• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تو بازی های رفت-برگشت دیگه؟
طبیعتا. وگرنه فینال همین پارسال جزو شکست های خارج از خونه محسوب میشه.

آخه نمیشه اینجوری !

تیم ما رو نگاه کن ! دیگه وضعتون از ما که بدتر نیست خدایی (حالا بجز چندین هفته اخیر). اینجوری کلا حال نمیده ! من میگم باید همیشه امیدوار بود ! جذابیت فوتبال همین هست.

پارسال یادته ما در بدترین شرایط ممکن که واقعا بدترین شرایط ممکن هم بود توی المپیکو 3-1 چلسی رو زدیم ؟ کی فکرش رو میکرد ؟

فوتبال همینه دیگه آقا !

هر بازیکنی روز خوب داره، روز بد هم داره. همین چند روز پیش توی مسابقه All-Star 2010 کوین گارنت به حدی بد بازی کرد که همه کفشون برید !! در صورتی اون بازیکن حداقل نصف بوستون سلتیک هست به تنهایی !

فوتبال هم همینه. وین رونی هم روز بد داره، روز خوب داره !

فراموش نکن همون نستا جلوی بزرگتر از رونی هم زیاد بازی کرده ! تجربه ای که نستا داره رو 30%-ش رو هم رونی نداره !

باید امیدوارم بود. من جدا امیدوارم !
حرف هایی که میزنی قبول. من هم منظورم نبود که شانس میلان 0% هست فقط میگم در نهایت منچستر صعود میکنه جزئیات خیلی کوچیکی برنده رو تعیین میکنن اگه بازی نزدیک باشه. شانس هم دخیل ئه. ولی در مورد بازی های سخت و بزرگ باید نا امید بود!

اصلا یه جور تاکتیک هست که همیشه دست پایین رو بگیری که اگه بردی دو برابر ذوق کنی :دی مثل برد مقابل رئال که اصلا انتظارش رو نداشتم. اگه منتظر برد میلان بودم خدایی انقدر بهم نمیچسبید!

شک نکن !

ولی حالا اولش یکم شخصیش هم میکنیم. حالا ببینم چی میشه !

پس کلا وی گات اِ دیل ! :ی

مهم هم نیست چون مصاحبه ای در کار نخواهد بود. قراره ببازی شرط رو! ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حرف هایی که میزنی قبول. من هم منظورم نبود که شانس میلان 0% هست فقط میگم در نهایت منچستر صعود میکنه جزئیات خیلی کوچیکی برنده رو تعیین میکنن اگه بازی نزدیک باشه. شانس هم دخیل ئه. ولی در مورد بازی های سخت و بزرگ باید نا امید بود!

اصلا یه جور تاکتیک هست که همیشه دست پایین رو بگیری که اگه بردی دو برابر ذوق کنی :دی مثل برد مقابل رئال که اصلا انتظارش رو نداشتم. اگه منتظر برد میلان بودم خدایی انقدر بهم نمیچسبید!

نه اتفاقا !

این حس که تو میدونستی میبری و در نهایت بردی یه غرور و لذت خاصی داره !

مثلا من الان میدونم رم قرمان یورو لیگ میشه در صورتی که لیورپول و یووه و ولفسبورگ و چندین تیم مطرح دیگه هستن !

حالا شاید خیلی ها بگن عمرا ! ولی من میگم ما قهرمان یورو لیگ میشیم، قهرمان جام حذفی ایتالیا میشیم ! 40% هم قهرمان سری آ میشیم ! :دی

اونوقت وقتی تیمم قهرمان شد، صحبت کردن در این مورد که من میدونستم تیمم قهرمان میشه اونقدر لذت داره که ...

مهم هم نیست چون مصاحبه ای در کار نخواهد بود. قراره ببازی شرط رو! ;)

تو آخر فیلم میمیری آقا ! :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رونالدینیو عجب سرحال هست

چه دیریبلهایی میزد.

الانم اسکولز گل مساوی رو زد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه تیم اولم منچستر بد جوری داره میلان رو لوله میکنه :(

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ميلان 3-1 عقب افتاده بازي برگشت داره تشريفاتي ميشه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
داداش تيم اولم رئاله تيم دوم هر تيمي كه جلو منچستره .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی 3 2 شد. تنها نکته امیدوار کننده واسه من درخشش رونالدینیو بود. دونگا باید به تیم ملی دعوتش کنه حتما

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
از بازي من يو ميلان يه نتيجه اخلاقي ميگيريم كه منچستر يعني روني

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب میلان هم فقط رونالدینیو بود. بقیه اساسا هیچی نبودند.

ردیو هد راست میگفت. این تیم نمیتونست جلو منچستر وای سه. منچستر نیمه دوم بی خیالی بازی میکرد. اگه اون بازی جلو ارسنالش رو اینجا میکرد نتیجه وحشتناک میشد .

