البته فلسفه ي داوري هم نبايد ناديده گرفته بشه!!!هر چند اين فصل رفته تو مختون اما فصلاي قبل رو ما خوب به ياد داريم چه اتفاقاتي مي افتاد
با این حرف ها خودتون را کوچیک می کنید و نه فرگوسن رو .
البته فلسفه ي داوري هم نبايد ناديده گرفته بشه!!!هر چند اين فصل رفته تو مختون اما فصلاي قبل رو ما خوب به ياد داريم چه اتفاقاتي مي افتاد
فرگوسن رو به عنوان يه مربي بزرگ قبول دارم اما يك سري حقايق رو نميشه انكار كرد.با این حرف ها خودتون را کوچیک می کنید و نه فرگوسن رو .
این که اون صحنه خطا شده یا نه باید یه تیم تحقیقاتی بذارن ببینیم خطا بود یانه.من که می گم نه.یه تیم تحقیقاتی هم باید گذاشت تا دید که چه طور بدون سوت تو اون موقعیت داور اجازه بازی میده؟!مطمئنا اگر بازی تو لندن بود هیچ کدوم از این اتفاقات نمی افتاد.نیمه دوم کمی بازی متعادل تر شد ولی دوباره روی اشتباه کمپل و فابیانسکی خطا شد و اونها هم سریع استفاده کردن و گل دوم را زدن.
همگان دیدند که حضور پلاتینی در الینس ارنا بی مورد نبود.
دیدیم که چطور به ناحق بازیکن فیورنتینا رو اخراج کردن.کلوزه اخراج نشد و گل افساید بایرن رو قبول کردن.
باعث تاسفه...
ای تو روحش...اینو نمی دونستم.نکته جالب دیگه اینه که داور بازی پورتو-آرسنال همون داور بازی فرانسه و ایرلند بود که گل هند هانری را قبول کرد.
عصبانیتم از روی تعصب نیست.برای یکجانبه نگری هست.اتفاقا" تنها بند 6 پاسخ به شما بود.بقیه در حالت کلی بود بیشتر و پاسخ به دوست دیگه مون.اما میگم خیابانی + تصویر دزدی + فیلمبرداری بد ربطی به خود بازی نداره.من کلا" وقتی حواسم به تیم مورد علاقه ام هست دیگه بقیه چیزها (مثل همین خیابانی + تصویر دزدی + فیلمبرداری بد)رو نمیبینم در واقع برام تنها خود تیم و بازیش مهمه. بقیه رو از ذهنم دور میکنم.چون که عادت کردم نه بار نخست هست و نه پایانی که اینطوری میشه و هیچ کدوم هم دست من و شما نیست.بگذریم....
در مورد حرف اول كاملا حق با شماست و اين ضعف داوري رو نشون ميده كه به نظر داره همه گير ميشه.با پوزش یک سری چیزهایی دیگه هم بود نمیدونم چرا کسی اشاره نمی کنه.اگرحقیقتی هست باید کامل گفته بشه و نه گزینشی.متاسفم که اینارو مجبورم بنویسم.اما وقتی دوستان میان و از موضع قدرت نظر میدن منم پاسخ میدم
1-اون توپی که در نیمهء اول گل شد اما داور پنالتی گرفت در حالت صد در صد تک با تک با دورازه بان بود و گرفتن پنالتی یعنی اخراج اون بازیکن که حتی داور اخطار هم نداد.یا باید گل رو می پذیرفت یا اگر پنالتی گرفت باید اخراج میکرد بی برو برگرد
2-مجازات بازیکنی هم که در حرکت آهسته هم مشخص شد عمدی زده تو چونهء روبن هم اخراجه و ممکنه حتی یوفا بیشتر هم محرومش کنه.
