GraphX
Registered User
فکر کنم صفحه ی قبل باشه !!!
http://up.iranblog.com/5/1261180998.jpg
حواسم نبود پايين صفحه رو نديدم
فکر کنم صفحه ی قبل باشه !!!
http://up.iranblog.com/5/1261180998.jpg
چقدر انگلیسی ها بازی های سخت بهشون خورد!
ایتالیایی ها هم که دیگه نگو ....
بالا برید پایین بیاید منچستر جام رو امسال میبره.
خب !
Italy vs England
انتقام پارسال رو خواهیم گرفت :دی
با اینکه منچستر همیشه تیم یک دستی بوده اما به وضوع مشخص هست که قدرت پارسال را نداره و از طرفی الان روز های خوب میلان هست . پس فکر می کنم گرفتن یک نتیجه مساوی بهترین و موثر ترین نتیجه برای میلان خواهد بود.
سخت در اشتباهي.اين ميلان يك تيم پدر سوخته ايه.اتيش زير خاكستر كه ميگن همينه.خودش رو ميزنه به عليلي بعد كه طعمه نزديك ميشه هار ميشه.خلاصه شانس ميلان بيشترهولی من فکر می کنم الان منچستر تو روزهای خوبش هست و میلان نیست.
رئال كه گند زده با اين تيم مثلا كهكشانيش.هيچ شانسي براي قهرماني نداره.
كافيه منچستر روني رو نداشته باشه اون وقت بايد تيمشو ديد همون طور كه بارسلون دو تا دفاع نداشت بازيش در حد مونشن گلادباخ بود.رئال هميشه مصدوم داشته كه بي تاثير نيست
سلام خدمت دوستان
کاملا با این صحبت شما مخالفم . مگه الان بازیکنایی مثل رافائل ، ایوانز ، نانی یا حتی والنسیا بازیکنهای خیلی سطح بالایی هستند؟ مگه بعد از رفتن رونالدو نمی گفتن کار یونایتد تمومه ؟ حالا همه نظر دیگه ای پیدا کردن ولی هستند کسایی مثل شما که فکر میکنن منچستر به افراد وابسته هست . اینطور نیست . فلسفه یونایتد چیز دیگه ایه دوست من . شاد باشی
منم بشدت مخالفم!!كافيه منچستر روني رو نداشته باشه اون وقت بايد تيمشو ديد همون طور كه بارسلون دو تا دفاع نداشت بازيش در حد مونشن گلادباخ بود.رئال هميشه مصدوم داشته كه بي تاثير نيست
سلام خدمت دوستان
کاملا با این صحبت شما مخالفم . مگه الان بازیکنایی مثل رافائل ، ایوانز ، نانی یا حتی والنسیا بازیکنهای خیلی سطح بالایی هستند؟ مگه بعد از رفتن رونالدو نمی گفتن کار یونایتد تمومه ؟ حالا همه نظر دیگه ای پیدا کردن ولی هستند کسایی مثل شما که فکر میکنن منچستر به افراد وابسته هست . اینطور نیست . فلسفه یونایتد چیز دیگه ایه دوست من . شاد باشی
شما لطف داري:ديیه چیزی تو مایه های بحث های کارشناسی استاد حاج رضایی بود!!
البته فلسفه ي داوري هم نبايد ناديده گرفته بشه!!!هر چند اين فصل رفته تو مختون اما فصلاي قبل رو ما خوب به ياد داريم چه اتفاقاتي مي افتاددقیقا ! فلسفه یونایتد کسی نیست جز سر الکس کبیر ! با اینکه هوادار این تیم نیستم ولی این مرد تکرار نشدنیه..