به هر حال از رو فرم بودن رونالدینیو خیلی خوشحالم

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
از بازي من يو ميلان يه نتيجه اخلاقي ميگيريم كه منچستر يعني روني

+ خرشانسی فرگی

میلان همش 20 دیقه بد بازی کرد که تو همون 20دیقه 2گل خوردن
وقتی دیدا کلنگ رو هر صحنه ای فقط توپ رو نگاه می کنه دیگه رونی باشه یا هرکی دیگه فرقی نداره
یا اینهمه شوت زدن(تو چارچوب) ، همشو وندرسار گرفت
ولی این دیدا کلنگ هیچ غلطی نکرد غیر از تماشا کردن توپ

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این پاتو پدر تیم رو درآورد !

دیشب حداقل 2 تا گل رو نزد ! هونتلار هم به همین شکل !

من نمیدونم چرا وقتی ابزارش نیست، مربی اصرار داره 3-3-4 بازی کنه ! از همون اول سیدورف رو میذاشت تو زمین، پاتو رو میذاشت بیرون و 2-4-4 بازی میکرد یقینا میزدیم منچستر رو. اون وقت شعاع حرکتی رونی و هونتلار هم بیشتر میشد، راحت کارشون رو میکردن !

حیف شد واقعا !

من به بازی برگشت امیدوارم !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
@H-C

ریدیو بهم پخ داد گفت بهش بگو یکی را بذاره آواتارش.

گفت اگه هیچ کدوم را نخواست اینو بذاره :

1-20070210065344.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
@H-C

1-20070210065344.gif

حسام مارو اذیت نکنید :D

دیشب رونالدینیو تو نیمه اول اون تک به تکی که داشت میشد با وندرسار که فردیناند توپش رو زد واقعا بچه گانه خودشو انداخت زمین ! میتونست راحت گلش کنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
به نظر بزرگترین مشکل این میلان عدم ثبات روحی هست!

چنان تیم با یک گل زده روحیه میگیره و با یک گل خورده همه روحیه اش رو از دست میده که مسخره ست.

دیشب اینو به بهترین نحو دیدیم. بعد از گل اول و تا قبل از گل اسکولز، خدایی ببینید چند موقعیت تقریبا 100% گل از دست دادیم. راحت میشد بازی 0-3 بشه (تازه فقط دو موقعیت آنتونینی و هونتلار رو حساب کردم). ولی از موقعیت هاییکه میتونست روحیه و اعتماد به نفس فوق العاده بهمون بده استفاده نکردیم تا گل اسکولز...

وقتی توپ دینهو اونجوری رفت تو گل با خودم گفتم امشب چاشنی شانس با ما ست... تا اینکه اسکولز یکی از شانسی ترین گل های چند سال اخیر رو زد! زهی خیال باطل. کدوم شانس!

دفاعی که سر دو گل بعدی منچستر انجام دادیم واقعا شرم آور بود! رونی ای که تو نیمه اول کاملا محو شده بود انقدر راحت و بدون هیچ مزاحمتی هر کار خواست کرد. نستا بازی خوبی تو نیمه دوم انجام نداد متاسفانه. رونی بازیکن بسیار بسیار خوبیه و دوستش دارم ولی دیشب هیچ کار خارق العاده ای سر اون دو گل نکرد.

سیدورف class محض بود! ایکاش همیشه همینطوری بازی میکرد. همه میدونیم استعدادش رو داره ولی یا به خاطر سن بالا یا تنبلی یا نبودن انگیزه در بازی های معمولی.. همیشه اینطور نیست. بخواد میتونه ولی! اون حرکات و پاس ها و خصوصا گلش واقعا دیدنی بود. ایکاش بین دو نیمه اومده بود... این بزرگترین اشتباه دیشب لئو بود بدون شک.

پاتو همونطور که حدس میزدم اصلا آماده نبود و بدبختانه بازیکنی هم نبود که بیاد جاش. واقعا احتیاج داشت تعویض شه.

دینهو یکی از بهترین بازی های خودش رو با پیراهن میلان انجام داد. باعث امیدواریه که آدم ببینه اوج گرفتنش فقط مربوط به وقتی که جلوی یه سری تیم کوچیک تر سری آ بازی میکنه نیست و جلوی منچستر هم بازی ای در این سطح ارائه میده.

به هر حال، نمیدونم چرا همش یاد بازی سال 2007 با بایرن میفتم. بازی ای که تو خونه 2-2 مساوی کردیم و همه میگفتن میلان حذف میشه. اما تیم رفت مونیخ و بایرن رو 2-0 برد...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
اَه .. هیچوت از نتیجه نگرفتن میلان اینقدر ناراحت نشده بودم : دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@H-C

1-20070210065344.gif

برو آقا ! برو دم خونه خودتون ! بازی برگشت رو شما بچست که چه ها کنیم .. !

به نظر بزرگترین مشکل این میلان عدم ثبات روحی هست!

چنان تیم با یک گل زده روحیه میگیره و با یک گل خورده همه روحیه اش رو از دست میده که مسخره ست.

