• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مصدوم شددددددددددددددددددددددددددد ؟ نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :(:(:(:(:(

واییییییییییییییییییییییییییییی یعنی بد حالمو گرفتیاااااااااا بدددددددددددددددددددددددددددددددددددد:(:(:(
پست قبلی ات رو دیدم هی با خودم میگفتم "آخه انرژی مثبت تا چه حد؟.. پاتو مصدوم شده ولی این Ronan انگار نه انگار"! پس متوجه نشده بودی! :D

آخرین خبر هایی که میرسه کمی امیدوار کننده ست هر چند بازی با رم 100% براش پریده ولی شاید بتونن به منچستر برسوننش. حیف شد ولی.. خوب به رم گل میزد پاتو...

Pato could be back for Utd game

Tuesday 2 March, 2010

Milan received a boost last night when tests revealed that Alexandre Pato's injury is not as bad as first thought.

The 20-year-old Brazilian was magnificent at the weekend, scoring twice against Atalanta, but then pulled up quite suddenly.

At first glance, it looked as if Pato had twisted his right thigh muscle and would definitely miss next week's Champions League second leg against Manchester United.

However, a scan performed yesterday showed that the striker's thigh muscle had merely contracted, meaning that, while he will miss this weekend's clash with Roma, Pato should be on the flight to Old Trafford.

Further tests will be carried out today, but in the meantime Amantino Mancini will take Pato's place against Roma.

If Pato's condition deteriorates, Milan will then have a selection headache, as Mancini was not included in the Champions League squad list, so he can't participate against United.

According to La Gazzetta dello Sport, David Beckham would play in Pato's place at Old Trafford alongside Klaas-Jan Huntelaar and Marco Borriello in attack.

Football Italia

آخ آخ
الان صحنه ی مصدوم شدنش رو دیم, به نظر یکم خطرناک میرسید کسی هم باهاش برخورد نداشت خودش زمین خورد

آخه مصدومیت قبلی اش هم از همون نواحی بود! این ترسیده که نکنه باز همون مصدومیت اومده سراغش برای همین خیلی جو گیر شده. هر چی هست پارگی تاندون/عضله نیست و فقط کش اومده عضله.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پست قبلی ات رو دیدم هی با خودم میگفتم "آخه انرژی مثبت تا چه حد؟.. پاتو مصدوم شده ولی این Ronan انگار نه انگار"! پس متوجه نشده بودی! :D

آخرین خبر هایی که میرسه کمی امیدوار کننده ست هر چند بازی با رم 100% براش پریده ولی شاید بتونن به منچستر برسوننش. حیف شد ولی.. خوب به رم گل میزد پاتو...

.

من کلا آدم بسیارررررررررررر مثبتی هستم ... الان بگو رونی و پاتو و نستا و پیرلو و بوریلو همه مصدومن

باید 6 تا گل هم تو منچستر بزنیم ... بازم من امیدوارم که این کار انجام بشه ... البته نه امیدواری الکی

( خدا شاهده سر بازی پرسپولیس سپاهان دقیقه 96 بازی من گفتم بازی رو میبریم تو خونه همه به من میخندیدن

20 ثانیه بعد گل زدیم همه شوک بودن :دی )

اما این بازی منچستر پاتو خیلی برامون مهمه چون حد اقل 2 تا مدافع باید قدم به قدمش برن

و استاد گل زنی به تیمهای بزرگه ... البته منچستر این قدرها بزرگ نیست اما باز در حد یه تیم معمولی

میشه روش حساب کرد ! پاتو اگر باشه تو زمین زدن 3 گل رو شاخشه

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مطمئنی امیدواری ات الکی نیست!؟ بابا بیخیال دیگه!! o_O

