• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این مزدک میرزایی هم وقتی تیم محبوبش بد بازی میکنه تو گزارشش تیکه بارونشون میکنه مثل اون تیکه ای سر گل دوم به دیدا انداخت : با یک حرکت زیبای سر و گردن گل شدن توپ رو تماشا کرد.
:D خیلی این تیکه اش رو خوب اومد.

دفاع پنیر سویسی من میترسم اگر میلان گربه زیاد داشته باشه این ها رو جای پنیر بخوره ...
نه آقا دفاع مون غافل شد. نیمه اول رونی رو مهار کرد و فکر کرد کار تمومه.
هنوز وقتی به اون گل سوم فکر میکنم اعصابم خورد میشه. دفاع در حد محلات بود!

بازی برگشت نانی نصف توانایی هاش رو داشته باشه ، والنسیا مثل دیشب بازی کنه میلان اگر به اندازه رم گل نخوره شانس آورده.
من فقط در این حد بگم که میلان همیشه وقتی تحت فشار بوده بهتر کار کرده...

ای بابا چه قدر ایراد میگیرینا... با بازیکنا که نصف منچستر هم نمیشدن باز هم خیلی بیشتر از اونا موقعیت داشتیم
اگه تو برگشت هم اینجوری بازی کنن چه بسا که صعود کنیم ...
میلان بیشتر از منچستر موقعیت گلزنی داشت بدون شک. ولی باید یاد بگیره از این موقعیت ها حداکثر استفاده رو ببره. اگه بازی برگشت تو ضربات آخر دقت کنن، حداقل میتونیم منچستر رو 90 دقیقه دردسر بدیم! دوست ندارم بازی برگشت تشریفاتی باشه.

به هر حال این لئو امسال کلی رکورد شکنی کرد. هم خوب و هم بد. مثلا رکورد ضایع بیشترین باخت های پیش از فصل که فکر کنم 8-9 تایی شد! رکورد خوب بردن ماردید برای اولین بار در برنابئو! دوباره رکورد بد، باختن به منچستر برای اولین بار در سن سیرو!

خیلی دوست دارم ببینم بازی برگشت با منچستر هم میتونه یه رکورد دیگه بشکنه یا نه. چه خوب چه بد.

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
امسال دیگه تحمل حضور 3 تا تیم انگلیسی تو نیمه نهاییو نداریم به خدا.....
کجایی ای عصر طلایی باشگاههای ایتالیایی؟ :(

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میلانی‌ها بجنبینن یا ما ( روم)( یا شما باید اینتر رو بگیره )
:rolleyes:
شما قول بدید اینتر رو تو المپیکو شکست بدید، ما هم قول میدیم قهرمان بشیم
crazy.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
sorry for the DP

میلانی‌ها بجنبینن یا ما ( روم)( یا شما باید اینتر رو بگیره )
:rolleyes:
crazy.gif

-

سومین تساوی پی در پی برای اینتر رقم خورد. اگه دو بازی ای که در دست داریم رو ببریم میرسیم 4 امتیازی شون.
اشتباه کردم که انقدر زود گفتم اسکودتو برای اینتره. تنها چیزی که میشه با قاطعیت گفت اینه که هنوز هیچی معلوم نیست.

کارت زرد/قرمز هایی که کوردوبا و ساموئل گرفتن %100 (%99 هم نه، %100 :دی) درست بودن. خودتون ببینید و قضاوت کنید:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KCnTxF5-58k"]YouTube- INTER 0 SAMPDORIA 0 - 9 LEONI A SAN SIRO - AMPIA SINTESI MEDIASET[/ame]

ولی ظاهرا این ها مانع عکس العمل های عجیب غریب مورینیو و ضربدر گرفتن دستش (که لابد معنیش اینه که "آقای داور بیا دستمون رو هم ببند") و درآوردن و تکون دادن دستمال سفید از طرف هوادار های اینتر یا اعلام press silence دوباره از طرف باشگاه نمیشه، میشه؟ :rolleyes:

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    61.8 KB · نمایش ها: 6
  • 610x.jpg
    610x.jpg
    102.8 KB · نمایش ها: 7
  • 610xt.jpg
    610xt.jpg
    76.7 KB · نمایش ها: 5
  • x610.jpg
    x610.jpg
    52.6 KB · نمایش ها: 7
  • x610m.jpg
    x610m.jpg
    61.5 KB · نمایش ها: 8

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
crazy.gif

تاحالا شنیدی گربه سیاه اینتر رو !

