- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
این مزدک میرزایی هم وقتی تیم محبوبش بد بازی میکنه تو گزارشش تیکه بارونشون میکنه مثل اون تیکه ای سر گل دوم به دیدا انداخت : با یک حرکت زیبای سر و گردن گل شدن توپ رو تماشا کرد.
نه آقا دفاع مون غافل شد. نیمه اول رونی رو مهار کرد و فکر کرد کار تمومه.دفاع پنیر سویسی من میترسم اگر میلان گربه زیاد داشته باشه این ها رو جای پنیر بخوره ...
هنوز وقتی به اون گل سوم فکر میکنم اعصابم خورد میشه. دفاع در حد محلات بود!
من فقط در این حد بگم که میلان همیشه وقتی تحت فشار بوده بهتر کار کرده...بازی برگشت نانی نصف توانایی هاش رو داشته باشه ، والنسیا مثل دیشب بازی کنه میلان اگر به اندازه رم گل نخوره شانس آورده.
میلان بیشتر از منچستر موقعیت گلزنی داشت بدون شک. ولی باید یاد بگیره از این موقعیت ها حداکثر استفاده رو ببره. اگه بازی برگشت تو ضربات آخر دقت کنن، حداقل میتونیم منچستر رو 90 دقیقه دردسر بدیم! دوست ندارم بازی برگشت تشریفاتی باشه.ای بابا چه قدر ایراد میگیرینا... با بازیکنا که نصف منچستر هم نمیشدن باز هم خیلی بیشتر از اونا موقعیت داشتیم
اگه تو برگشت هم اینجوری بازی کنن چه بسا که صعود کنیم ...
به هر حال این لئو امسال کلی رکورد شکنی کرد. هم خوب و هم بد. مثلا رکورد ضایع بیشترین باخت های پیش از فصل که فکر کنم 8-9 تایی شد! رکورد خوب بردن ماردید برای اولین بار در برنابئو! دوباره رکورد بد، باختن به منچستر برای اولین بار در سن سیرو!
خیلی دوست دارم ببینم بازی برگشت با منچستر هم میتونه یه رکورد دیگه بشکنه یا نه. چه خوب چه بد.