3- حرکت کلوزه(در مقایسه با تکلهای دوپا یا از پشت بازیکنهای فیورنتینا)جریمه اش همون کارت زرد بود.وگرنه باید 4تا هم از فیورنتینا اخراح میشدن
4-اومدن پلاتینی و نشتن کنار رقیب دوران بازیگریش و همینطور یکی از رقباش در انتخابات ریاست یوفا یک حالت فرمالیته هست.پلاتینی پس از دوبار باخت به آلمانغربی در دو جام جهانی پی در پی(82و86) هرگز نمیتونه طرفدار آلمانها باشه.
5-آفساید نگرفتن اون گل به سبب تحت تاثیر قرار گرفتن کمک داور در جو ورزشگاه بود و ربطی به حضور پلاتینی نداشت
6- بازی بایرن-فیورنتینا هم به اندازهء آرسنال-پورتو زیبا وحتی پرهیجان تر بود.تلاش برای زیر سوال بردن این بازی و پخشش نتیجه ای نداره
پ.ن:تلاش برای ربط دادن نتیجهء این دو بازی و یا اشتاباهات داوریش به هم بیهوده هست.خواهش دارم به هم ربطش ندین
خب شکر خدا یک بار هم که شده حق با من بود.چون میدونم هرچی هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسه پس کلا" بیخیالدر مورد حرف اول كاملا حق با شماست و اين ضعف داوري رو نشون ميده كه به نظر داره همه گير ميشه.
حرف دوم:به عمد رفت تا بازيكن رو بزنه اما در زدن آرنج به صورت حريف كمي ناكام بود.تصميم سخت گيرانه بود و اگر در فلورانس بود هرگز اخراج نمي كرد.
حرف سوم:كدوم تكل دو پا از پست؟!؟!؟!چيزي يادم نمياد.در مورد كلوزه بايد اشاره كنم كه از روبه رو و بدون توجه به توپ و با كف پا(اون ميخ ها رو تصور كنيد)به پايين زانوي حريف ضربه زد.چيزي جز اخراج نمي تونه او را تنبيه كنه و البته فيفا بايد با اين مسائل سفت و سختتر برخورد كنه.
حرف چهارم:وقت پاي پول در ميان باشه همه چيز به كناره ميره!
حرف پنجم:افسايد كاملا مشهود بود و كمك داور كاملا به صحنه مشرف بود.جو ورزشگاه يه دروغ بزرگه
حرف ششم:با توجه به اينكه بايرن طرفدار كم نداره و بازيهاش در بوندسليگا پخش نميشه پس بايد اينجا جبران بشه.رو اين قضيه نبايد بحث بشه.
//
تو دور بعد آيا دوباره قرعه كشي مي كنن يا اينكه معلومه برنده كدوم بازيها با هم بازي دارن؟
@SMAM
آقا ما هنوز منتظريما :دي مرگ من يه ذره بجنب مردم از خماري:دي دو ماه هم گذشت.
آرسنال رسما پورتو رو له کرد! خیلی دوست داشتم آرسنال بیاد بالا و احتمال هم میدادم که بتونه پورتو رو شکست بده ولی با این نتیجه اصلا فکرشم نمیکردم. تازه آرسنال نصف تیمش رو نداشت .. فابرگاس ، گالاس ، فن پرسی() و چند نفر دیگه ... از بالا اومدن آرسنال خیلی خوشحال شدم.
امشب هم احتمالا منچستر میره بالا. البته از صمیم قلب امیدوارم این اتفاق نیفته و میلان بره بالا!رئال هم به امید خدا لیون رو میبره( که البته خیلی خوش بین نیستم!)
بدون شرح.دم بایرن مونیخ هم گرم در حالی که دو گل عقب بود در خانه حریف ندافعی ایتالیایی دو گل رو چبران کرد و به مرحله بعد صعود کرد.گل دوم فیورنتینا هم آفساید بود.
دقیقا کدوم تیم؛ تیمی که دیشب 3 تا گل زد یا تیمی که بعد از رئال، بهترین آمار گل زده مرحله ی گروهی رو داشت؟حریف ندافعی ایتالیایی