دیشب اینو به بهترین نحو دیدیم. بعد از گل اول و تا قبل از گل اسکولز، خدایی ببینید چند موقعیت تقریبا 100% گل از دست دادیم. راحت میشد بازی 0-3 بشه (تازه فقط دو موقعیت آنتونینی و هونتلار رو حساب کردم). ولی از موقعیت هاییکه میتونست روحیه و اعتماد به نفس فوق العاده بهمون بده استفاده نکردیم تا گل اسکولز...

وقتی توپ دینهو اونجوری رفت تو گل با خودم گفتم امشب چاشنی شانس با ما ست... تا اینکه اسکولز یکی از شانسی ترین گل های چند سال اخیر رو زد! زهی خیال باطل. کدوم شانس!

دفاعی که سر دو گل بعدی منچستر انجام دادیم واقعا شرم آور بود! رونی ای که تو نیمه اول کاملا محو شده بود انقدر راحت و بدون هیچ مزاحمتی هر کار خواست کرد. نستا بازی خوبی تو نیمه دوم انجام نداد متاسفانه. رونی بازیکن بسیار بسیار خوبیه و دوستش دارم ولی دیشب هیچ کار خارق العاده ای سر اون دو گل نکرد.

سیدورف class محض بود! ایکاش همیشه همینطوری بازی میکرد. همه میدونیم استعدادش رو داره ولی یا به خاطر سن بالا یا تنبلی یا نبودن انگیزه در بازی های معمولی.. همیشه اینطور نیست. بخواد میتونه ولی! اون حرکات و پاس ها و خصوصا گلش واقعا دیدنی بود. ایکاش بین دو نیمه اومده بود... این بزرگترین اشتباه دیشب لئو بود بدون شک.

پاتو همونطور که حدس میزدم اصلا آماده نبود و بدبختانه بازیکنی هم نبود که بیاد جاش. واقعا احتیاج داشت تعویض شه.

دینهو یکی از بهترین بازی های خودش رو با پیراهن میلان انجام داد. باعث امیدواریه که آدم ببینه اوج گرفتنش فقط مربوط به وقتی که جلوی یه سری تیم کوچیک تر سری آ بازی میکنه نیست و جلوی منچستر هم بازی ای در این سطح ارائه میده.

به هر حال، نمیدونم چرا همش یاد بازی سال 2007 با بایرن میفتم. بازی ای که تو خونه 2-2 مساوی کردیم و همه میگفتن میلان حذف میشه. اما تیم رفت مونیخ و بایرن رو 2-0 برد...

پست خوبی بود ! خوشمان آمد !

یک سری مشکلات بود واقعا. به نظر من با 4 هافبک بازی میکرد میبردیم راحت. رونالدینیوی فوق العاده آماده شعاع حرکتی بیشتری داشت آزاد میداد دفاع منچستر رو. چون با سه مهاجم بازی میکردن، اکثر کارهاش معطوف شده بود به سمت چپ. در صورتی که اگر با 2 فوروارد بازی میکردن خیلی راحت تر و آزاد تر میتونست بازی کنه. از اونور اگر سیدورف رو میذاشت پشت دو مهاجم، بکام و آمبروزینی هم راست و چپ و پیرلو هم مرکز (یعنی دقیقا همون الماسی) راحت میبرد منچستر رو، من شک ندارم !

من خیلی به بازی برگشت امیدوارم. اگر موقعیت های ما دیشب گل میشد باید حداقل 5 تا میزدیم بهشون. بهرحال تو بازی برگشت هم تیم باز تهاجمی بازی خوهد کرد، شاید توپ هامون دیگه اوت نشد !

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من به عمرم تفسیری دلنشین تر از این از صدا و سیما نشنیده بودم : دیدا فاجعه است ...

حتی در زمان اوجش هم باز توپ که سمت دروازه میلان میومد چهارستون بدنم میلرزید. این مزدک میرزایی هم وقتی تیم محبوبش بد بازی میکنه تو گزارشش تیکه بارونشون میکنه مثل اون تیکه ای سر گل دوم به دیدا انداخت : با یک حرکت زیبای سر و گردن گل شدن توپ رو تماشا کرد.

دفاع پنیر سویسی من میترسم اگر میلان گربه زیاد داشته باشه این ها رو جای پنیر بخوره ...

اگر میلان جای دو دفاع کناری افتضاح دوتا دفاع کناری ضعیف داشت جای فاجعه ای به نام دیدا چوب خشک میذاشت دروازه شاید بازی رو حداقل مساوی میکرد.
لئو بازیکن دوست داشتنی بود (با توجه به اینکه من عمومآ از برزیلی ها خوشم نمیاد خیلی کلاس گذاشتم براش) اما اصلآ مربی خوبی نیست

میلان خونه تکونی میخواد آقا جان! خونه تکونی ...

بازی برگشت نانی نصف توانایی هاش رو داشته باشه ، والنسیا مثل دیشب بازی کنه میلان اگر به اندازه رم گل نخوره شانس آورده.

A.N.A.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ای بابا چه قدر ایراد میگیرینا... با بازیکنا که نصف منچستر هم نمیشدن باز هم خیلی بیشتر از اونا موقعیت داشتیم
اگه تو برگشت هم اینجوری بازی کنن چه بسا که صعود کنیم ...

بالا