A.N.A.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نظرتون تو سری آ قهرمان میشیم؟؟؟؟؟؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
ّازی دیروز آرژانتین - آلمان رو دیددم . آرژانتین بازیکن های خیلی خوبی داره به نظرم فصل بعد چند تا از اینا رو تو تیم های بزرگ میبینیم امیدوارم آخوئرو(بازی نکرد) و دی ماریا رو تو میلان ببینم. و ریکلمه هم فکر میکنم کلا از اروپا محرومه ؟ یا همچین چیزی (شاید از اسپانیا)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
میلان دیشب یک بازی دوستانه با تیم Berretti انجام داده که 6-0 با چهار گل اینزاگی و دو گل از Adiyiah بازی رو برنده شده. از بازیکن های میلان هم دیشب هانتلار برای هلند گل زد.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ّازی دیروز آرژانتین - آلمان رو دیددم . آرژانتین بازیکن های خیلی خوبی داره به نظرم فصل بعد چند تا از اینا رو تو تیم های بزرگ میبینیم امیدوارم آخوئرو(بازی نکرد) و دی ماریا رو تو میلان ببینم. و ریکلمه هم فکر میکنم کلا از اروپا محرومه ؟ یا همچین چیزی (شاید از اسپانیا)
دی ماریا رو هستم. هر چند تو پستی که بازی میکنه دینهو رو داریم. و البته، رابطه ی خوبی با آرژانتینی ها نداریم.

و یک "نه" گنده به ریکلمه! تازه بازی میلان داری کمی رنگ سرعت به خودش میبینه. ریکلمه از سیدورف هم لاکپشت تره!

میلان دیشب یک بازی دوستانه با تیم Berretti انجام داده که 6-0 با چهار گل اینزاگی و دو گل از Adiyiah بازی رو برنده شده. از بازیکن های میلان هم دیشب هانتلار برای هلند گل زد.
این آدی ییاه (!) رو خیلی دوست دارم ببینم ولی نمیدونم چرا بازی اش نمیدن! حداقل برای بازی با رم که پاتو نیست امیدوارم بذارنش رو نیمکت که اگه شرایط بازی اجازه داد بیاد تو زمین ببینیم اصلا چه شکلیه!

-

Mediaset خبر زده در مورد پاتو (که تو گل.کام و اینا هم دیدید احتمالا):

Pato: United sì, Roma no

هر روزی که میگذره احتمال برگشتنش برای بازی با منچستر بیشتر قوت میگیره.

هر چند بازی رفت (به نظر من) به دلیل برگشتن از مصدومیت بلند مدت اصلا خوب نبود و توقع داشتم برای بازی برگشت پاتوی آماده تری ببینیم، ولی نوشته شده اگه پاتو به بازی برگشت هم برسه، بدون تمرین خواهد بود. که خیلی جالب نیست.

ولی خب باز رسیدنش بهتر از هرگز نرسیدنشه!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
پاتو به دیدار یونایتد می رسد :rolleyes::D

الکساندر پاتو، ستاره جوان باشگاه میلان هفته آینده همراه با تیم روسونری به رم سفر نخواهد کرد و در جریان دیدار تیمش مقابل جلوروسی غایب خواهد بود تا با رعایت جوانب احتیاط، حضورش در دیدار مقابل منچستریونایتد از سری دیدارهای برگشت مرحله یک هشتم لیگ قهرمانان اروپا را که در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهدشد، قطعی کند.

پاتو هفته گذشته در جریان دیدار میلان مقابل آتالانتا از ناحیه همسترینگ مصدوم شد ولی روز پنجشنبه اسکای اسپورت ایتالیا در گزارشی اعلام کرد که او زودتر از موعد مقرربه روزهای اوجش بازگشته و از روز پنجشنبه توانست تمریناتش را با سایر بازیکنان روسونری از سر بگیرد.

به رغم بازگشت این ستاره به روزهای اوج، لئوناردو، مربی برزیلی میلان تصمیم گرفته تا به این ستاره استراحت دهد و بدین ترتیب بتواند با رعایت احتیاط لازم این ستاره را در جریان دیدار تیمش مقابل منچستر یونایتد که چهارشنبه شب برگزار خواهد شد، به زمین مسابقه بفرستد.

این دیدار 4شنبه شب در حالی در ورزشگاه اولدترافوردبرگزار می شود که دیدار رفت دو تیم در سن سیرو با برتری 2-3 یونایتد میهمان به پایان رسیده بود و لئوناردو وشاگردانش در صورتی که به صعود به دور بعدی فکر می کنند،می بایست تلاش همه جانبه ای را برای کسب پیروزی با نتیجه مطلوب انجام دهند

منبع: سایت گل

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
امیدوارم پاتو آماده باشه که بریم 6 تا به من چس تر بزنیم ... پاتو آماده = حذف منچستر

