• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب اشنایدر تون که اومد گفت من اشتباه کردم و ... . یعنی عملا برعکس هم تیمی ها و مربی هاش که به داوری ایراد گرفتن حرف زد و قبول کرد اشتباه از خودش بوده. هر چند داوری به ضرر اینتر بود در کل و تو این شکی نیست!

در مورد داوري من موندم ديگه چي بگم! ديشب هم داوري مشكوك بود! يه پنالتي مصلم و واضح رو نگرفت.
در مورد اشنايدر , كافي بود روي بيگناهيش يا حركتش تاكيد كنه تا 2 جلسه محروميتش بشه دوماه! اين حرفي كه زد كه دليل نميشه.

در مورد مورینیو، من گفتم اصلا ربطی به بازی دربی نداشت. این دو سال خیلی رو اعصاب همه راه رفته. اینکه به جز هوادارن اینتر و چلسی و پورتو، عموما همه ازش بدشون میاد بی دلیل نیست. قبول کنی خودش شخصیت جالبی نداره. حالا اینکه این جزو تیم داری اش هست یا نه مهم نیست. حرکاتش زننده میشه گاهی اوقات!

اول بگم كه مربي محبوب من گاس هيدينگه! اما داشتن مربي مثل مورينيو هم لذت بخشه. حداقل براي تيمي كه داره مربي گريش رو ميكنه شخصيت جذابي داره.

در مورد نفوذ در رسانه ها! تنها یک رسانه برای میلان هست که همون مدیاست هست که همه میدونن چرا! Gazzetta خبر های مربوط به هم میلان و هم اینتر رو بی طرفانه پوشش میده یا بهتر بگم وابستگی ای به هیچ جناحی نداره. Tuttosport و Corriere هم که به ترتیب طرفدار یووه/تورینو و رم/لاتزیو هستن. همچین میگی یکی ندونه فکر میکنه همه ی مطبوعات ایتالیا زیر دست برلوست!

تنها روزنامه و رسانه اي رو كه بيطرف يا نسبتا بيطرف ميدونم گاتزتا و اسكاي هستن! اينتر كلا پايگاهي توي رسانه ها نداره, ازين دفاع نميكنم , به نظرم نياز هر باشگاهيه. اما ميلان ; اين مدياست كه گفتي مستقيما توسط ميلانيها اداره ميشه اما من حرف از نفوذ ميزنم! از Rai ها گرفته تا sport italia و بخش ايتالياي گول دات كام و فوتبال ايتاليا و تقريبا تمام سايتها و روزنامه هايي كه وابستگي خاصي به يووه يا تيمهاي رمي ندارن به نحوي تحت نفوذ برلوسكني هستن!
يه نگاه به اينجا بنداز! شايد بگي مگه اين بيكاره بياد از نفوذش بر رسانه ها, توي فوتبال استفاده كنه اونم بر عليه اينتر! اما به هر حال فوتبال تفريح (احتمالا فراتر از تفريح) اول برلوسكني هست و بخش زيادي از اين موفقيتش (!) در سياست رو مديون موفقيتهاي فوتبالي ميلان هست.اينتر هم كه رقيب تلخ همشهري ميلان هست و ...آخرش اينكه به وجدان بيدارت گوش كن بيا طرفدار اينتر شو!:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در مورد داوري من موندم ديگه چي بگم! ديشب هم داوري مشكوك بود! يه پنالتي مصلم و واضح رو نگرفت.
در مورد اشنايدر , كافي بود روي بيگناهيش يا حركتش تاكيد كنه تا 2 جلسه محروميتش بشه دوماه! اين حرفي كه زد كه دليل نميشه.
نه دیگه اومدی نسازی! داری quote مستقیم خود بازیکن رو نفی میکنی که میگه اشتباه احمقانه ای کرد؟

اشنایدر مجبور نبود لزوما حرفی بزنه! میتونست اصلا حرفی نزنه و محرومیت معمولی که براش در نظر میگیرن رو بگذرونه. پس اینکه میگی دو جلسه رو میکردن دو ماه اصلا قبول ندارم! اگه حرفی نمیزد هیچ تشدید مجازاتی هم نمیشد.

