- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
طبیعتا. وگرنه فینال همین پارسال جزو شکست های خارج از خونه محسوب میشه.تو بازی های رفت-برگشت دیگه؟
حرف هایی که میزنی قبول. من هم منظورم نبود که شانس میلان 0% هست فقط میگم در نهایت منچستر صعود میکنه جزئیات خیلی کوچیکی برنده رو تعیین میکنن اگه بازی نزدیک باشه. شانس هم دخیل ئه. ولی در مورد بازی های سخت و بزرگ باید نا امید بود!آخه نمیشه اینجوری !
تیم ما رو نگاه کن ! دیگه وضعتون از ما که بدتر نیست خدایی (حالا بجز چندین هفته اخیر). اینجوری کلا حال نمیده ! من میگم باید همیشه امیدوار بود ! جذابیت فوتبال همین هست.
پارسال یادته ما در بدترین شرایط ممکن که واقعا بدترین شرایط ممکن هم بود توی المپیکو 3-1 چلسی رو زدیم ؟ کی فکرش رو میکرد ؟
فوتبال همینه دیگه آقا !
هر بازیکنی روز خوب داره، روز بد هم داره. همین چند روز پیش توی مسابقه All-Star 2010 کوین گارنت به حدی بد بازی کرد که همه کفشون برید !! در صورتی اون بازیکن حداقل نصف بوستون سلتیک هست به تنهایی !
فوتبال هم همینه. وین رونی هم روز بد داره، روز خوب داره !
فراموش نکن همون نستا جلوی بزرگتر از رونی هم زیاد بازی کرده ! تجربه ای که نستا داره رو 30%-ش رو هم رونی نداره !
باید امیدوارم بود. من جدا امیدوارم !
اصلا یه جور تاکتیک هست که همیشه دست پایین رو بگیری که اگه بردی دو برابر ذوق کنی :دی مثل برد مقابل رئال که اصلا انتظارش رو نداشتم. اگه منتظر برد میلان بودم خدایی انقدر بهم نمیچسبید!
شک نکن !
ولی حالا اولش یکم شخصیش هم میکنیم. حالا ببینم چی میشه !
پس کلا وی گات اِ دیل ! :ی
مهم هم نیست چون مصاحبه ای در کار نخواهد بود. قراره ببازی شرط رو!