پس خیالت جمع شما برین این مربی تونو بندازین بیرون تیمتون خوبه به خصوص طرف که قلب میپرونه بعد گل

زنده باد گرگ‌های پایتخت

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرم بازی مقابل منچستر خیلی هم بد نبود! البته با اون همه نا امیدی که دوستان میدادن من هیچ امید در مقابل منچستر نداشتم:eek:..

به هر حال باخت بدی بود.. ولی بازی قشنگی بود ..

اینتر هم ... نیاز به توضیح نیست! عکس زیر گویا هستش ...:happy:

4n8qn90xkh3ttsxtrfo0.jpg

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی با باری رو هم 2-0 بردیم با گلهای بریلو و پاتو که گل بریلو بازم از همون برگردونهای مخصوص خودش بود. یه پنالتی هم پاتو داد که آبیاتی توپو گرفت. رونالدینیو هم روی هردو گل تاثیر داشت و خوب بازی کرد.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به نظرم بازی مقابل منچستر خیلی هم بد نبود! البته با اون همه نا امیدی که دوستان میدادن من هیچ امید در مقابل منچستر نداشتم:eek:..

به هر حال باخت بدی بود.. ولی بازی قشنگی بود ..

4n8qn90xkh3ttsxtrfo0.jpg

سلام
من یکی که نفهمیدم! کاش توضیح میدادی!
در ضمن عکسی که گذاشتی از سانتونه , سانتون!! تجدید نظر کن.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
sorry for the DP

crazy.gif

-

سومین تساوی پی در پی برای اینتر رقم خورد. اگه دو بازی ای که در دست داریم رو ببریم میرسیم 4 امتیازی شون.
اشتباه کردم که انقدر زود گفتم اسکودتو برای اینتره. تنها چیزی که میشه با قاطعیت گفت اینه که هنوز هیچی معلوم نیست.

کارت زرد/قرمز هایی که کوردوبا و ساموئل گرفتن %100 (%99 هم نه، %100 :دی) درست بودن. خودتون ببینید و قضاوت کنید:

YouTube- INTER 0 SAMPDORIA 0 - 9 LEONI A SAN SIRO - AMPIA SINTESI MEDIASET

ای بابا... هر چند وقت یه بار امید برمیگرده به اردوی میلان : دی به صورت دوره ای هم یووه , میلان و رم مدعی میشن. اما متاسفانه دیگه ازون pazza inter که وقتی انتظار میرفت ببره میباخت و برعکس خبری نیست! اینتر همیشه توی February بد بازی میکنه این فصل هم استثنا نبود. فعلا جمیعا استرس بازی با چلسی رو داریم, لیگ آنهولده!
اقا مگه کسی اعتراضی کرده بود به اون کارت زرد و قرمز ها که مدرک رو میکنی؟!:D

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گویای چه چیزی دقیقا؟

تبریک به خاطر برد و به خاطر بازگشت آبیاتی .
دقیقا! پنالتی گرفت عین هلو!
دلم برای این فاشیست کچل تنگ شده بود :D هر چند هیچوقت دروازه بان بزرگی نبوده ولی در حال حاضر خیلی اطمینان بخش تر از دیداست. امیدوارم مصدومیتی چیزی نخوره بهش دیگه.

ای بابا... هر چند وقت یه بار امید برمیگرده به اردوی میلان : دی به صورت دوره ای هم یووه , میلان و رم مدعی میشن. اما متاسفانه دیگه ازون pazza inter که وقتی انتظار میرفت ببره میباخت و برعکس خبری نیست! اینتر همیشه توی February بد بازی میکنه این فصل هم استثنا نبود. فعلا جمیعا استرس بازی با چلسی رو داریم, لیگ آنهولده!
تا وقتی شرایط جدول جوری حکم کنه که ما بتونیم امیدوار باشیم، امیدوار میمونیم. نه به قهرمانی میلان لزوما. بلکه به قهرمان نشدن اینتر :blush::D میلان هم نتونه، شاید رم بتونه...