اول بگم كه مربي محبوب من گاس هيدينگه! اما داشتن مربي مثل مورينيو هم لذت بخشه. حداقل براي تيمي كه داره مربي گريش رو ميكنه شخصيت جذابي داره.
من مورینیو رو به عنوان یک مربی و روش هاش رو به عنوان یک سری روش مربی گری قبول دارم شدیدا. ولی اینجوری مربیگری کردن تبعاتی داره که همانا منفور شدن نزد حریف ها باشه. که صد البته مورینیو براش مهم نیست و بهاش رو هم میپردازه.

تنها روزنامه و رسانه اي رو كه بيطرف يا نسبتا بيطرف ميدونم گاتزتا و اسكاي هستن! اينتر كلا پايگاهي توي رسانه ها نداره, ازين دفاع نميكنم , به نظرم نياز هر باشگاهيه. اما ميلان ; اين مدياست كه گفتي مستقيما توسط ميلانيها اداره ميشه اما من حرف از نفوذ ميزنم! از Rai ها گرفته تا sport italia و بخش ايتالياي گول دات كام و فوتبال ايتاليا و تقريبا تمام سايتها و روزنامه هايي كه وابستگي خاصي به يووه يا تيمهاي رمي ندارن به نحوي تحت نفوذ برلوسكني هستن!
يه نگاه به اينجا بنداز! شايد بگي مگه اين بيكاره بياد از نفوذش بر رسانه ها, توي فوتبال استفاده كنه اونم بر عليه اينتر! اما به هر حال فوتبال تفريح (احتمالا فراتر از تفريح) اول برلوسكني هست و بخش زيادي از اين موفقيتش (!) در سياست رو مديون موفقيتهاي فوتبالي ميلان هست.اينتر هم كه رقيب تلخ همشهري ميلان هست و ...آخرش اينكه به وجدان بيدارت گوش كن بيا طرفدار اينتر شو!:D
آره موراتی پایگاه رسانه ای نداره ولی جاسوس که داره! با افتخار اومد به همین ترتیب کالچوپولی رو راه انداخت، نکرد؟ به خدا ما هم از این مظلوم بازی در آوردن های اینتر خسته شدیم.

من اصلا از برلوسکونی نمیخوام دفاع کنم! برلو هم یک سیاستمداره و سیاست مدار ها 99% شون فاسد هستن! خودمون هم کم از دستش حرص نمیخوریم. میدونیم چه کار ها که نمیکنه. چطور از میلان به عنوان یک tool برای پیش برد اهداف سیاسی اش استفاده کرده این همه سال و ... . ولی دیگه هر اتفاقی که میفته رو هم نباید انداخت گردنش! خصوصا الان که رسما سمتی در میلان نداره و سرش به کار سیاست اش هست!

آخرش اينكه به وجدان بيدارت گوش كن بيا طرفدار اينتر شو!:D
I'm red&black for life :D

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه دیگه اومدی نسازی! داری quote مستقیم خود بازیکن رو نفی میکنی که میگه اشتباه احمقانه ای کرد؟

اشنایدر مجبور نبود لزوما حرفی بزنه! میتونست اصلا حرفی نزنه و محرومیت معمولی که براش در نظر میگیرن رو بگذرونه. پس اینکه میگی دو جلسه رو میکردن دو ماه اصلا قبول ندارم! اگه حرفی نمیزد هیچ تشدید مجازاتی هم نمیشد.
اصلا چرا گير دادي به مصاحبه ي اين بنده ي خدا؟ اصل جريان رو نگاه كن كه در حق اينتر جفا شده.

آره موراتی پایگاه رسانه ای نداره ولی جاسوس که داره! با افتخار اومد به همین ترتیب کالچوپولی رو راه انداخت، نکرد؟ به خدا ما هم از این مظلوم بازی در آوردن های اینتر خسته شدیم.

