• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی جلوی اودینزه رو 3-2 بردیم با دو گل هونتلار و 1 گل ازپاتو رونالدینیو هم پاس گل هر سه گل رو داد.
پ.ن1: سر آلکس هم برای دیدن بازی اومده بود تو استادیوم.
پ.ن2: آماده شنیدن گل افشانی گالیانی در مورد اینکه از اولش به هونتلار اعتماد داشته و تیم نیازی به خرید بازیکن نداره باشید:f34r:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
توجه توجه گالیانی پس از عمری دو کلمه حرف درست و حسابی زد.

Having let the likes of Alessandro Matri, Paolo Sammarco and Marco Donadel slip through his fingers, Milan vice-president Adriano Galliani has vowed not to let the same happen with the current crop of youth players.

Galliani feels that the current economic climate, which has hit Italy particularly hard, puts even more emphasis on the importance of bringing youngsters through the system.

"The economic situation in Italy, worse than in other places, has stressed the need to pay careful attention to the youth system again," he told Il Corriere dello Sport.

"This will be our path for the future. At the moment we have a few interesting young players who will return here, like [Davide] Astori, [Marcus] Diniz and [Alberto] Paloschi.

"I also regret letting lads like Matri, Sammarco and Donadel leave. However I am still optimisic having looked at what our Primavera squad are doing; [they are] first in the league and in the semi finals of the Coppa Italia."

خدایا کمک کن اینا رو بیارن تو تیم و....(بهشون بازی بدن)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
قراردادش سنگینه و مثل اینکه قرار پول خوبی دست میلان بیاد مام که همینطوریشم قهرمان نمیشیم:wacko: میگن پولشو می خوان بدن باهاش ژکو و کراسیچو بگیرن. البته یه صحبت هایی هم سر بنزما شده که امیدوارم راست نباشه.
من تقریبا مطمئنم قراردادمون با bwin تموم نشده بود! یعنی کنسل شده اون که در اونصورت باید خسارتی به bwin داده بشه به خاطر فسخ قرارداد. ظاهرا خیلی پیشنهاد خوبی داده Emirates که میلان حاضر شده اینکار رو بکنه. امیدوارم پول های فصل نقل و انتقالات صرف خرید ژکو و دو تا مدافغ شه! نه یه سری بازیکن reject شده از تیم های دیگه.

فکر کنم یواش یواش دارن اذهان رو آماده میکنن برای ورود عرب ها! گام بعدی احتمالا فروش بخشی از سهام باشگاه به این ها باشه!... :eek:

بازی جلوی اودینزه رو 3-2 بردیم با دو گل هونتلار و 1 گل ازپاتو رونالدینیو هم پاس گل هر سه گل رو داد.
پ.ن1: سر آلکس هم برای دیدن بازی اومده بود تو استادیوم.
پ.ن2: آماده شنیدن گل افشانی گالیانی در مورد اینکه از اولش به هونتلار اعتماد داشته و تیم نیازی به خرید بازیکن نداره باشید:f34r:
این هونتلار نمیزنه نمیزنه وقتی هم میزنه دو تا دو تا میزنه. تازه راحت میتونست هت تریک کنه.

پاتوی عزیز هم نمیدونم در وصفش چی بگم! بعد از دو ماه و نیم میاد و راحت گل میزنه. هر چند پاس اشتباه زیاد داشت ولی اونو میذارم به حساب آماده نبودن. واقعا خدا به یه سری بازیکن ها استعداد گل زدن داده و یه سری برای گل زدن باید زحمت بکشن. پاتو بیشتر تو دسته ی اول قرار داره و بوریه لو تو دسته ی دوم!

توجه توجه گالیانی پس از عمری دو کلمه حرف درست و حسابی زد.

I also regret letting lads like Matri, Sammarco and Donadel leave.
چه عجب این بشر برای یه بار هم که شده حسرت یه چیزی رو خورد!

-

خب پیش بینی کرده بودم نمیبریم ولی بردیم. تو گلزنی خصوصا مشکلی نداشتیم ولی این دفاع... بدون نستا یا سیلوا تعطیله کلا.