الان چهارشنبه بازی عقب افتاده با ویولا رو داریم. اگه ببریم میرسیم چهار امتیازی. چرا تیمی که چهار امتیاز با صد جدول فاصله داره لا اقل نباید امیدوار باشه؟

شاید چلسی زد روحیه موحیه تون رو به فنا داد! کی میدونه؟ یا برعکس اگه صعود کنید اهمیت CL میتونه حواستون رو کمی از لیگ پرت کنه.

اقا مگه کسی اعتراضی کرده بود به اون کارت زرد و قرمز ها که مدرک رو میکنی؟!:D
:D نه. در راستای اثبات همون چیزی بود که اون دفعه گفتم؛ اینکه اینتر همش مظلوم نمایی میکنه!
خب پس یعنی ایندفعه قبول داری تصمیمات داور اشتباه نبودن؟

A.N.A.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تاحالا شنیدی گربه سیاه اینتر رو !

پس خیالت جمع شما برین این مربی تونو بندازین بیرون تیمتون خوبه به خصوص طرف که قلب میپرونه بعد گل

زنده باد گرگ‌های پایتخت
مربی به این خوبی رو برای چی بندازیم بیرون؟؟؟؟؟؟؟

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
تا وقتی شرایط جدول جوری حکم کنه که ما بتونیم امیدوار باشیم، امیدوار میمونیم. نه به قهرمانی میلان لزوما. بلکه به قهرمان نشدن اینتر :blush::D میلان هم نتونه، شاید رم بتونه...

الان چهارشنبه بازی عقب افتاده با ویولا رو داریم. اگه ببریم میرسیم چهار امتیازی. چرا تیمی که چهار امتیاز با صد جدول فاصله داره لا اقل نباید امیدوار باشه؟

شاید چلسی زد روحیه موحیه تون رو به فنا داد! کی میدونه؟ یا برعکس اگه صعود کنید اهمیت CL میتونه حواستون رو کمی از لیگ پرت کنه.

واقعا توی چ.ل نمیشه از اینتر دفاع کرد! صبر میکنم ببینم بازی چی میشه.
چرا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنی..اینتر چلسی رو بزنه روحیه میگیره توی لیگ هم بهتر نتیجه میگیره , از چلسی هم که ببازه میخواد توی لیگ جبران کنه و عصبانیتش رو روی بقیه تیمها خالی کنه. اما ازین حرفا بگذریم , توی اکثر فرومهای اینتر هنوز ملت تشنه ی اسکودتو هستن امیدوارم این روحیه توی بازیکن ها هم حفظ بشه, من که راضیم دو سه سال لیگ قهرمانان رو بیخیال شیم و بچسبیم به لیگ که ستاره دوم رو قبل از سه ستاره شدن یووه بگیریم!!

خب پس یعنی ایندفعه قبول داری تصمیمات داور اشتباه نبودن؟

نه منظورم این بود قبل از اینکه من بیام بگم این چه وضع داوریه جوابش رو زدی :D

گویای چه چیزی دقیقا؟

یه عکس افتضاح از کریس رونالدو بود که نشسته روی زمین جلوی رونی, از یه زاویه ای گرفته شده بود که انگار (به قول دایی خیلی عذر میخوام) مشغول BJ ئه!! گفتم شاید..

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب حرف زیاده در باره میلان ... به نظر من باید حد اقللللل 5 تا میزدیم به منچستر ... داور هم که لطف بسیار داشت

به منچستری ها و ریو فردیناند به نظر من پنالتی کرد ... بازی برگشت شک نکنید بازی فوق العاده ای رو خواهیم دید

من به صعود شدیدا خوشبینم ... میلان عالی بازی کرد بجز 20 دقیقه که واقعا نمیدونم چرا 20 دقیقا همه مثل ماست

شدن ... دیدا که فاجعههههههههههه ... ایشالا برای سال بعد یه دروازه بان خوب بخریم ... پول خوبی هم از

هواپیمایی امارات خواهیم گرفت و به نظر من شدیدا به 2 مدافع و یک دروازه بان خوب احتیاج داریم

به امید صعودمون و قهرمانی :)

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تبریک !