:D توي باشگاه يووه كه داشته احتمالا اما ميلان؟! نميدونم.
سعي نكن اون جريان كالچو پولي رو زشت جلوه بدي, موراتي اگه اين كار رو نميكرد پس چيكار ميكرد؟‌ميرفت از موگي به برلوسكني شكايت كنه كه آب از آب تكون نخوره؟!

به خدا ما هم از این مظلوم بازی در آوردن های اینتر خسته شدیم.

دبيا , اونور ميگي داوريها به ضرر اينتر بوده اينور ميگي مظلوم نمايي كرده!؟

----
شديدا منتظر ليگ قهرمانان هستم ! بلكه امسال يه حالي به اين تيمهاي انگليسي بديم (بديد :D) ! ما كه از همين الان ميگم مئاتزا 0-0 ميشه ستنفورد بريج 2-0 !!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اصلا چرا گير دادي به مصاحبه ي اين بنده ي خدا؟ اصل جريان رو نگاه كن كه در حق اينتر جفا شده.
در حق تون جفا شده؟! خب، تو تاپیک اینتر هم اشاره کردم به دربی ای که آدریانو توش با دست گل زد! اومدی بگی در حق میلان جفا شد؟ همینه فوتبال.

ضمنا این از رویترز و در مورد کارت قرمز اشنایدر:

Wesley Sneijder’s 26th minute dismissal for ironically applauding the referee was harsh to say the least.

It was the first time I can remember seeing someone sent off for an act like that, usually it is only a yellow card.

Looking at the laws, the referee it seems was within his rights to brandish red.

Law 12 says a player can be dismissed for “using offensive, insulting or abusive language AND OR GESTURES.”

What do you reckon?
i

خودت قصاوت کن... اینم لینک مطلب رویترز.

:D توي باشگاه يووه كه داشته احتمالا اما ميلان؟! نميدونم.
سعي نكن اون جريان كالچو پولي رو زشت جلوه بدي, موراتي اگه اين كار رو نميكرد پس چيكار ميكرد؟‌ميرفت از موگي به برلوسكني شكايت كنه كه آب از آب تكون نخوره؟!
نه زشت جلوه ندادم. ولی جاسوسی و شنود رخ داد دیگه! دروغ میگم؟

اتفاقا مجید جلالی شب قهرمانی میلان تو اروپا (همون فصلی که ما به خاطر کالچوپولی در سری آ جریمه شده بودیم :rolleyes:) یه حرفی زد که هیچوقت یادم نمیره. حالا دقیقا خودم جمله رو یادم نمیاد ولیی این بود کل حرف که فوتبال هر وقت پاک سازی باشه جا باز میشه برای پیشرفت. داستان کالچوپولی بدون شک انگیزه مضاعفی برای تیم به وجود آورد در CL اون سال.

دبيا , اونور ميگي داوريها به ضرر اينتر بوده اينور ميگي مظلوم نمايي كرده!؟
مظلوم نمایی منظورم این اتفاقات سه فصل اخیر بود. و اینکه تا تقی به توقی میخوره میگید اینتر داره مظلوم واقع میشه!

شديدا منتظر ليگ قهرمانان هستم ! بلكه امسال يه حالي به اين تيمهاي انگليسي بديم (بديد :D) ! ما كه از همين الان ميگم مئاتزا 0-0 ميشه ستنفورد بريج 2-0 !!
خداییش دوست دارم برید بالا چون سری آ احتیاج داره به برد تیم های ایتالیایی در اروپا وگرنه سهمیه ی چهارم میفته دست آلمان. ولی اصلا امیدی ندارم. ببینیم چی میشه.