به هر حال این برد چیزی رو عوض نمیکنه. منچستر ما رو له خواهد کرد!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
رادیو بمیری که باعث میشی تو تایپک خودمون این حرفا رو بشنویم :| :|أ

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بای ذنب؟ چون واقع بینم؟ :دی حقیقت رو بپذیرید، میلان الان یک تیم با نامی بزرگ ولی با چندین مشکل ریز و درشت هست و منچستر از اونور خیلی آماده ست. بدون شک حذف میشیم!

اگه صعود کردیم من به همتون شیرینی مجازی میدم!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام چطوری رادبو ؟
:D:D

میلان رو فرم هست دیگه تحویل نمیگیری ...

-----------------------------------------------------------
واقعا حیف شد که بازی میلان با رئال همزمان هست . من دلم میخواست بازی رو ببینم . با اینکه منچستر همیشه تیم یک دستی بوده اما به وضوع مشخص هست که قدرت پارسال را نداره و از طرفی الان روز های خوب میلان هست . پس فکر می کنم گرفتن یک نتیجه مساوی بهترین و موثر ترین نتیجه برای میلان خواهد بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بای ذنب؟ چون واقع بینم؟ :دی حقیقت رو بپذیرید، میلان الان یک تیم با نامی بزرگ ولی با چندین مشکل ریز و درشت هست و منچستر از اونور خیلی آماده ست. بدون شک حذف میشیم!

اگه صعود کردیم من به همتون شیرینی مجازی میدم!

میبریم آقا ! میبریم !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
سلام چطوری رادبو ؟
:D:D

میلان رو فرم هست دیگه تحویل نمیگیری ...

-----------------------------------------------------------
واقعا حیف شد که بازی میلان با رئال همزمان هست . من دلم میخواست بازی رو ببینم . با اینکه منچستر همیشه تیم یک دستی بوده اما به وضوع مشخص هست که قدرت پارسال را نداره و از طرفی الان روز های خوب میلان هست . پس فکر می کنم گرفتن یک نتیجه مساوی بهترین و موثر ترین نتیجه برای میلان خواهد بود.
سلام بهروز عزیز!
کجا میلان رو فرمه؟ :دی از دربی به اینور که هی داشتیم امتیاز از دست میدادیم جمعه هم نزدیک بود دم آخر باز مساوی کنیم. میلان تا قبل از دربی شاید روحیه اش خوب بود ولی با اون باخت همه چیز ریخت به هم و دوباره وضع برگرده مثل سابق کمی طول میکشه.

منچستر هم برعکس تا همین چند ماه پیش خیلی آماده نبود ولی اخیرا دارن خیلی خوب کار میکنن که!

میبریم آقا ! میبریم !
آقا الکی انتظارات رو نبر بالا لطفا!

ادیت: حتما میدونید یا تو خبر ها خوندید که منچستر تا حالا نتونسته میلان رو حذف کنه و وقتی تو مراحل حذفی خوردیم بهم همیشه ما صعود کردیم. اینجاست که باید گفت: all good things come to an end :دی همونطور که برعکسش برای ما اتفاق افتاد و بلاخره رئال رو تو خونه اش بردیم. الان هم نوبت منچستره که بلاخره طلسم رو بشکنه!

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا الکی انتظارات رو نبر بالا لطفا!

آقا اگر باختیم سه روز امضای من مال تو ! :دی

ولی اگر بردیم شما باید به پیشنهاد مصاحبه جواب مثبت بدی آقا !
190.gif

وی گات E دیل !
190.gif

A.N.A.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
میگم ای کاش بازی فردا شب توی اولدترافورد بود.اینجوری بهتر نبود؟
وای پاتو برگشت ...چی میشه:):happy:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا اگر باختیم سه روز امضای من مال تو ! :دی

ولی اگر بردیم شما باید به پیشنهاد مصاحبه جواب مثبت بدی آقا !
190.gif

وی گات E دیل !
190.gif
منظورت اینه که هر چی بگم میذاری تو امضات؟ OK... وی گات اِ دیل :دی ادیت: نه دِ دیل ایز آف. من آواتارت رو میخوام سه روز!