تا دقیقه 81 باخته بودیم ولی با گل دقیقه نود پاتو بردیم !

به شخصه فکر میکنم اگه پاتو بازی با اینتر بودنمیباختیم که هیچ راحت میبردیم .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ت

به شخصه فکر میکنم اگه پاتو بازی با اینتر بودنمیباختیم که هیچ راحت میبردیم .

و الان 2 امتیاز هم از اینتر جلو بودیم :)

در هر صورت آماده بودن پاتو = بردهای شیرین مخصوصا در ترافورد پیر :دی

من خیلیییییییییییییی امیدوارم که 3-1 یا 2-0 منچستر رو تو خونش ببریم

آمار و ارقامی که لئو تونسته تو خونه حریفان 40 یا 50 سالش بدست بیاره

خیلی امیدوارم خیلیییی

این برد هم تبریک میگم ... 2-1 بردن فیورنتینای زخمی کار راحتی نیست

اونم تو خونه حریف ... به امید اینکه Cl و Serie A رو با هم فتح کنیم تا

انرژی منفیها هم مثبت شوند :D

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تبریک. من یکی که هر کاری می کنم این هونتلار رو دوست نداشته باشم تا وقتی که آخر فصل رفتش زیاد ناراحت نشم این یه کاری می کنه نمی گذاره:lol: کاشکی یه هافبک نفوذی درست و درمون داشتیم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چرا اینجوری به قضیه نگاه نمیکنی..اینتر چلسی رو بزنه روحیه میگیره توی لیگ هم بهتر نتیجه میگیره , از چلسی هم که ببازه میخواد توی لیگ جبران کنه و عصبانیتش رو روی بقیه تیمها خالی کنه.
امکان این هم هست. راست میگی!

اما ازین حرفا بگذریم , توی اکثر فرومهای اینتر هنوز ملت تشنه ی اسکودتو هستن امیدوارم این روحیه توی بازیکن ها هم حفظ بشه, من که راضیم دو سه سال لیگ قهرمانان رو بیخیال شیم و بچسبیم به لیگ که ستاره دوم رو قبل از سه ستاره شدن یووه بگیریم!!
با احترامات فائقه، اصلا قبول ندارم!
چطور تیمی که داره هی هر سال اسکودتو رو میگیره بیشتر تشنه ی اسکودتوست تا لیگ قهرمانانی که نزدیک نیم قرن پیش آخرین بار برده؟! شاید هوادار هاتون ته دلشون به قهرمانی در CL اعتقاد ندارن که میان میگن تشنه ی اسکودتو هستن. ولی من اصلا نمیتونم قبول کنم این حرف از ته دل و خواست واقعی شون هست!

ضمنا سال به سال فاصله ی اینتر و بقیه تیم ها داره به حالت قبل و عادی تر برمیگرده. فکر نمیکنم دو ستاره شدنتون به این زودی ها اتفاق بیفته ولی خب این فقط پیش بینی ئه. تا اون موقع هر دو مون اینجا خواهیم بودیم و بیشتر میتونیم بحث کنیم.

نه منظورم این بود قبل از اینکه من بیام بگم این چه وضع داوریه جوابش رو زدی :D
چون میدونم داری شوخی میکنی جواب این بخش رو نمیدم :D

ولی اگه 1% داری جدی میگی میتونیم تو تاپیک اینتر ادامه بدیم. هر چند بی فایده ست...

یه عکس افتضاح از کریس رونالدو بود که نشسته روی زمین جلوی رونی, از یه زاویه ای گرفته شده بود که انگار (به قول دایی خیلی عذر میخوام) مشغول BJ ئه!! گفتم شاید..
الان من CPUم درست کار نمیکنه.. چی؟! :دی BJ دیگه چیه؟ (ادیت: نمیخواد توضیح بدی :دی گرفتم چی شد!)

Last edited:
بالا