Last edited:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب اينا هم كه گفتن اولين باره كه كسي رو به خاطر دست زدن براي داور اخراج ميكنن. در مورد قانون داوري كه به اين راحتي نميشه حرف زد. هنوز آفسايد هاي چند سانتيه منجر به گل رو نميدونن بگيرن يا نه, هنوز بر سر قضيه ي هندبال(توپ به دست بخوره يا دست به توپ) بين علما اختلافه چه برسه به همچين بندي كه سر تا پاش سوراخ داره براي سوء استفاده! يكي مادر زادي يه چشمش سريعتر پلك ميزنه داور بگه بهم چشمك زد اخراجش كنه! (لول) چون قانون گفته "using offensive, insulting or abusive language AND OR GESTURES" به داور اجازه ي برخورد با بازيكن رو ميده!

راستي جريان اين " i " ها كه اخر نقل قول هاي انگليسيت ميذاري چيه؟!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب اشنایدر چشمک نزد یه ساعت داشت به حالت تمسخر دست میزد و میگفت (فکر کنم) براوو! داور رو تحقیر کرد اونم وقتی که داور 100% درست قضاوت کرده بود! لوسیو اصلا روش خطا نشده بود و توپ رو با دست گرفت. به نظر من هم باید زرد میداد ولی قانونا قرمز مشکلی نداشت.

بگذریم! خواهش میکنم :دی

این i ها برای اینه که علامت های ته جمله مثل "؟" نیان سر جمله! چون من کمی وسواسی هستم و دوست ندار مثلا

are you serious?

بشه جمله ام. باید بشه

are you serious?
i

بعد هم سفیدش میکنم که تو ذوق نزنه :دی

-

راستی اسکودتو مبارک.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
سایت میلان نوشته مانسینی رو به صورت قرضی دارن میگیرن
به نظر من که خرید خوبی میتونه باشه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
معمولا بازیکن هایی که از اینتر اومدن میلان خوب کار کردن ولی فلسفه ی آوردن بازیکنهای مازاد بر نیاز! تیم حریف همشهری رو درک نمیکنم. انگار نه انگار ما آ.ث. میلانیم!

باز خوبه قرضی ئه. اگه بد از آب در اومد پسش میدیم :دی

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
خب اشنایدر چشمک نزد یه ساعت داشت به حالت تمسخر دست میزد و میگفت (فکر کنم) براوو! داور رو تحقیر کرد اونم وقتی که داور 100% درست قضاوت کرده بود! لوسیو اصلا روش خطا نشده بود و توپ رو با دست گرفت. به نظر من هم باید زرد میداد ولی قانونا قرمز مشکلی نداشت.

بگذریم! خواهش میکنم :دی

این i ها برای اینه که علامت های ته جمله مثل "؟" نیان سر جمله! چون من کمی وسواسی هستم و دوست ندار مثلا

are you serious?

بشه جمله ام. باید بشه

are you serious?
i

بعد هم سفیدش میکنم که تو ذوق نزنه :دی

-

راستی اسکودتو مبارک.

اوكي:p

اِ خب الان جفتش رو من يه جور ميبينم كه:blink:
توي هر دوتاش علامت سوال سر جمله (سمت چپ) است! نكنه فقط پيش خودت اينجوري ميشه؟! تاحالا از كسي نپرسيدي انگار؟! :دي
راستي من براي اينكه علامت ها برن سمت راست جمله يه روش جالب دارم!
مثلا اينجا:
are you serious?
علامت سوال رو پاك كن بعد اون a كه بولد كردم رو با يه خط فرضي عمودي دوقسمت در نظر بگير, وسط قسمت سمت چپش رو يكبار كليك كن curser ميره آخر جمله بعدش علامت رو بنويس جاي درستش تايپ ميشه!! كشف خودمه! رايتز ريزرود!! اينجوري ميشه:

?are you serious
:cool:

A.N.A.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان پاتو کی بر میگرده تا یه حال درست حسابی به بقیه تیما بده؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
برادران اینقدر سخت نگیرید
برای اینکه علامت سوال درست تایپ بشه جملتون تموم که شد Home رو بزنید و اون رو تایپ کنید
?!!This way

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اوكي:p

اِ خب الان جفتش رو من يه جور ميبينم كه:blink:
توي هر دوتاش علامت سوال سر جمله (سمت چپ) است! نكنه فقط پيش خودت اينجوري ميشه؟! تاحالا از كسي نپرسيدي انگار؟! :دي

فکر نمیکنم فقط خودم باشم چون این روش رو اصلا از Wiseman یاد گرفتم! پس اونم همچین مشکلی داره.
به تنظیمات زبان ویندوز بستگی داره.