میگم ای کاش بازی فردا شب توی اولدترافورد بود.اینجوری بهتر نبود؟
معمولا همینطوره. تیمی که تو گروهش اول شه بازی برگشت رو خونه انجام میده.

ولی برای این میلان فرقی نداره بازی رفت یا برگشت کجا باشه. در هر صورت نتیجه ی کار اینه که حذف میشیم.

وای پاتو برگشت ...چی میشه:):happy:
انتظارات رو بالا نبرید! پاتو از دسامبر سال گذشته تا این بازی با منچستر فقط 1 بازی انجام داده. ممکنه شرایطش خوب نباشه.

(خدایی دارید انرژی منفی رو؟ :دی جای Ronan خالی :دی)

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
منظورت اینه که هر چی بگم میذاری تو امضات؟ OK... وی گات اِ دیل :دی ادیت: نه دِ دیل ایز آف. من آواتارت رو میخوام سه روز!

اوکی !

آواتورم مال تو اگر باختیم !

ولی اگه رفتیم بالا منم تو مصاحبه یه سری سوالات شخصی میپرسم باید به همشون جواب بدی !

وی-ر بک این دیل !
crazy.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ولی برای این میلان فرقی نداره بازی رفت یا برگشت کجا باشه. در هر صورت نتیجه ی کار اینه که حذف میشیم.

یا امام سیزدهم چقدر آیه یاس میخونی؟!!!!

باختن از یک تیم انگلیسی ازاون بدتر باختن به منچستر مثل کابوس من میمونه! من قبل از شروع این فصل به این میلان هیچ امیدی نداشتم اما اگر فقط یک بازی باشه که بخوام ببریم بازی جلوی منچستر هست.

اگر قرار هست حذف بشیم من امیدوارم بخوریم به بارسا با تفاضل گل کمتر از سه گل ببازیم و حذف بشیم.
یا بخوریم به بوردو ، گورکوف رفت و برگشت گل بزنه حذف بشیم :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

باختن از یک تیم انگلیسی ازاون بدتر باختن به منچستر مثل کابوس من میمونه! من قبل از شروع این فصل به این میلان هیچ امیدی نداشتم اما اگر فقط یک بازی باشه که بخوام ببریم بازی جلوی منچستر هست.

اگر قرار هست حذف بشیم من امیدوارم بخوریم به بارسا با تفاضل گل کمتر از سه گل ببازیم و حذف بشیم.

آقا شما علی الحساب یه سر به گروه مجله بزن، من این شخص رو خودم ردیفش میکنم ! :دی

شما فقط اونور یه سر بزن آقا ! :دی

پ.ن : دوستان ولی جدی، من خیلی ناامید نیستم. یعنی اصلا ناامید نیستم. ردیو من اصلا نمیفهمم تو که اینقدر ناامیدی چه لذتی از فوتبال دیدن میبری ؟ فوتبال هست و همین هیجاناتش !

میلان میاد تو سری آ به در پیت ترین تیمها امتیاز میده بعد تو سانتیاگو برنابئو اونجوری رئال رو خفت میکنه ! فوتبال همینه واقعا !

یه رونالدینیوی سر حال، یه پاتوی سرحال، یه پیرلوی سرحال با یه نستای آماده و البته زامبروتای یوونتوس کافی هست برای شکست دادن منچستر !

goodboy

Registered User
لایک‌ها
3
ایشالا فردا شب میلان میترکونه!
viva milan

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
@ حسام: آقا حاصل چند سال سرخوردگی ئه! یه موقعی هر تیمی رو به حریف میطلبیدیم ولی الان!... کافیه از بین نستا و سیلوا یکی شون نرسه رونی رسما خفت مون میکنه! خب تیم نیستیم دیگه! به قول علی، یه دسته شیر بی دندون :D

اوکی !

آواتورم مال تو اگر باختیم !

