خب اشنایدر تون که اومد گفت من اشتباه کردم و ... . یعنی عملا برعکس هم تیمی ها و مربی هاش که به داوری ایراد گرفتن حرف زد و قبول کرد اشتباه از خودش بوده. هر چند داوری به ضرر اینتر بود در کل و تو این شکی نیست!
در مورد داوري من موندم ديگه چي بگم! ديشب هم داوري مشكوك بود! يه پنالتي مصلم و واضح رو نگرفت.
در مورد اشنايدر , كافي بود روي بيگناهيش يا حركتش تاكيد كنه تا 2 جلسه محروميتش بشه دوماه! اين حرفي كه زد كه دليل نميشه.
در مورد مورینیو، من گفتم اصلا ربطی به بازی دربی نداشت. این دو سال خیلی رو اعصاب همه راه رفته. اینکه به جز هوادارن اینتر و چلسی و پورتو، عموما همه ازش بدشون میاد بی دلیل نیست. قبول کنی خودش شخصیت جالبی نداره. حالا اینکه این جزو تیم داری اش هست یا نه مهم نیست. حرکاتش زننده میشه گاهی اوقات!
اول بگم كه مربي محبوب من گاس هيدينگه! اما داشتن مربي مثل مورينيو هم لذت بخشه. حداقل براي تيمي كه داره مربي گريش رو ميكنه شخصيت جذابي داره.
در مورد نفوذ در رسانه ها! تنها یک رسانه برای میلان هست که همون مدیاست هست که همه میدونن چرا! Gazzetta خبر های مربوط به هم میلان و هم اینتر رو بی طرفانه پوشش میده یا بهتر بگم وابستگی ای به هیچ جناحی نداره. Tuttosport و Corriere هم که به ترتیب طرفدار یووه/تورینو و رم/لاتزیو هستن. همچین میگی یکی ندونه فکر میکنه همه ی مطبوعات ایتالیا زیر دست برلوست!
تنها روزنامه و رسانه اي رو كه بيطرف يا نسبتا بيطرف ميدونم گاتزتا و اسكاي هستن! اينتر كلا پايگاهي توي رسانه ها نداره, ازين دفاع نميكنم , به نظرم نياز هر باشگاهيه. اما ميلان ; اين مدياست كه گفتي مستقيما توسط ميلانيها اداره ميشه اما من حرف از نفوذ ميزنم! از Rai ها گرفته تا sport italia و بخش ايتالياي گول دات كام و فوتبال ايتاليا و تقريبا تمام سايتها و روزنامه هايي كه وابستگي خاصي به يووه يا تيمهاي رمي ندارن به نحوي تحت نفوذ برلوسكني هستن!
يه نگاه به اينجا بنداز! شايد بگي مگه اين بيكاره بياد از نفوذش بر رسانه ها, توي فوتبال استفاده كنه اونم بر عليه اينتر! اما به هر حال فوتبال تفريح (احتمالا فراتر از تفريح) اول برلوسكني هست و بخش زيادي از اين موفقيتش (!) در سياست رو مديون موفقيتهاي فوتبالي ميلان هست.اينتر هم كه رقيب تلخ همشهري ميلان هست و ...آخرش اينكه به وجدان بيدارت گوش كن بيا طرفدار اينتر شو!