دوستان پاتو کی بر میگرده تا یه حال درست حسابی به بقیه تیما بده؟
:happy: میدونی من پر و پا قرص ترین هوادار پاتوم تو این دنیا؟ :دی
دو-سه هفته دیگه آماده میشه. به بازی با منچستر قراره که برسه. حالا اینکه بعد از دو ماه دوری از فوتبال آمادگی مطلوب رو هم داشته باشه یا نه معلوم نیست.

برادران اینقدر سخت نگیرید
برای اینکه علامت سوال درست تایپ بشه جملتون تموم که شد Home رو بزنید و اون رو تایپ کنید
?!!This way
اِ...!؟ :D مرسی روش!

!!And i feel embarrassed
روش تو هم خوب بود خداییش :D
راستي من براي اينكه علامت ها برن سمت راست جمله يه روش جالب دارم!
مثلا اينجا:
are you serious?
علامت سوال رو پاك كن بعد اون a كه بولد كردم رو با يه خط فرضي عمودي دوقسمت در نظر بگير, وسط قسمت سمت چپش رو يكبار كليك كن curser ميره آخر جمله بعدش علامت رو بنويس جاي درستش تايپ ميشه!! كشف خودمه! رايتز ريزرود!! اينجوري ميشه:

?are you serious
:cool:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مانسینی اومد میلان ؟!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آره قراردادش تا آخر فصل قرضیه آخر فصل هم می تونن با 5 میلیون بخرنش این مدت تو اینتر به یک کلنگ به تمام معنا تبدیل شده بود ولی رم که بود خیلی دوسش داشتم:cool: بازیکن خوبیه کلا فکر کنم بر خلاف اغلب خرید های این مدت میلان به دردمون بخوره. حد اقلش اینه که مثل بقیه بازیکنایی که از اینتر گرفتیم احتمالا دربی بعدی یکی بهشون می زنه:p

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آره قراردادش تا آخر فصل قرضیه آخر فصل هم می تونن با 5 میلیون بخرنش این مدت تو اینتر به یک کلنگ به تمام معنا تبدیل شده بود ولی رم که بود خیلی دوسش داشتم:cool: بازیکن خوبیه کلا فکر کنم بر خلاف اغلب خرید های این مدت میلان به دردمون بخوره. حد اقلش اینه که مثل بقیه بازیکنایی که از اینتر گرفتیم احتمالا دربی بعدی یکی بهشون می زنه:p

این از اون آدمایی بود که تحمل تو سایه توتی بودن رو نداشت انگار ! حیف شدن واقعا !

تا مرز تیم ملی برزیل هم رفت. ولی ظلم کرد به خودش واقعا !

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
روش تو هم خوب بود خداییش :D

به هر حال روش ناقصي بود! فقط وقتي جواب ميداد كه حروف تپل اول جمله باشه:D مثلا i يا j باشه جواب نميده :دي

اسكودتو تبريك گفتي؟! زوده حالا ما يه بار ديگه هم فاصله گرفته بوديم كه ميلان رسيد تقريبا, حالا باز فاصله گرفتيم ممكنه ميلان برسه. راستي اون موقع گفتم قبل از اينكه ميلان دو ستاره شه يا يووه سه ستاره, ما دو ستاره ميشيم مسخره كردي! اينو ببريم خيلي بهش نزديك ميشيم!! god!!!

