البته دیشب در کمال ناباوری وولفسبورگ حذف شد.
گل سوم و البته گل چهارم....با وجود اینکه ناامید شده بود...بوفون هم روی یک گل فقط تا حدودی مقصر بود !
تائید میشه در حد تیم ملیبایرن خیلی عجیب بازی میکرد! در واقع خیلی عالی بازی میکرد! هیچ رقمه نمیشد جلوش رو گرفت ...
لیورپول خیلی ناراحت کننده هست...تیم های بزرگی حذف شدند امسال . امشب هم امیدوارم یه 4 تا تیم خوب بیان بالا .
هر دروازه بانی با مینیسک آسیب دیده بازی میکرد بهتر از این کار نمیکرد.
البته بایرن که بدون شک عالی بود ولی بخشی اش هم برمیگرده به بد بودن زیاد از حد یووه. حالا از اونجاییکه حساب دربی ها همیشه جدا بوده، تونست به هر زحمتی که شده اینتر رو ببرن، ولی همه میدونن یووه چند وقتی ئه شروع کرده به افت کردن و داره هی بدتر میشه.بایرن خیلی عجیب بازی میکرد! در واقع خیلی عالی بازی میکرد! هیچ رقمه نمیشد جلوش رو گرفت ...
و البته اتلتیکو!جای لیورپول و یووه و حتی ولفسبورگ تو مرحله بعدی به شدت خالی هست ...
به هر حال باید از هرگروه دو تا تیم حذف میشدن دیگه!جای لیورپول و یووه و حتی ولفسبورگ تو مرحله بعدی به شدت خالی هست ...
نمی تونم بگم از حذف یووه خوشحال نشدم اما نمی تونم هم بگم از بالا اومدن بایرن خوشحال شدم
تیم های بزرگی حذف شدند امسال . امشب هم امیدوارم یه 4 تا تیم خوب بیان بالا .
اما من که می دونم می خوریم به بایرن
البته دیشب در کمال ناباوری وولفسبورگ حذف شد.
بایرن خیلی عجیب بازی میکرد! در واقع خیلی عالی بازی میکرد! هیچ رقمه نمیشد جلوش رو گرفت ...
یووه احمقانه ترین تعویض سال رو کرد به نظرم! چه بلایی هم سر دفاع تیم اومده! به هر حال باید این رو در نظر داشت یووه همین هفته اینتر رو برده بود.
جای لیورپول و یووه و حتی ولفسبورگ تو مرحله بعدی به شدت خالی هست ...
مارسی ای که در مجموع دو بازی هم به میلان باخت هم (شدیداً) به مادرید؟ حتما.به هر حال باید از هرگروه دو تا تیم حذف میشدن دیگه!
نمیشد که چهار تاشون بیان بالا!
الانم فقط تو گروه b میشد جای زسکا و ولفسبورگ رو عوض کرد البته زسکا هم تیم قوی ای هست!
بقیه گروهها تیم هایی که بزرگ هستند اومدن بالا!
البته بنظر من مارسی باید جای میلان صعود میکرد
داشت میشد.اما این "آرمین فه"(لعنت الله علیه:hmmنداشت.مردک بزدل...حیف اون همه زحمتی که ماگات برای این تیم کشیده بود(الان جدا" خیلی ازش عصبانیم.هیچ کسی نمیتونست به این خوبی گرگها رو نابود کنه که "فه" کرد)الانم فقط تو گروه b میشد جای زسکا و ولفسبورگ رو عوض کرد البته زسکا هم تیم قوی ای هست
ارادهء آلمانی همینه دیگه.یاد لنی رفینشتال بخیر" پیروزی اراده"
شما بازی هفته 5 بازیها میلان مارسی رو که دیدی؟مارسی ای که در مجموع دو بازی هم به میلان باخت هم (شدیداً) به مادرید؟ حتما.
این پستت را ندیدم اینو زدم . دی:
ادیت: پستم را پاک کردم. همین جا میگم : مثل اینکه ریفنشتال خیلی روت تاثیر گذاشته هااااا . دی:
بازی های مرحله بعد کی قرعه کشی میشه ؟
تیم های اول گروه ممکنه با هم روبرو بشن ؟
والا منم تا بیان اینو ببینم اونور پاسخ دادم.قرعه کشی هفته آینده جمعه هست(اونطرف مفصل نوشتم).نه سرگروهها به هم نمیخورن و همینطور تیمهایی که از یک کشور هستن.حتی بازیهای تیمهای یک کشور باید بین 2 شب بازیها تقسیم بشه.یعنی مثلا" نمیشه از یک کشور که بیش از یک تیم داره بازیهاشون در یک شب برگزار بشه
اگر 2تا باید هرشب یکیش بازی داشه باشه.اگر 3تا دوتاشون یک شب و یکیشون یک شب دیگه و اگر 4تا هست 2 به2 تقسیم میشه.
جدول بازی ها ضمنا میگه میلان تیم دوم صعود کننده ست نه مارسی. پس بحثی نداریم دیگه.مادریدی ها باعث صعود میلانی ها شدن و گرنه میلانی ها الان حذف شده بودن! اینئ من نمیگم بازیها و جدول میگه.
جدول بازی ها ضمنا میگه میلان تیم دوم صعود کننده ست نه مارسی. پس بحثی نداریم دیگه.
من بازیهای یوونتوس رو دنبال نمیکنم
اما فک میکنم ملو و دیگو ستاره های این تیم باشن چون بازکین خیلی ستاره دیگری نداره.
میشه شما که هوادارید بفرمایید جناب فرارا چرا این دوتا بازیکن + دلپیرو رو تعویض کرد؟
آی اگه بشه.اگر تو بازی مستقیم گرگها با زسکا بود احتمالش بیشتر بود.البته طبق قانون چون درهر بازی از2 بازیکن به صورت راندم تست میگیرن اگر هر2 مثبت باشه بازیکنها محرومیت سنگین دارن.باشگاه جریمه میشه.اما نتیجه بازی یا حتی محرومیت تیم بستگی به این داره که اگر تیم فرجام خواهی کنه و دوباره نتیجه مثبت دربیاد باشگاه هم محروم میشه.اما اگر حکم اولیه رو بپذیره یعنی به گناهشش اقرار کرده و شاید محروم نشه.چیزی راجع به تست دوپینگ بازی مستقیم دو تیم با هم نگفتن؟تست دوپینگ 2 تا از بازیکن های زسکا مسکو + اعلام شده. توی همون بازی 3-3 با منچستر دوپینگ کرده بودن.
شاید زسکا را محروم کنن و وولفسبورگ بره مرحله بعد .