصافا دیشب عالی بود . اومده بود اون کاری رو بکنه که میخواست یعنی گل نخوره . قشنگ من از یه جایی داشتم می دیدم که اینا می اندازن پشت تری و خط مستقیم دفاع چلسی جالبه که آنجلوتی هیچ فکری نکرد به حال این قضیه . واقعا دیشب چلسی تکون نتونست بخوره . پرس شدید اینتر کار دست چلسی داد. شدیدا امیدوارم این شیوه ی بازی اینتر در بازی های بعد جواب نده
فکر کنم هر تيمي ميخواد گل نخوره :دي واقعا به دفاع ديشب اينتر حسودي ام شد
اون تکل مايکون روي شوت دروگبا که قشنگ داشت ميرفت کنج دروازه.. يا شبيه هيمنکار رو ساموئل هم کرد يه بار. چند وقتيه تو ميلان از اين چيز ها نديدم. همين گل-خريدن هاست که باعث صعود اينتر شد چون اگه گل رو ميخورد تو نيمه اول، کارش قطعا تموم بود.
به هر حال اينتر برخلاف دوره هاي قبل که واقعا هيچکار نميتونست بکنه، ايندفعه هم بازي رفت و هم برگشت يه چيزي نشون داد - کم حمله نکرد - پوزشن خوبي داشت و ... . راستش کمي سورپرايز شدم.
پرس شدید اینتر کار دست چلسی داد.
موافقم. من تو بازي هاي ليگ برتر و خصوصا لاليگا چيزي به اسم پرس نميبينم (منها چند تا استثنا - مثلا وايادوليد (؟) اونشب جلوي بارسا خوب کار کرد). حالا بعضي ها ميگن پرس نکردن=فوتبال باز و تهاجمي! کاري ندارم. ولي روش متوقف کردن تيم هاي ليگ برتري پرس شديد هست. حتي اگه از خط حمله انجام بشه. مورينيو ميدونست اينو چون کاملا تو بازي اينتر ميشد ديد اين پرس و دوندگي براي گرفتن توپ و در يک کلام، باز بازي نکردن.
ما امیدی نداریم ولی اونقدرها هم ناامید نیستیم
يه بار ديگه جمله ات رو بخون!
منچستر هم شانسش بالاست هر چند شانس بیشتر مال بارساست
به نظر من،
منچستر تست واقعي رو تو مرحله ي بعد ميخوره (اگه قرعه آسوني نخوره بهش - مثل زسکا). با اينکه گفتنش سخته، ولي ميلان امسال تو اروپا در حدي نبود که بخواد منچستر رو تست کنه.
به نظر من مدعیان منچستر و بارسا و بایرن هستن.
تیمی که به اینتر بخوره خیلی خوش شانسه. چون لوسیو و موتا را ندارن.
موتا؟ لول... فکر کنم بدون موتا بهتر کار کنن. واقعا متوسط هست اين بازيکن!
لوسيو ولي آره. هر چند چيوو هم بد مدافعي نيست.
همچین شما میگی یکیش آرسنال انگار بقوله یکی از بچه ها داری درباره ذرت کاران حرف میزنی!
نه منظور اين نبود. ببخشيد! ولي کلا تو اين سال هاي اخير آرسنال از نظر شانس قهرماني هميشه بعد از منچستر و ليورپول و حتي چلسي بوده. به نظرم شانستون خيلي نيست (پارسا هم خودش گفته قبلا) هر چند کاملا ترجيح ميدم شما ببريد تا منچستر!