پ.ن: خريد مانسيني رو هم تبريك ميگم :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب يه مساوي ديگه. ميدونستم باخت دربي روحيه تيم رو ميريزه به هم. البته به بدي دور رفت نيست که رسما داشتيم به سمت ته جدول ميرفتيم ولي خب دو مساوي جلوي کالياري و بولونيا... bah.
رم گرفتمون. چيزي که يک ماه پيش اصلا فکرش رو هم نميکردم. هر چند يه بازي بيشتر انجام دادن.

بازي بعدي هم مقابل گربه سياه هميشگي اودينزه ست - جمعه شب (!). عمرا ببريم. اونهم بدون پاتو و احتمالا نستا.

به هر حال روش ناقصي بود! فقط وقتي جواب ميداد كه حروف تپل اول جمله باشه:D مثلا i يا j باشه جواب نميده :دي
نه با هر حرفي جواب ميده! مثل همون home عمل ميکنه ديگه.

اسكودتو تبريك گفتي؟! زوده حالا ما يه بار ديگه هم فاصله گرفته بوديم كه ميلان رسيد تقريبا, حالا باز فاصله گرفتيم ممكنه ميلان برسه. راستي اون موقع گفتم قبل از اينكه ميلان دو ستاره شه يا يووه سه ستاره, ما دو ستاره ميشيم مسخره كردي! اينو ببريم خيلي بهش نزديك ميشيم!! god!!!
نه ديگه اين اسکودتو هم مال خودتونه.

ولي "عمرا" زودتر از ما و خصوصا يووه ستاره بگيريد! الان 4 ساله داريد قهرمان ميشيد. ديگه اين روند به زودي تموم ميشه. به هر حال پيش بيني ئه. نه تو ميتوني بگي 100% درست ميگي و نه من.

راستي کي گفتي اينو و من کي مسخره کردم؟
icon9.gif

پ.ن: خريد مانسيني رو هم تبريك ميگم :D
نخريديم! قرض گرفتيم.
عمو فستر باهوش تر از اين حرف هاست :دي

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب تسلیت عرض میکنم. اسپانسر پیراهن مون رو از bwin عوض کردیم به Fly Emirates ... از شروع فصل بعد البته شروع میشه تا سال 2015.

میگن تیم هایی که این اسپانسر رو دارن طلسم شدن و قهرمان نمیشن (خصوصا آرسنال). اینش نگران کننده ست! :دی

باید اعتراف کنیم، در این مورد اینتر خیلی classy تر بوده. سال هاست Pirelli رو دارن. یاد Opel خودمون به خیر. چقدر با کلاس بود.

جالبه صحبت هایی از Dolce & Gabbana و Audi هم میشد برای shirt sponsor. از چی رسیدیم به چی!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خب تسلیت عرض میکنم. اسپانسر پیراهن مون رو از bwin عوض کردیم به Fly Emirates ... از شروع فصل بعد البته شروع میشه تا سال 2015.

میگن تیم هایی که این اسپانسر رو دارن طلسم شدن و قهرمان نمیشن (خصوصا آرسنال). اینش نگران کننده ست! :دی

باید اعتراف کنیم، در این مورد اینتر خیلی classy تر بوده. سال هاست Pirelli رو دارن. یاد Opel خودمون به خیر. چقدر با کلاس بود.

جالبه صحبت هایی از Dolce & Gabbana و Audi هم میشد برای shirt sponsor. از چی رسیدیم به چی!

قراردادش سنگینه و مثل اینکه قرار پول خوبی دست میلان بیاد مام که همینطوریشم قهرمان نمیشیم:wacko: میگن پولشو می خوان بدن باهاش ژکو و کراسیچو بگیرن. البته یه صحبت هایی هم سر بنزما شده که امیدوارم راست نباشه.
بازی امشبمونم با ادینزه تا حالا 1.0با گل هونتلار جلوئیم ضمنا دقیفه 13 هم مانسینی مصدوم شد و پاتو رو جاش اورد که یه گلم زد که آفساید گرفت.
پ.ن : ما گل می خوایم یا لا.....

بالا