ولی اگه رفتیم بالا منم تو مصاحبه یه سری سوالات شخصی میپرسم باید به همشون جواب بدی !

وی-ر بک این دیل !
crazy.gif
اِ؟ نه بابا :دی اینو باید بیفور وی مید دِ دیل میگفتی
crazy.gif

یه مصاحبه ی کاملا فوتبالی ولی حاضرم انجام بدم!

d2.gif
هر چی تو بگی استاد. اصلا میبریم! باور کن آرزوم اینه که یه بار دیگه پوز منچستر رو بمالیم به خاک (البته قصد بی احترامی ندارما. کسی گیر نده!).

-
-
-

راستی یه سری آمار/نکات جالب هست گفتم شاید بعضی ها ندونن یا حوصله نداشته باشن برن ببینن - جالبه:

• تفاضل گل بازی های تاریخ میلان-منچستر (یعنی وقتی ما میزبان بودیم) 10 به 0 هست!

• 4 بار تو مراحل حذفی خوردیم به منچستر و هر 4 بار حذف شون کردیم.

• از 11 مربی بی تجربه ای که اول امسال برای تیم های مختلف لیگ قهرمانان کارشون رو شروع کردن، فقط لئوناردو هست که هنوز اخراج نشده.

• لئو تجربه ی 6 بازی در لیگ قهرمانان به عنوان مربی داره در مقابل فرگوسن با 159 تا! که رکورد هست.

• منچستر 15 بازی خارج از خونه هست که در لیگ قهرمانان شکست نخورده. آخرین باری که باختن هم برمیگرده به همون 0-3 معروف که مقابل خودمون بود.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@ حسام: آقا حاصل چند سال سرخوردگی ئه! یه موقعی هر تیمی رو به حریف میطلبیدیم ولی الان!... کافیه از بین نستا و سیلوا یکی شون نرسه رونی رسما خفت مون میکنه! خب تیم نیستیم دیگه! به قول علی، یه دسته شیر بی دندون :D

آخه نمیشه اینجوری !

تیم ما رو نگاه کن ! دیگه وضعتون از ما که بدتر نیست خدایی (حالا بجز چندین هفته اخیر). اینجوری کلا حال نمیده ! من میگم باید همیشه امیدوار بود ! جذابیت فوتبال همین هست.

پارسال یادته ما در بدترین شرایط ممکن که واقعا بدترین شرایط ممکن هم بود توی المپیکو 3-1 چلسی رو زدیم ؟ کی فکرش رو میکرد ؟

فوتبال همینه دیگه آقا !

هر بازیکنی روز خوب داره، روز بد هم داره. همین چند روز پیش توی مسابقه All-Star 2010 کوین گارنت به حدی بد بازی کرد که همه کفشون برید !! در صورتی اون بازیکن حداقل نصف بوستون سلتیک هست به تنهایی !

فوتبال هم همینه. وین رونی هم روز بد داره، روز خوب داره !

فراموش نکن همون نستا جلوی بزرگتر از رونی هم زیاد بازی کرده ! تجربه ای که نستا داره رو 30%-ش رو هم رونی نداره !

باید امیدوارم بود. من جدا امیدوارم !

اِ؟ نه بابا :دی اینو باید بیفور وی مید دِ دیل میگفتی
crazy.gif

یه مصاحبه ی کاملا فوتبالی ولی حاضرم انجام بدم!

شک نکن !

ولی حالا اولش یکم شخصیش هم میکنیم. حالا ببینم چی میشه !

پس کلا وی گات اِ دیل ! :ی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سوپر پیپو رو بچسب آقا !

61837_news.jpg

Pippo Inzaghi (Parma, Juventus, Milan) – 68 Goals

He may lack in the technical department, but there has not been a striker in history with better movement, reactions, anticipation and poachers intelligence than Superpippo. The World Cup winner has a knack for scoring decisive goals when they matter, including both in the 2-1 final win over Liverpool in 2007. Now 36, don't be surprised if Inzaghi adds a few more goals to his all-time total before he hangs up his scoring boots.

بالا