پاتو نا آماده = حذف منچستر :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته رسیدنش 100% نیست چون احتمال داره مصدومیتش برگرده و اگه برگرده شدید تر برمیگرده! یه ریسک بزرگ هست. ببینیم چی میشه... من بودم میذاشتمش رو نیمکت اگه لازم شد (=امیدی باقی مونده بود) نیمه دوم میاوردمش.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
0-0 به لطف صدا و سیما بازی رو هم ندیدیم همه چی مسخره اینا شده اههههههههههههههههههههههههههههههه:hmm:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
مساوری شد به نفع اینتر ! موقعیت داشتیم که بازی رو ببریم . حیف شد ! برتری بازی دست ما بود ولی خب با وجود این بورلیو که از 5تا توپ یکی رو گل میکنه .. و جایگزینش اینزاگی که هیچ کاری نکرد . هونتلار و ریو هم موقعیت از دست دادن ..... سیدورف چرا نبود ؟ رو نیمکت هم نبود ! تعویض آنتونینی با آباته هم بدرین تعویض ممکن بود . هر دو طرفمون فلج شد !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این صدا و سیما هم مسخره کرده بازی مهم میلان - رم رو پخش نمیکنه بعد یه بازی مزخرف از اسپانیا رو پخش میکنه.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب تا وقتی نتیجه ی بازی اینتر رو ندونیم نمیتونیم بگیم به نفع شون شده! جنوا شاید بتونه مشکل درست کنه براشون.

اصلا گیریم که اینتر ببره. 6 امتیاز اونقدر ها هم زیاد نیست. اینتر باید با رم و یووه بازی کنه. چه بسا...!
ما تنها بازی سخت مون روی کاغذ جلوی یووه هست که اون هم روز آخر این فصل و در سن سیرو ست.

من ناراحت نیستم از این نتیجه. این رم، رم اول فصل نبود. این رمی بود که داشت خوب نتیجه میگیرفت و تو خونه اش بازی کرد. بگذریم که ما موقعیت های بیشتری داشتیم و خوب خراب شون کردیم (اینجور که وصف شون رو همه جا خوندم).

مساوری شد به نفع اینتر ! موقعیت داشتیم که بازی رو ببریم . حیف شد ! برتری بازی دست ما بود ولی خب با وجود این بورلیو که از 5تا توپ یکی رو گل میکنه .. و جایگزینش اینزاگی که هیچ کاری نکرد . هونتلار و ریو هم موقعیت از دست دادن ..... سیدورف چرا نبود ؟ رو نیمکت هم نبود ! تعویض آنتونینی با آباته هم بدرین تعویض ممکن بود . هر دو طرفمون فلج شد !
فکر میکنم تعویض ها با نیم نگاهی به بازی با منچستر انجام شدن. مثل تعویض آنتونینی.

سیدورف مصدوم هست دیگه! مثل پاتو شاید به زور به بازی منچستر برسه.. همون سیدورفی که زمان آنچلوتی (که کاکا رو داشتیم) مصدومیت براش ممعنی نداشت و همش ما رو زجر میداد با قدم زدن ها، ببینید حالا همش مصدومه. کار دنیا برعکسه واقعا...

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب تا وقتی نتیجه ی بازی اینتر رو ندونیم نمیتونیم بگیم به نفع شون شده! جنوا شاید بتونه مشکل درست کنه براشون.

:happy: آب از آب تکون نخورد تو جدول!
مرسی جنوا!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ولی هم تیم ما و هم تیم شما یک هفته طلایی رو از دست داد !

الان از پایین هم اختلاف کم شده ! پالرمو خودش رو کمی کشید بالا !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب از یک جهت باید بگم خوش بختانه اینتر مساوی کرد و بازی انجام داد که باید بگم تو 20 سال اخیر چنین بازی از

اینتر ندیده بودم که تو خونه 1 حمله خطرناک هم نتونه بکنه ! پس بای بای اینتر تو لیگ قهرمانان !

اما از یک سو هم ناراحتم که میلان هر بار که فرصت جبران داره اون رو از دست میده ... درسته بازی تو رم بود

اما باید می بردیم ! حلا 4 امتیاز اشکال نداره باز ... یک باخت اینتر و یک برد ما میشه 1 امتیاز که دیگه قهرمانی

ما رو مسجل میکنه ! :)

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
بابا این سریه آ را بیخیال. یه فکری واسه حذف منچستر بکنید تو رو به خدا.

بالا